Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én pont most tettem próbát az Empire-el. 2 óra után uninstall, ez a korszak nekem nem jön be.

Ha közelharcra épülõ korábbi részek bejöttek (Medieval 2-t és Rome-ot tiszta szívbõl tudom ajánlani)0, akkor nem biztos, hogy a te játékod. Attól függ az 1700-as évek történelme mennyire vonz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
Kapok egy ilyen hibaüzenetet:

Steam is currently running in windows compatibility mode blablablabla.

Na most a helyzet az hogy én semmit nem állíottam ezen, de két napja már hogy ezzel nyaggat...
Inditópultba van berakva, -bigpicture inditással.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

genndy
Biztos hogy nem, ennek nincs köze a klienshez. Sajnos sok ötletem nincs, ha pár nap múlva sem megy, próbáld meg a supportot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Ok, bocs!

szucsy89
Sõt, az összes Total War bezsebelhetõ -75-ön! Köszi az infot egyébként, sajnos az életembõl kimaradtak a Total Warok, de a stratégiákat szeretem... 3,5 eurót megér tenni egy próbát 😊
IMYke2.0.0.0
Tõled függ.Ha rajongó vagy: megéri.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szucsy89
Empire: Total War -75% most. Szerintetek megéri?
Esetleg uninstall, majd újratelepítés megoldaná a problémát?
MerlinW
Ja, az más. Azt viszont ide ne linkeld kérlek, lévén zárt csoport és csak az ottani topiklakók a csoport tagjai. Engedelmeddel törölném is innen, a késõbbi félreértések elkerülése végett.

[merlinw.org]

genndy
Nem, mert Eredeti játékok-csoporttagoknak tettem fel.

Megkérdezem itt is, hátha lesz megoldás.

Már egy ideje bevan kapcsolva a steam guard, le is járt az a bizonyos 15 nap,de még mindig nem tudok tradelni. Mi a probléma?

(You must have had Steam Guard enabled for at least 15 days before you can participate in a trade.)
TBTPumpa
<#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

http://groupees.com/bab5 -ben megvett Spellforce - Platinum Edition ajánlom fel

http://www.steamgifts.com/giveaway/qrV7z/spellforce-platinum-edition
genndy
<#worship>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MerlinW
Nem, TF2 egyik fele a játék, másik fele pedig egy gazdasági szimulátor😊 A játéktól függetlenül tõzsde szinten megy a ritka és gyakori tárgyak adás-vétele. Kb, mint a Diablo AH-ja, a különbség, hogy a tárgyak a játékra minimális hatást gyakorolnak, inkább csak látványosak.

[merlinw.org]

Burning Flames Team Captain nagyjából 3000$, ami 686 130,00 Ft.

http://steamcommunity.com/id/eddy22

SzirmosSzisza
Általában Strange fegyver esik (annyiban különbözik a simától, hogy számolja mennyit öltél), ami közel sem ér általában még kulcsot se, eshet festék ami szintén nem, illetve kis eséllyel sapka speciális effekttel, ami bõven ér 1 kulcsot (~27 kulcs körül, de van olyan sapka ami ~1000$-ért kelt el D😊.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
Akkor már a TF2 is pay2win? Vagy mi az hogy értékes dolog?

SzirmosSzisza
TF2-ben lehet vele ládát kinyitni és kis eséllyel értékes dolgokat nyerni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
Mire való ez a kulcs?

Ha bárki az új Walking Dead játék megvásárlásán gondolkozik 50€-ért, vegyen fel engem, 15 Team Fortress 2 kulcsért odaadom. Steam marketbõl véve a 15 kulcs kb 26€, függ a kulcsok aktuális árától.

http://steamcommunity.com/market/listings/440/Mann%20Co.%20Supply%20Crate%20Key

http://steamcommunity.com/id/eddy22

Igen, dehát mindegy. rajtam úgyse segít senki - említett barát, rokon nincs. (haha, rokon...)

genndy
Ezzel kezdte 😊 #15374

MerlinW
Vegyél valakinek valamit wallet-bõl, az a valaki meg utalja át neked a pénzt. Haver, családtag, stb.

Wallet-el kapcsolatban nemrég olvastam, hogy sokan azt csinálják - keleteurópában többnyire -, hogy mikor alacsony az euro, megtömik a wallet-et 2-300€-val, majd ilyenkor egyrészt olcsóbban vesznek maguknak játékot, illetve másoknak vesznek haszonnal. Magyarul banknak használják😊

[merlinw.org]

Nincs refund a Steam wallet-bõl. Úgy hogy maradna az elõbbi tervem. Egy Saint Row 3 full packot épp megtudok venni. a léyneg, hogy utalás jobb lene, mert nekem max hétfõig kéne a pénz a BioShock végett. :S

jetblack
En csak fontban tdudok fizetni de 1 font nalam 1.6 euro 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

hat ha ilyen van, en 270nel is szivesen szamolom 😊

off

A múltkori fizetési baguom végett van 10 euró a walletembe, amire most szükség lenne Steamen kívül.
Azon gondolkodom nincs-e valaki akinek kell valami Steam-rõl 10 euró vagy kevesebb értkében. Én megvenném és õ elutalná az összeget számlára. 300 Ft-tal számolnám az eurót.

