Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyes játékok mellett a telepítés helyett ez látható.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megint nyertem steamgiften sniper elitet 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Akkor meg csaló vagy és bannolnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Olyan problémám lenne hogy egyik nap még normálisan bejött a steam de következõ nap ilyen hibával el sem akar indulni :
Az internet beállításaimon semmi nem változott és se új vírusírtót nem raktam fel azóta és a tûzfalon se állítgattam. Mi lehet a megoldás ?
Némelyik banknál meg lehet unembossed (nem dombonyomott) mastercardot (talán visa-ból is van ilyen) kérni ami valamivel olcsóbb mint a dombornyomott.
Csak Gizike a banknál aki segghülye az egészhez, csak az számít hogy termeljen meglegyen neki a napi 4 új számlanyitás, pár vállalkozói ügyfél meg gfb-s de közben a kártyákról fingja sincs és a paypalról azt se tudja hogy eszik-e vagy isszák, azt mondja a naiv ügyfélnek, hogy netes vásárlásra csak dombornyomott kártya alkalmas.
Vagy a maestro kártyát ajánlgatja nyakra fõre, hogy ennek nincs éves díja, és már "mindenhol" elfogadják (jah kivéve ahol nem, és Murphy törvénye alapján ott nem ahol mi szeretnénk).
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szóval azt mondod az emberek 99%a olyan hülye hogy csak a dombornyomást képes ellenõrizni a kártyán, de nem tudja megforditani és megnézni a CVC-t rajta vagy google-n megnézni mi is az? Elég szomorú akkor a helyzet, ezeknek az embereknek nem gép elõtt lenne a helyük, és a kártyájukat vissza kéne adniuk az anyukájuknak 😊
Vagy rosszul vagyok tájékoztatva?
Azért mindig a dombornyomás jön fel, mert azt egyszerû ellenõrizni, bármilyen laikus ember számára. Ha jössz itt a CVC kóddal, az emberek 99%-a nem fogja tudni, hogy azt eszik vagy isszák.
Én nem nagyon emlékszem a kemény feltételekhez mikor kártyát igényeltem... de azért kösz az ismertetõt, bár reméltem hogy azok után amit irtam,világos, hogy tisztában vagyok ezekkel...
A netes fizetéshez annyi köze van, hogy a dombornyomott kártya jóval erõsebb mint a sima, keményebb feltételekkel adják, a díja is magasabb, a kártyaforgalmazó nagyobb garanciát vállal utánna. Ugyanis eredetileg ezt találták ki offline fizetésre - azért is van rajta a dombornyomás, régen külföldön használtak olyan készüléket aminek segítségével 'lepecsételte' a számlát. A sima kártya az elektronikus fizetésre lett kitalálva, ez a POS terminál, amikor a vásárlás helyén azonnal megterhelik a számládat.
Amikor neten vásárolsz, az tulajdonképp offline vásárlás, hiszen a kártyád nem csatlakozik banki terminálhoz, csak egy weblapon beírod az adatait. Ezért régen jellemzõen jobban szerették az erõsebb dombornyomott kártyákat elfogadni.
Manapság már az a szerencse, hogy a banki informatika is fejlõdött és olyan gyorsan meg tudják terhelni a számlát, hogy tulajdonképp nincs jelentõsége a kártya típusának. Plusz a netes vásárlás úgy felpörgött, hogy az elfogadók inkább bevállalják a nagyobb kockázatot, csak hogy a forgalom pörögjön.
dombornyomás -> lehet vele neten fizetni
nem dombornyomás -> szintén lehet vele neten fizetni HA a bankodnál úgy van beállítva ÉS az elfogadóhelyen is úgy van beállítva.
Tartalma:
-Call of Duty Black Ops (2 DLC-vel)
-Call of Duty Modern Warfare 2
-Call of Duty Modern Warfare 3
-Dota 2
-Half-Life 2
-Half-Life 2: Episode One
-Half-Life 2: Episode Two
-Half-Life 2: Lost Coast
-Mafia 2
-Metro 2033
-Portal
-Portal 2
-Sniper: Ghost Warrior
-Team Fortress 2
Dota 2 és a Metro 2033 játékok kivételével mindegyik dobozos verzióban van meg.
Sehonnan sem lettem bannolva, mindenhol tisztességesen játszottam.
Ha valaki megveszi, ajándékba adok egy eredeti FarCry 2-õt is!😊
Irányár: 40000 Ft
Akit érdekelnek a DVD-k s dobozaik, személyesen Szegeden vehetik át, vagy posta 700 Ft (súly miatt).
Amennyiben csak az elérhetõ tartalmak kellenek késõbbiekben emailben lehet egyeztetni.
Érdeklõdést, ha lehet PM-ben!
Amúgy kezd éledezni a Steam