Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az miért van, hogy nem kapok email-t ha akciós egy játék a kívánságlistámon? Régen mindig kaptam, de mostanában soha, és semmilyen beállítást nem találok rá 😞

kill3r21
Azt bonyolult megcsinálni nem?
Vaxi
a paypal pontosan ilyen 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kill3r21
Abszolút jogos....énis külön szeretnék, és azon csak akkor van pénz ha teszek rá....
Nem tudom. Azt tudom, hogy öcsémnek olyan kártyája van, amivel tud neten vásárolni, meg emígy is fizetni. Azonban én tudom, hogy milyen shopaholic vagyok digitális játékok terén és ezért inkább külön kártyát csináltattam csak netes vásárlásra, amihez külön van a számla is. Így max egy darabig nem rakok rá zsét, amikor érzem, hogy nagyon elszaladt velem a ló 😄
kill3r21
paypalt kihagynám...ez a netkártya ez frankó lenne, majd rákérdezek...😊
SzirmosSzisza
Általában szokott valami netkártya-féleség lenni, ami direkt erre van. Mondjuk én személy szerint mindig utalok PayPalra magamnak és akkor nem érhet meglepetés 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kill3r21
Ezt lehet a számlától külön rakni? vagy csinálnom kell egy másik bankszámlát amit csak erre haználok?
kill3r21
szerintem nem az...
Én bementem a bankba és azt mondtam, hogy kérek egy olyan kártyát, amivel neten tudok vásárolni. Ilyen egyszerû 😄 Kaptam egy Visa-t, amire szoktam rakni eurót és azzal szoktam Steam-en, meg bárhol máshol vásárolni.
Evin
Ha dombornyomású, akkor lehet vele vásárolni neten.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kill3r21
Nekem takarékbankos, és nincs a hátulján olyan kód ami kellene, amit szerintem vicces...:d
Szerintem az összes jó, nekem OTP-s van ami ugye MasterCard-os és gond nélkül lehet vele vásárolni 😊

kill3r21
Srácok, mien bankkártyát kellene csináltatnom hogy gond nélkül vásárolhassak steamen?
Inv1sus
Szerintem nem veszik le. Miért tennék? Olcsón valószínûleg sokan bevásárolnának belõle aztán kinyomatnák. De be lehet nyugodtan bizonyítani az ellenkezõjét 😄

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Dj Tommy
Én tegnap nyertem egy Killing Floor Complete-t, de úgy látom nem érdemeltem meg, mert ma már nem volt meg a zöld csík.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Így már érthetõ, köszönöm az információt 😊

Az a lényeg, hogy elõször is minimum 100 dollárnyi/eurónyi értékû játéknak kell lennie a profilodon, hogy használhasd az oldalt, mivel a steam profiloddal lépsz be rá. 300 pontod van alapból. Ezekért a pontokért jelentkezhetsz játékokra. Minden játék annyi pontba kerül, mint amennyi az ára dollárban/euróban Steam-en. Aki felajánl egy játékot, az beállíthatja, hogy meddig lehessen rá jelentkezni. Miután lejár a jelentkezési határidõ, akkor az oldal kisorsol egy nyertest, akinek el kell küldenie a felajánlónak vagy ajándékként a játékot Steam-en keresztül, vagy kulcsot, amivel aktiválhatja a játékot steamen. Ezenkívül még beállíthatja azt is, hogy csak bizonyos steam csoportban levõ emberek jelentkezhessenek rá, vagy olyanok, akik bizonyos értékû játékot már elajándékoztak. Jah és a pontod úgy tud gyarapodni, hogy minden felajánlott játék értékének nem tudom hány százalékát megkapja minden tag pontban. 300 ponttól nem lehet többed. Azt hiszem, hogy mindent leírtam és remélem, hogy érthetõen 😊
De ezt mind full ingyen? Mert én az oldalon nem igazán tudok eligazodni, hogy hogyan is mûködik ez a dolog, mivel 0 angoltudásom van... 😄

Játékokat nyerhetsz, amiket mások felajánlanak, valamint játékokat ajánlhatsz fel, amit mások megnyerhetnek.
Ez a steamgifts.com egyébként mire jó? Mi a célja?

