Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Jaja, nekem nem volt szerencsém, mondjuk én CS:GO-s hátteret/ikont kraftoltam. Mindegy, így sincs okom panaszra. 😊

Kíváncsi vagyok mi lesz, ha már élesben megy több játékkal.
Rapid81
A Rise and Shine háttérbõl, amit árulok, csak ma 21 darab kelt el 6 és 7 ojró közötti áron.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Szerintem a smile-kat meg háttérképeket nehéz eladni, mert a grafikon szerint, kb 1-et vagy 2-õt adnak el asszem naponta vagy hogy, namármost vedd össze hát felajánló van...és ha el akarod adni az árak alá kell menni. 😄
Nehéz ez.

Persze vicces lenne ha hasznot lehetne szerezni fixen mert akkor nem érné meg senkinek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
1-2 óra alatt ilyen sokat kraftoltál? 😄

Ez olyan mint a tippmix, akinek van szerencséje, mer kockáztatni annak bejöhet, szépen hangzik, de akinek kis kockáztatnivalója van jobb ha kiszáll inkább 0-ra, mert én lekopogom a tippmix-et is úgy hagytam abba hogy hálisten visszanyertem a lovét, talán 1 ezres maradt mínuszban ha jól emlékszem.

Persze gyerekkoromban egy automatán volt hogy 1db 20 ft-ost bedobtam, ez a mozgólépcsõs 20-osos gépbe és pont abba kiesett 1800ft 20-asokban...nagy el is húztam az irhámat. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Inkább eladom az összes kupont, többet nem kraftolok. Bejön kb. 7-8euro, az se rossz ingyen. Ha nem kraftolgatok lett volna ez 10 is.
Vaxi
én is elfogadnék egyet, ha valakinek van fölösbe 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Rapid81
PM-ben dobj Steam profilodra linket. nekem még van 1.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tutituti
de már nincsen,most nézem az inventorymat.sorry 😞

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Írtam pár perce pm-et hogy ha kell dobj meg egy steam name-mel és küldök.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Hát ezt is írtuk/írtam hogy zsákbamacska, azért mert 1-2 embernek szereencséje volt, az nem garancia hogy más nyer vele, valakinek veszítenie kell hogy a másik nyerjen. 😄

Valami indie kódot is tudnék adni cserébe.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

wantonly
Ez nekem nem érte meg, a smiley és a háttérkép amit kaptam a kutyának se kell és kevesebbet ér, mint amibõl kraftoltam. :S
Sziasztok.
Ha esetleg valakinek lenne egy felesleges trading card béta-ja szívesen elfogadnám.Venni akartam a piacon de új vásárlási eszközt kellett megadnom pénz feltõltéskor így csak 28.-ától tudok a pénztárcámba elhelyezett összeggel vásárolni.
Elõre is köszönöm.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

genndy
Valahogy be lehet szorítani a sebváltóhoz, vagy a kalaptartóra, de nekem se sikerült. Vagy ha igen, akkor meg a nyikorgó zombik verték le <#gunyos1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Engem az autós résznél mérgelt fel, hogy nem akart benn maradni a kocsiban. 😄

A One Bullet is jó. 😊 Sokszor kerültem húzós helyzetbe, de meglett.

genndy
Azt a törpét hogy utáltam már a végére <#mf2>
De elvittem, repült! <#vigyor2>

Ryder62
Akkor viszont lehet kivárok és fent hagyom az epizódokat, így ha támogatva lesznek játszok velük. Úgy is olyan acsik vannak még hátra amihez végig kell játszani mindkét részt teljesen (törpés meg a One Shot)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Cinematic Moddal most játszom az EP1-et. Mondjuk úgy is lényegtelen hogy támogatva van vagy sem mert a modolt HL egyáltalán nem használja a steamet.

IMYke2.0.0.0
16384-ben a válaszod. Nem. Csak az alapjáték.

"Which games drop trading cards?
The following games are currently part of the Steam Trading Cards Beta.

CS:GO
Team Fortress 2
Dota 2
Portal 2
Half-Life 2
Don't Starve

We'll be adding more as we get them done."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Nem, csak az alap HL2.
De Cinematic Moddal szerintem már nem (achikat legalábbis nem kaptam ha az is fent volt).

