Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
nekem még van három.Akinek kell az pm-ben írjon egy steames nevet amin felvehetem és elküldhetem.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Küldeni akartam, erre most látom: 0 tárgy van az Inventory-mban!
WTF! Ezek a kódok lejárnak?
Pedig volt 3 db az 1. és 3 db a 2. részhez is. 😞(((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bowden
Én elfogadok egy red orchestra 2 vendégbelépõt.

[email protected]

Köszi

Sir Quno Jedi
Vsásrolj paypal-lal. Ha oda regelsz, még kártyát sem szükséges feltétlenül regizni, hanem utalhatsz is a számládról te magad pénzt a paypal számládra és arról már tetszés szerint vásárolgathatsz. Én is így szoktam. Viszont fontos, hogy a paypal accod ugyanarra a névre szóljon, mint a banknál a számlád. Tehát ha Elemér Kis néven van a számlád, akkor a PayPal accod-on is az legyen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
Biztonságos. Vásárláskor meg ne jegyeztesd meg vele a kártyaadatokat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sziasztok Azt szeretném kérdezni hogy biztonságos a steam en keresztül vásárolni??? Nem kerül rossz kezekbe a bankszámla számom ??
wantonly
Kérek egy e-mail címet priviben és küldöm. 😊
kill3r21
Nekem jöhet , hétvégén kiproszálom 😊
IMYke2.0.0.0
Én is tudok ilyennel szolgálni - ne porosodjanak nálam. Olyan emberkének adnám, aki valóban játszani is akar és nem üzletelni vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Van 2db Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad GOTY - 3 napra szóló vendégbelépõm (steam gift)

Akinek kell adjon egy e-mail címet és már küldöm is! Ingyé' van. 😊
RoboKutya78
én is valami ilyesmin filóztam mert kikapcsoltam a tápegységet a billenõkapcsolóval és ez is szerepet játszhatott benne.
6 helyett van 4 még kiheverem valahogy a veszteséget😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy nem kapcsolod ki a gepet rendesen, hanem csak hibrid-alvasba teszed. Ilyenkor a memoriak aram alatt vannak, hogy onnan toltsek be a megnyitott, felbehagyott dolgokat. Elkepzelheto hogy a mostani viharok okozta kozeli villamcsapas adott neki egy kis aramloketet amitol kinyiffant.

Who knows?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
az kellemetlenebb kiadás.
Ha van szerencsém még garós lesz a cucc és nem kerül semmibe a dolog persze ha kapott akkoriban 5 év gart mert 2009 es jószág, örülök hogy eddig kitartott😊A cucc egyik oldalán 4 csipp totál kráteres lett nem tudom miért adta fel, szinte enni lehet a házamból annyira tisztán tartom és és mégis😞 Lehet megártott neki a hónap elején elkövetett vga és proci hûtés cserém😊 õ is menni akart.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutituti
ejj...jobban jártál volna még ha maradsz 😊

nálam proci halál volt pár hónapja.most az õsöreg kétmagost nyúzom pedig már kitüntettem,mint minden háborút megjárt veterán.

RoboKutya78
ahm..... két hétig off voltam volt vagy 40 levelem nem láttam innen semmi mailt azért volt furcsa is amúgy.
---
....Á elmegyek két hétre telekre vissza jövök bekapcsolom a masinát erre nem megpukkan egy 2 gb-s bufi memcsi a gépemben?
Mire rájöttem mi a problema leizzadtam.
Minimális bakelitszag két pityegés bekapcsolásnál mázlim volt hogy a 3 ból csak egy pukkant meg😊egybõl megtaláltam melyik volt az.

tutituti
nem nyertél semmit amúgy.

van a charity giveaway.ide pénz befizetésével léphetsz csak be.Feliratkoztál a fallout new vegasra és jelzett hogy valaki felrakta.Viszont nem ingyenesre de ez ugye marketing.Az ingyenes GA-t is mutatja tehát nem szemét rendszer csak épp te nem fizetsz 😄

ha nyersz acsit kapsz meg emailt.
Aztán felveszi a playblink bot steamen veled a kapcsolatot és õ adja át,nem pedig az a a személy akié volt a gift.

RoboKutya78
angolom semmi .😞

RoboKutya78
hm akkor jól sejtettem min 5 dodo ha át akarom venni a cuccot?

genndy
Olvasd el, minden ott van ám leírva a saját linkelt képeden.
Röviden: fizetned kell.

RoboKutya78
skacok ez most mi a túró nyertem és ha igen mit kell tennem hogy átvegyem?

A kattints ide link eddig elvezet

Kijavították 😊 Az egyik fejlesztõ írt a topicba, hogy tegnap kijött egy patch a játékhoz és valamit elkúrtak és elnézést kérnek érte. Nem sokkal késõbb már jött is egy mini javítás, ami rendbe hozta.
BoneDragon
Biztos nem vette senki, így nem jött elõ a hiba.

