Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ilyen neves alkalomra indiefosokat ?Szégyeld magad :-D ;-)

Remélem játékokat is raksz majd fel ;-)

Next PC upgrade: 2022

Szabi
ha még esetleg valakinek nem lenne meg 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Itt is: sok (további) boldogságot, és köszönjük a felajánlásokat! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Holnap lesz a 12 éves évfordulónk a feleségemmel, valamint 16-án lesz a fiam 10 éves.

Ezen jeles alkalmak okán, 16-ig naponta egy játékot adok annak a szerencsésnek, aki SG-n megnyeri tõlem. A játékok minden nap este 6-kor járnak le. Még tervben van egy csattanó is, ami még kétesélyes, szóval vagy lesz, vagy nem. Hogy mi, az maradjon titok. Ha nem jönne össze, akkor ne legyen itt csalódás belõle. <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tá-dááám! <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
genndy
Nekem egy pár nappal ezelõtt 5-ig adta õket, a maiakat viszont tényleg csak 6-ig, pedig akkor tovább kellett volna. Mivel nincs semmi infó (és nem is szokott kiszivárogni), az SS idõpontja továbbra is titok. Lehet hogy éppen 8. lesz.
Azt viszont sajnálom, hogy a kuponok nem összevonhatók más akcióval. Oké, durva lenne egy -75% napi akció+50% kupon, de mondjuk egy 50%+50%-ot megengedhetnének (és akkor az úgy szintén csak -75%).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A párhuzam csak akkor lett volna érvényben ha az összes kupon ugyanakkor járt volna le de ez már falsnak bizonyult, ugyan van három kuponom de csak a dátumot néztem a tényleges lejárati idõpontot hogy percre pontosan meg van adva nem 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
Stoom sleutel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mardel
Értem, de azért leírhatnád, hogy te milyen párhuzamot véltél felfedezni a kuponok és a summer sale között. <#fejvakaras>

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
2 hétig jók, asszem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Bizonyos szerintem. Legalább inventorymban már csak 1 van, pedig 3-at kraftoltam :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt eddig is tudtam thank you captain obvious. 😄
De most így elnézve a képet egy kupon a kraftolástól számított egy bizonyos ideig érvényes csak vagy mindegyik ugyanakkor jár le?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mardel

Most így a kuponokat elnézve amit kap az ember badge kraftoláskor csak nekem van az az érzésem hogy 6.-án fog kezdõdni a summer sale?

IMYke2.0.0.0
Buy...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
4.63 euro... ennél alacsonyabb már tuti nem lesz. Ennél kisebb összeget el sem fogad.

Azért kell nagyon gyorsan vásárolni, mikor kijön egy új IR bundle, mert náluk kicsit másképp megy a dolog, náluk feljebb megy a csomag ára és nem lejjebb. Csak akkor csökken, ha sokan adnak nagy összeget a bundle-ért.

Paypal only a fizetés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Zöld és hatalmas "Boy Now" gomb mellett ott van a fizetendõ minimum. Ez jelenleg 4,63 €.

Ez az indieroyalos hogy mûködik?Mert ott még nem vásároltam.
Mennyit kell fizetni minimum?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tinman
Megy p.ü.!

lalakov
Nem tervezi valaki megvenni az IndieRoyalet? Nekem csak a Lucid kéne. Cserébe lenne pl.: Insecticide vagy SpaceChem vagy Dino D-Day.
Laza
De neki csak 'annyi' a baja, hogy (szerinte) ellehetetlenítik a 'jelentkezését' ... nem akar felajánlani semmit, hiszen még az 1$-os Alan Waket sem akarta megvenni, inkább itt kérte. Az ilyen sírások egy cseppet viccesek és komolytalanok.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszönöm a választ.
És akkor ezek szerint elég 1 nem bundle játékot felajánlani, hogy életbe lépjen ez a 20%-os rendszer, vagy mindig lesz egy bizonyos "cap"?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Értem, és köszi.

TSL16b
Nem volt kinn, most tették ki a tartalomszolgáltató szerverekre. Eddig csak a közösségi fordítószerveren volt fenn, ott lehetett javítgatni, mint a többi steames szöveget.

IMYke2.0.0.0
2006 nyara óta létezik magyarítás a HalfLife 2-höz és az epizódokhoz.
Legfeljebb, a Fordító Közösség és/vagy okokból, most hivatalosan is bekerült.
//Szerintem, már benne is volt.

Ryder62
Magyarítást kapott a HL2? Tegnap gondoltam nekiugrok az EP1 The one free bullet acsijának erre elkezdte átkonvertálni a játékot. Mikor elindítottam magyar lett. Ahogy elnézem az összes HL2 rész konvertáláson eset át akkor gondolom mindegyik HL2 rész magyar lett.

Amúgy nem is volt olyan vészes a the one free bullet acsi. 3,5 óra volt hardon és csak egy helyen volt necces a dolog.

