Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tudnátok segíteni DLC kódot aktiválni? Tegnap vettem meg eredetibe a GRID 2, és adtak hozzá kettõ ugyan olyan hosszú kódot ami 15 karakterbõl áll, egyik a DLC a másik pedig az aktiváló kód.Ezt a DLC kódot nem tudom, hogy hol kell aktiválni, mert a játék könyvtárában próbáltam és nem találtam.

Valaki segítsen!
Elõre köszönöm a választ!
totyak
De nem is találok olyat, hogy PayPal-t lehessen beállítani. VAgyis, ha rámegyek egy játékra, hogy megveszem, ott engedné, de ha a Közösség fül Piac alfülére megyek, ott kiírja, hogy nincs steam pénztárcám. Ha ott rámegyek, hogy fizetési mód beállítása, nem ad mást csak Visa, MasterCard, AmericanExpress, Discover meg JCB. Nem kellene egy állandó számlának lennie beállítva, ahova eladáskor mehetne a beérkezõ összeg? Jó lenne nekem a PayPal is, csak olyan nincs a listán. Vagy, ha veszek valamit most PP-vel, kibekkelem az egy hónapot, aztán eladom ezeket a vackokat, akkor megkérdezi majd, hogy hova menjen az összeg?

De mondjuk az egész nem ér annyit, hogy ezzel vacakoljak.

kill3r21
Holnap délutánig! 😊

wantonly
Miért pont a steamben nem bízol, ha már korábban vásároltál más oldalakról? Használj PayPal-t, mint már írták elõttem, akkor nem adod ki az adataidat. Addig sajnos nem tudsz eladni és még az elsõ vásárlásod után is várnod kell 30 napot.
totyak
Konkrétan EZT az üzenetet kapom. Illetve, amikor rámegyek a Piac-ra, kiírja, hogy nem rendelkezek Steam pénztárcával. De én nem szeretném megadni a banki adataimat, semmit, egyáltalán. Akkor ez így megoldhatatlan, tehát nem tudom eladni a kártyákat?

Laza
Gondolom az a piac használathoz kell, nincs köze a kártyarendszerhez. Olvasd el a Piac faq-ját.

Egyébként lehet PP-vel, PP alá regisztrált kártyával is fizetni, Én úgy szoktam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

totyak
Játszottam ezzel a Solitaire játékkal, meg is adta szépen a kártyákat, erre mikor néztem a tárolóban, kiírja nekem, hogy nem adhatom el, mert vennem kell legalább egy eredeti játékot Steam-en keresztül. Eddig valóban nem vettem, csak másik oldalakról steam kulcsot, vagy giftet, de ez mekkora baromság. Van egy rakat eredeti játékom, de biztos csaló vagyok. Idióták. Gondolom a vásárláshoz meg kellene bankkártyát társítani/regisztrálni az accomhoz. Akkor ez felejtõs.

Laza
Gz és szép felajánlás 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vaxi
gratula 😄 és köszi 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

totyak
Valószínûleg full béna vagyok, de mit kell tennem, látnom miután aktiváltam az emilben kapott kártyás izére a meghívót? Telepítenem kéne valamit? Nem látok semmi változást. Vagy csak telepítsek egy játékot, ami részt vesz a kártyagyûjtésben és majd kapom a kártyákat? Mellesleg egy játék hány kártyát ad alapból? Köszönöm

IMYke2.0.0.0
Nekem is megvan már, de hálás köszönet az ajándékozásért, és gratulálok a sikeres vizsgához! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
Gratula és köszönjük!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

genndy
Már megvan, de a felajánlásért nagy <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

BoneDragon
Köszönjük<#wow1><#worship><#worship>

Mivel ma elsõre meglett a jogsim ezért gondoltam elajándékozom valamit.
sok szerencsét. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Maak
Accot nem arulunk<#ejnye1> es csak egy hulye venne meg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fery02
Köszönöm Szépen!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gubberx
Nekem is van 2 meghívóm trading cardhoz ha kekk még valakinek

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

genndy
Adj egy Steam nevet vagy emailcímet privátban és elküldöm az utolsómat.

fery02
Sziasztok!
Valaki tudna nekem meghívót küldeni erre a trading kártyás pompálatosságra?. 😊

Köszönöm elõre is!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

BoneDragon
Nekem jott melle egy trading card meghivo :p

😄 nekem is jött egy kissebb rakattal...
Maak
Annyira hianyerzetem volt mar egy ideje, nem tudtam mi hianyzik az eletembol, es akkor ma reggel jott egy e-mail...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
INVITE YOUR FRIENDS
YOU HAVE EXTRA COPIES OF DOTA 2 TO GIVE AWAY

YESSS!!!

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Batman Arkham City GOTY lett a kártyákból az "ingyen játék"
Mardel
Persze ha több éve regisztráltál az is ad egy kisebbfajta elõnyt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Fabio Capello
az érdekes O.o én csak l9...

