Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Te sose olvasol vissza?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Értsem úgy hogy extra acsik ezek tulajdonképpen?
Van róluk egy lista vagy csak úgy kapod õket a tárgytárolóba?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
játszani, alapvetõen.

DarkSector
Amúgy 1 röpke kérdés, mit kell tenned hogy kapj kártyát? Mert tulajdonképpen ez a legfõbb kérdés!
Mert ha a csillagokat kell lehozni, akkor lófaxt nem ér.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
A szenezés 1 hétig tartott 😄

Amúgy így átolvasva tényleg eshet game, mivel ez a kártya gyûjtögetés eléggé szopi lesz majd.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
A szenezésnél is volt ingyen játék.
meg a kuponoknál is.

Itt miért ne mûködött volna?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Panzeradler
Csak a f2p játékoknál:
"What about free to play games like Team Fortress 2 or Dota 2?
Free to play games drop game cards based on your in-game purchasing history. If you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update, you'll have 4 or 5 drops available for these games. You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent."
SzirmosSzisza
Hm, állítólag attól függõen kapod a kártyákat mennyit költessz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X: do u have a spare invite?
Y: yes
Y: you get cards based on how much you spend 😞
X: spend playing the game
X: or money?
Y: money apparently
Y: 1 card per $9
X: oh lol
Y: according to reddit
X: wow
X: i thought they were like tf2 crates
Y: not according to reddit
X: well, thank you anways
Y: enjoy your free cards (i sold most of mine)
X: how much they worth?
Y: like 90c
Y: some of them

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Állítólag lehet majd DLC-ket is kraftolni a kártyákból (nyilván ha ebbe a kiadók is belemennek). Hogy teljes játékot lehessen kraftolni, az se lenne persze rossz ötlet.

SzirmosSzisza
Én még mindig nem látom magam elõtt, hogy miért osztogatnának ingyen játékot, de ne legyen igazam, ki nem szeretne elvégre egyet?!😄

Amúgy ~50Ft a Trading Card Beta Access a piacon.

IMYke2.0.0.0
Nem játék jogokról beszélek.
Azon jogokról, hogy õ maga is akciókban osztogathassa, akár áron alul vagy akár saját rendszerében (lásd: achival feloldható játékok ötlete), ezzel reklámozva a terméket, és elérve, hogy 'alacsonyabb áron beetetve, késõbb sokkal többen vásárolják az adott terméket és/vagy annak folytatását'.
Marketing.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza

Szabi
Grid 2 Elõvásárlási jutalmak A jutalmak az elõvételek számától függõen oldódnak fel!

ilyen eddig is volt ? <#fejvakaras>

(steam-en 12ezer ft, magyar boltban 7 ezer ft az elsõ "jutalommal" 😄)

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Ha jól tudom X darabonként vásárol a Steam és ezeket adja el (ezért szokott kifogyni a GTA kulcs pl), nem hinném, hogy valaki csak úgy eladná nekik a saját játéka jogait, max egy indie fejlesztõ, de még õk is inkább a Steamen kívül hirdetik a dolgaikat (ld.: FTL).

IMYke2.0.0.0
Tudna, ha õ is vásárolna jogokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
A Valve még mindig nem tud nektek ingyen játékot adni, mert õ is fizet minden egyes játék után az eredeti kiadónak (kivétel ugye a saját játékai esetén)

IMYke2.0.0.0
"Én az elején azt hittem hogy olyan rendszer lesz mind az XBOX-on hogy xy mennyiségû cardot összegyûjtünk és kiváltható valami játékra."

Á, az mekkora királyság lett volna! <#eljen>

tutituti
háát,ez egy jó kérdés.Amolyan "felesleges jó"-nak

Viszont! abban reménykedek hogy ezzel a trade card dologgal majd a Holiday napokon kapunk dolgokat mint pl szén meg effélék.
Lehet ezzel akarják majd visszahozni,pl craftolunk majd dlc-ket meg ilyesmi.Valszeg nem így lesz de én reménykedek.

(mondjuk míg Panzeradler volt oly rendes és megdobott egy beta-val amit vett,ki is próbálhattam ma.Én az elején azt hittem hogy olyan rendszer lesz mind az XBOX-on hogy xy mennyiségû cardot összegyûjtünk és kiváltható valami játékra.Tévedtem.)

