Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Két külön kódot adott, szóval köszi neked is a helpet 😊 Patent, hogy a Season Pack feléért megkaptam még az alapjátékot is, azt most szépen el is adom, így kb ingyen volt a Season Pack 😊 SG fórum szeretlek 😄
bosco05
Köszönöm szépen a segítséget!
genndy
Ha így bekerült, akkor már nem lehet. Meg kell várni amíg lejár, és kikerül a játékaid közül + a Sgifts is szinkronizál.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

kill3r21
hogy lehet jelentkezni olyan játékra ami benne van a könyvtáramba, de csak próba idõre?
Jelentkeznék a killingre, de most azt irja exirs account, tehát hogy megvan....de mégse mert csak "demó"
Két külön kódot ad.😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

genndy
Ha egy kulcsot kapsz, akkor bukod az alapjátékot, nem lesz belõle gift.
De szerintem két külön kódot ad.

bosco05
Kérdés. Meg akarom venni Borderlands 2-höz a Season passt, de steamen 30 euró. GMG-n most van akció BL2+season pass 15 euró. Na már most ha nekem már be van regelve az alapjáték, akkor mi fog történni? Igazából így is megérné megvenni, csak arra gondolok, hogy ha érzékeli a rendszer hogy az alapjáték már egyszer megvan akkor berakja giftbe vagy akármi, vagy egyszerûen bukom mikor aktiválom a Green Man Gaminges kulcsot?
MerlinW
Nekem 24 órán belül válaszoltak mindig.

[merlinw.org]

Ryder62
Na faxom, ez a gyökér social club szivat. Azt mondja hogy össze kell kötni a steam accounttal de itt errorozik nekem.

Vajon megint megismétlõdik a Dirt 3 esete? Hogy másfél óráig szenvedtem mire betudtam lépni a nyomorék liveba.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

extra sensory
64-est

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Mardel
Hány bites oprendszert használsz? Mert 32 bites oprendszer maximum 4 GB memóriát tud megcímezni, a videókártya memóriájával együtt.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

extra sensory
Mindig is a böngészõ foglalta nekem a legtöbb ram-ot... a többi csak minimálisat. De a böngészõt értelemszerûen bezárom ha felmegyek a steamre játékolni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

bon
Úgy lehet kevés, hogy valami háttérben futó program felzabálja idõvel. Amikor elkezd akadozni a gép, nézd meg a feladatkezelõben, hogy mi foglalja a legtöbb memóriát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

extra sensory
A rendszerem lényegében semmit nem változott azóta hogy ilyen, nem tettem fel olyan progit ami zabálná... nincs kikapcsolva a lapozófájl sem, sõt kicsit növelve is lett a mérete mert akkor még hamarabb beüt a gebasz, úgy tapasztaltam...

A steam support oldaláról jöttem ide... ott nagyrészt azt írják erre a problémára hogy kevés a fizikai memória, de kérdem én 6 GB ram hogy lehet kevés? <#smile>

SzirmosSzisza
Googlebe ha beírod ezt amit itt írtál (a hibaüzit), akkor kidob egy Steam supportos oldalt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ryder62
Vagy pedig valami olyan program van fönt ami háttérben fut és megzabálja a ramot.

Sztem elõször érdemes csinálni egy rendszer pucolást.

bosco05
IMYke2.0.0.0
Nem kapcsoltad ki véletlenül a Windows alatt a lapozófájlt, abban a reményben, hogy így gyorsabb lesz a géped a sok RAM-od miatt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

extra sensory
Üdv

Több steam-es játéknál is elõjön egy idõ után a "pool paged memory low" üzenetecske a képernyõ felsõ sarkában... Az elején mikor még nincs régóta bekapcsolva a gép semmi gond nincs, viszont 6-7 óra üzem után mikor elindítok egy játékot, egybõl kiírja ezt az üzit és állandó konstans szaggatás az egész játék. Csak akkor múlik el a gond ha újraindítom a gépet és akkor megint 6-7 óráig problémamentesek a gammák...

A vicc az hogy elég fizikai memóriám van sõt több is mint ami kellene a játékhoz... akkor miért fogy el a ram? Mert tudtommal ez az üzi azt jelenti hogy nincs elég fizikai memória... Elképzelhetõ hogy rossz a ramom és így nem tudok kihasználni annyit mint amennyit a rendszer kijelez hogy van?

