Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Jaja, eléggé gyengék. Ráadásul én kb 30 óra játék után vettem meg eredetiben, addigra meg kb meg is untam a játékot és egy sincs meg 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

fery02
Nekem a kedvencem a törpés acsi mellett, az EP2 legvégén kivitelezhetõ volt, mikor is meg kellett védeni a Strider-ektõl a környezõ épületeket.

Az egy világi rész volt, durva adrenalin bomba volt ezzel a feltétellel. Csak volt néhány köcsöge Strider, akik direkt spawnolás után megrohamoztak egy épületet, azokkal szívtam azért. 😊

Skyrim-ben meg New Vegas-ban lehetnek könnyû achievementek, csak sajnos azok a játékok nem érdekelnek nagyon.
Annyira megszállott nem vagyok még, hogy a könnyû achik miatt játsszak egy olyan játékot, ami nem is annyira tetszik.

Mellesleg az ilyen gyûjtögetõs acsik nekem sem jönnek be, de a legrosszabbak azok, amik pályateljesítéskor adódnak. Azoknak mennyire nincs értelmük. 😊
Talán Super Meat Boy-ba lenne jelentõségük, de még abba is értelmesebb acsik vannak... na azok már durvák.
Minden tiszteletem annak, aki ki tudta maxolni azt a játékot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nekem abból a a törpés a kedvencem 😄 cipeld végig a játékon és lõdd ki az ûrbe 😄 mennyit szenvedtem az autós résszel hogy ne vesszen el 😄

Ryder62
Épp most nézem a Skyrim meg a New Vegas acsijait, eléggé gyengék.

Aki nem rohan végig a játékon, kb a 90%-kát minden gond nélkül megszerzi. Az ilyen "törj fel 50 zárat, érd el a 30. szintet, teljesítsd az XY küldetést" félék eléggé ötlettelenek. Azért egy sandbox rpg-ben lehetne több kihívóbb acsi.

Ezekhez képest a HL acsijai tényleg ötletesek, némelyiken gondolkodni kellet hogy hogy lehet kivitelezni. Pl a "kill an Elite Soldier with his own energy ball".

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

fery02
Na, üdv a klubban! 😊
Nagyon jó acsijaik vannak szerintem. Ötletesek, némelyik kihívó, de egyik sem idegesítõ, hanem inkább szórakoztató mértékben.

Rapid81
Game collector + Rarest achievements <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Melyik 2 profil cucc kellett, hogy a 20 volt a cél ?😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
Na, megvan a 20-as szint, úgyhogy innentõl csak eladásra kártyázok. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Minden karakter opcionális, továbbá a CM tartalmazza az eredeti modelleket is régi és feljavított minõségben is.

[merlinw.org]

Ryder62
Mindenki ezzel jön, kicsit uncsi már <#rolleyes>

Még ha a fullt is töltöd le akkor is betudod állítani hogy minden karakter eredeti legyen kezdve alyxtól egészen az utolsó civilig.

De van külön Lite verzió amiben nincsenek alapból új karakterek.

Rapid81
Legutoljára én a 10-es verziónál néztem rá. Lehet, hogy most már van ilyen, de akkor nem volt és azóta nem is érdekelt, pont emiatt. 😊

wesker24
Hát akkor jobb ha utána nézel mert a Cinematic 12-es Mod-ban már 2 verzió van ! A Lite amiben nem nyultak a karakterekhez és a FUll verzió !
Én mintha úgy olvastam volna valahol hogy a telepítésnél be lehet állítani hogy a karakterek a régiek maradjanak..

Rapid81
Kb. 52 verzió van, de én eddig olyat nem láttam, amiben nem nyúltak volna a karakterekhez. Minden X.1-edik verzióban tök más karakterek vannak.

wesker24
Arról még nem hallottál hogy 2 verzió van belöle !

Tedd fel a Lite verziót abban nem nyultak hozzá a karakterekhez !
Cinematic mod nagyon sokat dob rajta az tény😊

Rapid81
Cinematic mod-ban Alyx egy toprongyos kis ribanc. Elrontották az egészet vele...

Ryder62
Egyébként cinematic mod után full rondának látom már az eredeti játékot <#zavart2>

Végig olvastam a tegnapi kommentek után a mai részeket is. Nagyon sajnálom hogy a felajánlást beárnyékolja ez a vita. Én is úgy gondolom hogy érdemes megadni egy minimális contri határt, hogy azok vegyenek rajta részt akik tényleg nem csak azért jöttek ide hogy minél több ingyen játékot bezsebeljenek, hanem azért hogy egy közösséghez tartozzanak.

Sok helyen direkt 30.1 Dolláros conti határt szabnak meg hogy akik pl bundle felajánlásokat tesznek csak azok ne tudjanak rá jelentkezni. Úgy érzem az itteni fórumon lévõ átlag 0-5$ os határ nem vészes.

Én is felajánlottam már 1-2 játékot. Volt benne csomag része, volt benne olyan ami nem kellett de volt benne olyan is ami éppen jó áron volt, én nagyon szerettem és szerettem volna megosztani a többiekkel is. Mindenki más indokkal oszt meg. Úgy érzem úgy igazságos hogy mindenki maga dönti el hogy milyen contri határral osztja meg a játékát. Ha már be tudsz állítani contri összeget az azt jelenti hogy valamennyit már fel is ajánlottál. Ezért gondolom azt hogy nincs az olyanoknak beleszólása a felajánlásba aki még csak a fáradtságot sem vette hogy legalább egy 1 dolláros indie bundle 15 játéka közül 1-et legalább bedobjon a közösbe. Nekem ez a véleményem.

