Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Azt írták a Steamesek, hogy acsihoz semmiképpen sem akarják kötni, mert az könnyen elcsalható.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
De, ugye mekkora üzlet lenne nekik?
Egyszerûen, nem értem, miért nem lépik meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
pont most néztem az árát, egy kicsit még keresem az államat a padlón...

zorrobomber
Azzal lehetne csak csalni igazán.

lalakov
Ne vészmadárkodj, tegnap is akkor kezdett el romlani, amikor felhoztad. :-D
lalakov
Én nem achievementshez kötném a plusz kártyákat, hanem 30 óránként adnék egyet. Ilyen nagy óraszámnál már nem érdemes azzal csalni, hogy leteszem az asztalra a játékot.
IMYke2.0.0.0
A STEAM és a fejlesztõk helyében amúgy ezt a játékot tuti betenném a kártyás programba: "Planetary Annihilation" - mondjuk 20 megszerezhetõ kártyával, amibõl értelemszerûen csak 10 lenne gyûjthetõ ingyen.
Hatalmas üzlet lenne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az euró elkezdte ámokfutását...

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, addig érdemes ezt csinálni, míg nem játékbeli teljesítményhez (s nem feltétlenül achievementshez, mert azzal lehet csalni) kötik.

Rendben, köszönöm😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rapid81
Eladod, majd abból veszel kitûzõnek valót. 😊 Se kiadás, se bevétel, de legalább szintet lépsz, aminek elõbb-utóbb lesz jelentõsége, abban biztos vagyok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Nekem az a játék egyelõre nincs meg. 😞

KiruHoshino
Én Left 4 Dead 2 Boostert kaptam. 😄

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

genndy
Eladod = bejövõ pénz. Badge = kiadott pénz, és semmi elõnye (egyelõre).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Én már csináltam belõle és lehet fogok is, ha épp egy játék kártyáinak értéke annyira alacsony, hogy nem érdemes eladni.

Van egy Orcs Must Die! 2 50%-os kuponom, június 30-ig jó.
IMYke2.0.0.0
A teljes kitûzõkhöz az adott játékhoz tartozó kártyaszettek második felét meg kell venned.
A játék ugyanis mindig csak a(z esetek 99%-ban) páros számú kártyaszett felét dobja.

Annyira sokat beszéltek ezekrõl a kártyákról, hogy úgy döntöttem én is elkezdem gyûjteni õket😄
Valahol olvastam, hogy elég, ha a fõmenü fut... ez még mindig igaz szerintetek?
Illetve eladni mindig csak a legújabb kártyákat lehet?😊
És egy furcsább kérdés: Miért adja el mindenki? Miért nem gyûjtitek? Van itt egyáltalán valaki, aki gyûjti/badge-eket csinál belõle inkább?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rapid81
Azokat már régen eladtam. Szóval ezek csak úgy jöttek. 😄

lalakov
A többi Trine 2 kártyádat már eladtad vagy a meglévõk mellé kaptad a hármat?
az igen... 17rõl 20as lettem 😄D

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az információkat 😊

genndy
Kitûzõtõl nem függ.
Ezeket 'vitrineknek' nevezi egyébként, de nem véglegesek, késõbb is változtatható hogy milyet akarsz, meg persze a benne lévõ tartalom is, ha olyan (mondjuk a képes vitrint választottál, akkor te válogathatod bele / módosíthatod a tartalmát).

Rapid81
Ja, és 10 szintenként rakhatsz ki egyet. tehát 10-19-ig 1-et, 20-29-ig 2-t és így tovább.

Rapid81
Ezt bármikor megváltoztathatod. van vagy 10 féle ilyen kis ablakocska vagy mi ez. Kitûzõket, acsikat, játékokat, akármit ki lehet rakni és akárhányszor, akármikor megváltoztathatod.

IMYke2.0.0.0
Látom :9
Szóval, ha ilyen részletes infókat akarok, akkor mindenképp kártyáznom kell? 😞
S ha megtörténik, akkor sem mindegy, hogy milyen kitûzõt választok?

Rapid81
Nézd meg a profilomat. 10 szintenként lehetõséged van egy-egy egyedi kis rész megjelenítésére, aminek én a Game Collectort választottam és ott szépen írja, hogy mi mennyi.

IMYke2.0.0.0
Á, értem.
Mondjuk, ez még mindig jobb, mint a 'minden-DLC-t-és-aktuális-ingyen-játszható-játékot' beleszámolunk dolog... 😊

IMYke2.0.0.0
Bocs, most néztem meg a képlopásomat... nem 4. szintû voltam, hanem 5. 😊

genndy
Nem. Egyszerûen ez:
"Profile Game Count: The number shown next to the "Games" link on the new profile should now more closely match the number of games shown in the Steam library."

IMYke2.0.0.0
Ja, és engem 5 szinttel emelt meg.
Tegnap még 4. szintû voltam, ma meg már 9.

IMYke2.0.0.0
A részletesebb STEAM-profil információk megjelenítése szintfüggõ lenne?
Nekem például nem jeleníti meg a DLC-k számát, csak a végre helyesen (?) számolt játékokét, stb...

genndy
Aha, csak ez nem volt nekem egyértelmû, hogy csak lehet, vagy mindenképp van benne foil.

Mondjuk ez a 'legyél aktív a Steamen' része nekem se teljesen világos, hogy mit is takar pontosan. Ha valaki megtudja, ne tartsa vissza az infót.

Rapid81
Igen, lehet benne fóliás is. Amúgy meg nem voltam fenn Steamen tegnap este óta, ez meg még ma reggel nem volt ott a raktárban.

genndy
Van benne foil is?
Azért kaptad, mert kiszedted belõle a lehetséges kártyákat, és egyáltalán fönt voltál Steamen (vagy játszottál Steames játékot). Boosterhez nem kell feltétlenül azzal a játékkal játszani, amibõl esik (ha jól értelmeztem a leírtakat).
Ettõl még véletlenszerû, tehát nagy szerencséd is volt 😊

Rapid81
Na kinyitottam. Hát fóliás az nem volt benne sajnos. Sok hülye meg bontatlanul adja elfelé.

Rapid81
Bakker. Most nézem a profilom és új értesítés. Nézem, új tárgy a raktáramban. Kaptam egy Trine 2 boost pakkot, pedig nem is játszom, meg 3 napja nem is játszottam a játékkal!!! XD

genndy
Game Collector Badge: 3 XP / játék.

lalakov
Régen nem néztem ezeket a számokat, így már érthetõ, köszi.
Nem tudom nálam miért nem egyezik, mondjuk mindegy ha a jelvénynél mutat többet, hamarabb elérem majd a következõ szintet.
wantonly
Nálam azonos a két szám.
wantonly
Nekem most 157 játékot mutat, eddig 250 körül számolta. Nyilván kiszedték a DLC-ket, stb., így már valósabb.
lalakov
Profile Game Count: Az új profilban, a Játék címkénél szereplõ számnak sokkal közelebbi értéket kell mutatnia, mint amennyi játékod van a Könyvtáradban.

Mondjuk ezt magyarul sem értem, miért nem egyezik ez a szám? A Könyvtáramban 50 játékot mutat, az új jelvénynél a Game Collector Badge-nél pedig 53-at ír.
wantonly
Igen, de azt azóta már elvileg eltörölték. Bár nekem még nem esett foil.
lalakov
A játék leírásában ez szerepel. 😞
lalakov
Game Collector Badge: Ez egy új jelvény, ami Teljesítmény pontot (TP, XP) garantál neked, attól függõen, hány játékod van a könyvtáradban. Ez a jelvény a 100 TP-s jelvényt váltja le, amit az elsõ regisztrált játékodért kaptál, ami a kitûzõk lista alján volt.

Ennek hála, én szintet is léptem.
wantonly
Még mindig van a 10. szint? Úgy tudom most már mindenkinek azonos eséllyel eshet.
lalakov
Booster packs: Azok a játékosok, akik egy játékból begyûjtötték az összes lehetséges kártyát és használták a Steamet az elmúlt héten, véletlenszerûen booster packs-et kapnak. Ez a csomag további 3, a játékhoz tartozó kártyát tartalmaz, akár foils kártya is lehet.
lalakov
Sajnos foil kártya csak a 10. szinttõl eshet, azt meg elõbb el kéne érnem.
Végre tegnap elsõk között szereztem meg egy játék kártyáit. Reménykedtem, hogy jó áron el tudom adni õket, de összesen 0,8 euró esne belõle, ennyiért nem adom. Várok, ha feljebb megy eladom, ha lejjebb, megveszem a többit és szintet lépek.
DarkSector
Magyarul?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Booster packs: Players who have collected all the
trading card drops they can for a game and have
used Steam in the last week will randomly receive
booster packs. These packs contain three
additional cards for the game, and may contain
foils.
Game Collector Badge: There's a new badge
which will grant you XP based on how many
games you have in your Steam library. This badge
replaces the "100 XP for having at least one
product registered" message at the bottom of the
badges page.
Profile Game Count: The number shown next to
the "Games" link on the new profile should now
more closely match the number of games shown
in the Steam library.

Next PC upgrade: 2022

Laza
Hehe, remélem erre jön majd valamikor egy jó kis leárazás 😊

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

De imádtam anno játékteremben 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**