Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbálnám de jobb lenne magyarokkal....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"The below code can be used to create a dynamic forum signature, helping to share your giveaway across other forums and communities with real-time stats." Ez alatt ott van az URL, amit teljes egészében bemásolsz ide és mûködni fog.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Hogy ne csak kapjak adjak is.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De eddig is a Skyrim-ra és DLC-ire a plafon az -50% volt.
Majd mikor már kevesebben veszik meg ennyiért akkor csökkentik az árát.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Télen nyilván lesz még olcsóbb, most nyáron már nem.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Max Payne 3 ennyiért meg igencsak baráti 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Vagy bejelentkezve maradás vagy js kivétele topik fejlécbõl volt a 2 lehetõség.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Érdeklõdnék, hogy ilyenkor mi a teendõ ? Vettem ismerõsömnek egy borderlands season pass-t. Megkapta levette a ~3000Ft-ot, és nekem is ott termett egy a tárolómban. Ilyenkor nyugodtan felhasználhatom, vagy esetleg utána néznek és bannolhatnak ha felhasználom ?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Lesz mivel játszani 😄
Deus Ex Human Revolution lehetne 75-ös. A Missing Link még hiányzik hozzá, 1 euro akárhányat még meg is érne egy ilyen dlc.
Stalkerek meg úgy látszik nem is lesznek akcióban. Teljes áron vannak még most is.
A Steam pénztárcához más ember tud pénzt rakni, úgy hogy semmilyen bankkártyám, paypalom, számlám nincs?
Érdekes ha rámegyek a steames oldalára ( http://store.steampowered.com/app/209460/?l=hungarian ) , akkor kiírja hogy nem elérhetõ nálunk, de ha ezen keresztül megyek rá, akkor jó:
http://store.steampowered.com/app/209460/
Viszont nem nagyon merem megvenni az alsó linekn keresztül, i van ha kifizetem, de aktiválni nem tudom.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont a Falloutokban ez nem volt gond. Igaz hogy az elsõ 10-15 perc arról szól hogy átnézem a térképet hogy miket fedeztem fel, merre jártam, milyen questek vannak meg, milyen tárgyakat szereztem és így tovább. Akkor így már beugrik kb hogy hol hagytam abba.
A játék számomra nem esik szét hiszen nem a története miatt játszom hanem barangolok a nagyvilágban.
Skyrim legalább annyiban jobb lesz hogy ott a dungeonokra kiírja hogy cleared 😄