Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na elmet az elsõ lap egy Maxwell a Dont't strave-bõl 0.83-ért ... am egyre több játékhoz vannak kártáyk ahogy nézem
DarkSector
Pontosan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Most el kell adni mind, nekem 4 játékból lett 8 euróm ... aztán mikor kismilla tonna lesz lehet bagóért abból a pénzbõl megvenni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
TF2, de a többi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
TF2 kártyák 0.3 EUR körül vannak, fóliázottak meg 15 EUR körül 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Hát nem, egy folia 10-20 euro. egy sima bl2-es kari pl 1 euro, akkor 10-20 több, de ebbõl lemegy a steam adó.

TBTPumpa
Csak az a probléma, hogy most áprilisban is akciós volt ugyanennyi kedvezménnyel.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ma azért a Batman Arkkham city nem rossz...
BoneDragon
http://www.bundlestars.com/

Innen vannak a játékok, hátha érdekel valakit a pack.
... és köszönjük <#eljen>

SzirmosSzisza
Humble Bundlehöz hozzáadtak 4 új játékot 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Steam wlletra kapod a pénzt, a walleten összegyûlt pénzbõl meg steam storeból is tudsz vásárolni.
A én most a global off kártyákat néztem ami van nekm az kb átlag 0,75€/db összesen 2,26€ abból nem so kjót lehet venni, max indie vackok (nem érdekel), tf2 itemek (nem érdekel).

"Timeo Danaos et dona ferentes."

genndy
Tyûha! <#taps><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszönet!
bár pályázni nem tudok rájuk ...

Am ha én most eladom a lapokat abból a pénzbõl hol és mit tudok venni? vagy ugyanugy csak a piacon költhetem el?
IMYke2.0.0.0
<#worship> Itt is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo

Good Luck!
IMYke2.0.0.0
Dytory, Mirillis Action! progik például...
A FRAPS is jó, ha van rengeteg GB-nyi tárhelyed.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

értem köszönet a gyors válaszért...
SzirmosSzisza
Ha jól tudom Steam nem tud videót felvenni (nem úgy, mint Xfire), de YouTube videót tudsz összekötni az akkountoddal. (illetve a TF2-ben van beépített videó szerkesztõ, az tud videót generálni)

egy amatõr kérdést videót hogy tudok késziteni? képernyõmentés megvan...
jetblack
Nekem egy Handsome Jack kartya van most 😄 HL2 toltodik kozbe lefele 😛

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SzirmosSzisza
Igen. És mielõtt rákérdezem nem, eladás és kraft után nem nullázódik 😊

Szabi
"Korlátozva van, hány kártya kapható?
A legtöbb játék nagyjából a játék kártyaszettjének felével egyezõ mennyiségû kártyád ad. Például a Half-Life 2 szettben 8 kártya van, így azzal játszva 4 kártyát kaphatsz. A szet másik felét a közösség tagjaival cserélve kell összegyûjtened. Próbálkozz a béta csoport témáiban, a közösségi piacon, cserélj a barátaiddal és a csere-témákban. A kitûzõk oldaladon megnézheted, hány kártya kell még."

tehát akkor kapok 4 kártyát és annyi ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mardel
Ja mert egy paklit vagy másik kártyák cseréjével teszel ki vagy megveszed a hiáynzó kártyákat.

SzirmosSzisza
Ha kiesett az adott mennyiség nem is fog 😊
Nekem kb fél óra alatt kiesett a 4 Portal 2 kártya.

Mardel
Ha meg kikerül bétából és élesítik mindenkinél akkor minden kártya lesz kb 0,1-0,5€ a foil meg talán 1-2€.

Szabi
elkiabáltam, bõ40perce nem jött semmi 😄D

nem kaptam csak láátam piacon hogy "picivel" többet ér...
SzirmosSzisza
Inkább 50-szer annyit 😊

DarkSector
Fólia kártya, add nekem! 😄

10x annyit ér mint a sima...és ha abból raksz ki egy paklit az egy új emblémát ad.

DarkSector
Igen...😊

A Foil card az mi?
Szabi
idõközbe töröltem mert megtaláltam, de köszi 😊

ahogy elnézem 20percenként dobál egy kártyát 😄

DarkSector
Mindent a steam-piac-on, és ha a legolcsóbb alá mész akár 0.01 euro-val kb 1 percen bellül.

pénz a számládra megy a steam walletre.

Laza
Nem feltétlen az a célja, hogy a nonlifereket szórakoztassa ... márpedig az öcsivadászat az lenne.

Na meg összhangba kellene hozni az öcsirendszert is, mert most kb a 80%-a az egésznek baromság, vagy farmolás, vagy magától megadja az elõrehaladással. Valós kihívás/teljesítmény kevés mögött van. Ráadásul ehhez meg a jutalmazás is soványka, mert hülye kártyákat gyûjtögetni hátterekért meg emóciókért elég öcsi alapján már tényleg nonlifer szórakozás lenne.

