Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Bõven elég 0.01 - 0.02 €-val az aktuálisan legalacsonyabb ár alá menni. Azonnal elviszik. nem kell 0.1€-val alámenni. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
//Elvitték az összes kártyámat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"steamguard"

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezt írja a steamguara a kód beírása után mi a fene ez?

"To easily recognize this browser among the list of devices Steam Guard has enabled, give the browser a friendly name - at least 6 characters long."

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

IMYke2.0.0.0
Ja, és oroszok viszik 90%-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
0,35 €-ról nulla egész kéttized másodperc alatt megugrott, mikor az összes kártyámat szépen, sorban feltettem eladásra, és az árgrafikon alapján mindegyik esetében 0,1 €-val mentem az ár alá 😊

KiruHoshino
Tökéletes. 😊 Köszönöm szépen. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

grebber
Ilyen hamar nagyon nyomatják, csak kár hogy kb semmit nem érnek már :-(

Next PC upgrade: 2022

Maak
ja hogy a bovitett...ahha..koszi

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Re!

Bocsi, picit sok a kódom, remélem most már oké lesz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Ma este újabb adag kártyás játék jön. 😊 Ja, meg Humble Bundle heti akció. Bár utóbbi nem 100%.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak
ezt hol?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

KiruHoshino
Küldtem egy levelet a giftel kapcsolatban. Kérlek olvasd el. Köszi. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

DarkSector
8x30 perc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Nekem 4 órába telt, pedig játszottam is közben.
grebber
Ez a Brütal Legend de lassan adja ki a kártyákat 😞

Next PC upgrade: 2022

Tinman
War. War never changes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Csak ne csináljon semmit, holnap xcomot kell venni iPadra!
DarkSector
Most néztem:

POWER PLAYER 429 XP. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Az már úgy durvább. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Szóval úgy érted, hogy amit lehet, azt azonnal eladni, majd késõbb, ha olcsóbbért lehet õket szerezni, akkor azokból zsákolni és azokból összerakni ugyanazt a kitûzõt.
Jól értelmezem? 😊

Mert ez végül is valóban jövedelmezõbb lehet valami minimális szinten.

genndy
Nekem a Faerie sora tûnt el, miután megcsináltam belõle a kitûzõt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

fery02
Ilyenrõl nem hallottam még, akkor minimum 1 db kártyát érdemes meghagyni mindig játékonként.
Ez a veszély engem nem fenyeget, nem adok el egy kártyát sem.

IMYke2.0.0.0
Rákattintasz a játékra a 'Badges' menüpontban, és ha az összes megvan, akkor bizonyára lesz olyan opció ott, hogy összeilleszthesd azokat.

KiruHoshino
Hol található a barkácsolás? Ahol a kártyákat össze lehet barkácsolni?

lalakov
Nekem nem tûnt el még egy se.

A fehér jelenség nálam is elõjött ma a Borderlands 2-nél normál gépen. Most is ezt csinálja.
fery02
Annak örülnék legjobban, ha azt oldanák egyszer meg, hogy library-ból lehessen játékokat eltávolítani.

Nagyon sok felesleges játékot címkéztem már be a "Felesleg" kategóriámba, amikre biztos sose fogok rá nézni és csak úgy vannak ott.

Oké ez nem ilyen egyszerû, tudom (tényleg).
Meg végül is elférnek ott, fõleg hogy összecsukva a kategóriát nem is látom õket.
Na meg azok a játékok is beleszámítanak ugye a Game Collector dologba.

Wait... Mit is akarok most akkor? <#idiota>

Rapid81
"Olcsó" kitûzõt olcsó kártyákból tudsz csinálni. Amelyik játék kártyái drágábbak, azt eladod és olcsóbbét megveszed, majd kraftolsz...

Rapid81
Nekem is eltûnt a Really Big Sky, miután eladtam az összes kártyát. teljesen normális, bár nem tudom mitõl függ, hogy melyik tûnik el...

fery02
Ezt nem igazán értem.
A kitûzõkhöz is az kell, amit azt mondod érdemes eladni, tehát kártyákat.

Vagy le maradtam valamirõl és lehet már egyéb, olcsóbb úton is játék kitûzõket szerezni?

IMYke2.0.0.0
Valóban kiváló játék. Érdemes kipróbálni.

Maak
hmmm erdekes

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

fery02
Steam-el felvenném a kapcsolatot, hogy akkor ez most így mi ez.

fery02
Gondoltam rá, hogy valami egyedi probléma lehet nálam, de nem gond végülis, csak gondolom felhozom.

Amúgy se sûrûn vásárolgatok, ezt a MoTN-t is "csak" azért vettem meg, mert EJ topikban kötelezõ vásárlásnak említetted, én meg szó fogadó gyerek vagyok. 😄

Na meg mert nem hagyhattam ott ennyiért, amennyi jót hallottam már eddig róla. Majdhogy bûnösnek éreztem volna magam, ha nem zsákolom be. 😊

Amik eltûntek:

Half-Life 2
Faerie Solitaire
Strike Suit Infinity
Portal 2 (ezt "kicraftoltam")
Team Fortress 2
Trine 2

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

fery02
Abszolúte nem normális. Melyik játék ez?

Ha eladsz minden kártyát egy játékból, ugyanúgy ott kellene lennie a játéknak a listában, csak értelem szerûen 0 kártyát jelezve, ahogy Cat 02 kolléga is mutatja képen ugyanerre a hozzászólásodra válaszolva.

IMYke2.0.0.0
Nagy géprõl használom, és sosem fordult elõ ilyesmi.

fery02
Délelõtt folyamán hosszú idõk óta másik géprõl (laptop) jelentkeztem be Steam-re (a hõség miatt nagy gépet eszem ágában sincs bekapcsolni) ahol meg akartam venni a Mark of the Ninja-t, de áruházi oldalán csak nagy vegytiszta fehérséget hozott be a kliens (sehol semmi betû, csak fehérség), nem akart megjeleníteni semmit sem az oldalból.

Végül is big picture módban le tudtam bonyolítani a vásárlást, de attól függetlenül érdekelne, hogy mi is volt ez és hogy veletek elõ fordult-e már ez a fehér képernyõ jelenség.

SzirmosSzisza
Attól még, hogy nem eshet több kéne tudni craftolni. Nekem pl így néz most ki.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Közben rákerestem erre és másnál is ugyanez a helyzet.

IMYke2.0.0.0
Mostantól már nincs szükség a keresgélésre - mindenki megtalálja:

SzirmosSzisza
Hát, olyanom még nincs (és nem is lesz szerintem egy darabig ...). De azért nem mindegy (pl TF2 esetében), hogy 5 kártyád esett vagy 45-ot craftoltál (+ 9 Foil) 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Én úgy értettem, hogy teljesen 'kicraftolta' - hú, de csúnya szó lett - a játékot.

SzirmosSzisza
Nem, elvileg csak annyinak kéne lenni, hogy kiírja, hogy 0 kártya eshet már csak.

IMYke2.0.0.0
Azért tûnik el - logikusan - mert már több kártyát ingyen nem tudsz kiszedni belõle.

IMYke2.0.0.0
Így van - ezért nem lepõdnék meg, ha megjelenne a programban.
A reakciókra mondjuk kíváncsi lennék 😊

Az normális, h. ha eladom egy játékból esett összes kártyát, akkor az a játék eltûnik a "badges" oldalról? Másnál is így van?

SzirmosSzisza
30 óra nagyon sok. Egy Dotánál, TF2-nél nem, de egy csak single játéknál 3-4-5 * 30 óra az kb teljesíthetetlen.

#17403: szerintem ez csak Steamtõl függ. Indie fejlesztõknek semmibõl se áll csinálni ~10 random képet, még sincs egy csomó játék még bent.

IMYke2.0.0.0
Én is ezt írtam 😊
A 'teljesítmény' itt most nem az achievement népszerû magyarítására vonatkozott.

Olyasmire gondolok, amit a játék amúgy nem jutalmaz achievementtel, és az nem is látható semmiféle listában.