Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
lol

#18159: profildban kikeresed a játékot és kiválasztod, hogy teljesítmények, ott lesz az összes

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hi.
segítséget kérnék,h 1 jatékon belül h lehet megnézni a steam teljesítmények jelentését és h mit kell ahhoz csinálni?
és h magyar játékosok vagy csoportok játszanak-e vele?
thx.
Rapid81
Pont fordítva. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Mardel
Pont forditva, es azthiszem a market FAQ-ban is benne van.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
Én sem költök, de az ingyen pénzbõl áldozni fogok rájuk...

Eddig egyetlen fillérembe nem került a kártyázás, pedig már van pár kitûzõm, meg játékot is vettem már belõle és most is van 3€-m...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
"Sorry summer sale is only available for users who have crafted at least one badge" ;D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
10% megy a Valvenak, 5% a fejlesztõnek (forrásom nincs, de így van).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Kártyás marhaságra még véletlenül sem költök.
Ez a csorokért van akik hozzájuthatnak némi pénzmaghoz.

Már csak summer sale kell hogy elköltsem az ingyen pénzt.

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Van errõl valami forrás amúgy, hogy a fejlesztõk kapnak-e a kártyák után pénzt? (amúgy legalább 1 badge kraftolása alap, ha már top 10-ben vagyok a globális ranglistán (amiben még mindig nem tudom mi alapján van a besorolás 😄))

#18151: valaki kérdezte õket és kommentben válaszoltak

Rapid81
Ehhez nincs véletlenül linked, mert én a Nemesys Games FB oldalán semmit nem találtam errõl.

Rapid81
Pont nem arról beszéltem, hogy te mit érsz vele... Ha kraftolsz, akkor veszed a karikat, amivel te személyesen a készítõ Nemesys Games-t támogatod, akik magyarok.

grebber
Craftolni? Ha eladom a kártyákat többet érek vele.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
A Fortix 2-t mindenkinek kötelezõ kikraftolni 5-ös szintû kitûzõig, ugyanis magyarok csinálták! 😉

Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék a Steam használatához.Problémám van egy játékkal, (Men of war assault squad) nem tudok patchet felrakni hozzá, mert valami hiányzik a DLL.32 fájlból... A fórumon azt javasolták, hogy steamben aktiváljam a Gamespy kódomat.Na most steamet soha nem használtam eddig, de most letöltöttem és felraktam, csináltam egy fiókot hozzá.Itt viszont elakadtam.Ha valaki tudna segíteni, vagy egyéb tippet adni a játékhoz, azt megköszönném.Üdv!
SzirmosSzisza
Jól néznek ki. Amúgy Facebook szerint Fortix 2-höz is tervezik hozzáadni a kártyákat \o/

Ryder62
Hmm. Nem rossz 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Köszönöm szépen!

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Odaadom akárkinek ezeket akinek szüksége van rá:

25%-kal olcsóbb Zeno Clash 2 kupon
25%-kal olcsóbb Little Inferno kupon
25%-kal olcsóbb God Mode kupon
33%-kal olcsóbb Strike Suit Infinity kupon
50%-kal olcsóbb Triple Town kupon
És egy 75%-kal olcsóbb Serious Sam 3: BFE kupon ami holnap jár le

Ha valakinek kell vegyen fel: uscghostplay

Tinman
Kyç avull.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
De kaphatsz. Nem függ attól hogy látszik-e a játék ott vagy sem.
De a booster úgyis bazi ritka.

lalakov
Most már eltûnt az összes játék a Kitûzõk közül, amikbõl kinyertem a kártyákat, csak azok maradtak, amikhez kitûzõt csináltam. Akkor a többihez nem is kaphatok majd Booster Packot?
lalakov
Az a szabály még mindig áll, hogy barátot csak akkor vehetek fel, ha min. 1 játéka már van?
Rapid81
Dettó. Egyik kedvenc játékom volt anno.

Mardel
Hm ennek az eredetijét még gyerekként játszottam dos-ból. 😄

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
A Rise of the Triad kártyás lesz. Mondjuk még meg sem jelent, de mindegy. 😄

Ryder62

<#idiota>

Rapid81
Ennél vannak sokkal betegebb remixei is, de ez nekem kifejezetten tetszik. 😊 A rock, na az beteg.

genndy
Ááá, a fülem! Ez Portal remix? Végefõcím gyalázás... <#sir>

IMYke2.0.0.0
Küldjé' HDD-t és VGA-t: megteszem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Öreg hiba. Tessék végigtolni! MOST! XD

IMYke2.0.0.0
Tekintettel arra, hogy nem játszottam végig a Portalt, így talán érthetõ, ha nem ismertem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A Portal vége fõcímének remixe, ha nem ismerted föl esetleg. 😊

IMYke2.0.0.0
Ez a zene valami rettenet 😊

Rapid81
A törpésrõl jut eszembe. Nekem ilyen volt:

😊

Ryder62
Épp az elõbb lett meg a lárvás is az EP2-ben, van egy guide steamen így legalább letudtam ellenõrizni hogy nem hagytam-e el valahol egyet kettõt.

Már csak a törpe van hátra. Alapjáték meg az EP1 kimaxolva.

Gratulálok én is.Szép felajánlások.
Köszönjük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szép felhozatal, sok szerencsét a nyertelseknek 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagyon gratulálok😊 Szép számok. Sok boldogságot és köszönöm a giveawayt

Botond
Gratulálok és még sok boldog évet együtt!
fery02
Az a törpés achi szerintem az egyik legötletesebb az achi történelemben (már ha van ilyen egyáltalán. 😄), nekem nagyon tetszett.

Épp a napokban szereztem meg mindegyik Half-Life-ban az achi-kat. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ryder62
Gratulálok és további sok boldogságot.

Ez a lista meg hatalmas -szó szerint-, köszönjük 😊

Wow! Gratulálok és köszönjük ezt a rengeteg felajánlást!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Panzeradler
Trade-el adhatóak át csak.
fery02
Van olyan szabály, hogy kraftolásból szerzett kuponokat nem lehet elajándékozni?

Mert amik a mellékelt képemen szerepelnek, mind kraftolásból teremtõdtek és egyiknél sincs ajándékozási lehetõség.

KÉP

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

totyak
Köszönöm szépen a nyereményt. Vissza is igazoltam, hogy megérkezett.

Köszönet! A Legendary-ra és a Disciples-re nevezek is!
További sok boldogságot!
én megvárom hogy a guru bedobja teljes játéknak...
Köszönjük! A Frozen Synapse-ra be is neveztem. 😊
Dj Tommy
Én is kívánok még sok ilyen évfordulót és köszönöm a sok felajánlást!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

lalakov
Szép lista, gratula és köszönet. 😊