Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az egy világi rész volt, durva adrenalin bomba volt ezzel a feltétellel. Csak volt néhány köcsöge Strider, akik direkt spawnolás után megrohamoztak egy épületet, azokkal szívtam azért. 😊
Skyrim-ben meg New Vegas-ban lehetnek könnyû achievementek, csak sajnos azok a játékok nem érdekelnek nagyon.
Annyira megszállott nem vagyok még, hogy a könnyû achik miatt játsszak egy olyan játékot, ami nem is annyira tetszik.
Mellesleg az ilyen gyûjtögetõs acsik nekem sem jönnek be, de a legrosszabbak azok, amik pályateljesítéskor adódnak. Azoknak mennyire nincs értelmük. 😊
Talán Super Meat Boy-ba lenne jelentõségük, de még abba is értelmesebb acsik vannak... na azok már durvák.
Minden tiszteletem annak, aki ki tudta maxolni azt a játékot.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Aki nem rohan végig a játékon, kb a 90%-kát minden gond nélkül megszerzi. Az ilyen "törj fel 50 zárat, érd el a 30. szintet, teljesítsd az XY küldetést" félék eléggé ötlettelenek. Azért egy sandbox rpg-ben lehetne több kihívóbb acsi.
Ezekhez képest a HL acsijai tényleg ötletesek, némelyiken gondolkodni kellet hogy hogy lehet kivitelezni. Pl a "kill an Elite Soldier with his own energy ball".
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nagyon jó acsijaik vannak szerintem. Ötletesek, némelyik kihívó, de egyik sem idegesítõ, hanem inkább szórakoztató mértékben.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
Még ha a fullt is töltöd le akkor is betudod állítani hogy minden karakter eredeti legyen kezdve alyxtól egészen az utolsó civilig.
De van külön Lite verzió amiben nincsenek alapból új karakterek.
Tedd fel a Lite verziót abban nem nyultak hozzá a karakterekhez !
Sok helyen direkt 30.1 Dolláros conti határt szabnak meg hogy akik pl bundle felajánlásokat tesznek csak azok ne tudjanak rá jelentkezni. Úgy érzem az itteni fórumon lévõ átlag 0-5$ os határ nem vészes.
Én is felajánlottam már 1-2 játékot. Volt benne csomag része, volt benne olyan ami nem kellett de volt benne olyan is ami éppen jó áron volt, én nagyon szerettem és szerettem volna megosztani a többiekkel is. Mindenki más indokkal oszt meg. Úgy érzem úgy igazságos hogy mindenki maga dönti el hogy milyen contri határral osztja meg a játékát. Ha már be tudsz állítani contri összeget az azt jelenti hogy valamennyit már fel is ajánlottál. Ezért gondolom azt hogy nincs az olyanoknak beleszólása a felajánlásba aki még csak a fáradtságot sem vette hogy legalább egy 1 dolláros indie bundle 15 játéka közül 1-et legalább bedobjon a közösbe. Nekem ez a véleményem.
Bízom benne hogy a lelkesedés nem fog alábbhagyni, elnézést kérek szerintem mindenki nevében a felajánlóktól ezekért a párbeszédekért, és bízom benne hogy meg fog nyugodni a közösség.
Szeretek itt olvasgatni, beszélgetni jelentkezni játékokra és felajánlani. Épp úgy örülök egy indie játéknak mint egy nevesebb gyártó játékának, mert ha jelentkezem rá azt jelenti hogy valami miatt megtetszett a játék. Jó érzés játszani, izgulni és nyerni. Szerintem ez a fõ lényege ennek.
Nem is volt olyan nehéz 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De igen, kb. ennyi. Idõt nem fog számolni, achit nem fogsz kapni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Meg követheted, mennyit játszottál vele. Ennyi.
csak pár játékom van, amibõl legalább esélyem van kirakni egy sort.
Per Aspera Ad Inferi.
Magicka Earth és Portal Glados kártyát cserélnék valami másra.
Per Aspera Ad Inferi.
Valami egyéni linkre gondolnék, ha van.
Néhány játékot nyomon szeretnék követni kártya ügyben és így kényelmes lenne böngészõben kedvencekbõl megnyitva egyszerre mindet.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Buzinak se álljon olyan aki nem bírja ha percenként buzizzák.
Next PC upgrade: 2022
Nem akarom folytatni a vitat vagy barkit vedeni, de grebber nem neked szolt be konkretan, hanem a steamgiftsre irta, hogy 90%-ban bundles cuccok vannak fent. Felreerthetoen irta az teny de ezen kar besertodnod mert ez teny, nem sok embert ismerek akik csak ugy dobalozhatnak a legujabb cimekkel.
Szal szerintem nem teged es a felajanlasaidat fikazta, hanem leirt egy tenyt. Ne vedd magadra, lepj tovabb, es koszi az eddigi felajanlasaidat. 😊