Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Köszönöm.
Le nem szedtem semmit, csak a java-t frissítettem, az csak nem kavar be.
Közben leszedtem a játékot és újratettem, de most sem indul. Semmilyen hibát nem ír ki.
MEdievil
Rákeresni a pontos hibára. Megnézni hogy mi az amit feltelepítettél/leszedtél a gépedrõl az elmúlt pár napban. Pl. Nekem a Tribes elszállt indítás alatt és amikor utána néztem fórumokon akkor megtaláltam a megoldást: Dishonored által telepített physx volt a bûnös, csak egy uninstall és kész is.

F

lalakov
Mit lehet olyankor csinálni, ha egy játék nem akar elindulni? Pár napja játszottam vele. A játék fájlok épségének ellenõrzését lefuttattam, most se megy.
Ryder62
LOL, mondom megnézem. A betöltésnél a jobb alsó sarokban a loading volt kiírva kínaiul vagy mi (lehet koreai) Azt hittem az egész játékot átváltoztatja távol keletivé. Lehet hogy a hun felirat nélkül most az is lenne XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Mi a jó búbánatot frissített a steam a HL2-ön? 726 MB.

grebber
És én mit szóljak és bedolgozok egy másik accountba és duplán kell játszanom.

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Holnaptól nem nagyon leszek gép elõtt, "jó" az idõzítés. 😛
Grat! Használd egészséggel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nyertem az 50 Unepic-bõl 1-t.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Annyi lesz szerintem, hogy egyrészt nem kell majd invite, tehát mindenki alapból lesz jogosult kártyázni. Másrészt meg tuti vagy 20 játékkal bõvül a lista azonnal. És még ki tudja milyen egyéb dolgokat építenek be a dologba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder62
Akit érdekel egy Gettysburg: Armored Warfare 33%-os kupon (Júli 9-ig) az írjon.

Tinman
Friss.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ryder62
Ok, thx.

IMYke2.0.0.0
Bizony. Bármire is iratkozol fel, ami tölthetõ, az azonnal letöltõdik. S amikor frissül a tartalom, akkor az töltõdik le, automatikusan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Amint rámész hogy subscribe már szedi is le azonnal vagy akkor szedi le amikor inditod a játékot !
Ryder62
Ez a workshop hogy mûködik? Feliratkozok egy elemre és a köv. játékindításnál letölti?

RoboKutya78
ja igaz😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
lol, miért veszne? Aki fizetett érte nem örülne neki 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
skacok most szerdán ha beindul a buli az azt jelenti hogy amit eddig összedobtunk azt leveszik? vagy leveszik a korlátozásokat a kártya gyûjtésrõl?
Vagy lesz valami más ami eddig csak ötlet volt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tinman
Oks! Nekem teljesen jó!

Küldtem invite-ot!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ryder62
Metrocop karim van de csak egy. Nincs olyan karid amibõl több van?

A trédelõs acsit is jólenne megcsinálni és akkor már csak a kitûzõs lenne hátra 😊

Ryder62
Nincs, mindenbõl egy darab van.

RoboKutya78
keresek
Gordon & Alyx
Bring the fight to them
City 17 Metrocop
naon kellene😊

RoboKutya78
tudok egy Zoya kártyát cserébe érte.

Tinman
Royal Summons (Faerie Solitaire) felesleges kártyám van, cserébe bármilyen más kártya érdekel. Valaki?

RoboKutya78
hl 2 kártyád felesleg ami nekem kéne nincs véletlenül?

Ryder62
gugli fordító? hajaj 😊

Ma földobom a Portalt, kipréselem a karikat azt adom el a francba. Kirakom a HL2 kitûzõt azt kész. Mondjuk a screenshot vitrin jó lenne még.

