Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tök mindegy mikor rakom be, amikor ránézek mindig az én cuccaim vannak leghátul. Nem egyszer-kétszer fordul elõ (mert akkor elkönyvelném bugnak), hanem mindig.
wantonly
Szerintem idõarányosan mutatja, tehát aki utoljára tette az ajánlatot azé van legelöl.

Viszont szerintem érdemesebb magasabb áron eladni, csak többet kell várni, de úgy is elviszik.
Az addig rendben van, hogy úgy elviszik, de ha berakom egy adott áron és utánam berakja más ugyan azon az áron, akkor az én cuccaim elé rakja be a sorba az õ cuccait. Pedig én volt az elsõ, aki azon az áron rakta be.
Mardel
Szerintem arra értette, mikor van x darab kint ugyanabban az árban és õ nem szeretné lejebb vinni.
Ilyenkor a sor végére kerül az aki utoljára rakta ki. FIFO

"Timeo Danaos et dona ferentes."

grebber
Ezt nem értem ha te raktad be elõször akkor milyen sor is van?
Az aktuális ár alá tegyed 0.01-el és el is viszik szinte egybõl!

Next PC upgrade: 2022

Az miért van, hogyha berakok valamit a Piacra, akkor azt mindig a sor végére rakja (ugyan abban az árban), még akkor is, hogy ha én raktam be elõször?
Köszi majd olvasgatom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

IMYke2.0.0.0
Ezért érdemes mindig az "Eredeti játékaink" topikba is bekukkantani néha.
Ott szoktuk, a mindennapi beszélgetéseink mellett, a mindenhol fellelhetõ akciókat közölni egymással.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hogy a picsába nem láttam ezt az akciót.
Legalábbis senki itt a steames topikban nem írt róla.
Pedig bevásároltam volna vagy egy párat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

IMYke2.0.0.0
Kiegészítés a linken lévõ hozzászólásomhoz: a "Shadow Harvest: Phantom Ops" is STEAM-es.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egész pontosan ekkor vettem magamhoz a csomagot (elõtte 3 nappal rendeltem): Eredeti játékaink topikbeli hozzászólásom
Következõ héten már nem volt elérhetõ, helyette 2990 Ft-ért vehetõ, külön.

Szerintem várjál még vele, szokott lenni olcsóbban is.
SzirmosSzisza
Ahogy nézem be lehet regisztrálni dobozosat is. Acsikért nem kapsz semmit, illetve változóak. Pl Skyrimnek eléggé unalmasak, Magickanak vegyes (van 1-2 extra, meg a szokásos csinálj meg X pályát), TF2-ben meg rengeteg van, mikor elkezd játszani az ember akkor nagyon sok jön és általában ötletesek is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
2 hete.

IMYke2.0.0.0
te = de

Ez az akció mikor volt?

Broafka
értem, köszönöm, hát majd akkor lehet lecsapok a játékra a CD Galaxisban, mert júni 30-ig van akció (már ha nem vitték el már mindet)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

IMYke2.0.0.0
Tisztázzuk:

Dobozos játékok 90%-át be kell regisztrálnod valahová: STEAM, Origin, Uplay és a kisebb cégek saját rendszere.
STEAM, Origin és Uplay esetében, amint beregisztráltad a játékot - tehát dobozos, vagy digitális vásárlás -, rögvest tölthetõ az anyarendszerbõl (még egyszer: STEAM, Origin, vagy Uplay), te telepíthetõ lemezrõl is, ha megvan.

Az achievementek pedig sokszor plusz feladatokat eredményeznek, még inkább játékra, odafigyelésre ösztönöznek - persze, sokszor kapod õket automatikusan, mikor 'Teljesítsd X pályát / fejezetet' a követelmény...

Broafka
hmm, jó tipp. CD Galaxisban most 6000 Ft a játék (Steamen még mindig 10 ezer körül van)

Broafka
a dobozossal/dvd-vel viszont az a bajom inkább, hogy eltûnik, elveszhet, de leginkább, hogy a meleg vagy egyébb viszontagságok miatt megfárad a lemez és nem tudom használni (nagyon régi játékoknál már nálam elõfordult.
Egyébként a Borderlands 2-n gondolkozom, mert az 1-t nagyon szerettem, és sokat is játszottam vele, de a 2-re nem jutott idõm mostanság.
Ezt nem értem, ha nem steamen veszem a játékot, hanem boltban, akkor is kell hozzá steam és az... "acsikat" is kapom hozzá, nem? (amúgy ezeket az achivementeket sose értettem, ha járnának hozzá extrák akkor még oké, de amúgy csak ilyen mellveregetés az egész.

