Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Community’s Choice voting has ended.
Experiencing voting withdrawal?"
LOL 😄
el is felejtettem hogy vége a nyári vásárnak ... ööö... épp most 😛
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Cards earned through purchases: 0
Cards earned by voting on the Community's Choice Sale: 4"
Ezt írja a steam neki.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pedig írta a steam hogy visszamenõleg is jár a kártya ha valaki eléri az 5-ös szintet.
Ott egy play felirat a kitûzõknél a summer kártyáknál de ha rákattint semmit nem csinál csak lefagy néha a steam.
Én is igy jártam feltöltöttem a Walletett erre kiirta nem használhatod a Marketet egy hétig ! Hála isten most szerdán jár le a tiltás !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Egyébként van direkt kártyázós topik, bannerban. Ilyen kérdéseket oda.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"It’s the last day of the sale and we’ve brought back the most popular deals. Don’t miss out!"
Nem lesz új napi ajánlat, és a flash-ek is kifutnak holnap.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-van egy régi steam fiókom egy pár játékkal a minap gondoltam elõszedem és végig tolom a régi játékaimat,na most nem tudok belépni,az ok, hogy nem jön meg az azonosító számokkal az email a nyomorult C2.HU-ra, mit tehetek hogy ezt megoldjam,néztem a spamok között is de ott sincs semmi email,pedig vagy 10-szer próbálkoztam....
pedig régen jó volt a C2 Mail,de mostanában szar az egész,bár most volt náluk rendszer update...
Köszönöm...
* Scomcomputers the future of computing!*
Vagy ha az adott bank ezt nem engedi biztonsági okokból.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://facebook.com/musicleander
1) csak öcsémnek van bankkártyája de az is maestro amivel nem lehet steamre befizetni vagy vásárolni
2) ha tudnék is tölteni 1 hétre zárolnák a számlát és csak utána tudnék vásárolni, addigra meg vége lenne minden akciónak...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
talán 85FT kb.