Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
Sajna nem láttam egész hétvégén az Red Orchestra 2 ajánlásokat...Sehogy se sikerült kivennem a listából.Másnál is volt ilyen probléma?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BoneDragon
Köszönöm szépen! <#worship>

Tikal
pl a laptopodról elindíthatod a telepítést a PC-den, de ezek szerint nem minden játék támogatja.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RoboKutya78
mi ez az új dolog a játék listámban "Ez a játék nem irányítható távolról"
egyes játékok mellett a telepítés helyett ez látható.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Uh, kezdtem reménykedni pedig: 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
az elsõ részt eddig 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
melyiket?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
ha már passziánsz😊 ez az én eredményem :😊

Megint nyertem steamgiften sniper elitet 😊

fery02
Az miért volt jó?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
😛
Akkor meg csaló vagy és bannolnak.

SzirmosSzisza
Xfire-n régen divat volt bent hagyni a pasziánsz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
legalább válaszolhatsz neki, hogy tizedannyi játékidõvel is kétszer körbevered bármikor 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Meg a legszebb mikor elkezdenek beszólogatni, és mindig próbálnak valami nagyot, valami poénosat mondani, hogy te vagy a kisgyerek, õ meg a nagy veterán codos., és akkor gyerekes viccelõdésbe kezd, amibe ha leírsz valamit neki azt õ ovodás beszólásnak véli feltüntetni a társaságban, és izzik a tenyere az embernek, hoyg bárcsak a monitor lenne az arca a gyereknek.

IMYke2.0.0.0
Sosem értettem, ez mire jó neki...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jah, csak cod4-be azé gyakran hangzik el a magyar szervereken, elinditom a játékot, elmegyek 2 hétre nyaralni lenne nekemis játékidõ. 😊

Tikal
Nem értem miért jó ez, én inkább azt gondolnám, hogy õk a csírák, mert minden percüket gép elõtt töltik 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Meg a cod csírák, hogy mikor felmennek játszani leparasztozzanak hogy nekik 60000 órájuk van már.

Tikal
Kérdezzétek tirexi-tállítólag õ így nyomja, hogy sok játékideje legyen 😄D

genndy
Ha kliens online, akkor számolja a játékidõt. Ehhez viszont be sem kell jelentkezni a 'Barátok'-ba, a kettõ külön dolog (persze be is lehet, de nem ettõl függ).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

fery02
Oké köszi mindenkinek! Csak puszta kíváncsiságból érdekelt.

Botond
Igen.
fery02
"Program" alatt a játékokat értem természetesen. 😊

jetblack
En tudom es nem is tamadasbol irtam es furcsa hogy otthon tobb helyen fogadjak el az amexet tapasztalatom szerint mint itt kint itt a Visa(Debit)van eroltetve szinte minden banknal

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Evin
Nem tudom külföldön hogy és mint van, csak magyar vonatkozásban van érintettségem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SzirmosSzisza
Igen, nyisd meg a Friend List-et és ott kiírja, hogy épp játszol-e.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
igen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

fery02
Tudtok arról valamit, hogy a Steam akkor is méri-e a játékidõt, mikor pl tálcán fut csak a program?

jetblack
Itt angliaban a dombornyomott amex kartyakat nem mindenhol tudod hasznalni online fizetesre

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy egyik nap még normálisan bejött a steam de következõ nap ilyen hibával el sem akar indulni :
Az internet beállításaimon semmi nem változott és se új vírusírtót nem raktam fel azóta és a tûzfalon se állítgattam. Mi lehet a megoldás ?
Mardel
Mindig azt kell nézni hogy az elfogadó helyen milyen típusú kártyát fogadnak el, ha visa, mastercard, és neked olyanod van, akkro máris tudod használni. Ezeket a logokat nem véletlenül találták ki.

Némelyik banknál meg lehet unembossed (nem dombonyomott) mastercardot (talán visa-ból is van ilyen) kérni ami valamivel olcsóbb mint a dombornyomott.

Csak Gizike a banknál aki segghülye az egészhez, csak az számít hogy termeljen meglegyen neki a napi 4 új számlanyitás, pár vállalkozói ügyfél meg gfb-s de közben a kártyákról fingja sincs és a paypalról azt se tudja hogy eszik-e vagy isszák, azt mondja a naiv ügyfélnek, hogy netes vásárlásra csak dombornyomott kártya alkalmas.
Vagy a maestro kártyát ajánlgatja nyakra fõre, hogy ennek nincs éves díja, és már "mindenhol" elfogadják (jah kivéve ahol nem, és Murphy törvénye alapján ott nem ahol mi szeretnénk).

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szüleim erre mondták még régen hogy ha a lustaság fájna üvöltöznék. Ezeknek az embereknek igen nagy fájdalmaik lehetnek néha 😊

Evin
Tudod, az alaptörvény még mindig él: Lustaság fél egészség.

Gratulálok Bonedragonnak a Torchlight 2 nyereményéhez. dobtam egy friend requestet és majd úgy küldöm.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tikal
Jól vagy tájékoztatva, bár a többivel sem lutri. Ha nem dombornyomott és nincs ráírva hogy electron, akkor rendben lesz.

Szóval azt mondod az emberek 99%a olyan hülye hogy csak a dombornyomást képes ellenõrizni a kártyán, de nem tudja megforditani és megnézni a CVC-t rajta vagy google-n megnézni mi is az? Elég szomorú akkor a helyzet, ezeknek az embereknek nem gép elõtt lenne a helyük, és a kártyájukat vissza kéne adniuk az anyukájuknak 😊

SzirmosSzisza
Én írtam egy e-mailt a CIB banknak és válaszoltak 😞

Evin
A dombornyomottal mindig lehet online vásárolni, a többivel meg lutri.
Vagy rosszul vagyok tájékoztatva?

