Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Ha semmit nem tudsz a fiókodról, akkor nincs segítség, így jártál.
Próbálj jelszóemlékeztetõt kérni minden lehetséges címedre.
Supportnak akkor érdemes írni, ha a fióknevet vagy az emailcímet tudod. Akkor kérnek majd egy fényképet egy beregisztrált játékról, rajta a kóddal, rajta/mellette a felhasználóddal/emaileddel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Elfelejtett jelszónál beírod az email címed és megkapod rá az adataidat. Annyira sok email címed csak nem lehet... Meg ha nem létezõt írsz, akkor azt úgyis jelzi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Másik meg: most már látod, hogy mindig, mindent ki kell tölteni, lehetõleg egyedi adatokkal, nem pedig random karakterekkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Írj a supportnak!
Bár, valószínûleg, elhajtanak, mert akár tolvaj is lehetsz, a szemükben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok olyan problémával küszködök hogy nem emlékszem a steam accountomra amire már vásároltam játékot is meg minden és egyszerûen ötletem nincs hogy melyik felhasználó lehet az vagy jelszó. A haverom megtudja nézni a profilomat de mivel nincs kitöltve ezért azt se tudja megnézni hogy mi volt a felhasználóm vagy pedig az e-mail címem.... Nem tudtok valahogyan ez ügyben segíteni?
Rapid81
Ha már elérted a limitet, akkor semmilyen kártyát nem fog dobni az adott játék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Foil kártyákat azután is dobhat, hogy az adott játékban már dobott nekem 5 kártyát?
Sir Quno Jedi
Áááá, ez itt úgysenem pörög túlzottan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Az a bajom, hogy a másikat is nehezen tudom követni, kettõt meg végképp gáz... 😞 Ezért nem nagyon akartam a dolgot.

Sir Quno Jedi
Örülünk, hogy mégiscsak sikerült idetalálni. 😄 Üdv a fedélzeten!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Ja és akkor biznyic:

Van egy Soldier kártyám és egy Portal 2-es turret-es profilhátterem. Keresem még HL2-bõl a G-man és Gordon Freeman-es kártyákat.

😊

Rapid81
Ha 10-es szint fölött vagy, akkor van rá esély, hogy foil kártyát dobjon valamely játék. Amúgy meg egy játék maximális kártyáinak a felét dobja csupán és annyi. Utána nincs több. Én tegnap TF2-ben idléztem keveset, kaptam 5 kártyát, eladtam a piacon és megvettem a 4db hiányzó Portal 2-es kártyákat. Aztán kraftoltam, eladtam a smiley-t, meg még eladó a profilhátterem és már csak 2 kártya hiányzik a HL2-es krafthoz, meg akkor meglesz a 10es szint is. 10-es szint fölött meg egyedi rangot, meg nem is tudom még miket lehet beállítani. Meg akkor már ugye dobhat foil kártyát is játék (egy ideje pályázok a Don't Starve-ra, majd az), aminek darabja 20-30+ (!!!) ojró a piactéren...

tutituti
Azért remélem tisztában vagy azzal hogy ez csak egy beta teszt!

valszeg a csere akkor lesz jó amikor publicba megy a dolog és még hozzáraknak vagy 10-20 játékot.
És nem is értem ezt az EA összefüggést se.

Az meg, hogy te nem látod benne a bizniszt az nem feltétlenül a cég hibája.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Igen ez le lett írva már régebben is, a Steam még mindig nem szeretetszolgálat ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
A traderek meg a gyûjtõk megveszik. Aki meg játszik az lekakkantja.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector
Fóliázott kártyák sem leszenk úgy érzem ha már most kiestek hiszen level 10 még nem vagyok, és nem lehet ugye elõrõl kezdeni...fasza egy rendszer.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Gratulálok az EA-nak tök logikusan kitalálták a dolgot, akkor most hogy szedjem össze a paklit?
Megmondom sehogy.

Mert cserekártyám nincs, pénzért meg nem veszek, hogy utána craftoljak pár értéktelen lószart.

Nem is értem mások miért érzik hogy megéri összeszedni a paklit. Mármint kártyákat venni.<#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
ha tudnál szerezni akkor ott lenne hogy 2 card remain.
Ha nincs ott akkor ennyi.

DarkSector
Jah kicsit angol oldalakból mazsoláztam, 10 level felett dobál, fóliázott kártya. 😊

Másik kérdésemre nem tudom mi a válasz:

Megkaptam 4 eltérõ kártyát.
Most kaphatok még vagy ezek maradnak?
Mert ha nem ad többet akkor nem lesz semmibõl 2 db és nem tudok cserélgeti...vagy idõvel ad ebbõl a 4-bõl többet is?

