Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Most nézem amúgy, hogy 100 Forintokat levon a bank, ha Google Wallettel veszek Humble Bundlen :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Costum Quest kell cserébe valakinek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Engem érdekel 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jetblack
Van 4 db L4D2 kartyam es 3 trine akit erdekel privi

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Most 3 darab Trine 2 kártyát feldobtam és 20 másodperc alatt eladtam õket!!!!!!!!!!

MerlinW
<#nemtudom>

[merlinw.org]

genndy
Még nem, csak tervezet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Mardel
Az elsõ mondat kérdés volt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
És ezek a booster packok mûködnek már. Mert mintha azt olvastam volna, hogy ha már kidobált a ajáték a maximumot akkro is lehet booster packot szerezni belõle amiben kb 3 kártya van és a 3ból 1 lehet foil.

MerlinW
Amivel, ha nem fóliás azonnal (5 perc alatt feldobod mind piacra másnapra mind megveszik) tudnál keresni ~7-8€-t, ha fóliás esik azzal lehet 5-10€ körül számolni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Profilom tanúsága szerint, összesen 22 kártyát tudnék begyûjteni. Durva!
"Portal 2" - 0 of 8 cards collected - 4 card drops remaining - 0.0 óra a nyilvántartásban
"Left 4 Dead 2" - 0 of 8 cards collected - 4 card drops remaining - 0.0 óra a nyilvántartásban
"Faeries Solitaire" - 0 of 9 cards collected - 5 card drops remaining - 5.4 óra a nyilvántartásban
"A.R.E.S." - 0 of 6 cards collected - 3 card drops remaining - 0.2 óra a nyilvántartásban
"Trine 2" - 0 of 5 cards collected - 3 card drops remaining - 0.0 óra a nyilvántartásban
"Borderlands 2" - 0 of 6 cards collected - 3 card drops remaining - 205 óra a nyilvántartásban

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon remélem, hogy nem lesz igazatok
Mardel
Csak a Bioshock 2 GFWL-es, ez szerintem sima cd kulcs, dlgamerrõl letöltöd a telepítõ fájlt és a játék kéri ezt a kulcsot.
Viszont nem lehet beregisztrálni sehova, se steam se GFWL.

genndy
Azt vetted amit linkeltél? Mert akkor felesleges írni a supportnak. A kód jó, csak nem Steames, mert sehol nincs is írva az oldalon hogy az lenne. GfWL-es lesz.
A bolt amúgy megbízható.

törlöm ideglenesen a giftet, mivel nem jó a kód amit magamnak vettem és a másik sem. Most írtam a supportnak.

Vásárolt már valaki tölük?
genndy
<#worship>

Senki nem tudja szerkeszteni, csak a VIP-ek. Pénzes SMS.

http://www.dlgamer.co.uk/download-bioshock-pc_games-p-7909.html

Itt vettem, csak valamiért nem illesztete be. Csak én nem tudom szerkeszteni a hozzászólásaim?
Mivel két játékot innen nyertem, így ezt adom cserébe.
http://www.steamgifts.com/giveaway/XGnBZ/bioshock

Akit érdekel, itt vettem szerintem jó áron.
RoboKutya78
AZ LEHET.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Oupsz tényleg, mindenki cserélje fel fejben 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
"Amúgy magyarítás az lenne, ha megszórnád erõs paprikával 😊" --- a magyarosításra gondoltál, szerintem 😊

A magyarosítás meghatározása az amúgy, amit leírtál 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Magyaritasok.hu szerint magyarul jelent meg. Nem lehet, hogy akkor angolul használtad a klienst emiatt angol volt?

Amúgy magyarítás az lenne, ha megszórnád erõs paprikával 😊

IMYke2.0.0.0
Magyarítva... nem magyarosítva.

RoboKutya78
Skacok a Trine 2 mióta lett magyarosítva? utoljára amikor játszottam vele elvileg ha nem keverem az egyel még javában angol nyelvû volt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tinman
Haj rája!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RiCSi1234
Az de jó kis játék, azt megvettem még a múltkor. 😊 Multiban vicces. 😊

GTA V (*.*)

grebber
Trine 2 nagy királyság újabb 1.3 euro!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Jön a következõ:

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RoboKutya78
akkor ezért jön figyelmeztetõ erröl az oldalról mindíg.😊

wantonly
Innen: http://steamcommunity.com/groups/tradingcards#announcements

Csatlakozz a csoporthoz és, ha online vagy kapod is egybõl az értesítést.
DarkSector
Pontosan a gyorsaság a fontos, de azért már jócskán nehezebb mert sokan megvárják mert tudják hogy ugyis beáll 1 euro alá minden kari.

RoboKutya78
hol lehet elsõ kézbõl hírt kapni mi kerül be a listába?

A fracba ezzel a törött ujjal fáj és mellé ütök ezzel a bunkóval a billentyûn.

wantonly
Amazon CAG bundleból a Triple Town 6 kártyát adott. Amúgy tényleg nem éri meg, az a legjobb, ha megvan az adott játék.

Amúgy szerintem a gyorsaság a lényeg, Tehát, ha bekerül egy játék, akkor az elsõ kártyákat általában €5-t rakják fel.

Sajnos a mostani 5 hozzáadott játékból megint nincs meg nekem egy sem. :p
DarkSector
Monster Loves You 3 lapot ad, kb 0.8 euro fejenként, ezeknek magas ára van ahogy nézem. 😊
De mégsem adja vissza az akciós 3.75 euros árat.

Legtöbb káryta sajnos csak 0.25-0,30 euro...ami csak akkor jó ha amugyis érdekel a játék, de ezért megvenni baromság, folia eshet de baromi ritka, csak riziko az egész.

Mardel
Most adtam el mind a 3-at lett kb 0,99€.

mooo
IndieGala-ból steam kulcsok:

GL
jetblack
Vagy eleg par haver akiknek van par a listaban szereplo jatek az accjan 😊

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Hát ja. 😊

SzirmosSzisza
Le kell nyúlni pár hozzá nem értõ fóliását és meg is van a kezdõ alap 😊

DarkSector
Persze, de neked nehogy már a játékokat vetted mert nem fogom elhinni, annak jó aki régen sok budle-t összevett, de akinek ost kell beszerezni az nem jön ki +-ban ha nem kap sok fóliát. 😊

hány fóliád volt eddig ha szabad érdeklõdni? 😊

MerlinW
Vigyáznak vagy sem, én 70€ felett járok kártyákból😊

[merlinw.org]

DarkSector
Ott a HA...ami szerintem kizárt, mert vigyáznak az árakra...😊

MerlinW
Ha 2€ vagy alatta hozzájutsz valamelyik játékhoz, akkor pont visszahozza az árát😊 Ha fóliásat dob, akkor pedig örülsz😊

[merlinw.org]

DarkSector
Hát fizetni nem érdemes, a kártyák összege max 1-2 euro, ha amugy nem érdekel az adott játék nem éri meg.

Szabi
egyik sincs meg és valószínû nem is lesz <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
Episode 1-2 amit mond azok nincsenek.

jetblack
A HL2 benne van a listaban

Ryder62
HL epizódokat mégis mikor akarják már beletenni? Pedig saját termés.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Most õvele trade-eltem, elõre adott trade-et, maximális tiszteletem!

http://steamcommunity.com/profiles/76561198047559650/