Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Ha a barátlistán vagy offline, igen, ha magán a steamen, akkor nem.

Béluska74
Ha "offline" vagyok akkor is méri a steam azt ,hogy mennyi ideig játszottam ezzel vagy azzal?

If you give a little love you can get a little love of your own

a.carkey
Nyomja valaki a Special Forces: Team X-el? Érdemes beruházni rá cirka 4 ájróért?

A medve nem játék.

AntiHero
Nekem jöhet 😊 (antiherohun)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Ja hogy szemetesláda.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Dota2-t <#nevetes2>
Természetesen semmit. De legalább megszabadulsz tõlük.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Mit ad cserébe?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Tele a haver listája... 😄
Fabio Capello
Szerintem én már vagy 50-60 darabot biztos odaszórtam neki 😄

wantonly
Van egy Dota2 bot a steam-en, aminek oda lehet adni. 😄
Lunki88
Érdekel valakit ingyen dota 2? Már szabadulni akarok tõlük. 😄
IMYke2.0.0.0
Megmarad, igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
THQ -> Sega, hacsaknem támad fel a THQ, akkor marad.

Evin
Akkor mi ez, egy frissített CoH, ami meg is marad, nem valami reklám cucc?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
"Company of Heroes (New Steam Version)" - azt mindenki megkapta, akinek megvolt már a játék a STEAM-en.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Company of Heroes (New Steam Version)" - azt mindenki megkapta.

RatBaG
a company of heroes-nak ingyenes hétvégéje van, vagy miért jelenhetett meg a listámon? mondjuk akkor ott lenne mellette, hogy XY days left. <#fejvakaras>
ugye a múltkor nyertem a tales of valor-t, erre most valahogy felette már ott figyel a "Company of Heroes (New Steam Version)" is.

Per Aspera Ad Inferi.

RoboKutya78
elvileg nekem sincs csak egyszer tettem fel😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Ezért nem telepítem fel 😊

RoboKutya78
14 dotám van a franc vigye mán el😊most kaptam 7 et

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

igen, a star wars az ......akkor várok rájuk egy kicsit .

köszi a választ
star wars-os amelyik nem jelenik meg? Mert ha igen akk a steamnél van a hiba, már dolgoznak rajta.

Ati

IMYke2.0.0.0
A statisztikák szerint: nem
De, mint minden statisztika: lehet tévedés is.

sziasztok !
A tegnapi vásároltam a pinball fx2-höz két "asztal csomagot".Megkaptam mindkettõrõl a visszaigazoló e-mailt, és a fiókom áruházi tranzakciós listájában is szerepel mindkettõ, viszont a játék könyvtárban a pinball letölthetõ tartalmainál csak az egyik van.
hogy tudnám elérhetõvé tenni a másik vásárolt asztalt ?
BoneDragon
Jaj, most be is regisztráltam az UT3-at! Vajon még játszik vele valaki multiba?!

IMYke2.0.0.0
Így van.
Manapság már vagy helybõl STEAM-es a dobozos verzió, vagy nem regisztrálható.

genndy
Igaz, de ez kimondottan ritka, tudtommal csak pár ilyen játék van.
És jellemzõen régebbiek, amikhez nincs DLC.

IMYke2.0.0.0
Van néhány kivétel, melyek annak ellenére, hogy nem helybõl STEAM-esek, beaktiválhatók.
Saját példák:
* Saints Row 2
* Unreal Tournament 3 (s azonnal Black Edition-t ad).

IMYke2.0.0.0
Akkor semmi: nem tudod beaktiválni STEAM-re és így nem is vehetsz hozzá STEAM-en DLC-t.
Marad a helybõl STEAM-es verzió megvásárlása, s annak bõvítése.

genndy
Egyébként nem az adott lemezes játék kérte a Steames regisztrációt? Mert akkor nincs probléma.
Melyik játékról van szó, hol vetted, milyen verzió? Akkor lehet hogy pontosabban meg tudom mondani.
Ha két külön játékról beszélünk (tehát van a lemezes, amihez a DLC-t szeretnéd, de van pár Steames játékod is), akkor a lemezes játékhoz nem fogsz tudni venni DLC-t a Steamen. Akkor lenne csak 'Steames' ha már rögtön a telepítésnél kérte volna a belépést a Steames accountodba.

Az szívás.

YouTube: 23Drazse

Köszi!

