Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként nem volt vita, Tinman válaszolt a felvetésedre, csak közben elindult egy grebberes szál is, ennyi.
Köszönjük grebber és ntex.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha egy ingyen játékot felajánló játékos úgy dönt, hogy 1000 dolláros Contributor pontos határt szab (mert õ már felajánlott 500+ dollárnyit), akkor annyit szab.
Ha a feltétel, hogy tripla Cukaharát kell ugrania a jelentkezõnek, akkor az a feltétel.
Ha úgy dönt, hogy csoportban ajánlja fel, akkor ahhoz sincs senkinek semmi köze.
Miért ki csinálja másképp?
"és mivel nem kell nagyon nem érdekel ki nyeri ki mit csinál vele ,nem hogy még meg is szabjam ki jelentkezhet rá."
A saját szemétdombján mindenki úgy kapirgál ahogy akar. Az én ganajomon én mondom meg mi van.
Az viszont nem kicsit kemény, hogy neked ezzel úgy fest bajod van, holott zéró, dupla nulla közöd van hozzá.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy eddig 21 játékot tartalmazó felajánlássorozatba valaki beleköt.
De lásd kivel van dolgod, mától nem ajánlok fel, se "indifost", se semmit. <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lényeg az, hogy olyan jelentkezik rá, akinek KELL a játék, érdekli. Ha 10 fõ, akkor annyi.
"A Játékok 99%-a filléres indifos bundlekból"
Jah, a mert a te felajánlásaid odaszoktak baxni keményen. LOL.
Munkanélküli vagy? Sajnálom, komolyan... vigasztaljon a tudat, hogy én úgy ajánlok fel, hogy nem kapok fizetést a munkámért.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha letiltod akkor meg elvileg azt latja mindig, hogy offline vagy es nem kapod meg az uzeneteit.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha nem, akkor senki sem kap.
Én arra tippelnék nem, mert van egy külön, letiltásra szolgáló menü is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Next PC upgrade: 2022
Bár tilos a steamgifts szabályzata szerint, de sokan csinálják, persze addig míg végleg ki nem tiltják õket.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem akarja hogy a "senki" ingyenélõk" játékhoz jussanak!
- Kicsi a létszám
- A Játékok 99%-a filléres indifos bundlekból
Tényleg no offense
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"zsomimaci" nevû fórumtársunk (?) kit takar a STEAM-en?
Mivel a barát felkérésekor egy viszont-felkérést küldtem neki, és az függõben volt, azt töröltem, hogy ne csúfoskodjon a listában, erre a rendszer kivette a barátlistámról, érdekelne, hogy ki is õ valójában.
Ugyanis kicsit idegesítõ lett volna 333 lárvából a végére pl csak 332-at összegyûjteni.
Szóval okostelóról youtube-on ellenõriztem magam kb minden 30-50. lárva után. 😊
Amúgy ha te is achi gyûjtõ vagy felvehetsz barátnak, ha gondolod.
Nekem nem sokára összejön a (számomra) jubileumi 20 "achi-maxed" játék mennyiségem Steam-en.
Topikot is fogok nyitni. <#banplz>#banplz>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!