Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Oblivionnál épp, hogy nem a játék hosszú, hanem a fõszál unalmas és inkább csinál mást az ember 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én a fõszálat végigvittem, de a mellékküldetésekbõl maradt valamennyi. Hát, igen. Ilyen is van, mikor egy játék túl hosszú. 😄
SzirmosSzisza
Nekem is ugyanez, Obliviont majdnem végigvittem, aztán valahogy elfeledkeztem róla és nincs kedvem megint nekikezdeni :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nekem nehezemre esik több hónapos kihagyás után visszarázódni egy játékba úgy, hogy ha elkezdett mentést folytatok.
genndy
Gratulálok a nyerteseknek!:
Witcher 1: kill3r21 (kill3r2186)
Witcher 2: Dearone (neki nem tudom az SG.hu-s nevét)
Az ajándékokat e-mailben elküldtem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

azért furcsállom, mert az Ubi-s Hitman Absolutiont és az új Tomb Raidert is elég olcsón adják, de a fél évvel elõbbi FC3-at nem 😞

nálam is ez van, de ha simán rákeresel akkor megnyitja akár a New Vegast, akár a sima Fallout 3 és GOTY kiadás adatlapját

wesker24
Ugyanugy visszadob engem is !
SzirmosSzisza
Erre a linkre nektek bejön valami? Engem visszadob a fõoldalra :/
http://store.steampowered.com/sale/summer2012_fallout

grebber
Idén 1000% hogy nem!

Next PC upgrade: 2022

Far Cry 3 szerintetek lesz 10 euró környékén vagy olcsóbban?

Ryder62
Sztem a sikeresek megint le lesznek árazva a sale végén.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szerintetek amik csak 7-vagy 8 órán keresztül vannak leárazva -75%-ra, azok lesznek még a summer sale folyamán megint ilyen akcióban?

Fabio Capello
oh, Camille.

"Everything that happens, happens for a reason"

grebber
Bujkál bennem "ne költsem el steam-en az ingyen pénzt,mert hátha Gamersgate-en is bedobnak 1-2 címet és majd ott vegyem" kisördög.
Mert ott is van közel 20k bluecoinom ami ugyanúgy ingyen zsé 😄 És inkább ott venném meg.De ahogy az akcióit elnézem ,nem lesz abból semmi.

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
De hát a kártyázás fontosabb mint a bugok javítása...

Ryder62
Megint bedöglött a steam.

Azért kezd már röhejes lenni hogy egy nyomorult hozzászólást sem tudok elküldeni.

Az ilyen dolgok hogy pl normálisan betöltsön minden képet a galériában meg már egyenesen extrának számít :/

Ryder62
Hát azért én se egybe játszom. <#smile> Több hónapot is kihagyok ha ráunok. Aztán ha újra kedvet kapok hozzá folytatom. Lassan egy éve kezdtem a New Vegas ezen végigjátszását.

Sztem Skyrimot is elkezdem majd õsszel aztán lehet hogy 2014 õsszén fejezem be vagy akkor sem.

lalakov
Úgysem nyerek soha, kiszálltam és megvettem mind a kettõt.<#vigyor2>
300 óra? Az durva. 😊 Az a gond, hogy én nem tudnék 300 órát játszani egy játékkal, megunnám. Oblivion-ba belevittem egy végigjátszás alatt kb. 120 órát, de még akkor is maradt tennivaló, de már ráuntam. Persze van olyan játék, amivel több, mint 300 órát játszottam, de azt többszöri végigjátszás alatt és azért eltelt valamennyi idõ a végigjátszások között (Mass Effect 1), de hogy 300 órát játszani valamivel egy végigjátszás alatt, az nekem nem menne. 😊
Ryder62
"845 órányi Fallout 3?
Én is imádtam, de ennyit nem tudtam volna játszani vele..."

Nem nehéz ennyit eltölteni benne. Hiszen sok mod van hozzá + ugye a DLC-k.
A New Vegasban jelenleg 222 óránál tartok. És kb az 1/3-a hátra van (még 3 dlc is) szóval simán lesz ez 300 h.

Ez persze leginkább a rengeteg modnak köszönhetõ.

