Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=3604
Egy pár évvel ezelõtt még nagy szó volt maga a Steam is, az akciói meg különösen. Mára ez az elõny eléggé elkopott.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nagy barom voltam hogy anno akció alatt nem vettem meg.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
keresztbe tettem az ujjamat 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha bekapcslva hagyom Steamgifts-en a játékszûrõt, akkor kevesebb pontot ad mint egy nembekapcsolt profilnál. 😛
Már régóta bökte a csõrömet, de nem tudtam mitõl van-ez.I
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Sztem egy frissítés okozta ezt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az Alone egy kiváló játék szerintem, Resident szerû jó kis játék, annyi hogy régi játék, vannak benne fejtörõk. az Alan Wake is remek, õ egy akciójáték, bármennyire is azt hiszik hogy horrorjáték, ez akció, egy kiváló kis fordulatos történettel (ez a fõ erõssége), valamint ha nem s technikailag, de dizájn szempontból eddig egyedi soha nem tapasztalt atmoszférát nyújt, ahol a végén felkiáltasz, hogy:
Még, még, még 1 részt!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez mitõl lehet?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Gondolom mit kampányol a steam, hogy odaül egy asztalhoz a kis fejlesztõbácsihoz, és odasúgja:
************************************************************************************************************
te figy nem akartok beszálni ebbe a karis témába, a sok idióta annyi profitot termel hogy ti is jól jártok és semmit nem kell tennetek.
Erre a kis fejlesztõbácsi, hát ez nekem megéri vajon?
erre a steam bácsi:
nemtudom , ha a sok idiota pénzt költ és mi csak ülünk a seggünkön és tartjuk a markunkat, nem tudom...
erre a fejlesztõbácsi:
rendben , egye fene, ha nem kell érte dolgoznom.
meg leállítom a játékfejlesztést, mert ebbõl tõke nélkül csorog a pénz
erre steam bácsi:
oké megbezséltük.
*******************************************************************************************************************
😄
Akkor lesz ám kavarodás. 😄