Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
WOOHOO. NYERTEM!!! KÖSÖZNÖM!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
de mi a fenét rontottak el háromszor, hogy egy negyedik frissítés is kellet ? 😄D

eddig hetente 1-2 frissítést talált csak

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
Bétás vagy? Akkor azért😊

[merlinw.org]

Szabi
ma eddig 4x frissített a Steam.. wtf ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Mardel
Volt elárazva is tegnap a gamersgaten 5 euro körül.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
köszimegkísérlem

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

papi08
Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok!
03hó 18-ig az F1 2012 10,19 euroba kerül. Vegyétek, vigyétek.
Tinman
:-(

Írj supportnak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Íme 😉

Te is fiam, Bluetooth?

http://steamcommunity.com/id/eddy22

Feladom. Próbáltam kártyával is, dettó ugyanaz.Pedig eddig csak egyszer volt ilyen gondom Steamen.

Az új transformers játékot és az egyik DLC-t akartam megvenni, de most már mindegy. Plusz 10 euró a walletbe van. :S

Tinman
U.e. volt nálam amikor paypal szarakodott, Steam support kb. 2 nap múlva írt, +1.5 nap után oldották meg az ügyet.

Próbáld közvetlenül az internetkártyáddal, remélem olyanod van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Mit szeretnél venni?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Vásárlási hibával a Steam állandóan ezt írja:

Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported an authorization failure. Please select a different payment method.

Mire a support egyáltalán válaszolna vége a sale-nek - ma éjfél. Bár szerintem azt se látszik amit írok.

Nem kell 1 héten belül. Nyertem egy játékot. 10 napig a hírét se hallottam a felajánlónak. 1 héttel a giveaway lejárta után rámentem, hogy nem kaptam meg. 3 napra rá jött a bocsánatkérõ mail, hogy nem volt eddig gépközelben, elküldte a kulcsot, én meg szépen átmentem arra, hogy megkaptam.
Fabio Capello
1 hét

Nincs meg, hogy mennyi idõn belül. Tulajdonképpen bármikor visszaigazolhatja. Egyedül olyan dolog van, hogy 1 héttel a giveaway lejárta után tudja visszaigazolni, hogy nem kapta meg. Azonban még ilyenkor is bármikor átválthat arra, hogy megkapta.
Béluska74
Steamgifts-en a nyertesnek mennyi idõn belül kell visszaigazolnia a nyereményét. Több mint 1 napja semmi infó a nyertesektõl.

If you give a little love you can get a little love of your own

Valakinek volt ma problémája Steamen fizetéssel? Elõször nem hagyott Paypallal, kártyával. Majd próbáltam Steam fund-ot 1x 10 euró sikerült, a második nem. :S

MerlinW
Steam Client Beta Update - Mar 13
All platforms:
- added automatic repair capabilities for critical Steam files, no internet connection required
- fixed cases where Steam could get stuck in offline mode and be unable to launch
- fixed a crash that could occur when cancelling a client update or repair operation
- removed an error message that appeared when cancelling the client update process
- fixed Steam UI glitches when navigating to a new page and quickly pressing the Stop button
- fixed a problem with re-installing Half Life 1 after uninstalling related game mods

Windows:
- improved reliability of client updates when interrupted by system reboot or power loss

[merlinw.org]

mooo

Aki szereti a Tower Defense típusú játékokat,annak csak ajánlani tudom,mert számomra a legjobbak közé tartozik,végig lekötött és szórakoztatott.És aki szeret vele foglalkozni azok még az achievmentekkel is szórakozhatnak, igaz nincs benne túl sok (csak 25),de azok legalább nem babramunkás,szopatós,kínlódos, hanem értelmes kis odafigyeléssel megcsinálhatók! Sok szerencsét!

Ibomder Defencec Pacific Gameplay Trailer

Sok szerencsét!
papi08
Én jelentkeznék rá, az egyik kedvenc játékom volt régen, szívesen végigvinném újra 😊

13 éve itt. Szép idő.

Zen Bound 2-re lenne jelentkezõ? Mert ha nem, akkor nyílt giveaway-t csinálok neki.

Te is fiam, Bluetooth?