Bízom benne hogy a lelkesedés nem fog alábbhagyni, elnézést kérek szerintem mindenki nevében a felajánlóktól ezekért a párbeszédekért, és bízom benne hogy meg fog nyugodni a közösség.

Szeretek itt olvasgatni, beszélgetni jelentkezni játékokra és felajánlani. Épp úgy örülök egy indie játéknak mint egy nevesebb gyártó játékának, mert ha jelentkezem rá azt jelenti hogy valami miatt megtetszett a játék. Jó érzés játszani, izgulni és nyerni. Szerintem ez a fõ lényege ennek.

Ryder62
Összes acsi kimaxolva mindegyik HL2 részben

Nem is volt olyan nehéz 😄

grebber
Már ideje lenne<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Tud valaki infót, hogy mikor kapjuk meg a következõ adagunkat?

Kártyás játékokra gondolok. 😊
Semmi, máris mûködik 😊
IMYke2.0.0.0
Ha a nyertes visszaigazolta, hogy átadtad neki a nyereményét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

contrib értéket mennyi idõ alatt írja jóvá a steamgifts rendszer? Mert most sem tudok még az egy cent contris giveawayre sem jelentkezni 😄
IMYke2.0.0.0
Július 20-ig még van idõd felköszönteni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudom mi a gond az indie gamákkal. Szerintem elég sok jó játék van köztük.. Mindenesetre Boldog születésnapot Tinman...

IMYke2.0.0.0
Én is indie fost fogok ajánlani augusztusban, ha megérem 😊

Rapid81
Grebber nekem is írta, hogy a 16 felajánlásom közül mind indifos és nincs köztük rendes játék. Én meg leszartam... <#idiota>

SzirmosSzisza
Igen, de itt nem Steames játékokról volt szó, Steamest simán ki tudja szedni API-ból, az nem nagy szám 😊

Jim Morrison
steames játékokat így is tudja követni (nekem sem volt fent a raptr kliens, mégis jött email, hogy mennyit játszottam a héten. Steam netes felületén is látható hogy valaki mennyit játszott az elmúlt két héten.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
A Raptr kliens megléte természetes a számomra.

zorrobomber
screenshotot is tudsz vele lõni

SzirmosSzisza
Raptr tudja számolni kliens nélkül is? :o

IMYke2.0.0.0
Igaz, idõt sem a STEAM számolja, hanem a Raptr, ha ráfrissítesz.

genndy
Meg használhatod a Steam felületet a játék közben.
De igen, kb. ennyi. Idõt nem fog számolni, achit nem fogsz kapni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Igen.
Meg követheted, mennyit játszottál vele. Ennyi.

hello, annak mi értelme van ha hozzáadok a steamhez egy nem steames játékot? csak annyi hogy ott lessz a könyvtárban a listán?
IMYke2.0.0.0
Add el a piacon 😊

kill3r21
Srácok a serius sam3 dobott egy traiding cardot, mi a nedvet csináljak én vele? 😄
RatBaG
ugyanabból a játékból gondoltam 😊
csak pár játékom van, amibõl legalább esélyem van kirakni egy sort.

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Psychonauts kártya Magica kártyáért?

RatBaG
mivel a friendlistben már kipipáltam a lehetõségeket...
Magicka Earth és Portal Glados kártyát cserélnék valami másra.

Per Aspera Ad Inferi.

fery02
Web-es piac felületnek van olyan verziója, hogy bejelentkezés nélkül csak is euróban mutassa ki az árakat?
Valami egyéni linkre gondolnék, ha van.

Néhány játékot nyomon szeretnék követni kártya ügyben és így kényelmes lenne böngészõben kedvencekbõl megnyitva egyszerre mindet.

Maak
asztaqrva mennyi teny 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Ez az, rohanjon csak lefelé az euró értéke a Forinthoz (direkt nagy f!) képest! Ezt szeretem 😊

Maak
Most miert rontod tovabb a helyzetet? 😄 <#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Mindig vannak olyanok akik nem bírják a kritikát.

Buzinak se álljon olyan aki nem bírja ha percenként buzizzák.

Next PC upgrade: 2022

Maak
Maximalis tisztelettel irnam a kovetkezoket, no offense.

Nem akarom folytatni a vitat vagy barkit vedeni, de grebber nem neked szolt be konkretan, hanem a steamgiftsre irta, hogy 90%-ban bundles cuccok vannak fent. Felreerthetoen irta az teny de ezen kar besertodnod mert ez teny, nem sok embert ismerek akik csak ugy dobalozhatnak a legujabb cimekkel.

Szal szerintem nem teged es a felajanlasaidat fikazta, hanem leirt egy tenyt. Ne vedd magadra, lepj tovabb, es koszi az eddigi felajanlasaidat. 😊

IMYke2.0.0.0
Lehet lepontozni érte (teszitek, ahogy látom), de igazam van. Ezt is látni kéne.