Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ennyit egy diablós gatyáért kaptam de ha elfogynak a kátyák és megritkul a mezõn ytöbbet fognak majd a kátyák érni
én kivárok, nem látszükséglet az azonnal pénz 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rakat játék csak elmélet volt. Úgy látszik mégse úgy lesz. Valve mindig visszatartja az infót és csak adott pillanatban adja közzé, amikor már éles a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

0,2 eurókból 22 eurót harácsoltam össze. De te tudod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem 3. Mondjuk a COH 2 press verzió az nem biztos, hogy dobja majd a kártyát.

Fasza, hogy pont tegnap töröltem a COH 2-t és a GRid 2-t...Most tölthetem újra le....XD

Jeee world of steamcraft. Raidbosst mikor tesznek be valvék?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lalakov
Rapid81: Akkor értem.
genndy
Nekem is megjött az is. +100XP.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Én jelvényt is :p

há, és szintet is léptem vele

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lalakov
Neked legyen igazad. 😊
Pont azon gondolkodom mennyiért tegyem ki a foil hangulatjelet, a piacon a keresés nem mûködik.
genndy
Szerintem nem szûnik az se meg, és kaptunk egy rakat játékot most.

Imy: én meg közben a :tradingcardfoil:-t is, mert béta alatt craftoltam is <#bee1> Nagyon büszke vagyok ám most <#idiota>

DarkSector
<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A kártyát már meg is kaptam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Nem úgy volt, hogy megszûnik a keddi és csütörtöki játék hozzáadás(mondjuk a keddi elmaradt már) és kapunk egy rakat játékot cserébe?
genndy
Nem, csak lassan megy a 1.354.224 db szétküldése 😊 Majd megkapod.

Ryder62
Jaja, nálam még semmi.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem még nem. Nem látom értelmét 0.2 eurókért eladogatnia kártyákat. Megvárom inkább mikor szépen elfogyogatnak vagy cserélek ha tudok.
#17889 csak onnan tudsz, mikor platinumot vásároltam steam walettbõl tette ezt

lalakov
Akik részt vettek a Bétában, kapnak egy Beta Tester kitûzõt és egy Trading Card hangulatjelet. Azok akik csináltak a kártyákból kitûzõt, kapnak még egy Foil Trading Card hangulatjelet. Aki még nem kapta meg õket, ne aggójon egy-két óra és megkapjuk.
IMYke2.0.0.0
De, gondolom, szinthez van kötve - mert nálam nem látszik a chat ablaknál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Akkor viszont még nem craftoltál kitûzõt, mert emoticont akkor kapsz.

Panzeradler
Ebben a warframe-ben is a steam walletböl lehet vásárolni?
Reward for participating in the Steam Trading Card Beta
Azt tudom mire kaptam csak nem tudtam mi a lótúró ez mert még emoteot nem kaptam.

genndy
Azért kaptad, mert benne voltál a bétában. Emoticon, úgyhogy arra jó mint a többi emoticon.

Közben rájöttem mikor steamen ismerõstõl kérdeztem és beírtam ugyanezt 😄

grebber
Szerintem itt is ugy van.

Ebõl a pakkból csak 2 van meg de igy is lesz vagy 1.2 euro ;-)

Next PC upgrade: 2022

genndy
Akkor ahhoz biztos 'premium'nak kell lenni. Vagy játékon belül kell vásárolgatni. Vagy 50 GB-os a játék <#gonosz3>
(*negatív gondolatok OFF*)

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Smiley.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nem abban is úgy lesz mint a dotába hogy csak az kap kártyát aki fizetett?

IMYke2.0.0.0
Azt nem tudtam, de mivel ingyenes, így majd fizetned kell benne tartalmakért, hogy kártyázhass. Hát, köszi, inkább nem.

ez a :tradingcard: mi a tökömre jó?

DarkSector
Warframe ingyenes. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
3 megvan.
Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness-bõl meg csak a 3. rész.

Rapid81
Új kártyás játékok vannak:

Binding of Isaac
Company of Heroes 2
GRID 2
Warframe
Crusader Kings II
Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4
Psychonauts

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

lalakov
Én is, rögtön össze is omlott. :-D
IMYke2.0.0.0
Most kaptam a felugró üzenetet a STEAM-tõl: beindult élesben a kártya biznisz.

lostprophet
Örülök neki, hogy egyre többen ismerik meg az Unepicet 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lalakov
Pontosan és szintén. 😊
MEdievil
Csak nem Fear? 😊
Én is kiakadtam azon a nyomorék rendszeren. Nem lehetett volna ám az emailben elküldeni egybõl. Ha oda írják az elejére hogy most ajándék szívatás is jár lehet meggondolom akarom-e így<#idiota>

F

genndy
<#eljen>

lalakov
Remélem lesz pár játékom, ami bekerül a kalapba, mert kártyázni akarok megint.
lalakov
Elnézést a sok hsz-ért, ennyi eszem nekem is lehetett volna. <#falbav> Újraindítottam, most megy. Köszönöm. <#vigyor2>
Közben eszembe jutott még mit változtattam, a GameStop kliensét tettem fel játékvásárlás miatt, de miután kinyertem a kulcsokat le is szedtem.
1 óra múlva kiderül mit tud a Trading Cards immár élesben. Összeomlást szaglintok steam részérõl...XD

genndy
Marad a játék Steam fórumának kétségbeesett böngészése.

genndy
Ja, Steam újraindítás, gép újraindítás mint joker.

IMYke2.0.0.0
Haveromnál a "Renaissance Heroes" nem hajlandó elindulni.
Pedig, neki még én is igyekeztem segíteni - mindig letöltött 1,2 GB-ot, amikor a fájlok épségét ellenõriztük, holott csak elindítani akartuk a teljesen szûzen feltelepített játékot.
Pisix, DirectX automatikusan települt, a jól karbantartott gépre.

Azóta sem tudja elindítani.

genndy
Patchtõl nem tudsz megszabadulni, de nem az kavar be. ha játékfájlok ellenõrzése megvolt, akkor driverre gyanakszom. Próbálj mindent föltenni a segédkönyvtárából (directX, PhysX, ilyenek).
Hibát ír ki, vagy abszolút semmit, csak nem indul? Melyik játék?
Nem lehet hogy fut már? (valami más, vagy ez beragadt)

lalakov
Elméletileg nem volt.
lalakov
lehet, de azt honnan tudhatom meg vagy hogy szabadulhatok meg tõle?
Ryder62
Nem lehet hogy volt update és az kavar be?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018