Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb az oldalban, hogy a régebbi játékokat is kompatibilisre alakítják az új gépekhez, op rendszerekhez.
Rendben köszönöm. Akkor ha lesz néhány nosztalgiás játék amit imádok és olcsó akkor ott érdemes megvenni😊

Mardel
GOG (Good Old Games) 100%-ban megbízható. DRM nélküli játékokat árul, tehát ott steamre nem veszel játékot, se originre, uplayre.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Sziasztok. Tudtok valamit a gog.com-ról? mennyire megbízható? isthereanydeal.com-on fent van de nem hallottam még róla.

DarkSector
Jah ez igaz, foil egyenlõre 10+ euro.

Ez a kibaszott kártyajáték, mi? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Jaja, legrosszabb esetben 0.30 x 8, az barátok között is fele annyi, mint amennyibe a játék került. 😊

Ha esne egy foil végre, akkor meg még keresek is rajta.
DarkSector
Hát nem rossz, 3-4 dollárét veszed kb a játékot, ez jópofa. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Igen! Abból csak esik egy foil. 😄
DarkSector
8 kártyát? WTF?
16-os a pakli?

wantonly
Beszerezve. Most látom, hogy 8 kártyát dob. 😊
wantonly
Most már tényleg be kellene szereznem a Brütal Legendet. Nem vettem meg a Humble-ban, mert vaciláltam, most olcsóbb amazonon és még kártyás is, így valamennyit vissza is kapok az árából. És nagyon is érdekel a játék.
IMYke2.0.0.0
Trading Cards lista, a csoport hirdetõ táblájáról:

1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)
A.R.E.S.
BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
Borderlands 2
Counter-Strike: Global Offensive
Cubemen 2
Defender's Quest: Valley of the Forgotten
Don't Starve
Dota 2
Faerie Solitaire
FTL: Faster Than Light
Go Home Dinosaurs!
Half-Life 2
Left 4 Dead 2
Monaco
Monster Loves You!
Portal 2
Really Big Sky
Sanctum 2
Strike Suit Infinity
Team Fortress 2
They Bleed Pixels
Tower Wars
Trine 2
Triple Town
Zack Zero

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Jön még kar óra war you!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Már úgyis fel akartam tenni újra a Serious Sam 3-at, jee.
tutituti
5 more games added trading cards today:
Serious Sam 3: BFE
Anodyne
Super Meat Boy
Blocks That Matter
Brütal Legend

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha legközelebb nagyon húzza a zsebed az a pénz, szólj nekem, szívesen átveszem. <#bee1>

Ingyen Torchlight a GOG-on. Nem Steam-es, de hátha érdekel valakit.
Laza
Így jár aki meg sem nézi mit vesz meg 😄
Elég lett volna megnézned az SG-s topicját 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
PayPal is ott von le ahol tud lol.

Mondjuk én is meglepõdtem mikor havi 2 sör árát fixen levonja a bank, valakinek az is pénz 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zorrobomber
Ráadásul a kormány érdeke elvileg az lenne hogy mindenki bankba tartsa a pénzét, hiszen ez kell a fehér gazdasághoz. Magyarul hülyék, megint.

grebber
Itt is alap lenne% Hiszen a lakosság min 60%-a a bankban tartja a pénzét ami még ha nem is látsz a bank szarrá forgatja mert megcsinálja ate beleegyezésed nélkül.

És akkor nekünk meg kiszúrják a szemünket a nyomorék kamatjaikkal.
Most is lekötöttem 2 hónapra nem 5 ft-ot és 3300ft-od adtak rá.
Ez kb az éves kártya díjakat se fedezi.
Nevetséges lassan a paypalra fogom feltúrni az összes pénzem ott legalább nincs ilyen sok szar!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Állítólag már a bankkártyás vásárlás sem lesz ingyenes. <#ticking>

Haverom aki külföldön él mondta, hogy ez nevetséges, náluk minden ingyen van, semmilyen számlavezetési/tranzakciós díj nincsen, ott ez alap.
IMYke2.0.0.0
Bizony. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Telitalálat 😊

genndy
Akkor MOST kell feltölteni a Steam Walletet <#vigyor>
(én egyébként tényleg töltöttem rá pízt)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Csak nem emiatt gondolod? 😄 Új adók

IMYke2.0.0.0
Hétvégéig megint emelkedni fog az euro. Miben fogadunk? 😊

Panzeradler
Nem tudom mennyire aktuális még, de a steamgifts aloldalán is tudsz cserélni, új topicot nyitsz és vársz😊Link
Maak
Efele haladunk, egy ideig el sem tudtam volna kepzelni, hogy ne legyen doboza a jateknak amit veszek...ma meg...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
"De a lényeg, hogy az ingyen pénz jól jön a steam walletre, úgyhogy támogatom ezt a kártya dolgot. 😄"

