Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy beállítod, hogy csak a települt játékok látszódjanak pl, az ember úgyse telepít rendszeresen.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Végre megkapták a Borderlands 2 utánpótlást a GamersGate-nél, mostmár én is játszhatok! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszönöm a megértést😊
[merlinw.org]
Szeretnék csatlakozni a csoporthoz steamgifts-en 😊
profilom : http://steamcommunity.com/profiles/76561198070124094
Amúgy én is a torchlight 2-t töltöttem le 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Error Code: -102
Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet."
hm, meg alul azt, hogy NO CONNECTION 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azt hittem mendemonda hogy lehet ott nyerni 😄
"Nulla tenaci invia est via"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Per Aspera Ad Inferi.
Végignézi a gépedet és elmenti az összes telepített játék mentését egy kattintással. A visszaállítás szinték egy kattintás.
[merlinw.org]
Lenne egy kérdésem.
A paypal minden esetben leterheli a kártyámat vásárlás esetén, vagy csak akkor ha account nélkül vásárolok ?
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Gifts Won 6
Estimated Wins 8.37
Ebbõl 5 zárt csoportos, max 10 ember közül, 1 pedig a 10.000 passziánsz egyike😊
<#dumcsi>#dumcsi>
[merlinw.org]
ehune
Þór vígi þessi rúnar
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyszerûbb lenne screenshotot tolni. 😊
You Won: Braid - Closed - 3 weeks ago - 14
Þór vígi þessi rúnar
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Mindenféle van, ittvan pár:
The Stronghold Collection
iBomber Defense Pacific
Red Faction Guerrilla
Krater - Collector's Edition
Tomb Raider Collection
Cities in Motion
LEGO The Lord of the Rings
Magicka
Titan Quest
Þór vígi þessi rúnar