Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Csak mondjuk nem mindegy, hogy mennyi idõd van erre, mennyit ölsz bele 😊Akinek van ideje ezzel szarakodni, annak jó lehetõség. A Diablo3-al is rongyosra keresték páran magukat, nem holmi 60 eurókkal, hanem ezrekkel ... minden csak az idõ kérdése, ami nekem pl kevés van és annak értéke is nagyon drága 😊

De lehet ügyeskedni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mardel
Csak sosem fogják megvenni.
Még aki képes 50€-t is fizetni iylen vackokért nekik is van azért határ, hogy nekik mi mennyit ér.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Steam-et kell ujratenni, vagy elérhetõségi utvonal nem jó, ha c-re tetted a játékokat oks, de ha d-re és megváltozott a patrició jele az zavart okoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Olyankor mi van a Steam-el mikor csomó játékom elérhetetlen a listámon?? Mind eredeti feltelepített játék és egyik napról a másikra mikor bejelentkeztem elindítani nem lehet õket hanem azt kéri installáljam fel... <#conf>
Nem minden játéknál de vagy 5-6-nál ez van... majd kiléptem a Steambõl, újraindítottam és jó lett minden gamma elindítható állapotban ott volt a library-ba... de újabb belépéskor megint ugyanaz amit elõször írtam... mi a fene ez? Korábban sose csinált ilyet.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Ha DLC-t ajánlok fel, akkor is elmozdulok a 30$-os contributor állapotról(bunndle miatt nem lehet több)?
DarkSector
HUH a fóliás kariknak megy lefelé az áruk...😄

DarkSector
az kurvajo
😊
ekkora barmokat
😊

MerlinW
Volt egy srác akinek volt 2 fóliása. Felajánlottam neki, hogy adok neki érte 2 teljes kollekciót. Ez nekem ~5 euromba fájt (amit a walletbõl fizettem, tehát nekem egy fillérembe sem került), a két fóliásért pedig 34euro-t kaptam. Ezért írtam, hogy lehet okosan is😊

[merlinw.org]

DarkSector
Pontosan így is vehetsz rajta lassan egy Call of Juarez-t. 😄

DarkSector
az csak azért sok mert foliád volt, az 50 euro kb.
csak mert egy 0.3-as karit 1 hét alatt lecserélsz esetleg ha találsz rá embert egy 0.6-osra, aminek lehet addigra megint lemegy az ára, nem annyira tuti dolog, a fóliásak amik megérik...mármint a sok bibelõdést.

MerlinW
Te tudod. Én 4 játékból kivett lapokból csináltam 17800Ft-ot és a L4D2 és TF2 lapokat még el sem adtam.

[merlinw.org]

grebber
Nekem ez a 7.75 euro is kurva nagy dolog amit kiszedtem 4 vagy 5 játékból.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Azért nem mindegy, hogy 2000 vagy 20.000Ft jön be, nemde?

[merlinw.org]

Köszönöm a válaszokat. THQ pack? Van még? 3-4ért 😄 valahol?

grebber
Én nem csinálom okosan, mert fog a tököm bíbelõdni a cserékkel, nekem a pénz kell ingyen és az jön szerencsére 😄

MerlinW
Ha eddig nem vetted meg bundle-ban 3-4-ért, akkor meg. Egyébként is megéri, mert mocsok hangulatos kis játék.

[merlinw.org]

grebber
A THQ pakk miatt azt mondom nem 😄 De amúgy igen!

A steam amúgy ebben a kártyás dologban eléggé erõltetni az indie cuccokat.Lassan ott tartunk meg kell venni minden szar pakkot majd és akkor nagyon jól járunk a kártáyk miatt 😄

DarkSector
😄DDD

MerlinW
Ha okosan csinálod több. Nekem eddig 64€ jött be kártyákból (4 foil és 5-6 sima kártya eladásával)
Az olcsó kártyákat drágábbra kell cserélni (akik a kollekcióra mennek) és azt eladni.

[merlinw.org]

Saints Row: The Third - The Full Package vásárlása
18 elemet tartalmaz: 7.49 Euró. Megéri szerintetek? 1 euróval több mint a játék és az összes DLC benne van

grebber
SG.hu-nak pár Serious Sam

Gratulálok a jogsidhoz😊

DarkSector
Ez mi a fene?

wantonly
Ejj, de lassan csorog lefele.
grebber
Sajna csak a L4D 2 van meg ebbõl de ez is + 1 euro minimum.
Steam én így szeretlek!

Szabi
délelõtt volt fent egy rakat olyan dinos játék felajánlásként.. érdekes módon eltûnt mind.. 😄DD

"Nulla tenaci invia est via"

tutituti
na rakhatok fel megint több GB-ot 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
Left 4 dead 2. Nice.
DarkSector
yes. 😊

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
what?

megjöttem az uj játékok a kártya programba.... sajna egyikkel sem rendelkezem...
genndy
Klassz! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Akadt némi feleslegem:

SG.hu csoport tagjainak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tutituti
én steam wallettbõl vettem meg a deus ex-et,sajna nem kaptam xp-t.

Mardel
Ok, így már érthetõ.

genndy
Ha veszel egy játékot, az 100 XP. És a Fortix a legolcsóbb ami számít, gondolom.

Mardel
Mi köze a fortixnak az xphez? <#conf>
Mondjuk inkább 22$-ból inkább egy játékot vennek nem kártyákat.

grebber
Az már beteges ha valaki erre pénzt költ!

Jöjjenek már az új játékok a kártyák elfogytak és kell a zseton.Addig jó amíg vannak hülyék 😄

wantonly
Amúgy azzal is számolj, hogy 30 nap múlva már valószínûleg kevesebbet fognak érni ezek a kártyák (mondjuk már most sem érnek sokat, a legtöbb kártya olyan €0.35), tehát 1-5 kártya miatt nem érdemes szenvedned, ellenben el tudod tradelni valakivel mondjuk játékért cserébe. Ha esetleg elcserélnéd szólj, lehet tudok adni értük valamit.
SzirmosSzisza
Nincs.

Amúgy ha valakit érdekel, hogyan lehet legolcsóbban lvl 10-re jutni 0-ról (új akkount esetén)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

As we all now know, valuable 'foil' cards do not drop until you reach level 10. So if you are new to steam, what is the most efficient way to get your level to 10 before playing games to earn card drops?
Level 1 - Everyone starts here
Level 2 - Complete tasks for Pillar of Community level 1 (+100 xp)
Level 3 - Complete tasks for Community Ambassador level 2 (+100 xp)
Level 4 - Buy Fortix for $0.99 and activate it on Steam (+100 xp).
Level 5 - Buy a set of TF2 cards on the community market (~$3.40) and craft the level 1 badge (+100 xp)
Level 6 - Buy a set of TF2 cards on the community market (~$3.40) and craft the level 2 badge (+100 xp)
Level 7 - Buy a set of TF2 cards on the community market (~$3.40) and craft the level 3 badge (+100 xp)
Level 8 - Buy a set of TF2 cards on the community market (~$3.40) and craft the level 4 badge (+100 xp)
Level 9 - Buy a set of TF2 cards on the community market (~$3.40) and craft the level 5 badge (+100 xp)
Level 10 - Buy a set of Fairie Solitaire cards on the community market (~$4.05) and craft the level 1 badge (+100 xp)
.............................................
Total monetary cost: ~$22
Total time needed: ~30 min

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

egy újjabb amatõr kérdés csak nektek csak tõlem... hogy tudom még a steam szintet növelni? a közösségi feladatokat megcsináltam... +látom kártyaszettekért adna 100-100XP-t de van még valami további lehetõség?
genndy
Szerintem csak várnod kell, igen, de egyébként fogalmam sincs, nem futottam bele ebbe a problémába.

totyak
Magyarán nem kell mást csinálnom, mint kivárni a 30 napot és aztán eladhatom ezeket a vackokat? Nem kell Steam pénztárcát regisztrálni vagy mifene? Ha lejár a 30 nap, akkor már nem fogja kiírni nekem a piac, hogy nincs regisztrált steam pénztárcám?

genndy
Nem, mert a Steam Walletben gyûlik a pénz. Onnan nem utalhatsz sehová.
Tehát nem tudod készpénzzé tenni a kártyákat, csak Steamen levásárolhatóvá.

totyak
Felfogtam, hogy játékot kell venni, azt is, hogy PP-vel is lehet és azt is, hogy 30 napnak azután el kell tellenie.
Írod, hogy a piacon a Steam pénztárcám lesz az alap. De ott csak muszáj beregisztrálnom a bankkártyámat, mert egyébként nem csinálhatok pénztárcát és nem tudná a Steam hova utalni a kártyák eladási összegét. Nem így van?

tutituti
itt is köszönöm a proteust!

Laza
A Játékok Könyvtárban fenn a menüben van olyan, hogy Termék aktiválása.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem értem miért értetlenkedsz 😊
Az üzenetben világosan közlik, hogy minimum egy JÁTÉKOT kell vásárolnod az elmúlt egy évben ahhoz, hogy tudd használni a Piacot. Annak az egy éven belüli vásárlásnak is min 30 napot meg kell haladnia a használat engedélyezéséhez. Játékot vásárolni lehet PP-vel is.
A Piacon már a Steam pénztárcád lesz az alap, ott nincs is PP.

Tehát amíg nem vettél játékot a Steamen és nem telt el utána 30 nap, nem tudsz a Piacon eladni semmit sem.

Egyébként ha már veszel egy 1 eur-os játékot vagy bármit, már akkor megérheti ... mert sokkal többet össze lehet szedni a kártyákkal ... persze a kérdés az, hogy 30 nap múlva érnek e még vmit 😊