Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ami kell:
Faerie World
Wizard's Promise
Fiery Omen
Fate's Grasp
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Faerie's Plea
Stolen Magic
ezeket cserélném másra a Soul Rend kivételével
"Nem adhatod el ezt a tárgyat. Lehet, hogy a Közösségi Piac átmenetileg le van állítva, vagy fiókod le van tiltva a Közösségi Piac használatáról."
Next PC upgrade: 2022
1 perc alatt el is vittek 2-öt 1.55-ért.
Gyorsan játszom is a többi fost hogy folyjon a lóvé<#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Milyen díjak vannak Mert a szerzõdést nekem nem hozza be a steam😞
Rákölteni egy fillért nem fogok.
"Nulla tenaci invia est via"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Craftbol max smilet meg hatteret lehet nyerni meg a jatekhoz tartozo kituzot.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Azt olvasom ha megvan egy szett lehet craftolni stb de ha én eladom amiket adott a game akkor ugyanugy adja majd a következõ adagot vagy csak craft esetén?
Mert kirakom õket piacra hátha valami ökör megveszi õket!
Olvasd át a SGifts FAQ-t, biztos hogy minden ilyen benne van.
És ha egyet föl ajánlok és utána csak bundle, akkor fog nõni vagy akkor már nem kapok pontot bundle után?
De itz a topic tetejen van egy kartyas faq abban is benne van.
zsoltia : igen. Csillagos bundle-kkal max. 30$ contrib pontod lehet csak. Ha ennél többet akarsz, rendes játékot kell felajánlani (lehet akcióból is vett, csak ne bundle-s legyen).
Egy olyan kérdésem lenne viszont hogy 30 $ fölé csak akkor mehet cont. pontokkal, ha olyan ajánlok fel, ami nem Bundle-ben van?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄
Ahogy nézem ez bundlés játék volt, amit én nem vettem meg anno.
Borderlands 2
CS:GO
Don't Starve
Dota 2
Half-Life 2
Portal 2
Team Fortress 2
-Monster Loves You!
-Really Big Sky
-Faerie Solitaire
-BIT.TRIP RUNNER 2
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
már 10-11 játék van.
Borderlands 2
CS:GO
Don't Starve
Dota 2
Half-Life 2
Portal 2
Team Fortress 2
-Monster Loves You!
-Really Big Sky
-Faerie Solitaire
-BIT.TRIP RUNNER 2