Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg valakit érdekel Shadow Warrior Classic Redux -33% kupon?Most kaptam és nem igazán tudok vele mit kezdeni.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

bon
Köszi a felajánlásokat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

FZoleee

3 példány, sok szerencsét 😄
RoboKutya78
hu ha erre benevezek😊 köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Igen. Nincs különbség, az egyetlen feltétel hogy legyen legalább két jelentkezõ.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

FZoleee
Egyébként a group giveaway-ek beleszámítanak a contribution value-be?
bon
Na még néhány engem nem érdeklõ játék:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
<#eljen>

bon
Egy kis repkedõs játék:

Ryder62
Mennék szavazni és ezt látom:

"Community’s Choice voting has ended.
Experiencing voting withdrawal?"

LOL 😄

el is felejtettem hogy vége a nyári vásárnak ... ööö... épp most 😛

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

"Cards earned: 4
Cards earned through purchases: 0
Cards earned by voting on the Community's Choice Sale: 4"

Ezt írja a steam neki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

köszi,skyrimes elemeknél ott van,de dota 2-es elemeknél nincs...
Hát este 7-ig summer van tehát meg kellett volna adnia.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

wantonly
Dettó, viszont az utolsó fillérig el is költöttem akciós játékokra, szóval azért nem buktam akkorát. Oké, hogy késõbb többet kapsz, de akkor már maximum a napi akcióban vásárolhatsz belõle érdemben. Mivel 35-40.000db van ezekbõl egyenként, még egy darabig biztos várni kell. Mondjuk még mindig be lehetne vásárolni 0,12-ért darabját (ha nem lenne halott a piac). Amúgy én már feltenni sem tudok, pedig van még sok kártyám. Gondoltam így a sale végén még összehozok valamit, de nem jelenik meg a piacon amit felteszek (szokás szerint).
SzirmosSzisza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Most a hozzászólások alapján rájöttem, hogy mekkora egy barom állat vagyok. A Summer Sale kártyákat rögtön eladtam, lóf@sz pénzért, amint kaptam egyet, ahelyett, hogy megvártam volna, kicsit feljebb menjen az ára pár héttel a sale után. <#idiota><#zavart1>
valaki segítsen,hol a francba tudok feliratkozni egy elemre a mûhelyben? egyszerûen nem bírom megtalálni
Daell Drow
Szerintem mar lejart az ido, ugy tudom csak summer ideje alatt volt ervenyes a viszamenoleg megadni a kartyat.
Egyik ismerõsõm panaszkodott ma hogy elérte az 5-ös szintet de a szavazásokért járó kártyákat nem kapta meg.
Pedig írta a steam hogy visszamenõleg is jár a kártya ha valaki eléri az 5-ös szintet.
Ott egy play felirat a kitûzõknél a summer kártyáknál de ha rákattint semmit nem csinál csak lefagy néha a steam.

wesker24
Hát az nem pár nap lesz hanem 1 hét !

Én is igy jártam feltöltöttem a Walletett erre kiirta nem használhatod a Marketet egy hétig ! Hála isten most szerdán jár le a tiltás !
HeadHunter86
Feltöltöttem. Erre nem engedi, mert várnom kell pár napot, mivel most töltöttem fel. Fasza...

Daell Drow
A summer kartyak ba erdemes fektetni, azok par napja beka segge alatt voltak. De a mai nap mar megindultak felfele, mert jatekokkal ellentetben ez veges.
Szabi
jó kérdés, de már elindultak felfelé

HeadHunter86
Most gondolkodom hogy feltöltsem-e a STEAM wallettem és vegyek pár kártyát. Megéri? Mennyire mehetnek fel most az árak?