Kinek mi a tapasztalata?

tutituti
+level 10 felett esnek csak!

genndy
Nagyon ritkák.

DarkSector
Srácok mik azok a kártyák ami mellett ott van hogy FOIL?
Ezek átlátszó kártyák, de ezen kívül? <#confused>

RoboKutya78
köcce belõttük😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Zsír....

RoboKutya78
vagy ha félre értettem bocsi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
vedd meg a játékot ha tetszett más megoldás nincs A support ki fog nevetni ha emiatt irkálsz neki.Az ajándék hétvége idõkorlátos kedvcsináló hétvége, ezért kap mindenki egy letölthetõ korlátozott felhasználást lehetõvé tevõ un demo játékot. Az idõkorlát lejárta után nem tudod használni többet a kapott demot.Ezért írja hogy vedd meg.

tomo05
Üdv! Milyen email címre írhatok a supportnak? Az a bajom, hogy kaptam ajándékot a hétvégén (CS GO) aktiváltam, de miután lejárt az ingyenessége a hétvégén a gamenek azt írja, hogy vegyem meg, viszont a külsõ ikonnal meg indul. Köszi!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

SzirmosSzisza
Kliensben katt Neved / Badges menüre és nézd meg, hogy egyáltalán kaphatsz-e.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
marketben beírod a nevét és megnézed.attól függ

Shep
Mennyiért lehet eladni amúgy ezeket a kártyákat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tutituti
itt is egy adag infó(képekre katt és nagyban kell megnézni)
http://www.gamersbook.com/scene/news/steam-trading-cards-badges-detailed/

tutituti
na tf2.veszel valamit,premium,és idle szeróra felmész.10 perc kb.

Dota.fingom sincs annak neki nem állok már 😄

Shep
Mondjuk legalább a DOTA-t megnéztem már mi is pontosan. Régen azt hittem valami Warcraft féle stratégia, tutorial után azt gondoltam valami Diablo klón, aztán a botok elleni harcnál rájöttem ,hogy inkább arra a f2p játkra hasonlít amiben 2 éve télen szenet lehetett gyûjteni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Köszi. Akkor számomra felejtõs mindkettõ, mert egyikbe sem fizettem és nem is igen fogok.

Panzeradler
Dota 2 és TF2 csak akkor fog dobni kártyát, ha egyszer fizettél már storebe, vagy tf2 esetében premiumos vagy(nem tudom, hogy hívják pontosan, azok akik régen megvették/store vásároltak), legalábbis ha jól értelmezzem a FAQ-t.

Shep
TF2-t meg lenyomtam 2 meccset bõven 20 perc felett volt.

Shep
Játszottam rendesen. Igaz Dotaban csak a tréninget, mert még sosem próbáltam

Fabio Capello
dotában játszani is kell ám.

genndy
Csak elindítottad a játékot? Sima elindításra és futásra asszem nem adja, szerveren kell lenni minimum nézõként.

Shep
Na nyomtam több, mint 20 percet a Dota2-t meg a TF2-t is de nem igazán adott egyikben sem kártyát, HL2-ben megvan mind a 4 db amit ki lehetett szedni, azokat szépen beadta. Többiben miért nem adja?

DarkSector
Vásárlás nélkül tuti nem...cserélgetni azt nem tudom, hiszen csak a pakli felét dobhatja...magától.

SzirmosSzisza
Fizetõs játéknál fixen csak a fele esik ki, "ingyenes" játék esetén meg elvileg 9$-ként kapsz új lapot, szóval ott kieshet.

IMYke2.0.0.0
Én azt olvastam, hogy ha megfeszül az ember, akkor sem tudja a teljes kollekciót összehozni cserélgetés és vásárlás nélkül.

tutituti
portalban pl más esik,ott elvileg össze lehet rakni a kollekciót!
ott van értelme csereberének

DarkSector
Csak én azt nem értem ha mindenkinek ugyanaz a 4 fix lap esik akkor minek cserélgetni???

SzirmosSzisza
Igen 😞

(amúgy szerintem elég gáz, hogy ilyen hamar kiesik minden, aztán lehet csak azért, mert már van X óra idõ belelõve és ha elölrõl kezdeném lassabb lenne)

DarkSector
csak ne kéne töltögetnem 11gb-ot a portal 2 végett.

DarkSector
Jah teljesítendõ dolgokról én sem hallottam eddig.

SzirmosSzisza
TF2 is így kezdte, aztán egyszer csak bejelentették, hogy F2P <#nezze>