Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont közbe rákerestem és találtam egy ilyet:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1063653069&no=3604

wesker24
Aha 100 %
A http://cdkulcsok.info oldal megbízható?

Sikeresen megkaptam egyszerre 3 don't starve kártyát. 1-et oda adtam a srácnak akivel cseréltem a béta kártyát. Most van kettõ. Hova tovább? 😄

genndy
A Steam alapvetõen drága, mert nem ránk vannak szabva az árak. Akciózáskor jó tud lenni, de mostanra bõven bejött több digitális bolt is a képbe, amelyeknek sokszor több/jobb akciója van Steames játékokra, mint magának a Steamnek (GG, GMG, és fõleg Amazon, ha tudsz onnan vásárolni).
Egy pár évvel ezelõtt még nagy szó volt maga a Steam is, az akciói meg különösen. Mára ez az elõny eléggé elkopott.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Nem mindig olcsóbb a Steam, csak ha nagyon akciós valami (és még akkor se 100%, lásd Skyrim). Fable 3 amúgy 10 euró alatt volt legutóbbi akciózás során, azt meg hülyeség beleszámolni, hogy a 20 DLC-jével mennyibe kerül (fõleg, hogy több, mint a fele csak kozmetikai cucc).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A steamen nézelõdtem, és most tûnt fel hogy mennyire drága, a Maffia 2, és a Fable 3 dlc-vel együtt kb 17.000 ft? A Borderlands 2 összes dlc-vel együtt 30.000 ft?? Wtf?? Ezek még a 75% akcióval is drágák, sõt az lenne a normális áruk..

genndy
Folyt.köv a topikjában légyszi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én még 3 euróért lecsaptam rá😊 steamen

tutituti
multi miatt pályázok rá.kíváncsi vagyok mi lett a projectbõl.
nagy barom voltam hogy anno akció alatt nem vettem meg.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Én nagyon szeretem😊 Elmebeteg játék

tutituti
jc2-ért hatalmas <#eljen>

keresztbe tettem az ujjamat 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

lalakov
Boldog gyereknapot!

MerlinW
Publikus:

[merlinw.org]

DarkSector
Levontak 243ft-ot, de még így sem 300ft. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gubberx
jelentkezz a felajánlásomra 😉

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Úr isten mekkora mázlista vagyok. Gépvásárlás után 32 Ft-om maradt kártyán és nem tudom megvenni Május 30.ig😄

DarkSector
minnya csekkolom mennyit vontak le.

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
233-235 Ft, középárfolyamon 224 Ft. De nem ennyiért veszed, hanem a bankod aktuális deviza eladási árfolyamán (jelenleg ~234 Ft), vagy paypal árfolyamon, ami picivel drágább.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector
Elárulok egy vicces dolgot!

Ha bekapcslva hagyom Steamgifts-en a játékszûrõt, akkor kevesebb pontot ad mint egy nembekapcsolt profilnál. 😛
Már régóta bökte a csõrömet, de nem tudtam mitõl van-ez.I

TBTPumpa
Köszi a felajánlást!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Pláne hogy a dollár csak 220ft

Ryder62
Nekem se (mikor legutóbb kerestem volna)

Sztem egy frissítés okozta ezt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MarkBlade
300 ft-ot megért a két rész azért. Majd egyszer elõveszem..
DarkSector
Az egyik Survival Horror, a másik egy Psyhological Action Thriller.

Az Alone egy kiváló játék szerintem, Resident szerû jó kis játék, annyi hogy régi játék, vannak benne fejtörõk. az Alan Wake is remek, õ egy akciójáték, bármennyire is azt hiszik hogy horrorjáték, ez akció, egy kiváló kis fordulatos történettel (ez a fõ erõssége), valamint ha nem s technikailag, de dizájn szempontból eddig egyedi soha nem tapasztalt atmoszférát nyújt, ahol a végén felkiáltasz, hogy:
Még, még, még 1 részt!

Daell Drow
Kosz mind kettotoknek, akkor kihagyom, ugyse fogok vele jatszani.
Rapid81
Akkor dob kártyát, ha min. 9$-ért vásárolsz a játék boltjában.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Steam reinstall sem oldotta meg. Szal nem tudom mi lehet a baj...

Most már ne vegyél semmit. Kártyákat csak akkor ad, ha elõtte is prémium voltál.
Panzeradler
Igen
Daell Drow
Udv a dotaban is kell vennem penzer valamit hogy mukodjon a kartya adas? a masik 4 game teljes, csak ezzel nem vagyok tisztaban.
Prince23
Nekem nem mûködik a steamen az áruházban a gyorskeresés. Amikor beírom pl Call of Duty, nem dobja be a termékeket elõre. Régen amikor beírtam a játék elsõ két betûit, már dobta befelé a választásokat.

Ez mitõl lehet?

MerlinW
Semennyire, viszont mondhatni alapmû.

[merlinw.org]

RoboKutya78
Ez a játék mennyire hajaz az Alone in the dark the new nightmare játékra?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

DarkSector
Vagyis nem kell ahoz jogot kérni hogy az idegen címekhez ezt bevezessék?

MerlinW
Egyelõre semmi köze a fejlesztõknek a kártyákhoz, lévén a Steam játékidõre dobja be õket. A játékok fejlesztõinek max a képeket kell megrajzolniuk.

[merlinw.org]

DarkSector
na gratula. 😊

Rapid81
Elkelt a hátterem: 6.2€ <#taps>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Betettem.

[merlinw.org]

Rendben köszönöm. Kb egy árban vannak

SzirmosSzisza
Keress rá marketben mennyit ér a tied és mennyit az övé 😊

DarkSector
Uh kezd bonyolódni. 😄

Gondolom mit kampányol a steam, hogy odaül egy asztalhoz a kis fejlesztõbácsihoz, és odasúgja:
************************************************************************************************************
te figy nem akartok beszálni ebbe a karis témába, a sok idióta annyi profitot termel hogy ti is jól jártok és semmit nem kell tennetek.

Erre a kis fejlesztõbácsi, hát ez nekem megéri vajon?

erre a steam bácsi:

nemtudom , ha a sok idiota pénzt költ és mi csak ülünk a seggünkön és tartjuk a markunkat, nem tudom...

erre a fejlesztõbácsi:

rendben , egye fene, ha nem kell érte dolgoznom.
meg leállítom a játékfejlesztést, mert ebbõl tõke nélkül csorog a pénz

erre steam bácsi:

oké megbezséltük.
*******************************************************************************************************************
😄

Egy srác most kérdezi hogy a steam trade card-ot elcserélném e vele dota 2 card-ra. Megéri? (Én adnám a Dota-t cserébe a trading cardért)

Rapid81
Csak arra, amelynek a készítõi belemennek. 😊

DarkSector
Milynen több játék, ezt ki akarják terjeszteni az összes többi steam játékra? 😄
Akkor lesz ám kavarodás. 😄

DarkSector
háát. makkod van.