Azért mindig a dombornyomás jön fel, mert azt egyszerû ellenõrizni, bármilyen laikus ember számára. Ha jössz itt a CVC kóddal, az emberek 99%-a nem fogja tudni, hogy azt eszik vagy isszák.

Tikal
Nem én hajtogatom, hanem minden alkalommal feljön mikor valaki neten akar fizetni, és nem megy, ezért mondom, hogy nem a dombornyomással kéne mindig elõjönni hanem a szar electron kártyákról kéne beszélni 😊
Én nem nagyon emlékszem a kemény feltételekhez mikor kártyát igényeltem... de azért kösz az ismertetõt, bár reméltem hogy azok után amit irtam,világos, hogy tisztában vagyok ezekkel...

Elõször is egy kis szövegértelmezés: egyik hozzászóló sem állította, hogy csak a dombornyomott kártya jó a netes fizetéshez. Ezt a butaságot csak te hajtogatod.
A netes fizetéshez annyi köze van, hogy a dombornyomott kártya jóval erõsebb mint a sima, keményebb feltételekkel adják, a díja is magasabb, a kártyaforgalmazó nagyobb garanciát vállal utánna. Ugyanis eredetileg ezt találták ki offline fizetésre - azért is van rajta a dombornyomás, régen külföldön használtak olyan készüléket aminek segítségével 'lepecsételte' a számlát. A sima kártya az elektronikus fizetésre lett kitalálva, ez a POS terminál, amikor a vásárlás helyén azonnal megterhelik a számládat.
Amikor neten vásárolsz, az tulajdonképp offline vásárlás, hiszen a kártyád nem csatlakozik banki terminálhoz, csak egy weblapon beírod az adatait. Ezért régen jellemzõen jobban szerették az erõsebb dombornyomott kártyákat elfogadni.

Manapság már az a szerencse, hogy a banki informatika is fejlõdött és olyan gyorsan meg tudják terhelni a számlát, hogy tulajdonképp nincs jelentõsége a kártya típusának. Plusz a netes vásárlás úgy felpörgött, hogy az elfogadók inkább bevállalják a nagyobb kockázatot, csak hogy a forgalom pörögjön.
Tikal
dombornyomásnak semmi köze a netes fizetéshez, nem azért létezik, és nem kéne erõltetni ezt a butaságot mindenhol, hogy csak dombornyomott jó a netes fizetéshez. A probléma többnyire az Electron kártyákkal van.

Azért elfelejteni nem kell, mert úgy van, hogy:
dombornyomás -> lehet vele neten fizetni
nem dombornyomás -> szintén lehet vele neten fizetni HA a bankodnál úgy van beállítva ÉS az elfogadóhelyen is úgy van beállítva.

Tikal
nekem nem dombornyomásu és lehet vele vásárolni neten.... el kellene már felejteni ezt a dombornyomás= netes vásárlás dolgot, nem dombornyomott kártyával is lehet neten fizetni, legyen rajta CVC kód és kész

köszi a gyors választ
SzirmosSzisza
Már hozzá van kötve a profilodhoz. Library alatt válaszd ki, hogy All Games és ott kéne lennie.

Nem tudod aktiválni, mert már aktiválva van azzal a profillal, amivel feltelepítetted. Miért is akarnád újraaktiválni? Fel tudod újból rakni CD-rõl, esetleg letölteni.
JackTar
Üdv! Megválnék használatlan felhasználói fiókomtól!

Tartalma:
-Call of Duty Black Ops (2 DLC-vel)
-Call of Duty Modern Warfare 2
-Call of Duty Modern Warfare 3
-Dota 2
-Half-Life 2
-Half-Life 2: Episode One
-Half-Life 2: Episode Two
-Half-Life 2: Lost Coast
-Mafia 2
-Metro 2033
-Portal
-Portal 2
-Sniper: Ghost Warrior
-Team Fortress 2

Dota 2 és a Metro 2033 játékok kivételével mindegyik dobozos verzióban van meg.
Sehonnan sem lettem bannolva, mindenhol tisztességesen játszottam.

Ha valaki megveszi, ajándékba adok egy eredeti FarCry 2-õt is!😊

Irányár: 40000 Ft

Akit érdekelnek a DVD-k s dobozaik, személyesen Szegeden vehetik át, vagy posta 700 Ft (súly miatt).
Amennyiben csak az elérhetõ tartalmak kellenek késõbbiekben emailben lehet egyeztetni.

Érdeklõdést, ha lehet PM-ben!

helló,az lenne a kérdésem hogyha egyszer már telepítettem egy játékot cd-rõl és beírtam a cd kulcsot(flatout:ultimate carnage,gta 4)és azóta már letöröltem õket akkor mostmár nem tudom a steamen aktiválni a "termék aktiválása a steamen" menüpont alatt?
Abban igazad van multi terén ezzel játszottunk a legtöbbet. Amikor még iskolába jártam, hazaértünk tanulás után egész este ezzel játszottunk multiba😊

RoboKutya78
pedig akárki akármit mond ez a verzió a legjátszhatóbb grafikailag a többi már túlbonyolított

Én is így vagyok vele. Szerettem volna megvenni nagy volt a csábítás, de igazából nincs kivel játszani annyit. Majd ha a BF1-4 vagy a BF1-3 lesz csomagban 75%os áron megveszem 😊

Amúgy kezd éledezni a Steam

RoboKutya78
Túl korán árazták le a bf 2-t még nincs itt a bf 4 de durván lehúzták az árát😊Lehet most már csak akkor van ennek is értelme hogy megvegye az ember ha nagyobb baráti csapattal tudd nyomulni.