Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
na mondjuk ez nem 100% biztos,de én eddig ezt vettem észre magamnál és másokkal való beszélgetésekbõl.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Ja értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
aha,négy lapot dob,de lehet ugyanaz is.
pl portalban nekem dobott ugyanolyat. két különbözõ idõben.

Amúgy nem chaptereket vagy szinteket mér,hanem a játékidõ alatt random dob kártyát.
Tehát nem a headcrab vagy 20 headshot és ilyesmi alatt kapunk kártyát hanem lehet az elõs öt percben mind a 4 vagy 3 kártya kifarmolódik.

DarkSector
Ja, akkor 4 lapot dob a 8-ból de azt a 4-et többször is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
téves infó.Két ugyanolyan kártyám volt már.

DarkSector
Elméletileg 1 kártyát dob mindenbõl.

tutituti
Van még Trading Card Beta Access-em ha valakit érdekel.

Annyi hogy ha duplát dob valaminél akkor írjon rám és dobja át a kártyát.

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rakás szar. hirtelen fellángolásból megvettem, még tavaly, de kinõttem én már abból, hogy folyton jobb lábra rángassam a célkeresztet, hogy beadja a fejest...

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
Nos hát köszönöm!
lesz mivel játszani ma 😊

zsakosfrodo2

Akkor nem a CS:GO-van van a baj, hanem veled. 😄 De ezzel nincs is semmi baj, mindenkinek más jön be.

😄DD Ezért még kapsz Gubberx kedden 😄

Mardel
Szerintem CS GO elég unalmas lett. Fõleg, hogy 99%-ban DustII-re szavaznak pályaválasztásnál. Kiöregedtem már ebbõl az ugribugri bumm heccsátból. Egy Red Orchestre ostfront vagy heroes of stalingrad jobban leköt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector
Áh most nemrég kapcsoltam csak be...fura is volt, nekem a könyvtár alján csak a linux-os L4D2 van...mint free.

Jaka923
Gondolom a free weekend alatt nem ment eddig folyamatosan neki a Steam 😄
Mindenesetre érdekes probléma.

genndy
Indítsd újra a Steamet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Hát ez a baj nekem nincs ott. 😊

Jaka923
A Steam könyvtárban kiválasztod a játékot a játéklistádból és telepíted.

DarkSector
Valaki már rájött hogy lehet ingyen játszani a CS GO-t? 😄

DarkSector
Akinek kell Sniper Ghost Warrior 90%-os kupon az szóljon!

Ryder62
Kb július közepe

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Gubberx
Nem bántjuk 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mardel
nyáron <#vigyor3>

A mondat eleje lemaradt: "Kb mikor szokott ilyen summer sale lenni steamen?" 😄

SzirmosSzisza
Igen szokott.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szokott ilyen summer sale lenni steamen?

DarkSector
Azért mert szereti bütykölni a gépét ne bántsátok.

Gubberx
pedig Tardis is kórájhét függõ 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tutituti
Nekem meg olyan gyorsan betölt a sztím,hogy mire rákattintok a játékra már végig is vitte az ssd-m <#whatever><#hehe>

MerlinW
Rexinek a PC a barátnõje😊

[merlinw.org]

Mardel
Szerintem nem, Hobbynál barátnõ is szerepel. <#nevetes1>

Gubberx
Tirexi te vagy az????

IMYke2.0.0.0
Hú, Te szegény 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem annyira gyorsan megnyitja az SSD a steamet boot után, hogy csatlakozni sem tud automatikusan néha, mert nem képes annyira gyorsan felcsatlakozni a hálózatra a gép 😄

Tikal
megnézem majd..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RoboKutya78
nincs valami beállítási problémád valamit offline módba kapcsoltál és úgy maradt nálam minden oks.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tikal
én nem tudom mi van ezzel a Steam-mel mostanság, de képtelen bejelentkezni.. mindig offline inditáskor..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Jó, ha ~10%-ban.
Hidd el: ezen a gépen 70+ játék van már fenn, és ebbõl 50+ esetében úgy jártam, ahogy írtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
köszönetképp legyen ez<#eljen> meg ez<#szeret>

genndy
Csak félig van igazad. Tényleg nem rögtön a végleges helyre szedi, de ha a jó könyvtárban már ott van a játék, akkor amit csak lehet, felhasznál belõle, és csak a maradékot szedi le. Szintén saját tapasztalat.

RatBaG
holnap este kilencig. gudlákk!

Per Aspera Ad Inferi.

Ryder62
Az nem számít ha le kell tölteni csak mûködjön majd 😊

Letörölném a játékot és minden konfig fájlt amit megtalálok (save, ini-k stb a dokumentumokban) majd letölteném Steamrõl.

IMYke2.0.0.0
" még a letöltés nagy részét is megúszod"

Ez már 90%-ban nincs így - ugyanis a STEAM újabb módszerrel szedi le az anyagokat, és közvetlenül a "Downloading" mappába, s ráadásul cache-eli is, tehát hiába pakolja be oda az ember (akár felülírva is a már oda létrehozott fájlokat), a STEAM továbbra is letölti az egészet.
Nagyon kevés játék esetében mûködik már a ráfrissítés.
Saját tapasztalat.

genndy
Nem.
Ha a jó Steam könyvtárba teszed be, még a letöltés nagy részét is megúszod. Az exe-t meg úgyis cseréli.

Ryder62
Ha fent van egy tört játék aminek nincs uninstallja és simán letörlöm és utána feltelepítem a steames verziót, akkor lehet valami problem belõle?

DarkSector
Akkor azért nem jött be nekem.
Biztos írtad valamikor...egyszer...régen.

MerlinW
Egyrészt 2 hétig, másrészt indie címek DLC-it adták, amelyek nem kerülnek pénzbe senkinek, az indie kiadók adták õket ingyen marketing célból.

[merlinw.org]

MerlinW
Igen még béta, amire lehet jelentkezni. A publikum majd pár hónap múlva kapja meg, de ezt írtam már (magyarul).

[merlinw.org]

DarkSector
Gondolom ez valami beta program lehet mert neem nincsen semilyen kártya.

SzirmosSzisza
Minden játékból max a pakli fele eshet, maradékot meg kell venned / elcserélned. Illetve f2p esetén még 9$-nyi költés után eshet ki több is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Angolul nem szoktam.