Kiváncsi leszek Skyrim hol áll majd meg 😄

Jaja részben ez is egy indok a várakozásomnra😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

genndy
Witcher giveaway-ek végeredményét várd meg, feleslegesen ne vásárolj 😊

Köszi, abszolút nem riasztott el... most így hirtelenjében a Soul Reaver 1-et tudnám felhozni, ami hasonló és pár hónapja játszottam ki. Tudom, teljesen más... de azok alapján, amit leírtál: csúnyácska grafika + vissza-vissza járogatás...stb... mégis, napokig odaszögezett a gép elé az atmoszféra miatt😄
Így hát a System shock 2 megvéve, a Witcher meg majd még kiderül (1-et mindenképp megveszem majd mondjuk ennyiért)

Az meg, hogy végeznék-e addig velük... háááát😄 Egyelõre a Borderlands 2-vel kéne végeznem, ami szintén 100+ óra játék elvileg😊

Tény, hogy nem olyan jó az Absolution, mint a korábbi részek, de azért egy végigjátszást megér. Úgy mondanám, hogy rajongóknak kötelezõ. A DLC-ket meg szerintem elfelejtheted nyugodtan. Nincs köztük semmi értelmes. Csak pár fegyver DLC van, amik (feleslegesen) még könnyebbé teszik a játékot. Ráadásul ha "hitmanesen" akarod végigjátszani, akkor úgyse használnád õket.
genndy
Elsõ rész nem kell hozzá szerintem, mert én is anélkül álltam neki, de a logokból kiderül nagyjából az elõzmény is. A grafika ma már elég öregecske, a játékmenet pedig kimondottan régimódi rpg, hosszú, vissza-vissza bóklászós, keresgélõs, nincs sok segítség. Lassú a fejlõdés, nehezek az ellenfelek. Ettõl még nagyon jó, de ha ezek elriasztanak, akkor ne vedd meg.
Witchereket vedd meg most, SS2 végigjátszásba meg nézz bele itt (bocs Tinman a konkurenciáért). Ha még így is kell, akkor vedd meg a következõ leárazásban, addig végzel a Witcherekkel.

Köszi😊
Szerintem mindkettõ be lesz zsákolva... Mert tényleg mindkettõ (3) minõségi és hosszan tartó szórakozásnak tûnik potom összegért... és még ezért is vesztett az Hitman, mert ott vannak azért kételyek az Absolution körül😄

Tinman
System Shock 2-öt pár éve toltam le. Nagyon jó játéknak tartom, de a Witcher-el szembe összhatás terén más ligába játszanak.
Whitchert vegyél nem kérdés! Ráadásul élvezetes játékórában is kb. 3x annyi a Witcher.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát még az orosz árak 444444!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Képzeld el, ha amerikai lennél milyen jók lennének a magyar árak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinman
Kõkemény! Náluk 2850 Ft, ami nálunk 8.500 Ft.

Álljon elém aki támogatja a régiókorlátos rendszert, hadd verem bele egy verembe -.-

Jajj... nehéz visszafognom magam😄
Tegnap sikeresen visszafogtam magam, hogy megvegyem a Hitman Absolution-t (egész packet akarom, az meg úgy jelenleg "túl drága" lett volna nekem😄)
+ nem tudtam eldönteni, hogy azt vegyem, vagy a Witcher sorozatot (szerencse utóbbira még van 1 napom)
Viszont most itt van ez a System Shock 2... nem kérdés, hogy megér ennyit, mert mindenhonnan csak jót olvastam róla... Nektek mi a véleményetek a játékról? Ki játszott vele? És a legfontosabb: Storyban mennyire kell hozzá az elsõ rész? (nem mintha manapság kezdenék neki😄)

Szerény kis felajánlás holnap estig.

genndy
Nyilván oroszból véve a Steamest.

Tinman
WAT????

HOL??? ^^

wesker24
Ugye Ugye !

Pedig a Metro Last Light csak 3300 FT ennyit simán megér ! 😄
jetblack
Metro Last Light -40% <#wow1> francnak vettem tegnap 2 extra TR-t mar banom <#rinya>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mikor most tropicot akartam leszedni látványosan balassult majd egy idõ után megint jött normálisan 2 megával.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SzirmosSzisza
Én nem vettem észre lassulást. Statikus fájlokat nem olyan nehéz megosztani 😄

Ryder62
Milyen a letöltési sebesség Sale alatt?

Ryder62
De vedd figyelembe hogy mással nem igazán játszok. És ezek évek alatt gyûltek így össze 😊

fery02
Akkor elég HC egy játékos lehetsz el kell ismernem. <#wow1>

Minden elismerésem! <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Én konkrétan 1700 ftot fizettem a Bioshock 1-2ért, a Bioshock infinite most is 2800 ft😊

genndy
Én se fogom megvenni, mert nem tetszik, nem jön be. Attól még jó név, nem indie cím.

Tényleg. Csak sajtóvisszhang alapján személy szerint nem tenném triple A közé. <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

genndy
RE6ra gondoltam még.

DarkSector
Resident Evil 6
Hitma Absolution

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TR, Witcher éééés? <#conf>

genndy
Egy? Ebben a csomagban legalább 3 is van 😊