6 éves a ramom, eddig nem volt vele gond... az utóbbi pár hónapban csinálja ezt. A videokarit is kicseréltem egy újra mert azt hittem ez a probléma oka, de a csere után is megmaradt ez a gond. Vennem kéne új ramot? Mert ha szerintetek igen már holnap meg is veszem, franc se fog itt kínlódni ezzel a hülye hibaüzenettel... így élvezhetetlenek a játékok.

Nem szabad szinkronizálni az accot SteamGiftsen mikor ingyenes idõszak van. Persze elõfordul hogy a SG magától szinkronizál, azzal nem lehet mit kezdeni sajnos...
RatBaG
felé se néztem eddig a killing floornak, most is csak emiatt tûnt fel, hogy ott virít a játéklistámon, 4 days left...

Per Aspera Ad Inferi.

wantonly
Nálam ez teljesen random. Most nekem is engedi, de máskor meg ugyanúgy nem csinálok semmit és, akkor meg exist your account...
genndy
De lehet, feltéve hogy nem használtad ki a free weekendet (?nem csak ezt, hanem erre a játékra egyáltalán?)
A mellékelt ábra alapján sokan vannak akinek sikerült... (én is tudnék).

RatBaG
free weekend van, nem lehet jelentkezni rá...

Per Aspera Ad Inferi.

Nem zárt de benyomom ide is hátha érdekel valakit 😊

SzirmosSzisza
Hehe, én is hasonlóan vagyok Alan Wake-kel, de szerencsére munkahelyen gigabit van szóval majd ebédidõ alatt bent hagyom <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ryder62
Elkezdtem tölteni a Max Payne 3-t. 30 giga nem tíz perc mire lejön <#idiota>

Sumér Szél alatt meg biztos nem fullon mászna le hanem épp hogy csak csordogálna.

Igen tudom hogy cheat esetén szokott elõjönni,de az gyorsabb forgás,ez szép lassú,látok mindent de magától is forog és egyszerûen érthetetlen számomra😄 a cheateknél amit eddig láttam gyorsabban szokott forogni.Amúgy köszi a válaszokat😊
wantonly
Van CS1.6 topik.

Amúgy a "körbe forgás" tudtommal cheat esetén szokott elõjönni.
RoboKutya78
hm ez érdekes effekt....
Elsõre arra gondolnék hogy valami egér beállítási gondod lehet, bár ha azt mondod hogy ha máshonnan mész fel jó akkor passzolom a dolgot.😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Sziasztok! Az lenne a bajom hogy bármelyik cs 1.6 szerverre felmegyek,valamiért forgok,körbe és körbe szép lassan balra,és egyszerûen nem tudok rájönni mitõl lehetne ez.Ez csak akkor van ha steambõl megyek fel.Megköszönném ha valaki tudna rá válaszolni,hogy mit lehetne tenni hogy megoldódjon 😊
bon
Ez esetben nincs értelme várnom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
Nem fog bejönni. Ami bundléban egyszer kapható volt, azt megcsillagozzák, és utána úgy is marad. Tehát semmit nem nyersz vele ha késõbb rakod fel.

bon
Aha, akkor érdemes várnom a felajánlással inkább.

genndy
Jár érte contrib pont, csak nem a teljes, hanem asszem csak a fele.
Illetve ilyenekbõl csak 30$-nyi contribod lehet.

grebber
Azt hogy volt vagy van bundleban és nem járt érte pont!

Next PC upgrade: 2022

bon
Steamgift oldalon ha létreakarok hozni egy felajánlást és a játék nev mellett van egy csillag az mit jelent?

Tinman
Valójában 3 -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Szerintem itt nem kéne már kártyázni, eddig is picit zavaró volt sokaknak.

fery02
Akkor most kettõ kártyás topik van?...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Akkor jó, szerencséd volt, de 2.5-ért vagy a te részed volt 2.5?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
g2-k darabja 0.60, eladtam a csomagot 2,5ért 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
10 szintenként kapsz ja.

RoboKutya78
Nem vágom egyszerre csak egy vitrint lehet kirakni vagy többet?
10 szintenként kapok egy vitrint?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Kb. 1 hét.

lalakov
Köszi. 😊
Mardel
Random mint a foil kártya esélye.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

lalakov
A Steam Support mennyi idõ elteltével szokott válaszolni?
genndy
Jó ötlet, sok már a kártyázás itt, jobb a külön topik.

RatBaG: igen. Booster pakkok teljesen véletlenszerûen jönnek, úgyhogy csak fura egybeesés lehetett. Bár amúgy ma sokan mondták, hogy kaptak. Én persze nem 😞