Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Mindkettõtöknek: <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tutituti
köszönet,fõleg az oil rush-ért

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ide is 😊

Egy pici Giveaway-t szeretnék ma éjfélig adni nektek. Maxpayne 3 hoz való kieg.

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

genndy
<#worship>

jetblack
Fuuuuuuuuuuu nagyon szepen koszi <#worship>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

SenorGrande
<#kacsint>

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Mardel
Arma II Day Z mod koppintása, plus egy kis súlyos mikrotranzakcióval megfejelve.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Fabio Capello
jó lesz az pre-alphának is.

genndy
20/100 Metacritickel? Nagy valószínûséggel tényleg az. Egy teljes áron kiadott alfa, ha igaz amit hallottam róla.

Maak
Ugyertem tragya...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Ez a The war z ertekelese eleg tre...ekkora fos lenne tenyleg?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Csak fél pillanatig voltam a fiokjába hogy megjegyezze a gépem a kod miatt!Így nálam nem jött létre az õ nevén mappa.

Lényegtelen a újratöltésre úgysincs megoldás szerintem ,de a miértje nagyon érdekel.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A Half Life 2: Episode One-om valóban a nevem alatti mappában van... de... a "Left 4 Dead" már a 'common' alatt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Ha jól emlékszem sima játékok talán a common mappába kerülnek, a Valve játékai pedig felhasználónévvel ellátott mappába, másold át az õ nevû mappájába, hátha bejön.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Amúgy érdekes, nekem olyan volt nemrég hogy maga a kliens cseszett elindulni, ujra rátelepitettem a gépre annélkül hogy uninstallálást csináltam volna, vagyis a fájlok felüllirodtak
és tádámmm minden megint jo volt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Hát igen ezek az 50 milliós kérdések az biztos. Mert mit akar leszedni újból amikor ott van az a 13.9 gb a gépemen!

Nem mintha érdekelne a L4D 2 mert már kiszedtem a kártyákat de furcsa.

DarkSector
Már az egész amit írtál fura, hiszen ha egy accounttal leszedsz egy játékot, és belépsz egy másik accountba ugyanugy bekerül a könyvtárba ha megvan véve ha nincs max nem tudsz játszani vele, szóval érthetetlen hiba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Köszönöm.

És vajon azt meglehet buherálni hogy a left 4 dead 2-öm ne kelljen újból leszedni? Vagy ezt már most buktam?

Maak
<#eljen> Ez nekem is jo lesz, koszi a tippet.

IMYke2.0.0.0
A kliensben kapcsold ki az automatikus bejelentkezést, ha be van.
Ezután, kapcsold ki az accounthoz tartozó adatok megjegyzését is - "Don't save account credentials on this computer" - a már futó kliensben [jobb klikk és Account, majd legalul.

Ezután, jelentkezz ki és lépj be a másik accounttal, állítsd le a letöltést, és töröld magát a letöltési sort. Ez így már nem fogja érinteni a saját / vagy a haverod accountját.

Ezután azt csinálsz a fiókokkal, amit csak akarsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Beteg vagy!

Neki szerzem meg nem magamnak.Nem akarja hogy mire visszajön augusztus végén ne érjenek szinte semmit a kártyái.

wesker24
Igy jár az akinek soha semmi nem elég ! 😄 Nem elég hogy a saját accodból megszerezted a kártyákat még másik ember accjából is akarod öket ?

Látom telhetetlen vagy soha semmi nem elég neked csak az hogy minél több pénzt tudjál szerezni !
grebber
Adott egy steam fiok (az enyém) ahol telepitve van xy játék.Kapok kölcsön egy másik fiokot hogy a kártyás játékok kártyáit megszerezzem hogy ne értéktelenedjenek el,mert nem lesz a tulajdonos gép közelbe.

Mit kéne állítani hogy gubancolodjon össze a 2 fiok?

Mert amikor beléptem hozzá nálam hogy megjegyezze a gépem akkor kapásból elkezdte nálam tölteni a left 4 dead 2-öt 13,9GB-ot holott nekem az csutkára fel volt telepítve.
Visszalépve az én fiokomba ott is ugy érzékeli már hogy nincs leszedve 😞

SzirmosSzisza
Passz, én megkérdeztem CIB-es ügyfélszolgálatot és azt mondták külföldrõl nem lehet vásárolni (VIP-emet pl azzal vettem). Mondjuk CIB-nál már nincs is Electron 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Bizony, nekem is ilyen van, és 2+ éve így vásárolok STEAM-en.

genndy
Pedig Erstés Visa Elctronnal simán lehet.
Maestroval viszont tényleg nem lehet.

Mardel
A paypalt elég sok helyen elfogadják. Ha összekapcsolja a kártyáját, akkor meg tud paypalon keresztûl kártyával fizetni.

SzirmosSzisza
Nem tudom segít-e, de nekem CIB-es Visa Electron volt és azzal nem lehet (mondjuk mióta meg tudtam, hogy 100 Ft-t levont vásárlásonként, inkább PayPal lesz 😄)

lalakov
Köszönöm a válaszokat.<#worship>
Prince23
Értem, köszönöm a helpet, lecsekkolom neki.

Mardel
Csak paypalon keresztûl.

DarkSector
Maestro max ületekben fogadják el, szerintem neten sehol.

A listán ki kell választania, hogy milyen kártyája van. Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB. Ezek szerepelnek rajta. Szal Maestro-val nem lehet.
DarkSector
Visa + Mastercard +Paypal.

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, csak VISA kártyával tud vásárolni.

Prince23
Haverom Otps-kártyával (maestro) szeretne vásárolni, de nem tud, mert azt írja ki neki, hogy nem jó típus. pedig jól töltött ki mindent

mi lehet a gondja?

Vesztemre megvettem a WarZ-t és hasznáûlhatalan ment a kukába egy 1000-es.... Ezért a szarért még pénzt mernek kérni?
DarkSector
Pont fordítva a kis cégek szorulnak rá.

Laza
Én ma a L4D2-bõl szedtem ki ... letettem tálcára aztán potyogtak.

Mondjuk elég érdekes játékokhoz adtak kártyákat ... látszik a kis cégeken kívül nem nagyon foglalkozik velük senki 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
20-30 perc/kártya.

DarkSector
Nem is kell játszani csak inditsd el kb 30 percenként adja.

lalakov
Mennyit kell játszani egy játékkal, hogy kiessenek a kártyák?
Tinman
Föld hívja Gyuszopapa urat! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Köszönöm.
Mardel
Ha közben valaki nem veszi emg vissza lehet vonni, nem kerül semmibe.
A steam 5%-ot a játék meg 10%-ot, tehát összesen 15%-al számolj.
1€-nál ez 1.15€

lalakov
Ha felkínálok egy kártyát eladásra, visszavonhatom az eladási szándékomat a teljesülés elõtt?

Mennyit vesz le a Steam 1 euroból?
DarkSector
Melyik játék Fóliás kártyái érnek manapság sokat? CS GO pl és még? Mert tudom hogy van ami nagyon elértéktelenedett már.

Köszönet!
Sok szerencsét!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx