Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ez a kibaszott kártyajáték, mi? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha esne egy foil végre, akkor meg még keresek is rajta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
16-os a pakli?
1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)
A.R.E.S.
BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
Borderlands 2
Counter-Strike: Global Offensive
Cubemen 2
Defender's Quest: Valley of the Forgotten
Don't Starve
Dota 2
Faerie Solitaire
FTL: Faster Than Light
Go Home Dinosaurs!
Half-Life 2
Left 4 Dead 2
Monaco
Monster Loves You!
Portal 2
Really Big Sky
Sanctum 2
Strike Suit Infinity
Team Fortress 2
They Bleed Pixels
Tower Wars
Trine 2
Triple Town
Zack Zero
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Serious Sam 3: BFE
Anodyne
Super Meat Boy
Blocks That Matter
Brütal Legend
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég lett volna megnézned az SG-s topicját 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mondjuk én is meglepõdtem mikor havi 2 sör árát fixen levonja a bank, valakinek az is pénz 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És akkor nekünk meg kiszúrják a szemünket a nyomorék kamatjaikkal.
Most is lekötöttem 2 hónapra nem 5 ft-ot és 3300ft-od adtak rá.
Ez kb az éves kártya díjakat se fedezi.
Nevetséges lassan a paypalra fogom feltúrni az összes pénzem ott legalább nincs ilyen sok szar!
Next PC upgrade: 2022
Haverom aki külföldön él mondta, hogy ez nevetséges, náluk minden ingyen van, semmilyen számlavezetési/tranzakciós díj nincsen, ott ez alap.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(én egyébként tényleg töltöttem rá pízt)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ezzel en is igy vagyok, eddig jott egy dungeon siege pack, meg meg par kissebb akciozott game a kartyakbol, 2 pakli tf2 kartya. Nem emeltem Merlini magassagokba, de meg most is maradt 6-7 euro walleten es egy db foil kartya nem esett meg.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Amúgy meg kapsz érte fasza hátteret meg ikont, ha craftolod õket <#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Think?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arra költi a pénzét amire akarja. Aztán lehet hogy amikor éles lesz ez az egész, kap egy 30 eurós játékot (jó, azért ez elég valószínûtlen, de akár lehet ez is).
Itt a gond... nem tudni mi lesz belõle de, láttam volt aki 30 Euro-ért vett egy rajzolt vackot a steam accjára.
Feléért rajzolok szebbet, beteheti windóz háttérnek <#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Röviden: mivel még nem tudni mi sül ki késõbb a badgebõl/kártyából/profil levelbõl, ezért aki megteheti, az most gyûjtöget. Hátha késõbb többet nyer vele, mint amennyit most belefektet (ha meg nem, akkor meg jó e-penis az 50. szint).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért adnak érte pénzt? Ekkora baromságot! ^^
A kártya téma remek ötlet, de így szerintem nagyon gáz.
Kivétel: ahol ezt külön feltüntetik (ez a ritkább).
Veszik, mivel tobbszor is ossze lehet gyujteni ezeket es kituzot gyartani belole ami a kituzo szintjet is noveli ezzel egyutt a kartyak elvesznek.
A cserének, gyûjtésnek látom némi unalomûzõ értelmét, de pénzért? Akár több euróért is? WTF?
ha megvan egy játékom aminek vannak dlc-i és szert teszek egy Franchise verziójára akkor abban a csomagban levõ dlc-k mellécsapódnak a meglevõ játékomhoz és csak a fõ játék veszik el ami már megvan?Vagy célszerû csak dlc csomagokat dobálnom mellé?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming