Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah leesett. Nem lett bejelentve. Nah akkor ezt is gyûjtögethetem. Gyûlik a lé szépen a summer sale-re...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Milyen hiány?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Náluk van a hiány, mert Marketen bizony árulják a kártyákat, úgyhogy léteznek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Endless Space-ben biztos vagy, csak mert a groupban nincs ott a listában.

Mire gondolsz? Én nem látok semmi furcsát (direkt kikapcsoltam minden filtert)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RoboKutya78
skacok látjátok mi folyik a steamgiften?
Egyesek mûködésképtelenné akarják tenni a rendszert?
A limiteket nézve.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
<#eljen>

kill3r21
Meg énis 😊
Szabi
tegnap 0.40ért lehetett grid2 kártyákat venni, de volt 0.30as is.. ma 0.7ért azonnal elmennek 😄

nincs hûdenagy haszon rajtuk, de tegnap bevásároltam ma meg eladtam mind, 5euróból lett 7, az már egy fél DLC haszon.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
akkor én most szeretnék ettõl megszabadulni...

Per Aspera Ad Inferi.

Rendben, köszi, hogy figyelmeztettetek. A blood bowl akkor törölve, a Shank 2 ettõl még természetesen ugyan úgy él.😊

IMYke2.0.0.0
Mínusz "Half-Life Complete".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így tiszta a kártya lista:

Résztvevõ játékok
====================
1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)
A.R.E.S.
Anodyne
BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
Blocks That Matter
Borderlands 2
Brütal Legend
Company of Heroes 2
Counter-Strike Complete
Counter-Strike: Global Offensive
Crusader Kings II
Cubemen 2
Defender's Quest: Valley of the Forgotten
Don't Starve
Dota 2
Endless Space
FTL: Faster Than Light
Faerie Solitaire
GRID 2
Go Home Dinosaurs!
Guns of Icarus Online
Half-Life 2
Half-Life Complete
Jagged Alliance - Back in Action
Left 4 Dead 2
Magicka
Monaco: What's Yours Is Mine
Monster Loves You!
Offspring Fling!
Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4
Portal 2
Psychonauts
Really Big Sky
Sanctum 2
Serious Sam 3: BFE
Strike Suit Infinity
Super Meat Boy
Team Fortress 2
The Binding of Isaac
They Bleed Pixels
Tower Wars
Trine 2
Triple Town
Warframe
Zack Zero
Zombie Driver HD

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tegnap a Steamgifts hibája miatt nem tudtam giveawayt tenni, így ma duplázunk:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

genndy
Ha te nyerted, akkor neked kell aktiválnod, különben bannolnak SGiftsrõl.
Nem véletlenül nem szabad ilyet.

Mardel
Igy van.
Aki megnyerte annak a fiokjan kell aktivalni, feltenni ujra steamgiftsre nem lehetne, az ingyen pont miatt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

fery02
Szerintem is egy jó játék. Ezt mind így 206 óra vele töltött játék idõ után jelentem ki bátran.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A steamgifts szabályzata tiltja, hogy a nyereményt továbbadd.

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Ezt pedig Tinman giveaway-én nyertem. Sajnálom, gondolom nem túl etikus ezt így továbbadni. Egy haveromnak szántam volna, amikor jelentkeztem arra a giveawayre, de aztán kiderült, hogy neki ez már megvan... így tovább is paszolnám azoknak, akinek szükségük van rá.

Hajrá!

RoboKutya78
És õõõ...
Ez volt számomra az etalon. minden nyáron a legjobb baráttal kimentünk a kocsmába és addig haza nem jöttünk míg végig nem toltuk.
Néha a tömegtõl a hátunk mögött mozdulni se tudtam😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Szerintem ezt a játékot mindenki ismeri 😊

Amúgy off: cserélnék binding of isaac kártyát magickára (nekem kéne magicka)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Pop? Dehogynem. Alapklasszikus.
A tükrös résszel sokat szenvedtem.

Gubberxxxxxxxxx! 😄

RoboKutya78
Ahm ezt jó tudni😊
Azé nem vagyok mai csirke ki kérem magamnak😊('78) én még anno ezen stílusú játékokkal kezdtem mit õ szerintem ti nem is ismeritek😊

Gubberx
kipróbáltam, nem dob

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Hm, akkor lehet Skyrim is adna, valaki próbálja már ki.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Akkor dobhatja a játékhoz való boostert ha a játék már kidobta a leheséges kártyákat. Meg ha hetente bejelentkezel Steamre.

RoboKutya: ugye világos, hogy mindig csak a pakk felét dobja? Egyik játékból se tudsz kitûzõt kraftolni csak az esett kártyákból. Ha meg egy kártyából több is esik, akkor pláne nem, akkor még cserélgetned is kell.

Azon csodálkozom én is 😄
Kártyát márpedig az csak elfelejtettek róla szólni xD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rapid81
De bakker, az nincs is a listában! Most akkor szívat bennünket a Valve? A játék Steam bolt oldalán fel van sorolva, hogy van hozzá kártya, de a kártyás csoportban nincs róla szó...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hmm endless spacehez kaptam egy kártyát. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Most ha én jogosult vagyok egy booster packra azt ugyanúgy random dobhatja mint a többi kártyát vagy hogy kapom meg? Akkor is kidobja ha már a játék amúgy nem dobhatna kártyát vagy hogy van ez?
SzirmosSzisza
Régen minden játék flash játékból lett portolva? <#nezze>

IMYke2.0.0.0
Én is végig tudtam játszani belõle nem egy pályát.
Ha megtanulja az ember a technikáját, ráérez a tempóra és persze használja a felvett cuccokat, akkor nagy baj nem lehet... legfeljebb, a sok elhalálozás után már tudja, mikor és mire kell figyelni 😊

Rapid81
Régen ilyenek voltak a játékok. Se mentés, se semmi, mindig az elejérõl. Látszik, hogy mai csirkék vagytok. 😛

Az Isaac egy nagyon jó kis játék.

SzirmosSzisza
Nekem se jött be, de sokak esküsznek rá, hogy milyen jó 😄

RoboKutya78
Ez az isac egy szörnyû game .... nem a kedvencek listájába való😊
De viszont tegnap adott 20-25 percenként kártyát leesett vagy 5 a 9 bõl azóta semmi.Lehet ezt a sorozatot se dobom össze inkább cserealappá válik hl2 trine kártyákért odaadom.

DarkSector
Persze csak mondom hogy drasztikus visszaesés van, kb 1 hónapja is voltak problémák, de látszik hogy open lett a biznisz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Azért annyira nem durva ez a piacos dolog, hogy 3-at felraknak és 15öt akarnak venni. De akkor sem elhanyagolható a kereslet. Az meg, hogy a 10 éves kispöcsök pénzt akarnak, mindegy mennyit, az már nem az én bajom...

DarkSector
Árakról beszélünk, hogy olcsóak a karik, ha sok ember venne akkor nem hagynák hogy idõ legyen egymás alá licitálni, vagyis ergo SOKKAL TÖBB az eladó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Csak azért, mert Dota 2 és TF2 ingyenes játékok:

"Mi a helyzet az olyan ingyenesen játszható játékokkal, mint a Team Fortress 2 vagy Dota 2?
Az ingyenesen játszható játékok a játékon belüli vásárlásaid függvényében adnak kártyákat. A Steam Játékkártyák béta kezdete óta elköltött minden (körülbelül) 9$ után egy kártyát kapsz, valamikor játék közben. Ha a Steam Játékkártya Béta idõszak elõtt vásároltál a játékban a Dota 2-ben vagy a Team Fortress 2-ben, vagy az ingyenesen játszható idõszak elõtt megvetted a TF2-t, további 4-5 kártyád lesz."

TF2 azért olcsóbb mert sokan megvették a TF2-t vagy az orange boxot, mielõtt a TF2 ingyenes lett.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Rapid81
Hány játék van Steamen? 3-4000+? Majd esetleg resetelik, ha mindegyikhez lesz kártya szerintem. 😊

Nem voltam világos. Azt akartam mondani, hogy mi van akkor ha Valve azt mondja, hogy oké elfogytak a kártyák, akkor kezdjük újra elõlrõl és minden korábbi játék újra dobja az össz kártyaszámuk felét?

AMit elvisznek nem biztos, hogy el is kraftolják. LEhet várják õk is az árak emelkedését. Veszélyes játék ez én azt mondom. Amit kidob a játék azt tolom fel, vigyék a picsába.

SzirmosSzisza
A kérdésedre válaszoltam csak.

Rapid81
Folyamatosan viszik a kártyákat, vagyis van kereslet. ha annyira kevesen kraftolnának, a kutya nem vinné el egyiket sem...

DarkSector
Én igen ha sokan lennének több kártya fogyna, nem csökkenhetnének az árak ennyire. 😊

Rapid81
Ezt én így nem merném kijelenteni...