Botond
Nos, akkor kár volt eladni õket, fel fog menni az áruk.
IMYke2.0.0.0
Nem többé semmi sem esik - venned, cserélned kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Egy játékból 4 kártya esik. Ha azokat eladtam, akkor ennyi? Nem esik újra 4?
hello,a steam mûhelyben csak akkor iratkozhatok fel egy elemre ha megvan a játék amihez tartozik?
frango
Értem. Kösz! Azt hittem, hogy azok külön vannak.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

genndy
A harmadikat is ingame idõért fogod megkapni. A három játékidõ miatt megkapott kártya "A játék megvásárlásával szerzett kártya".

frango
Aha. Csak a kérdés nem ez volt.😊

genndy
Akkor játssz még egy kicsit és megkapod a harmadikat is. Kb. 20 percenként dob egyet.
Egyébként van direkt kártyázós topik, bannerban. Ilyen kérdéseket oda.

frango
Megvettem a CS:GO-t és a kártyáknál írja, hogy: "A játék megvásárlásával szerzett kártyák: 3" - Kellett volna kapnom 3 kártyát? Mert eddig csak kettõt kaptam az ingame eltöltött idõért.

akkor azt hiszem a Walking Dead lesz nálam a befejezés... egész jó akció
IMYke2.0.0.0
Ki is van írva.

"It’s the last day of the sale and we’ve brought back the most popular deals. Don’t miss out!"

Nem lesz új napi ajánlat, és a flash-ek is kifutnak holnap.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

üdv ami most kiderült akció az ezekszerint az utolsó?
Ja, azt nem tettem hozzá, hogy ha egy játék serial számát adod meg, akkor azt be kell szkennelned és a szám alá odaírnod a a Steam profilod nevét.
scomcomputers
Köszi...
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Írsz Steam support-nak, hogy mi a gondod és szeretnél másik email címet használni a fiókhoz. Õk meg majd visszaírnak, bizonyítsd, hogy tiéd a fiók. Ehhez vagy a fiókhoz regisztráld bankkártyád utolsó 4 számát kell majd megadnod, vagy valamelyik játék serial számát, ami a Steam fiókodhoz van kötve, esetleg Paypal-nál a tranzakció számát, ha azon keresztül vásároltál.
scomcomputers
Sziasztok, segítséget kérnék:
-van egy régi steam fiókom egy pár játékkal a minap gondoltam elõszedem és végig tolom a régi játékaimat,na most nem tudok belépni,az ok, hogy nem jön meg az azonosító számokkal az email a nyomorult C2.HU-ra, mit tehetek hogy ezt megoldjam,néztem a spamok között is de ott sincs semmi email,pedig vagy 10-szer próbálkoztam....
pedig régen jó volt a C2 Mail,de mostanában szar az egész,bár most volt náluk rendszer update...
Köszönöm...

* Scomcomputers the future of computing!*

Állítólag minden új fizetési eszköz megadásánál (mivel még nem fizettem steamre így az elsõ is újnak számít gondolom) zárolnak egy hétre hogy megakadályozzák a lopott kártyával való fizetést.
DarkSector
szerintem sem, ha viszont ugyanazzal fizetsz több profilba akkor lehetséges.
Vagy ha az adott bank ezt nem engedi biztonsági okokból.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csokalaci
Nekem is maestro kártyám van és paypal-al tökéletesen lehet használni. A zárolásos dolgot nem nagyon ismerem de nem hiszem, hogy ha paypal-al fizetsz akkor zárolnának.

http://facebook.com/musicleander

Nem sajnálnék, de nem tudnám megvenni két okból sem akció alatt:

1) csak öcsémnek van bankkártyája de az is maestro amivel nem lehet steamre befizetni vagy vásárolni
2) ha tudnék is tölteni 1 hétre zárolnák a számlát és csak utána tudnék vásárolni, addigra meg vége lenne minden akciónak...
DarkSector
Jah visszaált már, de eddig meg 85FT volt mostmár baromság megvenni, ha eddig valakinek nem kellett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
jelenleg 2,37€

DarkSector
haccáz?
talán 85FT kb.

MerlinW
Ha 600Ft-ot sajnálsz rá... no comment.

[merlinw.org]

Láttam, jelentkeztem is jó párra 😄 Csak még ez sem garancia arra hogy nyerjek is belõle 😄