Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Van róluk egy lista vagy csak úgy kapod õket a tárgytárolóba?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert ha a csillagokat kell lehozni, akkor lófaxt nem ér.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy így átolvasva tényleg eshet game, mivel ez a kártya gyûjtögetés eléggé szopi lesz majd.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
meg a kuponoknál is.
Itt miért ne mûködött volna?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"What about free to play games like Team Fortress 2 or Dota 2?
Free to play games drop game cards based on your in-game purchasing history. If you've made purchases in-game prior to the Steam Trading Card Beta, or if you purchased TF2 prior to the Free to Play Update, you'll have 4 or 5 drops available for these games. You'll receive more card drops when you buy items in game, approximately one card drop for every $9 USD spent."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X: do u have a spare invite?
Y: yes
Y: you get cards based on how much you spend 😞
X: spend playing the game
X: or money?
Y: money apparently
Y: 1 card per $9
X: oh lol
Y: according to reddit
X: wow
X: i thought they were like tf2 crates
Y: not according to reddit
X: well, thank you anways
Y: enjoy your free cards (i sold most of mine)
X: how much they worth?
Y: like 90c
Y: some of them
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy ~50Ft a Trading Card Beta Access a piacon.
Azon jogokról, hogy õ maga is akciókban osztogathassa, akár áron alul vagy akár saját rendszerében (lásd: achival feloldható játékok ötlete), ezzel reklámozva a terméket, és elérve, hogy 'alacsonyabb áron beetetve, késõbb sokkal többen vásárolják az adott terméket és/vagy annak folytatását'.
Marketing.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ilyen eddig is volt ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
(steam-en 12ezer ft, magyar boltban 7 ezer ft az elsõ "jutalommal" 😄)
"Nulla tenaci invia est via"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Á, az mekkora királyság lett volna! <#eljen>#eljen>
Viszont! abban reménykedek hogy ezzel a trade card dologgal majd a Holiday napokon kapunk dolgokat mint pl szén meg effélék.
Lehet ezzel akarják majd visszahozni,pl craftolunk majd dlc-ket meg ilyesmi.Valszeg nem így lesz de én reménykedek.
(mondjuk míg Panzeradler volt oly rendes és megdobott egy beta-val amit vett,ki is próbálhattam ma.Én az elején azt hittem hogy olyan rendszer lesz mind az XBOX-on hogy xy mennyiségû cardot összegyûjtünk és kiváltható valami játékra.Tévedtem.)
GTA V (*.*)
Miért epenis az, hogy ezért magadnak unlockolsz hátteret,ilyesmit?
a stat amúgy is ott van,más meg nem nagyon nézegeti a másik steam profilját.
más:
a CS:GO ingyenes hétvége alatt nem számolja a badge-eket,meg kell hozzá venni a játékot.
Tf2nél nem tudjátok, hogy mennyire adja?
Na majd rálesek ha publikus lett.köszi a választ!
Néztem azokat akik benn vannak,tetszik a felület meg ez az xp-zés.kicsit feldobja a dolgot.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]
Lehet tudni mikor lesz végleges? Mert most még csak bétához lehet csatlakozni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Shogun 2-höz van egy 75%-os kuponom május 23-ig. Ingyen odaadom, ha kell valakinek. A játék ára most 30 euró, kuponnal csak 7,5 lenne.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
To celebrate this, we will be giving away 2,000 copies of the original Fortix, which is so popular here in the community, to celebrate! We hope you all enjoy!"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Igen, az a legegyszerûbb ha az egész Steamet elteszed a rendszermeghajtódról. Utólag is lehet. Kilépsz, átteszed, elindítod, rendberakja magát az új helyen.
Steam-en az alap telepítési mappa általában a C:\-n van. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezt csak akkor lehet megváltoztatni ha másik helyre telepítem?
SSD-t használok és van néhány játék ami lehetõség nélkül csakis az alap telepítési mappára települ, és nem szeretném telespam-elni a játékokkal a rendszer meghajtómat.
Köszönöm
Gábor