Ennél a UPlay rendszer akkor már jobb, ahol a játékon belül szerzett pontokért játékkal kapcsolatos dolgokat lehet venni, és nem hülye kártyákat kell még hozzá gyûjtögetni.

Egynek jó volt, eladtam 8 eur-ért kb 12db kártyát, egy ingyen játék 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ryder62
Ezt kiemelném:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Játékbeli teljesítmények eléréséért kapok játékkártyákat?
A játékkártyák szerzése jelenleg csak a játékban töltött játékidõhöz kötõdik, a megszerzett teljesítményektõl függetlenül. Mindenképp meg fogjuk vizsgálni további kártyaszerzési szabályok jövõbeni hozzáadását, de a játékbeli teljesítményekkel van néhány probléma, melyek megakadályoztak minket abban, hogy most rögtön használjuk õket. Sok játékban vannak olyan teljesítmények, melyekért „darálni” kell, vagy nem szórakoztató az elérésük, és mi azt akarjuk, hogy a játékkártyák megszerzése a játékokban mindenki számára szórakoztató legyen. Abba sem akarjuk belehajszolni a játékosokat, hogy csaljanak vagy teljesítmény-feloldókat használjanak a játékokban kártyák szerzéséhez, mert az csökkenti a teljesítmények értékét és ugyancsak nem szórakoztató. A teljesítmények továbbra is értékesek, és közösségi profilod teljesítmény-vitrinje nagyszerû mód a ritka teljesítmények bemutatására."

Szvsz sokkal értelmesebb lenne acsikhoz kötni. Most mindenki csak azért játszik/tálcára teszi/futtatja a játékot hogy hulljanak kártyák.
Viszont ha acsikhoz kötnék tényleg végigkéne játszani a gammát ráadásul értelme is lenne az acsi vadászatnak.

Az igaz hogy vannak olyan acsik amik elérése nem szórakoztató annyira de valahogy megtudnák oldani hogy azok számítsanak igazán amit az adott játék végigjátszásakor így is úgy is megkap az ember. Pl gyõzz le egy xy ellenfelet - naná hogy megkapná ha ebbõl több tucatot fog lelõnni a játék során.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Steam kártyákat add el a gecibe.

DarkSector
Sajnos nem...:S

és lett 3. steam kártyás cuccom ami tovább tudok ajándékozni...
nekem dobott 4 et HL2 ben és abból a 2. és a 4. meglett...
Szabi
<#worship>

indítottam egy HL2-t, fõmenübe vagyok, leraktam tálcára, sorozatot nézek meg gép elõtt se vagyok és dobálja a kártyákat 😄

tutituti
nabasszus,egy beépülõ modul volt a ludas..
<törölhetõ>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Egy olyan hibám lenne hogy ha gameminer-be vagy galagiveawaybe szeretnék belépni egyszerûen nem loginol be.
Megpróbáltam steam webes felületén is(nem kliensben) belépni,ott se sikerült.
Klienst ellenõriztem,ott minden klappolt,belépett szó nélkül.

(hozzátenném chrome-ban mostanság pár oldalon újra be kellett írnom a jelszavakat,gondoltam hátha a cookie-knél lehet a hiba,de nem találtam semmit)

Valaki tapasztalt ilyet?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Mardel
Mivel a profilodat valtoztatja meg, ezert nem is talalod a jatekok kozott.

kill3r21
Még van egy kis idõ, hajrá 😊

Sziasztok.
Mára 4 dolog került a raktáraba egy Arma 3 alpha amit már a GameStarnal elõtte igényewltem... És 3 Steam Trading Card amire rányomok és azt irja hogy már a könyvtáramba van ... pedig nincs ilyenkor mit kell csinálni?
KiruHoshino
Köszönjük a felajánlásokat. Jár a + 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Laza
TF2-m Orange Box-ból van ... mikor még meg sem jelent, csak beta volt ... mondjuk azóta sem játszottam, csak a betaban egy kicsit, nem jött be 😊

Maak
"Mi a helyzet az olyan ingyenesen játszható játékokkal, mint a Team Fortress 2 vagy Dota 2?
Az ingyenesen játszható játékok a játékon belüli vásárlásaid függvényében adnak kártyákat. A Steam Játékkártyák béta kezdete óta elköltött minden (körülbelül) 9$ után egy kártyát kapsz, valamikor játék közben. Ha a Steam Játékkártya Béta idõszak elõtt vásároltál a játékban a Dota 2-ben vagy a Team Fortress 2-ben, vagy az ingyenesen játszható idõszak elõtt megvetted a TF2-t, további 4-5 kártyád lesz."

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

amúgy meg van nekem is 3 meghívóm, ha kellene valakinek..

genndy
Én úgy tudom, csak az alap HL2 dob kártyát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.