Nah, ideje lesz kilõni a törpét is az ûrbe, az viszont kemény lesz <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szabi
már megérte megvenned 😄

#18067: a készítõk (SCS) blogján írták ki 😊

Rapid81
Pusztán bundle játékok után 30$-ig megy a contri pont. Ha viszont ajánlasz fel nem bundle játékot is, akkor a 30$ fölött felajánlott bundle játékok után x %-nyi értéket megkapsz.

Én meg tegnap számoltam ki, hogy eddig 50$-t kaptam kb bundle játékok után, pedig valahol azt olvastam, hogy 30$-ig megy... mondjuk igazából nem is nagyon értettem a leírást, eléggé katyvasznak tûnik...
Tudja valaki hogy számolja ezt pontosan?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

IMYke2.0.0.0
Akkor hülye vagyok. Van ez így 😊
Mert, valójában nem tudom miért volt csillagos.

Rapid81
#18072 <#banplz>

A legelsõ állításomat pedig továbbra is tartom: #18068

IMYke2.0.0.0
Én meg azt írom a kezdetektõl fogva, hogy csillagozva volt - azt nem, hogy bundle miatt, mert rohadtul nem is tudtam, mi miatt van icurka-picurka csillagocska mellette.
Ott volt? Ott. Ezért nem tettem fel SteamGifts-re.

Rapid81

Rapid81
Mikor írtam, hogy hazudsz??? Ne csináld már... Nem azt mondtam, hogy hazudsz, és még csak nem is vontam kétségbe, hogy csillagozva volt az a szar, csupán megállapítottam, hogy soha nem volt bundleban a játék, így valószínûleg véletlen vagy exploit miatt került mellé a csillag... Érted? Remélem...

IMYke2.0.0.0
Hadd ne tudjam, hogy mikor és hol, de be volt csillagozva. Többször ellenõriztem.
Lépjünk túl ezen az óvodás ujjal mutogatáson, mert remélem, kiderült már az évek során, hogy hazudni nem szokásom.

Rapid81
A csillagozás nem csak bundle-t jelent.
Szerintem véletlenül került bele, ugyanis tényleg nem volt bundle-ban sehol. Vagy légyszi akkor linkeld már be, hogy melyikben, mert én nem találom.

Ezért is került le mellõle a csillag, mert bundle "tagság" nem jár le. A 2 éve HiB-ben volt játékok mindegyike csillagos a mai napig.

Itt a lista a valaha volt összes bundléról. Lentebbi hozzászólásokban külön részletezve a tartalmukat. Nincs JC2.

IMYke2.0.0.0
Nektek nem rámlik, mert nem néztétek.
Konkétan be volt csillagozva, többször is ellenõriztem, mert mindenképp fel szerettem volna tenni, de mivel csillagos lett, nem történt meg.

SzirmosSzisza
Ha már JC2, elvileg most van multi béta hétvége. https://www.jc-mp.com/

Amúgy nekem se rémlik, hogy lett volna Bundleben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
De, volt bundle-ban. Azért nem tettem fel akkor.

Rapid81
JC2 sosem volt bundleban. Szerintem exploited volt, nem bundle.

IMYke2.0.0.0
Ennek némiképp ellentmond ez - emlékszem, amikor fel akartam tenni a dobozos példányomat, meg volt csillagozva, és úgy döntöttem, nekem kell a pont az elérendõ 100-hoz, így nem tettem fel, ma pedig:

fery02
Kér valaki egy Serious Sam 2 -90% kupont (~200 Ft a játék vele így Steamre)?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rapid81
Ilyen nincs. Ami bundle része volt, az az is marad. Ha azelõtt tetted a felajánlást, hogy bundle része lett volna, akkor kaptál érte pontot, ami meg is marad, ha nem, akkor nem.

Rapid81
És ezt hol tették közzé, mert a kártyás csoportban ez sincs benne ám. Jó lenne tudni, hogy hol nézegessem a mostantól megjelenõ játékokat, mert a Steam szívat minket most már. 😊

Tinman
Nem tudom... de pl. 7 hónapos Binding of Isaac complete-ért se kaptam semmit.

Mardel
Nem ugy van hogy egy ido utan leszedik a csillagot a jatek mellol?
Tehat ha nagyobb contrib erteket szeretnel akkor kesobb kell feltenni az olcso bundles jatekokat.

Tinman
Már most is az.

Az elmúlt 1 hónapban kb. 20 felajánlást tettem NULLA contrib. pontért.

Szerinted ez mennyire fair részükrõl?

Azért mert egy általam pénzért vásárolt csomag része volt és jó szívvel felajánlom, azért értéktelen? Vicc.

Ráadásul volt olyan játékom is a felejánlásba amit külön vettem... de mivel késõbb volt bundle csomag része, így szerintük az sem ér semmit, közben meg 10 Euro a steam-en, ha meg akarod venni. Szánalmasak-e? Azok.

Szerencsére nem ezért csinálom, de akkor is egy nagy kalap szar a rendszerük.

Tinman
Ejha ^^

Szabi

grebber
Van elfekvõben egy Orcs Must Die Collection-om.
Valaki nem cserélné el velem valamire ami hátha érdekel engem?

Next PC upgrade: 2022