Hacsak nincs refund a Steamtõl.

zorrobomber
Ha már emlegettem, azért itt egy link is.

zorrobomber
dollár az XCOM vételnél vágott mellbe, hogy a mostani 16.49-es amazonos ár dettó annyi mint a karácsony környéki 20 volt, szóval megérte várni vele, NOT 😊

soo277
Ezaz
héten fizu!!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
az gyönyörû.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Jah... OTP-nél az euro 315,70, a dollár 243,85

[merlinw.org]

A valuta kezd az egekbe menni megint. USD 240 fölött, euró 310 fölött.

Laza
A webkártyám be van tolva PP alá, mióta egyszer meg akarták rántani 300e HUF-al ... nem mindha lenne rajta ennyi, ezért is webkártya 😊
De a csere macera nem hiányzik 😊

De már tényleg filózom, hogy a Steamen csak nem nyúlják le a kártya infókat, direktbe fogok legközelebb fizetni.
Bár 3-4 eurnál nem vág földhöz az a 40Ft amit lenyúlnak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Váltasd a bankoddal, jobban jársz.

Laza
Meg is vettem a 2. részt ... de azért a PP nem pite, 320Ft-os áron számolja az eurt 😞

1 Hungarian Forint = 0.00311999

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

szucsy89
Az AC széria most -75% off!
Kulcs elküldve, a nyertes: avarga88. Gratula neki!

Te is fiam, Bluetooth?

Ryder62
Olyan nekem is volt, néztem is hogy wtf 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SenorGrande
Egy frissítés után nekem is megköszönte a beta részvételt, pedig sosem használtam beta update-et/klienst.

#15355:
Tudod, ezzel az a baj, hogy a cheat-er is váltig állítja, hogy sosem csalt. . .
Ha ellopták volna a fiókod, szerintem már rég be sem tudnál jelentkezni, illetve ahhoz, hogy ellopják, tudniuk kell az e-mail fiókod jelszavát is - már amennyiben a Steam guard aktív nálad. Vedd fel a kapcsolatot a Steam support-tal, kérdez meg mikor, miért ban-oltak, és hogy volt-e a szokványos belépési területtõl valami nagyon eltérõ. Ezt ip-bõl meg tudják mondani.
Gépeden futtass teljes vírus és egyéb kártevõ keresést, legalább 2 - aktuálisra frissített - szoftverrel.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

MerlinW
Az jó😊

[merlinw.org]

MerlinW
16 March 2013 - Steam Client Beta Update - Mar 15
This is the last in a series of important bugfixes which we are testing prior to updating the current public Steam Client (non-beta).

- fixed proxy detection issues which prevented Steam from running on certain types of non-direct internet connections (such as university or corporate networks)
- fixed a bug that prevented users from claiming games bundled with special hardware promotions

[merlinw.org]

Laza
Én nem vagyok bejelentkezve bétára, mégis az elmúlt hónapban kb 2x is frissített úgy, hogy egy kis ablakban megköszönte a béta részvételt <#idiota>

MerlinW
Azt írja, hogy NE futtasd kompatibilitás módban.

[merlinw.org]

wollnerd
Most olvastam az #15354-as HSZ-t..... De:
Ez felugrott egyáltalán nektek is?

Pont legszarabb windows modban futott, Windows Vista<#wow3>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Ma reggel, mielõtt elindult volna steam!

WTF??!!
tegnap reggel pedig ma reggel arra ébredtem föl hogy az én accountom bannolva lett ebbbõl a COD Black ops 2 szerverekbõl Nem tudom miért! Én nem csináltam semmit! Nem csaltam, nem szabálytalankodtam, semmi! Vag ytévesen bannoltak vagy ellopták a fiókom!
Most pedig ez! Egyre gyanúsabb nekem!
Online is lehet megváltoztatni a futtatási modot?! (vagyis más gépen is az adott fiókkal) ha igen, tényleg feltörték a fiókom!!!
Vagy vírus van a gépben és õ felelõs mindenért!
<#ijedt><#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
15 March 2013 - Steam Client Beta Update - Mar 14
- fixed trade window issues

[merlinw.org]

MerlinW
Frissítés telepítésekor mindig kiírja mi változott.

[merlinw.org]