KiruHoshino
Ja mégse. XD Elnéztem XD Sorry

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino
Miért lettem kidobva az SG.hu-s Steam csoportból?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Inv1sus
Valakit érdekel left 4 dead 2 co-op? Hangkommunikációval? Engem tutira érdekelne, illetve lehet jönne még egy haverom.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

genndy
<#worship>

zorrobomber
go

Laza
Na, max ez az egy ... de ez is csak akkor, ha kettõt kapok egy árban 😊
A régi részeivel játszottam, hamar unalomba fulladt (még DC-n pl).

Végül rádumáltam cimborám, vettünk ketten egy dupla csomagot. De még a 6-700Ft-ot is sokkalom kicsit, de a coop móka miatt megvéve 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
kösziek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kirírja, h nem tudod aktiválni mert már megvan a játék.

Sir Quno Jedi
Figyejjé mán brada! Kaptam egy resonance kódot ugye a bundleban, de nekem már megvan steam-en. És ez nyilván retail kód. Ha megpróbálom beregizni steam-en, mi lesz?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

errõl a játékról mondanál egy véleményt? 😄D mert hát nem tom... vannak felõle kétségeim 😄

Tinman
U sure?

Laza
Abból a csomagból egy is sok, nemhogy kettõ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Én csatlakozzam egy steam csoporthoz és 1.26 dollárért megkaptam a teljes pakkot.
Ezután csak ott veszek csomagot:-D

Next PC upgrade: 2022

Tinman
The Indiegala HAPPY HOUR VAN!

2. példányt szívesen átveszem, némi pénzmag, vagy Steam-es játék fejében p.ü. :-)

Laza
Na ja, de az sem a 'Steam', hanem egy harmadik fél ... mint a dobozos 😊
Én mostanában a Steamról is traderektõl vásárlok 😊

wantonly
Zöld: csoport felajánlások
Lila: a játék szerepel a kívánságlistádon
RoboKutya78
már régebben meg akartam kérdezni A steamgiften ezzel a monkey kiegészítõvel a zöld és lila kerettel kijelölt felajánlások mért így jelennek meg? nem látok semmi érdemleges infót a beállításokban róla.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Kiraktam. Bent maradhatott régrõl. Elnézést érte:/

[merlinw.org]

Késõ. Már megkapta a giftet és aktiválta is. Ameddig nem írt vissza e-mailt, amiben megköszönte, addig nem tudtam, hogy nem magyar, mivel se az igazi nevét nem láttam, se azt, hogy nem tud magyarul. A giveaway-nél meg szépen beírta, hogy köszi. Gondolom le "kopipasztázta" valaki hozzászólását. <#zavart2>
wantonly
Sorsoltasd újra szerintem, MerlinW majd kirúgja a tagot.
Jah, a profilja.
Emberek. Egy minden bizonnyal nem magyar nemzetiségû egyén (aki emiatt valószínûleg nem is SG tag) került az SG Steam csoportba. Õ nyerte a Dark Messiah giftemet. Angol neve van, valamint Google fordítót használt a köszönõ e-mailben.
genndy
Ez bizony így van.
Jók a Steames leárazások, ezt nem vitatom, de mostanra már megjelent a konkurencia, aki simán jobb akciókat szervez, sõt akár eleve olcsóbban adja, mint a Steames ára, ÉS még arra is van akció (a GMG pl. biztosan ilyen). Vagy ha az ember hajlandó trükközni, akkor Amazon USA talán verhetetlen is.
Dobozos akkor szívás, ha mondjuk régiózáras. De általában olcsóbb tényleg.

MerlinW
Én pedig megvettem $20-ért intkeys-en😊

[merlinw.org]

Laza
Jah, vagy itthon dobozosan majd fele áron kapod meg 😊
Ez a digitális vásárlás hátulütõje ... ha nem lennének leárazások, akkor nekünk, magyaroknak nem érné meg ott venni szinte semmit (ami dobozosan is megjelenik).

Élõ példa, mikor kijött a Dark Souls, akkor Steamen átszámítva 12+eFt volt, itthon dobozosan meg kb 7eFt (ami szintén Steam reges volt).

Tehasut
Vennék meg egy Sleeping Dogs DLC-t, de ezt írja, amikor rákattintok az játékra: "Sajnáljuk, de jelenleg nem nézheted meg ezeket az anyagokat."
Ezmiez?