Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Már adtam neki egyet, de még is így van vagy 30 db meghívóm. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Laza
Az csak fizetés után dob kártyát.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
BigBlue 😄

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Valakinek nincs egy dota 2-je?

Next PC upgrade: 2022

Laza
Tuti csak valami hiba van, Én 12+ kártyát adtam el kb 8 eur-ért.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
korrigálom:

ami kell:

Faerie World
Wizard's Promise
Fiery Omen
Fate's Grasp

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Amim van:
Faerie's Plea
Stolen Magic

ezeket cserélném másra a Soul Rend kivételével

grebber
Úgy néz ki nem komálja a steam ha nem craftolok csak eladok 😞

"Nem adhatod el ezt a tárgyat. Lehet, hogy a Közösségi Piac átmenetileg le van állítva, vagy fiókod le van tiltva a Közösségi Piac használatáról."

grebber
Hát ez könnyen ment 😄
1 perc alatt el is vittek 2-öt 1.55-ért.
Gyorsan játszom is a többi fost hogy folyjon a lóvé<#idiota>

SzirmosSzisza
Ott látod, vevõ fizetért adod el, te kapsz-nyit kapsz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Te kapsz: A vevõ fizet: (díjakkal együtt)

Milyen díjak vannak Mert a szerzõdést nekem nem hozza be a steam😞

grebber
Én is beárazom most az összeset hátha! Ha az egész hülyeségbõl kiszedek a végén 3-4 eurot már világ legboldogabb embere vagyok.

Rákölteni egy fillért nem fogok.

Szabi
a négy gyakori hl2 kártyára kaptam 2,4 eurót, yeah <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Én is felhúztam magam 10-re, költöttem már el ~900 Forintot nagyobb hülyeségre is 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tutituti
na ezt a tündéres kártyát értelmetlen már felpakolni marketra.rámegyek asszem a craftolásra hogy kövi játékoknál már foilt dobjon.

grebber
Értem akkor nincs értelme craftolni ,kirakom a várásba azt várom a hülyéket.

SzirmosSzisza
Valaki írja már ki nagybetûkkel, hogy fix darab kártyát kapsz, kb naponta megkérdezi valaki 😄

genndy
Nem. Ha craftolsz is, akkor se kapsz többet azért mert csak játszol. A következõ crafthoz már boltolni kell.

Mardel
Ha mehvan a szett es craftolsz akkor sem ad mar uj kartyat a jatek.
Craftbol max smilet meg hatteret lehet nyerni meg a jatekhoz tartozo kituzot.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

grebber
Akkor mindenképpen cractolni kell hogy adja a következõ pakkot?

Gubberx
nem kapsz többet

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

grebber
Ez a kártyás téma hogy müködik?

Azt olvasom ha megvan egy szett lehet craftolni stb de ha én eladom amiket adott a game akkor ugyanugy adja majd a következõ adagot vagy csak craft esetén?

Mert kirakom õket piacra hátha valami ökör megveszi õket!

genndy
Fog nõni, de a bundle-kbõl csak 30 $-nyi contribot szedhetsz össze.
Olvasd át a SGifts FAQ-t, biztos hogy minden ilyen benne van.

Genndy:
És ha egyet föl ajánlok és utána csak bundle, akkor fog nõni vagy akkor már nem kapok pontot bundle után?
Mardel
De itz a topic tetejen van egy kartyas faq abban is benne van.

Dj Tommy

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
Szerveren kell lenni, különben nem kapsz kártyát.

zsoltia : igen. Csillagos bundle-kkal max. 30$ contrib pontod lehet csak. Ha ennél többet akarsz, rendes játékot kell felajánlani (lehet akcióból is vett, csak ne bundle-s legyen).

Köszönöm DEar Esther játékot kill3r2186 kollégának.
Egy olyan kérdésem lenne viszont hogy 30 $ fölé csak akkor mehet cont. pontokkal, ha olyan ajánlok fel, ami nem Bundle-ben van?
még 1 kérdés és nem fárasztalk titeket.... látom a piacon van 1 rakás dota 2 meg tf2 cucc azokat hogy kapja az ember mer én dotáztam egy keveset de nem nagyon adott semmit..
wantonly
Nem lehet újra begyûjteni. Egyszer kapod és kész. Gondolj bele, lenne valami értéke is, ha korlátlanul dobolná?
jetblack
Azert is kerdem mert ha ujra be tudom gyujteni a kartyakat akkor holnap meg nekiugrom megint es aztan meg is lesz a pííííííííííííííííz a kiszemelt jatekra 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Szabi
valószínûleg késõbb meglehet majd újra venni õket ó'csón 😄

jetblack
en most adtam el a borderlands-es kartyakat 4 db kerestem kemeny 2,60 fontot XD amugy mit most eladtam azt ujra be tudom gyujteni ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jaaaa 😞
Mardel
Ez egy fanmade cucc megcsinálta remélve, hogy a valve felhasználja majd és bekerül a "kártyaprogramba"...

bocs 6 lap...

itt
DarkSector
IGEN?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem is baj...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
én 0.60-ért adtam el az egyiket, yeah 😄

már képek vannak a Saints row 3 ról hogy finished és ott volt 8lap
SzirmosSzisza
Az a baj, hogy "noname" indie játékokba kerül csak bele ahogy nézem, "AAA" címekbe nem nagyon. (max Valve saját játékai)

Laza
Nem nézegetem már ezeket, meguntam 😊

Panzeradler
Ingyen lehetett steamen szerezni egy darabig, steamgiftsen is volt egy nagy felajánlás. Jó sokszor lemaradtál<#smile>
DarkSector
Ingyen osztogatták régen
😄

Laza
Faerie Solitaire

Ahogy nézem ez bundlés játék volt, amit én nem vettem meg anno.

DarkSector
Hazudott, egyenlõre csak ezek vannak.

Borderlands 2
CS:GO
Don't Starve
Dota 2
Half-Life 2
Portal 2
Team Fortress 2
-Monster Loves You!
-Really Big Sky
-Faerie Solitaire
-BIT.TRIP RUNNER 2

RoboKutya78
kerestem 0.26 eut juppi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
A BIT.TRIP RUNNER sima nem játszik et a szívást én ezt nyertem😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

meg már valaki a left 4 dead 2 is irta...
DarkSector
ja....
már 10-11 játék van.

Borderlands 2
CS:GO
Don't Starve
Dota 2
Half-Life 2
Portal 2
Team Fortress 2
-Monster Loves You!
-Really Big Sky
-Faerie Solitaire
-BIT.TRIP RUNNER 2