Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
WTF! Ezek a kódok lejárnak?
Pedig volt 3 db az 1. és 3 db a 2. részhez is. 😞(((
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akinek kell adjon egy e-mail címet és már küldöm is! Ingyé' van. 😊
6 helyett van 4 még kiheverem valahogy a veszteséget😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Who knows?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha van szerencsém még garós lesz a cucc és nem kerül semmibe a dolog persze ha kapott akkoriban 5 év gart mert 2009 es jószág, örülök hogy eddig kitartott😊A cucc egyik oldalán 4 csipp totál kráteres lett nem tudom miért adta fel, szinte enni lehet a házamból annyira tisztán tartom és és mégis😞 Lehet megártott neki a hónap elején elkövetett vga és proci hûtés cserém😊 õ is menni akart.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
nálam proci halál volt pár hónapja.most az õsöreg kétmagost nyúzom pedig már kitüntettem,mint minden háborút megjárt veterán.
---
....Á elmegyek két hétre telekre vissza jövök bekapcsolom a masinát erre nem megpukkan egy 2 gb-s bufi memcsi a gépemben?
Mire rájöttem mi a problema leizzadtam.
Minimális bakelitszag két pityegés bekapcsolásnál mázlim volt hogy a 3 ból csak egy pukkant meg😊egybõl megtaláltam melyik volt az.
van a charity giveaway.ide pénz befizetésével léphetsz csak be.Feliratkoztál a fallout new vegasra és jelzett hogy valaki felrakta.Viszont nem ingyenesre de ez ugye marketing.Az ingyenes GA-t is mutatja tehát nem szemét rendszer csak épp te nem fizetsz 😄
ha nyersz acsit kapsz meg emailt.
Aztán felveszi a playblink bot steamen veled a kapcsolatot és õ adja át,nem pedig az a a személy akié volt a gift.
Röviden: fizetned kell.
A kattints ide link eddig elvezet

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Jó áron (€5.00)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valahol le lehet tölteni skineket?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
update: update news
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A pontok lassan újratöltõdnek (a felajánlások arányában), max. 300 pontod lehet.
Nem igazán vagyok otthon a Steamben, van jópár játékom de ez a Steamgifts dolog teljesen új számomra.
Most van egy játék, Don't Starve-nak hívják, amit nagyon meg akarok szerezni. Rákerestem a gift oldalon és elvileg van egy giveaway, amire fel is jelentkeztem. Miután belogoltam az oldalra kiírta, hogy van 25 valamilyen pontom, erre a jelentkezés meg 10 pont volt.
Ezután mi történik? Hogyan is mûködik ez az egész?
De ha bárkinek bármi kell onnan ami steam-es megveszem! Ha már lenyúlták a hibájuk miatt a borderlandsokat húzzuk le õket a -20%-as kedvezménnyel még a z akciók alatt is 😄
Next PC upgrade: 2022