Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Innen vannak a játékok, hátha érdekel valakit a pack.
... és köszönjük <#eljen>#eljen>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A én most a global off kártyákat néztem ami van nekm az kb átlag 0,75€/db összesen 2,26€ abból nem so kjót lehet venni, max indie vackok (nem érdekel), tf2 itemek (nem érdekel).
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
bár pályázni nem tudok rájuk ...
Am ha én most eladom a lapokat abból a pénzbõl hol és mit tudok venni? vagy ugyanugy csak a piacon költhetem el?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A FRAPS is jó, ha van rengeteg GB-nyi tárhelyed.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A legtöbb játék nagyjából a játék kártyaszettjének felével egyezõ mennyiségû kártyád ad. Például a Half-Life 2 szettben 8 kártya van, így azzal játszva 4 kártyát kaphatsz. A szet másik felét a közösség tagjaival cserélve kell összegyûjtened. Próbálkozz a béta csoport témáiban, a közösségi piacon, cserélj a barátaiddal és a csere-témákban. A kitûzõk oldaladon megnézheted, hány kártya kell még."
tehát akkor kapok 4 kártyát és annyi ? 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem kb fél óra alatt kiesett a 4 Portal 2 kártya.
10x annyit ér mint a sima...és ha abból raksz ki egy paklit az egy új emblémát ad.
ahogy elnézem 20percenként dobál egy kártyát 😄
pénz a számládra megy a steam walletre.
Na meg összhangba kellene hozni az öcsirendszert is, mert most kb a 80%-a az egésznek baromság, vagy farmolás, vagy magától megadja az elõrehaladással. Valós kihívás/teljesítmény kevés mögött van. Ráadásul ehhez meg a jutalmazás is soványka, mert hülye kártyákat gyûjtögetni hátterekért meg emóciókért elég öcsi alapján már tényleg nonlifer szórakozás lenne.
Ennél a UPlay rendszer akkor már jobb, ahol a játékon belül szerzett pontokért játékkal kapcsolatos dolgokat lehet venni, és nem hülye kártyákat kell még hozzá gyûjtögetni.
Egynek jó volt, eladtam 8 eur-ért kb 12db kártyát, egy ingyen játék 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Játékbeli teljesítmények eléréséért kapok játékkártyákat?
A játékkártyák szerzése jelenleg csak a játékban töltött játékidõhöz kötõdik, a megszerzett teljesítményektõl függetlenül. Mindenképp meg fogjuk vizsgálni további kártyaszerzési szabályok jövõbeni hozzáadását, de a játékbeli teljesítményekkel van néhány probléma, melyek megakadályoztak minket abban, hogy most rögtön használjuk õket. Sok játékban vannak olyan teljesítmények, melyekért „darálni” kell, vagy nem szórakoztató az elérésük, és mi azt akarjuk, hogy a játékkártyák megszerzése a játékokban mindenki számára szórakoztató legyen. Abba sem akarjuk belehajszolni a játékosokat, hogy csaljanak vagy teljesítmény-feloldókat használjanak a játékokban kártyák szerzéséhez, mert az csökkenti a teljesítmények értékét és ugyancsak nem szórakoztató. A teljesítmények továbbra is értékesek, és közösségi profilod teljesítmény-vitrinje nagyszerû mód a ritka teljesítmények bemutatására."
Szvsz sokkal értelmesebb lenne acsikhoz kötni. Most mindenki csak azért játszik/tálcára teszi/futtatja a játékot hogy hulljanak kártyák.
Viszont ha acsikhoz kötnék tényleg végigkéne játszani a gammát ráadásul értelme is lenne az acsi vadászatnak.
Az igaz hogy vannak olyan acsik amik elérése nem szórakoztató annyira de valahogy megtudnák oldani hogy azok számítsanak igazán amit az adott játék végigjátszásakor így is úgy is megkap az ember. Pl gyõzz le egy xy ellenfelet - naná hogy megkapná ha ebbõl több tucatot fog lelõnni a játék során.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
indítottam egy HL2-t, fõmenübe vagyok, leraktam tálcára, sorozatot nézek meg gép elõtt se vagyok és dobálja a kártyákat 😄
<törölhetõ>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Megpróbáltam steam webes felületén is(nem kliensben) belépni,ott se sikerült.
Klienst ellenõriztem,ott minden klappolt,belépett szó nélkül.
(hozzátenném chrome-ban mostanság pár oldalon újra be kellett írnom a jelszavakat,gondoltam hátha a cookie-knél lehet a hiba,de nem találtam semmit)
Valaki tapasztalt ilyet?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mára 4 dolog került a raktáraba egy Arma 3 alpha amit már a GameStarnal elõtte igényewltem... És 3 Steam Trading Card amire rányomok és azt irja hogy már a könyvtáramba van ... pedig nincs ilyenkor mit kell csinálni?
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Az ingyenesen játszható játékok a játékon belüli vásárlásaid függvényében adnak kártyákat. A Steam Játékkártyák béta kezdete óta elköltött minden (körülbelül) 9$ után egy kártyát kapsz, valamikor játék közben. Ha a Steam Játékkártya Béta idõszak elõtt vásároltál a játékban a Dota 2-ben vagy a Team Fortress 2-ben, vagy az ingyenesen játszható idõszak elõtt megvetted a TF2-t, további 4-5 kártyád lesz."
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774