Ryder62
A HL2 epizódok is beletartoznak a támogatott játékokba?

lostprophet
Van nékem egy Rush Bros ( http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=108459957&searchtext=Rush+Bros ) Steam kódom, amit a fordításért kaptam.
Elcserélnem egy Be Mine 8 csomagért (tehát az 5 dollár feletti változatért).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Mardel
Akkor majd átirányítom a steam tradeseket is ide... <#violent>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

genndy
Ha a HG benéz, kérem hogy Rapid #16384-es hsz-ét is tegye bele a bannerbe, jó nagy öles betûkkel. Ezt még 42-en fogják megkérdezni a napokban, anélkül hogy egy sort is visszaolvasnának <#shakehead> (pedig ki lett tárgyalva)

Rapid81

Gubberx
Mi eza kártyás dolog és xp gyûjtés? 😄 csak olvasom a hozzászólásokat de nem nagyon értem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Rapid81
1-1 ojró. Meg most van fönn a G-manes hátterem 6 ojróért. Ennél csak drágábban vannak, szóval ez is el fog kelni hamarosan. 😊

wantonly
Azt megkérdezhetem mennyiért ment el a háttér+smiley? Hogy megéri-e. 😊
Panzeradler
Steam topik, steam része, bõven ide való.
Rapid81
Lecseng ez gyorsan, ne aggódj. 😊

Mardel
Lehetne ennek a kartya manianak uj topicot nyitni?
Nem erdekel, hogy mennyire nem porog ez a topic. De par ora alatt 70+ hozzaszolas mindegyik a nyavalyas kartyakrol.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
Ha az ott van, akkor az már megvan. Ezt azért kaptad, mert már vásároltál Steamen.

wantonly
Értem, köszi. Nekem van CS:GO is, azt lenne a legkönnyebb összerakni, mert az csak 5 kártyából áll és már 3 megvan.

Amúgy a lap alján mi ez a "100XP For having at least one product registered". Van pár még nem aktivált gift a tárolómban. Ha aktiválok egyet, akkor kapok 100XP-t vagy vásárolni kell hozzá?
Rapid81
Én úgy csináltam. Összeszedtem az 5 darab TF2-eset, eladtam és megvettem belõle a Portal 2-eseket és a HL2-eseket. Meg eladtam a hátteret és smiley-t, ami a kraftolásból lett. 😊

DarkSector
Durva...😄
de azért a tárgyért valaki megdolgozott pár ora játékkal. 😄

wantonly
Ezt, hogy csináljam? Eladok egy szériát, megveszem belõle a hiányzó lapokat és úgy lehet kraftolni? Vagy, hogy mûködik?
Rapid81
Ugyanazok, akik a TF2-ben sapkákat, meg táblákat, matricákat, kitûzõket és fegyvereket vásárolnak kemény zsetonokért. Tavaly 1500 (!!!) ojróért kelt el valamilyen Tf2-es tárgy.

DarkSector
Vicc az egész, nem értem ki vásárolja ezeket. 😄

Rapid81
De ha összeszeded és kraftolsz, akkor egy jó drága háttér esélye elég nagy és az alapból jó pár ojró. Nekem is elment már egy Portal 2-es háttér, meg most fönn van a G-manes. 😊

Ryder62
Srácok leírná valaki dióhéjban mi ez az egész?

Mi ez az új ficsõr?

wantonly
Én level5 vagyok, úgyhogy lehet nem szórakozom eladom az összes kártyát még most.

Van 4 játék amihez elvileg gyûjthetek kártyát. Azt nézem, hogy olyan 0.50-0.80 között mennek el most. Ha összegyûjtöm játékkal mind a 16-ot, akkor az 0.50-el számolva 8euro. Abból vehetek ingyen játékot. 😄

Feltettem próbaképp 0,70-ért egy Freeman kártyát, kíváncsi vagyok elviszik-e.
Ryder62
Most komolyan hátteret pénzért adnak?<#wilting>

DarkSector
Jah olvastam róla.

Rapid81
Ja és minden játékhoz tartozó kitûzõt tudod "fejleszteni" úgy, hogy ismét összeszeded a kártyákat és ismét kraftolsz. 5x lehet egy kitûzõt fejleszteni.

DarkSector
Fasza...😊
Sok sikert a bizniszhez.

DarkSector
Igen tudom, ez a baj, hátrányból indulnék .😊

Rapid81
Én minden nagy akciózási mozgalomban részt vettem. Nyári-téli akciók kitûzõi is megvannak. A regisztráció óta eltelt idõ is XP-t ér (1 év - 50XP, 2 év 100 XP...)

3 játékkal jutottam fel LVL10-re. Portal 2, TF2, HL2, meg a Community Badge-em is LVL2-es, ami alapból 200XP.

SzirmosSzisza
Aki régi tag az helybõl több XP-t kap, illetve régi eventekért is jár badge (+xp).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Ja így már értem...a taktikát.
És 1-2 játékkal felnyomtad magad lv10 fölé? Grat.
Én lv 6 vagyok, sok-sok xp kéne ha netán játszanék.

SzirmosSzisza
Miért? Profil háttérnek csak így tudod beállítani 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás