Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
2 lehetõség lesz, vagyis 2 hibaüzenet. (ha olyan profilba próbálod begépelni akinek ez már megvan 1x)
1. neked már megvan ez a játék
2. ezt a cd-kulcsot már egy másik profil használja.
Amúgy kösz
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi a felajánlást.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
If you give a little love you can get a little love of your own
Köszönjük Béluska a felajánlást!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nulla tenaci invia est via"
Addig 20 Ft-ot nem fog esni az euró.
HITMAN - BLOOD MONEY
If you give a little love you can get a little love of your own
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Vagy megvenném valakitõl A New Beginning - Final Cut-ot, mert engem csak az az egy érdekelne a pakkból, 5-6 dollárt meg nem akarok fizetni az egészért..
Nem arra gondoltam, hogy lehetséges-e 0 játékkal a level 60, hanem hogy mégis milyen már az, hogy akár játékok nélkül is magasabb szintet el lehet érni, mint ahol a többség jár játékokkal, egyedül csak pénz kérdése az egész.
Szóval szerintem normálisabb volna csak az adott játék megléte esetén érvényesülõ kártyagyûjtési lehetõség, bár tény, hogy ez a mostani rendszer jövedelmezõbb lehet a Valve-nek. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Timeo Danaos et dona ferentes."
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Most elképzeltem egy level 60-as Steam profilt 0 db játékkal. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem ezért halmoztam fel évek alatt a sok játékot ,hogy most megy szüttyögjenek<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Gondolom ezzel akarják kivédeni, hogy ne legyen mindennek fix ára, mivle az új eladó ha el akarja adni, akkor a másik alá kell ajánlania.
Viszont õ lehet nem az vevõ fizet részt nézi, és akkor azért kerül mindig a sor végére.
"Timeo Danaos et dona ferentes."