DarkSector
Ja értem, hát ha beregelted és ott van a profilodon és nem VPN-es akkor öröm és bodottág, 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RatBaG
a játék már az accomon van, csak ezt nem vágom, hogy mitõl exploited, esetleg orosz nyelvû lesz, vagy valami...

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Lehet a srácot bannolták vagy ja én is láttam hogy lehet kérni újrasorsolást, de egyszerûen írj a modiknak...elintézik vagy megmondják mi történt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RatBaG
visszakerestem a givawayeknél, ez az orosz tag csinálta: http://www.steamgifts.com/user/nEvAzNo
Company of Heroes: Tales of Valor has been removed by bobofatt, a moderator. Points have been refunded to those that entered. Sorry for the inconvenience.
Reason: Exploited Key
Notes: Keys that take advantage of promotions using methods that were never intended are not allowed to be given away on SteamGifts.

na ilyenkor mi van? <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Valami olyasmire emlékszem (le van írva valahol), hogy a 20€ feletti bundle játékok után kapsz egy pár százalékot.
Én végül semmit sem kaptam a Darksiders-es csomagért (nem mintha azért ajándékoztam volna, 32 gift után tartok 41$-nál, de lesz*rom)

[merlinw.org]

RatBaG
egy idõ után leveszik róla a csillagot? ez is új nekem <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
közben meg nyertem egy Company of Heroes: Tales of Valor-t, 8 óra után afk lettem, gondoltam majd küldi a kulcsot. most visszajövök, zöld csík sehol, megnyert listából játék eltûnt, de emailben megkaptam.
vajon menet közben új nyertest kért a tag, olyan türelmetlen volt? minden esetre én beaktiváltam, kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége...

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Asszem az eredeti ár 30%-a, és max. 30 pontod lehet ilyenekbõl összesen, erre is figyelj.
Azokat tedd majd föl akkor, amikor már nem lesznek csillagosak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RatBaG
ja, ez átfutott az agyamon, de a játékok mellett továbbra is az eredeti, 20 pontot láttam, ezért azt hittem, valami más lesz az oka. már megtaláltam a sírós topicot.
jó volna tudni, hogy most akkor mennyi is az a csökkentett érték... még itt van a nyakamon egy darksiders+rf:armageddon pack <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

genndy
Most már igen, volt pont egy ilyen update nemrég a kliensben.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
Ha haver offline és rápötyögök steamen, akkor bejelentkezésnél látja majd az összes üzenetet amit írtam?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Most csillagozták be a weekly bundle játékokat, amiért nem jár pont vagy csak minimális. Contributor pontot csak teljes árú játékért kapsz.

[merlinw.org]

szucsy89
Olvastam, írtam! 😛
fery02
Nagyon szépen Köszönöm! <#worship>

Nem is tudtam eddig, hogy létezik ilyen!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vaxi
gratula KiruHoshino és Dearone. azonnal mennek a kulcsok

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

RatBaG
a 166-os contributionröl visszaesett 91-re, pedig a játékok értéke nem változott.
ez vmi bug, vagy wtf?

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
[[[[<#buck>]]]]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Sajnos a csatlakozás az olvasás tudományának ismeretéhez van kötve...

[merlinw.org]

szucsy89
Hopp, ez a steamgifts topikba akartam, de mind1. Szóval hogyan tudok csatlakozni?
szucsy89
MerlinW
Nem megy...

[merlinw.org]

most próbálj meg invelni légyszives
mit csináljak most? .. vmi segítség esetleg?
MerlinW
Én nem dobtalak ki, más meg nem tud😊 Mindjárt ránézek.

Szerk.: Érdekes.. nem vagy a csoportban, meghívni pedig nem enged a rendszer. Hm. Valahol ló fekszik a síneken...

[merlinw.org]

Miért dobtak ki a steam csoportból? :|
grebber
Nagy csalódás volt ez a pakk nekem örülök hogy valaki elviszi õket!

Gamersgate-es cuccok érdekeltek volna,de mivel egy mocskos szar és egyiket sem lehet telepíteni így maradt a warez!

Az ember párszor akar eredeti játékot venni azt akkor se mûködik<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
No, ez még érdekel is - hálás köszönetem a lehetõségért! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Van még egy ilyen is!

grebber