Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Olvasd el a szabályzatot, ami a bannerbe is szerepelt.

"Tudok játékkártyákat venni és eladni a Közösségi Piacon?

Igen, a játékkártyák elcserélhetõk más játékosokkal, és vásárolhatók illetve eladhatók a Közösségi Piacon."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mardel
Rendes piacokon sincs cserekereskedelem, ez nem arra van.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Tinman
Azt hittem van a market-en olyan opció is, hogy beírod, hogy:

H: Royal Summons (Faerie Solitaire)

W: Trine 2 or Faerie Solitaire card

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Itt. 😊
Vagy mire gondolsz?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Kártyákat hol lehet cserélni?

tutituti
köszönet az edna & harvey-ért!!!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
Csak szépen sorjába :-)

DarkSector
Akkor sima. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Nem, sajna semmivel. #17294
DarkSector
miért mennyivel több?
single pályákkal?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

meg is lett... Köszönöm még1x BigBlue
genndy
Meg az ablakot be ne zárd addig amíg nem küldi a kódot, mert akkor kérhetsz újat.

ricsa008: az küldi, aki felajánlotta. Mert ugye lehet gift, kulcs, megadhatja Steamen (felvesz barátnak), vagy küldi emailben. Vagy itt házon belül volt hogy elküldtem pü-ben és kész.

7r1v1um
Freemail-lel mi a problémája vagy 4 éve használom probléma nélkül és ma is ezen bonyolítottam a jelszó frissítését.
A túlterheltségre nem is gondoltam<#falbav>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

ha nyertem valamit akkor a rendszer küldi a kódot steamgiften vagy az aki a felajánlást tette?
IMYke2.0.0.0
Elküldi az, csak ne freemail-es legyen a cím.
S amúgy is, napi akcióváltás környékén kicsit türelmesebbnek kell lenni, mert kapja a terhelést a szerverhálózat rendesen - kora délutáni 3 millió körüli értékrõl esténként nem ritka az 5,2 millió felhasználó sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Mégse. A soundtrack nem tetszik a másik DLC meg lópáncél.
1 TF2 kulcsért már van ruszki verzió. Így kevesebb, mint 1.80-ra jön ki a játék.
7r1v1um
Olyan problémám van, hogy létezõ steam-fiókommal nem tudom használni a felületet(letöltöttem, telepítettem), mert azt írja hogy másik számítógéprõl próbálok belépni (ami baromság).A verifikációs kódot tartalmazó e-mailt meg nem hajlandó elküldeni vagy 2 óra hosszája. Megoldást tud valaki?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

wantonly
Amúgy a Complete Edition 2,99. Akkor már inkább az érné meg.
DarkSector
Foil-t dob akkor Hapy lehetsz 4-6 euro egy foil. 😊

wantonly
Köszi, csak számolgattam, hogy megéri-e. 😊

dark: jaja, annyi minimum.
DarkSector
És ráadásul fasza oldscool beütése van ennek az oldalazós játéknak, amolyan Megaman szerûnek tûnik. 😊
Kártyákból kb 1 euro jönne vissza

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
A.R.E.S. mennyi kártyát dob?
Köszönöm a Shank 2 -õt!
genndy
Keddenként és csütörtökönként szokott.

Keddenként szokott.
grebber
Mikor jön a következõ kupac játék a kártyásokból?

Next PC upgrade: 2022

tutituti
<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Szívesen ,máskor is!

kill3r21
Köszi itt is a PID-et! 😊
És akkor egy ideig most ez lesz az utolsó, hajrá!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Grat. Elküldtem mailba 😊 majd jelezz vissza steamgiften pls

grebber
Nem szoktam tévedni!

#17262 második sor! <#taps><#eplus2>

Köszönöm!

KiruHoshino
Azt hittem a reklám után XD

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

És az Izgalom a tetõfokára hág amikor csak 1 óra van hátra a zárásig. Két versenyzõnk van 50-50 % esélyük van megnyerni ezt a csodálatos DLC-t. Vajon ki fog gyõzedelmeskedni? Kihez ugrik be fortuna egy kis lövöldözésre? Éjfélkor megtudjuk. 😄D

KiruHoshino
Akik ma nyertek tõlem Steamgift-en azoktól kérem, hogy igazoljanak vissza Steam-en, hogy a nyereményüket megkapják. Köszönöm.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Tinman
Szívesen <#worship>

jetblack
ehh beneztem basszus mast nyertem nem a tied XD

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Koszi szepen nagyon orulok neki lesz vegre valami ami a Grid 2 mellett kikapcsol 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Köszönöm a Deponiát. Egyik legjobb amit idáig nyertem 😊

genndy
<#worship>

SenorGrande
Szívesen, jó szórakozást!

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

DarkSector
THX

Gubberx
Köszi még 1x 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tinman
Estéket'!

bon
Köszi a felajánlásokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Az nem gáz szerintem.Bár az is igaz ,hogy nem tudom van-e olyan a tagok között aki ne ajánlott volna fel.

22:40-re érek haza meloból és megnyerem a Max Payne dlc-t ;-)

Szóba került? Errõl le is maradtam 😄DDDD elvesztek a Steam Trade Card topicok között 😄 Amúgy azon gondolkoztam hogy 1-2 dolláros contrit berakok a felajánlásoknál, hogy a csoportból olyanok tudjanak jelentkezni akik legalább lehetõségeikhez mérten adtak picit a közösségnek.

grebber
Lehet csak belemagyarázom ,de amióta szóba került a keretszükités több a felajánlás;-)