Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én a Borderlands 2 Level Cap Patchnél tapasztaltam ilyet.
Türelem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
XID: 1553764695
Akkor áll a steam. Remélem hogy csak átmeneti elmezavar 😊
Ati
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\\
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem kell.Így azért fair lesz és nem csak az ingyenélés megy hanem kölcsönös a dolog,ezáltal több és jobb játékokat tud nyerni az ember.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy meg: honnan olcsón?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha bedobok énis valami jó játékot azzal mit nyerek?
Pl most szereztem Bioshock infinite kulcsot fillérekért. érek azzal valamit ha felajánlom?
Giveaways Entered 5,944
Gifts Won 10
Tehát minden 600 jelentkezésbõl nyertem egyszer. Látod mégis milyen nyugodt vagyok? <#beka3>#beka3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
csak jól emlékeztem, hogy aktiváláskor szemet szúrt valami. az összes többi csak retail. vajon emiatt lehetett exploited key? nem vágom...
Per Aspera Ad Inferi.
Akkor jah várni kell.
Remélem még nem fogyott el
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha elegendõ pénzt küldtél már a számládra, és/vagy eleget vásárolgattál, akkor a számlád validálva lesz, mintha lenne hozzá bankkártya kötve, amit kipróbáltak teszttranzakcióval. Ez azzal jár, hogy ugyanazokat az elõnyöket élvezheted a továbbiakban, de bankkártya nélkül.
Nagyon fontos, hogy ha van netbankos elérésed, akkor ehhez a verzióhoz sehova nem kell bemenned semmit sem aláírni. Csak nyitsz pár kattintással egy mail fiókot, majd egy paypal accot, utalsz rá pénzt netbankodon és egy idõ után már vásárolgathatsz is. Voilá, a legkényelmesebb módszer elfoglalt emberek számára.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[merlinw.org]
Egyébként a Signature fülnél lévõ kódot kell csak bemásolni ide, akkor lesz szép kép is.
http://www.steamgifts.com/giveaway/qw3rV/torchlight-ii
Ma jó napom volt így gondoltam elajándékozok egy torchlihtot 😊
Sok sikert.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.