Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Per Aspera Ad Inferi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Company of Heroes: Tales of Valor has been removed by bobofatt, a moderator. Points have been refunded to those that entered. Sorry for the inconvenience.
Reason: Exploited Key
Notes: Keys that take advantage of promotions using methods that were never intended are not allowed to be given away on SteamGifts.
na ilyenkor mi van? <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.
Én végül semmit sem kaptam a Darksiders-es csomagért (nem mintha azért ajándékoztam volna, 32 gift után tartok 41$-nál, de lesz*rom)
[merlinw.org]
Per Aspera Ad Inferi.
vajon menet közben új nyertest kért a tag, olyan türelmetlen volt? minden esetre én beaktiváltam, kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége...
Per Aspera Ad Inferi.
Azokat tedd majd föl akkor, amikor már nem lesznek csillagosak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
jó volna tudni, hogy most akkor mennyi is az a csökkentett érték... még itt van a nyakamon egy darksiders+rf:armageddon pack <#rolleyes>#rolleyes>
Per Aspera Ad Inferi.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[merlinw.org]
Nem is tudtam eddig, hogy létezik ilyen!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ez vmi bug, vagy wtf?
Per Aspera Ad Inferi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerk.: Érdekes.. nem vagy a csoportban, meghívni pedig nem enged a rendszer. Hm. Valahol ló fekszik a síneken...
[merlinw.org]
Gamersgate-es cuccok érdekeltek volna,de mivel egy mocskos szar és egyiket sem lehet telepíteni így maradt a warez!
Az ember párszor akar eredeti játékot venni azt akkor se mûködik<#rinya>#rinya>
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.