Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Jelentkeznék a killingre, de most azt irja exirs account, tehát hogy megvan....de mégse mert csak "demó"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De szerintem két külön kódot ad.
Vajon megint megismétlõdik a Dirt 3 esete? Hogy másfél óráig szenvedtem mire betudtam lépni a nyomorék liveba.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A steam support oldaláról jöttem ide... ott nagyrészt azt írják erre a problémára hogy kevés a fizikai memória, de kérdem én 6 GB ram hogy lehet kevés? <#smile>#smile>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sztem elõször érdemes csinálni egy rendszer pucolást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Több steam-es játéknál is elõjön egy idõ után a "pool paged memory low" üzenetecske a képernyõ felsõ sarkában... Az elején mikor még nincs régóta bekapcsolva a gép semmi gond nincs, viszont 6-7 óra üzem után mikor elindítok egy játékot, egybõl kiírja ezt az üzit és állandó konstans szaggatás az egész játék. Csak akkor múlik el a gond ha újraindítom a gépet és akkor megint 6-7 óráig problémamentesek a gammák...
A vicc az hogy elég fizikai memóriám van sõt több is mint ami kellene a játékhoz... akkor miért fogy el a ram? Mert tudtommal ez az üzi azt jelenti hogy nincs elég fizikai memória... Elképzelhetõ hogy rossz a ramom és így nem tudok kihasználni annyit mint amennyit a rendszer kijelez hogy van?
6 éves a ramom, eddig nem volt vele gond... az utóbbi pár hónapban csinálja ezt. A videokarit is kicseréltem egy újra mert azt hittem ez a probléma oka, de a csere után is megmaradt ez a gond. Vennem kéne új ramot? Mert ha szerintetek igen már holnap meg is veszem, franc se fog itt kínlódni ezzel a hülye hibaüzenettel... így élvezhetetlenek a játékok.
Per Aspera Ad Inferi.
A mellékelt ábra alapján sokan vannak akinek sikerült... (én is tudnék).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sumér Szél alatt meg biztos nem fullon mászna le hanem épp hogy csak csordogálna.
Elsõre arra gondolnék hogy valami egér beállítási gondod lehet, bár ha azt mondod hogy ha máshonnan mész fel jó akkor passzolom a dolgot.😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Illetve ilyenekbõl csak 30$-nyi contribod lehet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 szintenként kapok egy vitrint?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming