Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tehát, nem vész el. Ez megnyugtató, köszi 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector

I

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem tudod beváltani ha már megvan 1x csak infót kapsz az állapotáról.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Az így beaktiválni kívánt kulcs nem annulálódik?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
de ha az alapjátéka van meg és a dlc nincs akkor elvileg bukja nem? A dlct beválthatja vagy rosszul tudom?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Meg lehet nézni egy olyan steam profilon ahol már 1x megvan....probáld aktíválni.

2 lehetõség lesz, vagyis 2 hibaüzenet. (ha olyan profilba próbálod begépelni akinek ez már megvan 1x)

1. neked már megvan ez a játék
2. ezt a cd-kulcsot már egy másik profil használja.

Amúgy kösz

RoboKutya78
😊 nekem mac a dlc hiányozna de ezért nem viszem el senki orra elõl
Köszi a felajánlást.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tinman
Olvass leírást pls, köszi a megértést!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hú köszi 😊 régóta ki szerettem volna próbálni, remélem most lehetõségem nyílik rá <#eljen>
Fabio Capello
Nálam ez anno amazonon volt a Dead Space-el - "megvettem" - öt dollár volt az ára, akciós kuponnal nem került semmibe - beregisztráltam, majd pár hétre rá küldtek egy levelet, hogy hiba volt a rendszerben, és a kód elvileg nem mûködött, és küldtek egy másikat, ami szintén mûködött nálam.

IMYke2.0.0.0
Milyen jó tarsolyod lehet, ha ilyen játékok bújnak elõ belõle 😊 <#eljen>

Hmmm... találtam még egy játékot a "tarsolyomban"
Tudom, lassan már nincs olyan ember/nagymama/kiskutya, aki ne játszott volna vele, de azért hátha hiányzik még valakinek a gyûjteménybõl.😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Béluska74
Kaptam reggel 3 e-mail-t amiben benne voltak a kódok. A Sapphire valamit elszúrhatott mert a levélben az állt,hogy megnyertem a Mini Ninja nevû játékot,(beregisztráltam a videokártyát) de amikor beírtam a kódot a steam-be akkor HITMAN lett belõle. Mindhárom kód amit kaptam a HITMAN kódja. 1 nekem,1 havernak meg egy nektek sok szeretettel. Az egy nap azt jelenti,hogy holnapig megy a sorsolás és a kódot Juni 30-ig,be kell "váltani" annak aki megnyeri. Szóval most vagy direkt vagy a Sapphire bénázása miatt mindenki akinek ilyen videokártyája van kaphatott 3 levelet ilyen-olyan kódokkal. A röhej az egészben,hogy a Mini Ninja nevû cuccot egyszer már megnyertem és most azt írták,hogy hibás volt az a kód. Valami nagy gebasz lehet náluk...

If you give a little love you can get a little love of your own

Ohh akkor most már értem ezt a rengeteg Blood money giveawayt Steamgiftsen😄
Köszönjük Béluska a felajánlást!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rapid81
A Sapphire is ATI/AMD kártyákat árul...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

RoboKutya78
bezzeg az ati csak új kártya vásárlásánál akciózik ha nem lopják ki a kártyát a dobozból.

RoboKutya78
ahm sajna ati 5770 el száguldozok😊

Panzeradler
ha sapphire vga-d van, akkor néha vannak ingyen játékok, egy weboldalon ahova regisztrálva van a kártyád.
Tinman
Pontosabban, ha nincs Sapphire HD7000-es feletti kártyád, akkor ez az akció nem neked szól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RoboKutya78
pontosabban?😊

Szabi
elméletileg a Sapphire oldalán, de Sapphire videókártya kell a beregizéshez

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
valahol ingyen szórják ezeket ha igen hol?

wantonly
A sorsolás megy egy napig.
RoboKutya78
hogy érted hogy egy napig megy? milyen gift ez?