Na és ha nincs benn a listában, akkor mi a teendõ?

genndy
Nem fog mûködni. Csak Steames játékhoz vehetsz ott DLC-t.

IMYke2.0.0.0
Amennyiben a dobozos (lemezes) játékod használatba vételéhez szükséges STEAM (vagy a STEAM rendszerébe beregisztrálható - itt egy lista a játékokról), akkor minden további nélkül vehetsz hozzá DLC-t, ami a kliensedben a játék alá be is kerül.
Kivétel azért akad, ilyen például a Fallout: New Vegas, amihez nem vehetsz külön DLC-ket, bármennyire is ott vannak. Tehát, ott marad a STEAM-es Ultimate Edition megvásárlása.

Hali!

Nézzétek el nekem alábbi kérdéseimet, tegnap óta használok még csak Steamet!

Ha van egy játékom, ami nem steam-es, hanem lemezes, de a Steam-rõl vennék hozzá DLC-t, akkor a Steam felismeri a játékot és engedi letölteni és telepíti a kieget?

Az alapjáték meglétén kívül szükséges még valami ehhez a manõverhez?
Teszem azt, a játék regisztrálása Steamen vagy valami más.

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az csak üríti a gyorsítótárat, de ha a szolgáltatól kapott DNS szerver szarakszik és ettõl lassú egy két oldalon a nete, az még nem oldja meg.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

SzirmosSzisza
Egy egyszerû ipconfig /flushdns lehet elég 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
bííííípp... x-firére hogy a bûnbe töltesz fel nem xfirével készült képeket? csak akkor fog sikerülni ha fals képet készítesz és mielõtt feltöltöd átszerkeszted a képet.

Mardel
Elõtte ezt próbáld ki.

OpenDNS:
208.67.222.222
208.67.220.220

Google public DNS beállítása

DNS beállítása Win 7-en

Ha routered van, akkroa router configjában kell megkeresni.

Ryder62
Najó kész ennyi volt!

Bemegyek a screenshotok játékokból topikba ahol egy oldalon van vagy 50 kép és azt mind behozza max fél perc alatt.

Itt meg a kis miniatûr elõképeket képtelen betölteni.

Majd feltöltöm Xfire-ra a shotokat és onnan linkelem mert nem akarok agyvérzést. <#szomoru2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mardel
Cseréld le a kisolgálótól kapott alap DNS szerver IP címét, és próbáld meg újra.
Elõtte konzolból (cmd) ipconfig /flushdns

RoboKutya78
Még mindig szar a kép kezelõ? Tegnap én is vertem a billentyût.

Ryder62
Az a vicces hogy kb 1 hete ezt csinálja.

Szinte állandóan így nézz ki:

Tele van fekete üres helyekkel. Jó, majd oda képzelem a maradékot <#idiota>

genndy
Nekem is lassú most, szerintem megint szarakszik a Community.

Ryder62
Érthetetlen számomra miért szarakodik. A net az jó mindent úgy hoz be ahogy kell. Rákattintok egy képre hogy hozza be, míg betölti azalatt megnézek 8 képet Xfire-n. <#gonosz3>

IMYke2.0.0.0
Nem akarom tovább rontani a hangulatod - 0,5 megabites, hulladék-szar, vezeték nélküli (!) nettel (egy képlopás lapul a spoiler tag mögött):

Ryder62
Kezd már a tököm ki lenni steammel. Nem hozza be normálisan az activity menüpontot, sokszor napokkal ezelõtti dolgokat mutat újnak (április 30 mint legújabb tevékenység wtf?)

Képeket nem tölti be, vagy fekete kockák vannak.

Azért jó lenne ha a 20-as netemmel pikkpakk betöltené. Valahogy elvárom.

Most rámegyek a screenshots menüpontra böngészõben erre ugyan úgy fekete kockák jelennek meg.<#falbav>

Tikal
paypalra szoktam utalni is számlámról, de az egyik kártyám is be van regisztrálva, többnyire ezzel vásárolok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Pay Pal-nél én nem szórakoztam, fõszámlához társítottam.
Eleve SMS-ses azonosítóval lehet csak belépni az ebankba, és olyan kódom belépõ kódom van elõtte, ami nem a nevem és születési dátumom kombinációja 😊

Tikal
a bankszámla számod nem baj ha "rossz" kezekbe kerül, azzal senki nem tud kezdeni semmit, max pénzt utalni neked 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''