Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már régóta ki akartam próbálni a játékot, mert sok jót olvastam róla/róluk, csak sosem jutottam el odáig, hogy tényleg kis is próbáljam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyakorlatilag: úgy érzékeli, hogy nem fut a kliensed.
letöltöttem a RaceRoom-ot és Fatal error-t dob a steam...
"Steam must be running to play this game(SteamAPI_init()failed.)"
5let?
http://www.steamgifts.com/giveaway/QQcjW/bethesda-collection
Per Aspera Ad Inferi.
KeePass progi. Egyetlen jelszót kell megjegyezned. A többi már benne van az adatbázisban, amit szépen frissíthetsz akár ilyen szintûre is:
Amúgy milyen a 128 bites jelszó? Van 128 0/1 egymás után ?😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aki nem így csinálja, az magára vessen. Komolyan.
Sõt, még a banki tranzakciós, és újabban a Pay Pal jelentésekrõl is. Emellett, mindig áthelyezem az e-mail fiókjaimra érkezõ visszajelzéseket is a biztosan törlésre nem kerülõ mappámba.
Továbbá, vezetek egy több helyen is tárolt Excel táblázatot, a lehetõ legtöbb információval.
Ennél biztosabbra már nem tudok menni 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennyi adattal én sem értem hogy miért nem állították vissza az accountot.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
azt nem írtam le de neki nem volt bankkártyája, és engem kért meg hogy amikor akciós volt egy játék steamen vegyem meg és küldjem el giftben neki, õ meg postáról átutalta az összeget, mondjuk ezt is beleírtam a supportnak írt levélbe, de semmi..
Az a furcsa nekem mindig valami Jesse nevû admin írkál, gondoltam írok tök0ról még egy levelet supportnak, hátha máshoz kerül, csak már rajta van a ticket a cdkulcsok fölött.
De akkor most mivan azzal a sok szar gamersgate, amazon, greenmangaming, és mindenféle bundle oldalakkal, az ott vett cdkulcsok fölé hogy írom oda a szaros ticketüket, és a trades dolgokat nem is említve?
Vett valamit bankkártyával vagy PP-vel tõlük? A fenti videóban ugyanazzal a módszerrel vennék valami szar 1-2 eurós vackot, bizonyítva, hogy Én vásárolok.
Ha erre sem reagálnak érdemben akkor meg mennék az EU-s fogyasztóvédelemhez. Mivel hivatalosan vannak jelen, minden fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabály vonatkozik rájuk.
Hirtelen ennyi 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A lényeg ezután jön, én itt kapcsolódtam be az egészbe mert nem tud jól angolul hogy segítsek neki írni supportnak. Mivel olvastam már itt is hogy segítõkészek és ha lefotózzaq ember a számlát egy játékról akkor segítenek visszaszerezni accountot. Na mármost megvolt enki L4D1, RO1, HL2, TF2 dobozos játékok doboza, lefotozta én meg megírtam nekik mailbe a problémát és csatoltam a képeket. Majd jön a válasz egy tickettel, hogy azt írjuk rá a cdkulcs fölé és fotozzuk le újra, megtörtént. Rá ismét 3 napra jön a következõ levél hogy az accounton van egy HL1 annak a dobozára is írjuk rá, na az meg már nem volt meg az a doboz, költözés során valszeg elkallódott, mert még a steam hajnalán lett beregelve. Megírjuk hogy az nincs meg, õk válasznak annyit hogy amig azt nem tudjuk igazolni, egy fényképpel addig nem tudnak segíteni.
Hát kérdem én mi a faszom ez már, az összes dobozos játékról van fénykép, ha meg egyrõl nincs, már lese szarnak?
És most nem tudunk mit csinálni, mert az a doboz nincs meg, elég egy retek banda ez, még jó hogy van egy csomó játékom nekem 300+ ha egyiket nem tudnám igazolni honnan van már buknám is az accom..
És a vicc az egészben hogy azt nem érti a srác mindenhol ugynazt a jelszót használja és itt most valamiért nem jó..
Abban tény hogy hibázott hogy nem figyelt oda a jelszó emlékeztetõre, de akkor is, mi az hogy egy 9 éve regisztrált fiókot (akkor lett vásárolva a HL1 és regisztálva) nem tudnak visszaadni..
Remélem a saját fiókommal nem kell hozzájuk fordulni, mert még igazolnom kéne valami köcsög indiegalas cdkulcsot amit nyertem steamgiften, vagy tradeeltem steamtradesen, de számlám nincs róla, pláne nem doboz aztán elhasalnék és nem kapnám vissza a többszázezer ft értékû fiókomat..
De a jelszó emlékeztetõ meg a steamguard is arra a mailre van beállítva, de ez se elég nekik, ha meg csalók lennénk akkor úgyis reklamálna az "eredeti" tulaj, nemde?
Azért bosszant ez most nagyon, rohadt szemét banda!
Ha valakinek van tippje hogy mit lehetne még tennünk az ügyben kérem ossza már meg :S
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
THX.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valami brutálisan néz ki ahoz képest hogy ftp.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ingyen autos játékok steam-en milynek vannak? Tudtok címeket, ami azért nem 2d-s játék?
Még ha van motoros az is jó.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hálás köszönet az önzetlenségedért 😊
Köszönöm szépen 😊
Cry of fear:
http://store.steampowered.com/app/223710/?snr=1_7_7_151_150_1
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a deus ex-et ajánlom mindenkinek!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."