Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az 1. jelenleg ~80 Ft😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyiknél a nyertes srác megkérdezte, hogy felrakhatja-e újra. hát mondtam neki, hogy rakjad... tõlem azt csinál vele, amit akar, de legalább volt olyan rendes, hogy megkérdezte
én fél év alatt lassan 500 entry-nél járok és még semmit nem nyertem, de szinte csak olyanokra teszek, amik contrisak, meg amik tényleg érdekelnek
Bosco: Elfogadnám a meghívást de elég ritkán adódik lehetõségem felajánlást tenni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem van egy olyan problémám hogy megvettem a ACE COMBAT ASSAULT HORIZON Enhanced Editiont de amikor elinditom azt irja ki hogy "Csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen" ezt hogy lehet megoldani?
Elõre köszönöm a segitsget
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Megnézed piacon többiek mennyiért adják és annyiért 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kártyákat hogy lehet cserélni?Alapból csak az eladás opciót ajánlja fel.Illetve mennyiért érdemes eladogatni?
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Amúgy meg jópár tárgy nem eladható nem is cserélhetõ, nem is lehet valahogy törölniû?
Universal View
Incoming
cserébe egyezkedhetünk😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
682 entry, 4 nyerés (ebbõl 2 SG groupos😊 )