RoboKutya78
köszi a felajánlást

IMYke2.0.0.0
Jó is lenne. A nyára leárazás ugyanis akár július elsõ hetében is kezdõdhet.
Addig 20 Ft-ot nem fog esni az euró.

Béluska74
Csak egy napig megy :
HITMAN - BLOOD MONEY

If you give a little love you can get a little love of your own

Ryder62
Nyári leárazásra remélem visszaesik 280 körülire.<#pardon1>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Valaki nem akarna venni indiegala.com -os pakkot a steam Group Buys-on keresztül? Mert kéne nekem is egy, csak én nem tudok külföldre fizetni...

Vagy megvenném valakitõl A New Beginning - Final Cut-ot, mert engem csak az az egy érdekelne a pakkból, 5-6 dollárt meg nem akarok fizetni az egészért..

IMYke2.0.0.0
Basszus: 300 Ft az euró.

Kell valakinek egy Serious Sam 3: BFE 75%-al olcsóbb kupon?

fery02
Akkor meg level 40-50.
Nem arra gondoltam, hogy lehetséges-e 0 játékkal a level 60, hanem hogy mégis milyen már az, hogy akár játékok nélkül is magasabb szintet el lehet érni, mint ahol a többség jár játékokkal, egyedül csak pénz kérdése az egész.

Szóval szerintem normálisabb volna csak az adott játék megléte esetén érvényesülõ kártyagyûjtési lehetõség, bár tény, hogy ez a mostani rendszer jövedelmezõbb lehet a Valve-nek. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

332 Üzenet 😄 A kártyák óta a fórum nagyon felpezsdült

Tinman

SzirmosSzisza
Ha van kártyád megjelenik a játék. (kérdés, hogy a kraft gomb megjelenik-e késõbb)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lehet rosszul gondolom?Valaki kipróbálta már?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mardel

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Gyüjthetsz olyat is ami nincs meg de csak azt tudod beváltani achi-ra ami megvan.Tehát semmi értelme.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

genndy
Szerintem nem lenne meg (még). A 'hány játékod van' kitûzõ nagyon sokat számít XP-ben.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

fery02
Kicsit azért csalódtam, hogy olyan játékokhoz is lehet kártyákat gyûjteni, amik meg sincsenek.

Most elképzeltem egy level 60-as Steam profilt 0 db játékkal. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

genndy
Skyrimet pedig rebesgetik. Az azért elég nagy.

Ryder62
Mert a valve játéka. És rajtuk kívûl nem igazán van más fejlesztõ AAA játéka benne a kártyás dologban. Sztem nem is nagyon lesz. Csak indie-k.

grebber
Hogy akinek nincs meg még megveheti ,errõl szól ez az egész!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Szerintem esélytelen. Már volt az alapjáték, miért is tennék bele még külön az epizódokat?
Ryder62
Azokat a nyomorult HL2 epizódokat is beletehetnék már.

genndy
Nyugi. Szerdán élesedik az egész, szóval valószínûleg akkor kapunk egy nagy rakás játékot is az eddigiek mellé. És lehet hogy kedden még jön egy adag elõtte is.

grebber
De lassan jöjjek az új kártyás játékok.
Nem ezért halmoztam fel évek alatt a sok játékot ,hogy most megy szüttyögjenek<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

RoboKutya78
a legjobb az lenne ha csak a check oldalon lehetne látni az árat és ha nem tetszik akkor mondjuk egy perc idõlimit után lehetne újabb eladót keresni.

Mardel
Én mikor próbáltma ezt, akkro ha ugyanazon áron raktam ki, mit az elõzõ, akkor abban az árban a sor végére kerültem.
Gondolom ezzel akarják kivédeni, hogy ne legyen mindennek fix ára, mivle az új eladó ha el akarja adni, akkor a másik alá kell ajánlania.

Viszont õ lehet nem az vevõ fizet részt nézi, és akkor azért kerül mindig a sor végére.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

IMYke2.0.0.0
Nekem elõl voltak, mikor felraktam.