Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le nem szedtem semmit, csak a java-t frissítettem, az csak nem kavar be.
Közben leszedtem a játékot és újratettem, de most sem indul. Semmilyen hibát nem ír ki.
F
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy lesz valami más ami eddig csak ötlet volt?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Küldtem invite-ot!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A trédelõs acsit is jólenne megcsinálni és akkor már csak a kitûzõs lenne hátra 😊
Gordon & Alyx
Bring the fight to them
City 17 Metrocop
naon kellene😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ma földobom a Portalt, kipréselem a karikat azt adom el a francba. Kirakom a HL2 kitûzõt azt kész. Mondjuk a screenshot vitrin jó lenne még.
pedig sok mindenem nincsen felhalmozva.
Érdekes módon a külföldi barátnak felvett egyének próbálnak nálam sheftelni😊ami nem rossz móka😊
Akkor nálam lassan megkapja a 4 es minõsítést a google fordítója bár nem tudom a másik fél mennyire értheti azt amit én oda biggyesztek neki😊bár néha megpróbálom hasznosítani ezt az újnak mondható kifejezés felajánló rendszert.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
: i have
: Awesomenauts
: Vessel
: Avencast
: Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
: i can change them for other games or steam cards
: i have also Blood Bowl: Legendary Edition
Robokutya: There are two pieces of card that can be replaced
Robokutya: Dark Warden
Robokutya: Zoya
: u dont sell more cards?
: only those 2?
: only 2?
Robokutya: From these it can become
: all 5 games for dark warden + zoya + 2 cards?
Robokutya: I can give you aa 'Anna - Extended Edition' with the two extra cards cupont
: 5 games for zoya + zoya + rosabel + dark
Kb annyit megfejtettem hogy öt játékot adott volna a felsorolt kártyákért cserébe?
nem volt teljesen világos így elnapoltattam a dolgot vele.
Ha igaz megérte volna a csere?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
Képzeld, a Spáros matricás csomagokból is volt több egyforma matrica ... a fene, hogy képzelik ezt 😉 (kislányom gyûjtötte ragasztgatni)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ma délután elkezdtem magickaval, négybõl az elsõ két kártya rögtön egyforma. sebaj.
leszedem a zombie drivert, várom az áldást, háromból kettõ egyforma.
elmegy a jó ku...
Per Aspera Ad Inferi.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
(példát most nem tudok mondani, ez a ritkább eset, de van ilyen is)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor ez azt jelenti, hogy ok?
Ez annyira tuti hogy próbáltam már.