Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inv1sus
Na tessék, erre nyertem egy Bastion-t 😄. 1800 játékosból. A vicc az, hogy eredetileg nem én nyertem volna, csak az elõzõ nyertes egy hete nem válaszol a csávónak, így kért új nyertest. <#idiota>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Köszi, már megijedtem, hogy a Commandosra nem tudok jelentkezni, mert nem látta az SG.hu tagságomat - szerencsére egy force sync megoldotta. 😉

Te is fiam, Bluetooth?

A Broken Sword nekem is izgatja a fantáziám, köszi a lehetõséget!
TBTPumpa
<#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tutituti
hú,a két Broken-ért hatalmas köszönet!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Dehogynem azért van!<#idiota>
Kár hogy nem minden jelentkezésnél nyer az ember<#banplz>

(7661/34)

IMYke2.0.0.0
Nem szabad rajta lógni egész nap. Nem kötelezõ elkölteni a 300 pontot sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ezért kell munkából csinálni 😄D

Inv1sus
Hát... kezdem úgy érezni, hogy lehet több értelme van dolgozni, mint a steamgift-et bújni. Már ha csak azt számolom hogy egy bejölésre egy perc jut (de ennél sokkal több, mert lassú az oldal, néha nem is akar válaszolni, be kell loginolni, egy csomó trash game ki van dobálva ect), akkor ott tartok, hogy már több játékot is vehettem volna, ha dolgoztam volna helyette. <#idiota>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

SzirmosSzisza
Ja most olvasom, hogy ennek van Android verziója is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
Igen, volt.

SzirmosSzisza
Elõzõ bundleben nem volt már Dungeon Defenders ?:/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber, köszönjük a felajánlásokat. 😊

lostprophet
Aki esetleg a Bioshock: Infinite játékért cserébe adna nekem egy Far Cry 3-at Steamre (akár Deluxe Editiont is), az kérem jelezze majd.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

RoboKutya78
sok a sonik steamgiften hol dobálják õket?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

TBTPumpa
Köszi a felajánlásokat! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

bon
Jó kis kollekció, köszi.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Laza
Szép csomag. Gz majd a nyertesnek. Engem valahogy az ilyen térképen szöszmötölõs játékok sosem érdekeltek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Minden frissreg ilyen lelkes legyen <#nyes><#taps>

IMYke2.0.0.0
Teljességgel érthetõ - így már senkinek, nekem sem lehet egy szavunk sem.
A "Civilization IV Complete" meg nagy királyság.
Nekem megvan már, de a többiek biztosan örülnek a felajánlásnak.
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Haver kirakta, de csak read-only üzemmódban jár itt. Konkrétean most regelt 😊

"A frissen regisztrált hozzáférésedet biztonsági okokból a jelszóváltástól számítva minimum 24 óra múlva használhatod!"

Úgyhogy az alábbit is én rakom ki ha nem gond 😊

Tikal
ez lesz a jó,kösz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Szerintem csak más felrakta de nem kürtölte világga õ pedig meglátta és kirakta!

IMYke2.0.0.0
Azt meg hogyan?
Más accountjával készítetted?

zorrobomber
Ez kivételesen nem saját giveaway, más tollaival ékeskedem 😊

IMYke2.0.0.0
Én nem indulok érte, de köszönöm a felajánlást. <#worship>

Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber

Tikal
Így nem megy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

genndy
Egyébként Steamen belül is megoldható: Beállítások-Kezelõfelület: 'Steam futtatása a számítógép indulásakor' és 'Steam indítása Nagy Kép módban' legyen bepipálva.

MerlinW
Ezt bedobod egy .bat fájlba, amit bedobsz a startup programok közé.

@ECHO OFF
TIMEOUT /T 7
START "" "C:\Games\Steam\Steam.exe" -bigpicture

[merlinw.org]

genndy
Hibernáld le úgy a gépet hogy a Steam nyitva van Big Picture módban 😊

Tikal
hogyan tudom beálítani a Steam-et hogy automatikusan induljon ha bekapcsolom a gépet? Most csak elinditja, de tálcára rakja, kis ikon az óra mellett és ennyi, nekem az kéne hogy rögtön a big picture fogadjon.

Köszi, Genndy linkje is ide vezetett végül 😊 (csak elírtam az elõzõ hsz-ben)
Laza
Mondjuk ha már olyan nagyon kényelmesek akarnak lenni, akkor nyugodtan megoldhatnák, mert minden játékkal kapcsolatos macera közül ez az egyik legrosszabb, mikor össze kell kaparni a mentéseket.
Még szerencse, hogy akad pár ingyenes megoldás erre ... és ha nekik megy egy állandóan frissülõ adatbázisba összegyûjteni a játékok mentési szokásait, akkor nehogy már egy Steam nem képes rá 😊

Még vonzó szolgáltatás is lehetne 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hogyhogy nem az õ dolguk? A steam egy szolgáltatás, elvileg a kegyeinket keresik. Csak megjegyeztem, hogy rakhatnának bele egy olyan fícsört aminek értelme is lenne.
Egyébként az ingyenes Savegame manager a gépemen levõ játékok kb 90%-ánál megtalálta a mentéseket...
Laza
Ezt is kipróbálhatod, Én ezt használom:
http://www.gamesave-manager.com/

SzirmosSzisza
Mert nem az o dolguk. API-juk van, ha valaki akarja hasznalhatja. (pl Steam Cloudos jatekok)

IMYke2.0.0.0
Csak mivel MINDEN játék máshol tárolja a mentéseket, így azok számontartása mission impossible.

Köszi az infókat, mondjuk nem értem, hogy amit egy ingyenes program meg tud csinálni, azt egy milliós bevételû steam miért nem. Pedig a mentések mentésének lenne értelme, nem a játékok file-jainak, hiszen azt úgyis bármikor újra le lehet tölteni..
genndy
Felhõben IS. Szerintem az a biztos ha akkor már lementesz mindent.

IMYke2.0.0.0
Azzal nem.

HeadHunter86
Viszont a Cloudos játékok mentései felhõben vannak, azzal nem kell foglalkozni ugye?

genndy
Ha a hely nem probléma, akkor nem kell szórakozni a backuppal. Simán tedd át a Steam könyvtáradat és kész. Visszatételkor elsõ indításkor rendberakja magát.
A mentéseidet viszont nem backupolja a Steam backup sem. Vagy megkeresed õket kézzel (általában a Dokumentumok könyvtárban van, de nem mind!), vagy használod ezt: SaveGameBackup.net

IMYke2.0.0.0
Csak a STEAM könyvtárat.

Steam backup-ot ismeri valaki? HDD csere lesz a gépemben és arra lennék kíváncsi, hogy ha egy külsõ vinchesterre backup-olom az összes játékot, akkor az lementi-e azoknak a játékoknak a mentéseit, amik nem mentenek felhõbe? Vagy ez csak bután a steam alkönyvtárat lementi és kész?
genndy
<#worship>

SG.hu csoportnak:

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.