MerlinW
Én már alapból LVL10 voltam, mikor beindult ez a cucc 😊

[merlinw.org]

tutituti
hiphip!

köszönet érte,anno próbáltam a csúnya verziót,de eredetiben élvezetesebb lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kill3r21
Hajrá erre is
kill3r21
Mardel
Level 10-re felesleges hajtani mert a foil az tényleg nagyon ritka és vajmi kevés az esélye, hogy esik.
Fõleg úgy hogy csak úgy lehetsz lvl 10 ha összegyûjtesz több kártya szettet és lecraftolod az adott játékokhoz tartozó kitûzõt belõle.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

genndy
- e-mail cím is jó. Írd meg privátban, holnap küldök.
- kb. level 2 lehetsz most. XP-t kapsz különbözõ dolgokért, 100 XP/szint. tehát level 10-hez 1000 XP kel. Azért meg elég sokat kell tenni. Ha belépsz a bétába, látod majd haányas vagy, meg mikért mennyi XP-t kaptál.
- szándékosan ad csak egyszer, ha egy picit átgondolod, rájössz hogy így logikus. Akkor ugyan el nem adogatná senki, mert senki nem venné meg. 0,3-0,5 € kb most egy nem fóliás kártya.

Bannerban van link egyébként, olvasd át. Ott van játéklista is.

totyak
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Korrekt, lényegre törõ és érthetõ volt mind. Genndy, ha egy e-mail címet adok, oda nem tudsz küldeni meghívót? Ratyi laptopról vagyok, fél nap lenne a Steam telepítése.

Hogyan lehetek lvl 10? Illetve hol látom, hogy most hányas vagyok?
Van játéklista, hogy éppen mik vesznek részt a kártyázásban? Legutóbb, mikor errõl olvastam, a solitaire még pl. nem játszott. Kár, hogy egy játék csak egyszer ad kártyákat, pedig a végtelenségig lehetne így eladogatni õket. Átlag mennyit adnak egy kártyáért?

genndy
- Mindkettõ részt vesz a kártyázásban, igen.
- Igen, be kell. Ha felveszel Steamen, küldök meghívót, van még 2.
- 20 perc/kártya, elég elindítani (ennél a kettõnél)
- Igen, a tárgytárolóba
- Nem. Ha kiestek a játékonkénti kártyák, akkor abból már nem kapsz többet, akármit is csinálsz a kártyákkal
- Piactéren. Csak Steam Wallet kell hozzá, olyanod meg van
- Fóliás kártya csak level 10 fölött esik, akkor is csak ritkán. Nem kell hozzá külön venni semmit.

DarkSector
No sir.
Fóliás karit adhat, de LV10 felett, ott viszont bármikor!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Én nem toltam kb 2 órát a gameket és odaadta az összeset amit adhat.
Ha eladod nem ad többet.Eladás simán megy megadod az árat és már viszik is szinte egybõl.Persze ha épeszûn árazod.

Normál game nem adhat foliásat csak miután craftoltál.

Next PC upgrade: 2022

avengir
A nagy kép alatt a link , de tessék.

https://hotshu.wordpress.com/

totyak
Biztosan sokan kérdezték már, elnézést, ha 50x leírtátok.

Nekem két játék van meg ebbõl a kártyás izébõl, a Portal 2 és a Fairie Solitaire. Ahhoz, hogy én is gyûjtögethessem a kártyákat, be kell jelentkeznem a bétába? Ezután, ha elindítom az adott játékot, akkor ad mindegyik kb. 4 kártyát. Ezekre mennyit kell várni, illetve kötelezõ-e játszani, vagy elég, ha elindítom a játékot, aztán lerakom tálcára? A kártyák a tárgytárolóba kerülnek? Én igazából nem gyûjteni akarom, csak látom, hogy ebbõl pár euro-t össze lehet szedni és jó biznisznek tûnik. Ha eladom a kártyáimat, utána ugyanaz a játék megint tud adni 4 kártyát? Illetve hogy megy az eladás? Kell hozzá valami számla? Csak mert én még sosem vettem közvetlenül a Steam-en játékot, tehát nincs ott nyitva semmilyen számlám. Olvastam azt is, hogy a fóliás kártya többet ér. Normál játék, mondjuk egy Portal 2 is adhat olyat, vagy azért valamit venni kéne a játékhoz?

Bocs a sok (és gondolom agyonismételt) kérdésekért.

kill3r21
Nincs mit, jó játékot 😊
SzirmosSzisza
Olyan nem is fog esni ami ár akármennyit is piacon 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

napi hány óra kell hogy essen valami TF ben? most jó 2 órát gyûrtem de semmi ... csak egy aknavetõ de azt nem lehet piacra dobni...
grebber
Soiltaire + HL2 ingyen kártyák kinyerve eladva -> 5 euro

bon
Köszönöm a Little Inferno Játékot!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nektek am minden rendben most a steamel? mer engem ledobott utánna alig engedett be... most meg bejött de nem tölt be mindent...
grebber
Na ezt nem tudtam akkor maradt a tárgyalóba 😞

Akkor tolom TF2-ot. Solitaire kártyák kiszedve eladva 😄 De milyen hamar elviszik nem semmi 😄

oh... és lehet vele keresni? 😄 látom elég változók az árak...
SzirmosSzisza
Ott ~heti 11 item esik fixen és kb óránként 1, de eléggé változó.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

aha... ok... akkor gondolom a TF2 ugyanígy...
SzirmosSzisza
Játszol és ad. Ritkán. Eléggé ritkán.

a Dota 2 hogy ad cuccokat? nem kártáyra gondolok hanem amik még a piacon vannak...