SzirmosSzisza
Játéktól, illetve tõled függ. Pl ha szereted, ha megvan dobozosan, akkor mindenképp bolt. Illetve pl Skyrim esetén általában olcsóbb boltban, illetve jár hozzá térkép is + Steam kulcs, tehát ugyanott vagy, mintha Steamen vennéd csak van térképed meg DVD-d (ez pl jó is, mert nem kell X gigát letölteni, hanem DVD-rõl felmásolja). Illetve szerintem sok dobozos játék nem is aktiválható Steamen, de ha nem érdekel a doboz, akkor szerintem mindenképp megéri Steamen venni (+ ugye acsik is vannak!😄). Ha még csak most kezded, akkor ne vegyél semmi, hanem várd meg a nyári vásárt és akkor minden nagyon le lesz akciózva, ellenben arra figyelj, hogy sima akciós játékot ott se vegyél, csak utolsó nap, mert kb ~1 hét alatt lehet le lesz jobban is árazva napi/egyéb akció során.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Nincs tökéletes megoldás.
Azt kell venni, ami olcsóbb. Néha a dobozos a legolcsóbb - lásd a CDGalaxis 3 in 1 akcióját, amikor és amivel 330 Ft-ért vehettél "Fallout: New Vegas Ultimate Edition"-t például...

Broafka
Hali!
"új" steames vagyok. a FAQ-ból már kiderült számomra, hogy a steamfiókom tárolja a játékokat amiket megvettem. Mégis azon gondolkozom, hogyha egy játék boltban megvehetõ, akkor melyik éri meg jobban? Félek, hogyha nem férek hozzá a steam fiókhoz (internet, vagy elfelejtett felhasználónév és/vagy jelszó, stb) akkor játszani se nagyon tudok. (mondjuk akkor ezek szerint a obltban vet játékkal sem tudok játszani, mert kell hozzá a steam?) Szóval szerintetek jobb ha Steamen keresztül veszek játékot, vagy boltban?

bon
Van két számomra felesleges játékom:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Én 3 CS:GO kártyát adtam el összesen 1,5 Euróért, vettem belõle marketen egy Operation Paybacket 😄
Szabi
a 4 magica kártyával összejött 0,9euró, yeah 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
Ugyan itt kuplungtárcsa és bablecsó konzervek cserélhetõk napos csibékre!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Ja megnéztem gyors, tényleg.

genndy
Kártyák legyenek meg, az a lényeg, nem kell a játék.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Igen! Tutibiztos. Ha megfizeted tudsz badge-ket kraftolni. Ilyen nagyon egyszerû a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem hozza vissza az árát sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Ez biztos? Mármint az elég hülyén nézne ki, ha nincs meg a játék, de tudná az ember kraftolni 😄

SzirmosSzisza
Az messze nem egy fillér 😊

Amúgy -1 EUR-ból lett meg Magicka pakli (meg 3 super meat és 2 portal eladásából)

Rapid81
Nem szükséges. A kártyák legyenek meg és ennyi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Mardel
De hogy craftolj ahhoz meg kell lennie a játéknak nálad, nem?
Úgyértem, ha nincs meg az adott játék, akkor craftolni sem tudsz kitûzõt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
6 kártya van hozzá, amibõl ugye 3at dob, ami 6 ojró. 😞 Ha meg kitûzõt akarok, az +6 ojró és hátha bejön az élet és dob egy 15 ojrós hátteret, de már akkor 8+6 = 14 ojrónál járok, tehát 1 ojró nyereség, de csak Steam Walletben...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ezeket lehet viszik, de a foilokat annyira nem. Ezeknek még van némi haszna. Mondjuk 15 euróért az is drága.

DarkSector
<#wave>

pontosan. 😊 GMG-n koddal 8 euro a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Egyik háttér 15 ojróért kelt el. Most meg 22-ért van fenn egy. 😊 A smiley-k is több ojrók.

Bizony! Kevés van belõlük.

Rapid81
Zack Zero kártyák darabja 2 ojró!!!

Egyrészt többi foil patika drága. Másrészt nemigen lehet eladogatni õket.

Rapid81
Faerie Solitaire a legolcsóbb. Annál mind drágább. Elõbb említett Strike Suit Infinitynek 1 euró darabja. Sanctum 2 kártyái 0.8€.

Na most vitték el a foil kártyámat 3,5-ért. Nem tudja a baromja, hogy mire vállalkozott...XD

DarkSector
Hát basszus nem vagyok bróker de találnék olyan paklit...0.3 alatt van szinte mind. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Banyek, a Strike Suit Infinity kártyáimat eladtam, aztán most meg 1 ojtó darabja... 😞

wantonly
Pl? 😊
DarkSector
Ja de van ami csak 6-ból és az is pár fillér.

wantonly
Azért még nem fillérekért. Melyik az a játék amit a legolcsóbban lehet kirakni? TF2 hiába olcsó, ha sok kártyából áll.
BoneDragon
Oh mi fogadott steamgiften, köszönöm szépen!<#worship>