SzirmosSzisza
Akkor te minek mondanád? (félreértés ne essék, nekem is tetszik az ötlet, imádom a gyûjtögethetõ dolgokat 😄)

RiCSi1234
CS:GO-t kipróbálom, amilyen erõs a forint, még a végén meg is veszem 5 euróért, vagy mennyi. 😊

GTA V (*.*)

tutituti
nagy tévedés!

Miért epenis az, hogy ezért magadnak unlockolsz hátteret,ilyesmit?
a stat amúgy is ott van,más meg nem nagyon nézegeti a másik steam profilját.

más:

a CS:GO ingyenes hétvége alatt nem számolja a badge-eket,meg kell hozzá venni a játékot.

TheGrinder
Hát akkor ez nélkülözhetetlen update lesz. 😄

SzirmosSzisza
Epénisz növelés. (amúgy ha jól olvastam, akkor X darabot ki lehet váltani egy jelvényre és a jelvény ad XP-t, amivel tudsz fejlõdni és pl profil háttérképet kiváltani)

TheGrinder
Mire jók ezek a kártyák? 😄

Panzeradler
CS:go után probáltam(itt egy óra alatt jött 2 kártya) a dotát és eléggé fura volt, hogy nem jött 2meccs alatt, akkor hyangolom onnan.

Tf2nél nem tudjátok, hogy mennyire adja?
tutituti
Pont erre gondoltam.Portalon kívül mást nem használok így örülnék ha több játék is bekerülne a késõbbiekben.
Na majd rálesek ha publikus lett.köszi a választ!

Fabio Capello
El lehet vele szórakozni, ha bõvítik a játékok listáját, akkor egész jó lesz, így most eléggé be vannak szûkítve a lehetõségek, hogy hol lehet kártyákat szerezni... (TF2, CSGO, Portal2, a Dotához pedig dropoltatni kell cuccot, hogy menjen)

tutituti
És mi a véleményed?van benne lehetõség?

Néztem azokat akik benn vannak,tetszik a felület meg ez az xp-zés.kicsit feldobja a dolgot.

Maak
Jah, lassan elerunk oda, hogy nem kell steamen jatekot venni, mert eleg lesz a steammel magaval jatszogatni. <#idiota>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
benn is vagyok a bétában 😊

MerlinW
Valve-nál sosem lehet tudni😊 Ha a szokásukat követik, akkor a nyári akciózás környékén fognak villantani. Aztán persze meglátjuk.

[merlinw.org]

Ryder62
Végre egy kis frissítés 😊

Lehet tudni mikor lesz végleges? Mert most még csak bétához lehet csatlakozni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Jaja, komoly Steam frissítés lesz a közeljövõben, sok sok jópofa dologgal.

[merlinw.org]

tutituti

Két kisebb játék amire nekem nincs szükségem:
Geneforge

Tobes vertical adventure
jetblack
<#worship><#eljen>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

sziasztok,

Shogun 2-höz van egy 75%-os kuponom május 23-ig. Ingyen odaadom, ha kell valakinek. A játék ára most 30 euró, kuponnal csak 7,5 lenne.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

genndy
<#eljen><#taps>

RoboKutya78
kérdés a gracemonkey mért nem müködik steamgiften?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
köszi megkísérlem a jelentkezést 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RatBaG
péntek délelõttig.

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Oupsz, töröljétek akkor, imho Fortix 2 bõven elég, tartalmazza az 1 pályáit is.

Maak
"The Steam Gifts community has been wonderful to us, and we wanted to give back! This giveaway also coincides with a price drop for Fortix 2 as well! It will now be available on Steam for $1.99!
To celebrate this, we will be giving away 2,000 copies of the original Fortix, which is so popular here in the community, to celebrate! We hope you all enjoy!"

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

Köszönöm akkor átpakolom a kis mocskot 😊

RoboKutya78
Na azt nem figyeltem😊

genndy
RoboKutya: Nem mindegyik engedi, írta is.

Igen, az a legegyszerûbb ha az egész Steamet elteszed a rendszermeghajtódról. Utólag is lehet. Kilépsz, átteszed, elindítod, rendberakja magát az új helyen.

RoboKutya78
elvileg most már játéktelepítésnél rákérdez hova telepítsen.

Sziasztok

Steam-en az alap telepítési mappa általában a C:\-n van. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt csak akkor lehet megváltoztatni ha másik helyre telepítem?

SSD-t használok és van néhány játék ami lehetõség nélkül csakis az alap telepítési mappára települ, és nem szeretném telespam-elni a játékokkal a rendszer meghajtómat.

Köszönöm

Gábor

IMYke2.0.0.0
Használj Raptr-t és mindig mérve van a játékod.