RoboKutya78
lehet egy kis idõre bezárom a trade ablakom elérhetõségét lassan mindenki megpróbál kifosztani😊)
pedig sok mindenem nincsen felhalmozva.
Érdekes módon a külföldi barátnak felvett egyének próbálnak nálam sheftelni😊ami nem rossz móka😊

RoboKutya78
Na akkor ezért voltam egy kicsit kérdõben😊

Akkor nálam lassan megkapja a 4 es minõsítést a google fordítója bár nem tudom a másik fél mennyire értheti azt amit én oda biggyesztek neki😊bár néha megpróbálom hasznosítani ezt az újnak mondható kifejezés felajánló rendszert.

genndy
Alapvetõen jól értetted, de inkább csodálkozik hogy te az 5 játékért+kártyákért csak 2 kártyát akartál volna adni cserébe (illetve a végén 4et).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RoboKutya78
Skacok egy kicsit képzavarban vagyok srác keresett angolul dumcsiztunk én googleangolal
: i have
: Awesomenauts
: Vessel
: Avencast
: Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
: i can change them for other games or steam cards
: i have also Blood Bowl: Legendary Edition
Robokutya: There are two pieces of card that can be replaced
Robokutya: Dark Warden
Robokutya: Zoya
: u dont sell more cards?
: only those 2?
: only 2?
Robokutya: From these it can become
: all 5 games for dark warden + zoya + 2 cards?
Robokutya: I can give you aa 'Anna - Extended Edition' with the two extra cards cupont
: 5 games for zoya + zoya + rosabel + dark

Kb annyit megfejtettem hogy öt játékot adott volna a felsorolt kártyákért cserébe?
nem volt teljesen világos így elnapoltattam a dolgot vele.
Ha igaz megérte volna a csere?

SzirmosSzisza
Nézd meg belépve, ott már egységes árat ír majd.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
itt a marketben számít, hogy az egyik cuccnál USD, font vagy euroban van az ára, vagy nem, mert úgyis euroban fizetünk?

Per Aspera Ad Inferi.

Laza
Adott kártyatípusokból, amibõl ugye nincs sok, random választ egyet. Így lehet egyforma is, és így jön képbe a cserebere.

Képzeld, a Spáros matricás csomagokból is volt több egyforma matrica ... a fene, hogy képzelik ezt 😉 (kislányom gyûjtötte ragasztgatni)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
Cserélgessetek ismerõsökkel. Nekem általában sikerül (Õ úgyse rakja ki, tök mindegy neki melyik van meg 😄)

wesker24
Üdv a klubban nálam is igy volt adtam is el a picsába a kártyákat !
RatBaG
ez a kártya drop tuti, hogy direkt szopatásra van behangolva.
ma délután elkezdtem magickaval, négybõl az elsõ két kártya rögtön egyforma. sebaj.
leszedem a zombie drivert, várom az áldást, háromból kettõ egyforma.
elmegy a jó ku...

Per Aspera Ad Inferi.

Minden nap van daily deal😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dj Tommy
Most annak tiszteletére van, hogy találjanak nekem coop partnert.<#vigyor3>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

bakvarnyu
Most a FEAR 3 miért 75% már ezt se birom követni? Régebben volt midweek és weekend deal, ez most mi<#vigyor1> .

Mardel
Régebbi is jó, pl 6850?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

genndy
Ez kulcstól is függ ám! VAN amelyik hozzáadja a hiányzó DLC-ket, ami meg megvolt, az elveszik!
(példát most nem tudok mondani, ez a ritkább eset, de van ilyen is)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
nm 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Akkor köszönöm szépen :-)

DarkSector
Igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
"Már rendelkezel a termékkel!"

Akkor ez azt jelenti, hogy ok?

DarkSector
geci tök aranyosak, nekünk van 3-4 ilyen figura...😄

DarkSector
No, ha egyszer egy profilra regeltél egy tartalmat, ugyanazt nem aktiválja még1x hanem csak kiirja hogy vagy elhasznált kulcs vagy ha még élõ kulcs annyit ir hogy neked ez már megvan...

Ez annyira tuti hogy próbáltam már.

SzirmosSzisza
Rohadt jól néz ki a Star Warsos figura, remélem nyerek még egyet!