Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Witcher 1: kill3r21 (kill3r2186)
Witcher 2: Dearone (neki nem tudom az SG.hu-s nevét)
Az ajándékokat e-mailben elküldtem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
http://store.steampowered.com/sale/summer2012_fallout
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Everything that happens, happens for a reason"
Mert ott is van közel 20k bluecoinom ami ugyanúgy ingyen zsé 😄 És inkább ott venném meg.De ahogy az akcióit elnézem ,nem lesz abból semmi.
Next PC upgrade: 2022
Azért kezd már röhejes lenni hogy egy nyomorult hozzászólást sem tudok elküldeni.
Az ilyen dolgok hogy pl normálisan betöltsön minden képet a galériában meg már egyenesen extrának számít :/
Sztem Skyrimot is elkezdem majd õsszel aztán lehet hogy 2014 õsszén fejezem be vagy akkor sem.
Én is imádtam, de ennyit nem tudtam volna játszani vele..."
Nem nehéz ennyit eltölteni benne. Hiszen sok mod van hozzá + ugye a DLC-k.
A New Vegasban jelenleg 222 óránál tartok. És kb az 1/3-a hátra van (még 3 dlc is) szóval simán lesz ez 300 h.
Ez persze leginkább a rengeteg modnak köszönhetõ.
Kiváncsi leszek Skyrim hol áll majd meg 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Így hát a System shock 2 megvéve, a Witcher meg majd még kiderül (1-et mindenképp megveszem majd mondjuk ennyiért)
Az meg, hogy végeznék-e addig velük... háááát😄 Egyelõre a Borderlands 2-vel kéne végeznem, ami szintén 100+ óra játék elvileg😊
Witchereket vedd meg most, SS2 végigjátszásba meg nézz bele itt (bocs Tinman a konkurenciáért). Ha még így is kell, akkor vedd meg a következõ leárazásban, addig végzel a Witcherekkel.
Szerintem mindkettõ be lesz zsákolva... Mert tényleg mindkettõ (3) minõségi és hosszan tartó szórakozásnak tûnik potom összegért... és még ezért is vesztett az Hitman, mert ott vannak azért kételyek az Absolution körül😄
Whitchert vegyél nem kérdés! Ráadásul élvezetes játékórában is kb. 3x annyi a Witcher.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Álljon elém aki támogatja a régiókorlátos rendszert, hadd verem bele egy verembe -.-
Tegnap sikeresen visszafogtam magam, hogy megvegyem a Hitman Absolution-t (egész packet akarom, az meg úgy jelenleg "túl drága" lett volna nekem😄)
+ nem tudtam eldönteni, hogy azt vegyem, vagy a Witcher sorozatot (szerencse utóbbira még van 1 napom)
Viszont most itt van ez a System Shock 2... nem kérdés, hogy megér ennyit, mert mindenhonnan csak jót olvastam róla... Nektek mi a véleményetek a játékról? Ki játszott vele? És a legfontosabb: Storyban mennyire kell hozzá az elsõ rész? (nem mintha manapság kezdenék neki😄)
HOL??? ^^
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Minden elismerésem! <#eljen>#eljen>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hitma Absolution
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"