Evin
Pedig egy ideje fent van Steamen, fura, hogy most lett vele probléma.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Steam is összeszarta magát. Valószínûleg köze van a Psychonauts-nak is a dologhoz.
Szétnéztem. Jah, van. Nem rég nyitották és folyamatosan irkálnak be az emberek. Szóval most jelentkezett a dolog. Valószínûleg a bundle-hoz van köze. Nem tudom. Tán lesz rá megoldás 😊
SzirmosSzisza
Nekem csak Linuxon indult macerásan, W7 alatt nem volt probléma. Fórumon esetleg nézz szét, ha sokaknak van biztos van valami topik róla.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Megvette valaki a Humbe Bundle-t és próbálta játszani a Psychnauts-ot? Folyamatosan crashel a játék. El tudtam játszani egy darabig, kb. kemény 5 percet, nem is volt még konkrét játék, csak átvezetõk és utána, bum crash. Ha megpróbálom betölteni a játékot, vagy újat kezdeni és átugrani a videót, megint crash.
Ryder62
NFS leárazva Steamen? Sose láttam még <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hátha nem csak én szeretem a hitmant.
Jó áron (€5.00)
MerlinW
Total payments:
$220,118.02

Number of purchases:
26,91

Oszd el...😊

[merlinw.org]

BoneDragon
Amúgy se ér annyit az a játék, de a többi 1$-ért "brütal"-isan jó vétel!

SzirmosSzisza
Nem hiszem el, hogy tényleg 8$ az átlagár, tuti õk állítják be :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
MerlinW
PixelVision a legjobb szvsz.

[merlinw.org]

Ryder62
Thx

genndy

Ryder62
A Settings-ben (beállítások) Interface (felület) fülnél van egy olyan menü ahol steam skint lehetne kiválasztani de csak default van, más nincs.

Valahol le lehet tölteni skineket?

Köszönöm a gyors és remek válaszát 😄
Fabio Capello
igen

Sziasztok lenne egy olyan kérésem. Ha én interneten vásárolok Steam Gift-et azaz steam ajándékot magamnak akkor azt az illetõ pár nap múlva nem tudja vissza venni ugye? Szóval ha egyszer elküldi onnantól az enyém?
Jim Morrison
ma reggel updatelt a steam nekem egy 60megát. Most már nem azt írja ki, hogy online on a mobile device, hanem simán online és melléraktak egy mobil ikont. Meg mintha a chat ablakban a betûk is nagyobbak lennének.
update: update news

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mooo, köszi a nuclear dawn-t 😊.

genndy
Ha van elég pontod, jelentkezel, és ha szerencséd van nyersz.
A pontok lassan újratöltõdnek (a felajánlások arányában), max. 300 pontod lehet.

IMYke2.0.0.0
Olvass vissza... már leírtuk vagy ezerszer.

attiGT
Hejhó!
Nem igazán vagyok otthon a Steamben, van jópár játékom de ez a Steamgifts dolog teljesen új számomra.

Most van egy játék, Don't Starve-nak hívják, amit nagyon meg akarok szerezni. Rákerestem a gift oldalon és elvileg van egy giveaway, amire fel is jelentkeztem. Miután belogoltam az oldalra kiírta, hogy van 25 valamilyen pontom, erre a jelentkezés meg 10 pont volt.

Ezután mi történik? Hogyan is mûködik ez az egész?

RatBaG
gudlákk!

Per Aspera Ad Inferi.

Profilodra beregisztrált játékokat, azaz olyanokat, amik a könyvtáradban vannak, nem tudsz elcserélni, elajándékozni. Csak olyat tudsz, amit ajándékként vettél és a tárgytárolódban van. Ha a tárgytárolódban van, akkor a tárgycsere a legbiztonságosabb módszer, ahol kijön egy ablak, mindkettõ embernek be kell raknia a játékot a megfelelõ helyre és leokézzák, majd jön a csere. Ennél nem tud senki se átverni.
grebber
Délelõtt már írtam igaz az eredeti játékok topikba meg a prohardverre is!
De ha bárkinek bármi kell onnan ami steam-es megveszem! Ha már lenyúlták a hibájuk miatt a borderlandsokat húzzuk le õket a -20%-as kedvezménnyel még a z akciók alatt is 😄

Next PC upgrade: 2022

Kár hogy nem tudtuk elõbb😊 2-en már megvettük. De azért köszi az infót másnak lehet hogy hasznos lesz még. Annyiért tuti megéri. Tõlem 3080 Ftot vont a paypal és ez már a 70% off. Mondjuk még mindig jobb mint 30-40 eur 😄

grebber
10 euró sok érte! 4-es pakkba ~1850ft-ra jön ki!
A visszavont Boderlands 2-ök miatt van -20-as kuponom.

Ha összegyûlne 4 ember szívesen megveszem nektek!

Next PC upgrade: 2022