Ezzel en is igy vagyok, eddig jott egy dungeon siege pack, meg meg par kissebb akciozott game a kartyakbol, 2 pakli tf2 kartya. Nem emeltem Merlini magassagokba, de meg most is maradt 6-7 euro walleten es egy db foil kartya nem esett meg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Mardel
Azok mind kezzelfoghato dolgok, ezek meg virtualisak (a jatekok is), addig elerhetoek mig onlineok a steam szerverei, vagy valaki le nem torli roluk

wantonly
Hogy miért veszik? Van aki kereskedik vele, olcsón megveszi és kétszer annyiért továbbadja. Az más kérdés, hogy ennek idõ/pénz arányban én nem sok értelmét látom. A kártya szettek összegyûjtésével lehet fejleszteni, egyedivé tenni a steam profilod, egész pofásan néz ki. Viszont mivel pénzért megvehetõ elõnyökrõl van szó, ezért nincs sok értelme. Ha nem kizárólag a játékosok pénzére akartak volna rámenni, akkor csinálhatták volna úgyis, hogy bizonyos achievementek elérése után kapsz kártyát, amit esetleg nem is olyan egyszerû elérni. De a lényeg, hogy az ingyen pénz jól jön a steam walletre, úgyhogy támogatom ezt a kártya dolgot. 😄
Maak
Lehet hulyeseg, de gondolj csak a baseball kartyakra...es ha nem is lesz valve...perpill is hozza nekik a lovet.

SzirmosSzisza
Ha nem játszol vele akkor nem használod, már már semmire sem használható. De esetleg rá lehet fogni, hogy gyûjtöd nemde? Pont mint pl egy kártyát!

Amúgy meg kapsz érte fasza hátteret meg ikont, ha craftolod õket <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel
Mar ha egyaltalan addig fenmarad a Valve. Pl. En nemhiszem, hogy 40 ev mulva valaki jatszani fog a mostani es a korabbi jatekokkal. Te sem veszed elo apad jatekvasutjat, bugocsigajat, csattogo falepkejet.

Tinman
Játék vs. semmire sem használható kártya.

Think?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Miért van 700 játékod mikor kb csak 40-el játszottál? Ekkora baromságot <#idiota>

Maak
40 ev mulva ha lesz egy szabad tf2-es szetted, na akkor kva sokat er majd...csak az en mar pl meg sem erem.

genndy
"ezért aki megteheti,"
Arra költi a pénzét amire akarja. Aztán lehet hogy amikor éles lesz ez az egész, kap egy 30 eurós játékot (jó, azért ez elég valószínûtlen, de akár lehet ez is).

Tinman
"mivel még nem tudni mi sül ki belõle"

Itt a gond... nem tudni mi lesz belõle de, láttam volt aki 30 Euro-ért vett egy rajzolt vackot a steam accjára.

Feléért rajzolok szebbet, beteheti windóz háttérnek <#idiota>

genndy
Erre az EJ topikban már válaszoltam egy pár napja (legalábbis a saját gondolatomat).
Röviden: mivel még nem tudni mi sül ki késõbb a badgebõl/kártyából/profil levelbõl, ezért aki megteheti, az most gyûjtöget. Hátha késõbb többet nyer vele, mint amennyit most belefektet (ha meg nem, akkor meg jó e-penis az 50. szint).

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahonnan ideztel ott ez mind le van irva. Mobilrol nem fogom bemasolgatni az idevonatkozo reszeket.

Tinman
Akkor el is érkeztünk az elsõ kérdésemhez?

Miért adnak érte pénzt? Ekkora baromságot! ^^

A kártya téma remek ötlet, de így szerintem nagyon gáz.

Maak
No az e-peniszed <#hehe>egyenlore nem latom mas "hatasat".

genndy
Túlnyomó többségben: nem csapódnak hozzá, külön sorként jelenik majd meg.
Kivétel: ahol ezt külön feltüntetik (ez a ritkább).

Tinman
Ha magasabb a szinted az milyen elõnnyel jár?

Mardel
Igen, akad. A foil viszonylag sokat er, a tobbi 0,2-0,5 eurot.
Veszik, mivel tobbszor is ossze lehet gyujteni ezeket es kituzot gyartani belole ami a kituzo szintjet is noveli ezzel egyutt a kartyak elvesznek.

Tinman
Miért fizet ezért bárki is pénzt? Ez nekem magas.

A cserének, gyûjtésnek látom némi unalomûzõ értelmét, de pénzért? Akár több euróért is? WTF?

RoboKutya78
skacok egy kérdés:
ha megvan egy játékom aminek vannak dlc-i és szert teszek egy Franchise verziójára akkor abban a csomagban levõ dlc-k mellécsapódnak a meglevõ játékomhoz és csak a fõ játék veszik el ami már megvan?Vagy célszerû csak dlc csomagokat dobálnom mellé?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mardel
Igen elcserelhetoek, ahogy eddig is, chat ablakban cserere valo felkeres. (Mar csinaltak is egy botot -nem a Valve- akivel lehet cserelgetni.)
A mondat masik fele vonatkozik a marketra ahol venni es eladni lehet.