Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
De nemár... 😄 Azért nézzed, hogy aktiválja és fog-e játszani vele. Én azt az egy játékot amit nyertem, kimaxoltam... 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

RelakS
6 napja regisztrált
26 játékra pályázott
és elvitte a HL1 Anthologyt
<#boxer>

Mákoskalács... <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Tudná linkelni valaki azt a "képregényt", amiben a steam summer sale-en a srác bevásárol, majd egy hét múlva megint csak unatkozik?
Nem találom :S

Köszönöm.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

RelakS
Ja, hogy azt szeretnéd, hogy minden alkalommal kérje a jelszót!

Válaszd a Steam menüben a Log in as different user-t, és ne pipáld ki a Remember my password-öt

Igen azt kikapcsoltam a beállításokban,de amikor az elindítom a klienst akkor ott bepipáltam ,hogy ne kérje a jelszót és most egybõl belépek.Hogy tudom visszaállítani?

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

RelakS
ha arra gondolsz, hogy ne induljon a steam a windows indulásakor:
Belépsz Steam-be
Steam / Settings
Interface fül
pipát ki a "Run Steam when my computer starts" jelölõnégyzetbõl

Hali
Azt hol tudom megváltoztatni,hogy ne lépjen be egybõl a kliensbe és kérje a jelszót?Be lett pipálva véletlenül az autó belépés.
Köszi

penge96
Szoktam ott is jelentkezni, általában még olyanokban sem nyerek, ahol csak 8-an vannak... 😄 Életemben nem nyertem még tombolán, semmi ilyesmin. Szóval én annak is örülök, hogy Giftsen egyszer nyertem eddig. Csak azért nem adtam fel. 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

wantonly
Nem kell privát, SG.hu csoport kezdetnék, ott elég jó eséllyel lehet nyerni.
penge96
Oké, vannak ilyen aranykezû emberek, nézegettem is pár profilt, volt olyan aki 340 játékból négyszer nyert... aki pedig privátban tolja az már bõven 80 játék fölött jár. Én ha 10000 körül ha háromszor fogok nyerni, jó esetben. 😄

RelakS
uhh... nem is gondoltam volna, hogy már 259 sorsoláson vagyok túl <#csodalk>

nézni meg nem néztem 😊

wantonly
Nekem egyszer 4882 jelentkezõbõl sikerül nyernem. 0.02% chance to win. 😊
penge96
281 entrie után ne is várd, hogy rögtön nyerj. 😄 Én 1300 alatt nyertem egyszer...

RelakS
Nincs mit 😊

Gondoltam, ráállok arra, hogy legalább 15 dodós contributor only cuccokra is ráugorhassak.

Bár eddig még semmit nem nyertem :/

genndy
Szép! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm!!!<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
ha esetleg érdekelne valakit egy publikus giveaway

Zeller01
Attól, hogy 0. szinten vagy ne a Steam-et okold 😉

. : Z E L L E R : .

Ryder62
Már megint szar a Steam

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

FZoleee
Nincs mit 😊
Én is köszönöm még egyszer a Renegade Ops-t! 😊
Köszönöm a Renegade Ops-ot! 😊

Mardel
Elvileg az euros árra már nem teszik rá a helyi ÁFÁkat, ami nálunk finom kis 27%.
De ha USA-ból rendelsz akkor ott vana VÁM, meg a 27% ÁFA terhe, így már nem biztos hogy olcsóbb.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Játékoknál még hagyján, de hogy az új Xbox és PS annyiba fog kerülni euróban, mint dollárban, az már tényleg nevetséges.
Atisz
Ez egyébként teljesen nevetséges, hogy hülyének nézik az európaiakat az €=$ megközelítéssel. Az euró mindig jobb volt a dollárnál, még akkor is, amikor csak számlapénzként létezett 😊

Azért az ilyesmi 2013-ban übergáz, ezért is komolytalan a Steam. Én az angol amazonra adom a voksom, nagyon korrekt árakon lehet igen komoly cuccokat beszerezni (ha UK-ban tartózkodsz/ismerõsöd ott él, akkor többnyire még szállítási díj sincs belföldre).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Meg ugye nem a Valve dönti el (sokszor szóba került már). A kiadó úgy döntött, hogy most lesz akcióban. Egyébként meg csak pár napot csúsztak az SShez képest, úgyhogy szinte mindegy.

Mardel
Mert?

A Stalker eleveszett volna a sok akció között.
Most hogy alig pár játék van leakciózva így talán többen veszik meg mintha steam salen kapott volna ugyanennyit.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ryder62
Ezek hülyék? SS után akciózzák le a Stalkert? SS alatt meg normál áron adták.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RatBaG
a steam legjobb ajánlata <#idiota>
http://store.steampowered.com/app/2910/

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Nem értem mi ezen a bonyolult. 😄

Nekem nem kell steam-et bemutatni, az egész accountomra nem költöttem annyit mint mások 1 nagy sale-ban. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én semmit, csak mondtam hogy steam összeségében drága, nem tekintem akciósnak, nem is vásárolok ott hacsak nem ütik el a leárazást.
Semmi egyébb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Jó akció az, csak olcsóbban kijössz Amazonról a dollár miatt, még ha az is csak -75%-ot tesz rá.
Steamnek jó akciói vannak, de másnál már vagy elõbb megkapod ugyanakkora leárazással. Vagy nagyobb kedvezménnyel (bár lehet hogy csak kicsit késõbb, de még mindig elõbb, mint hogy a Steam alapárat csökkentene/újra akciózna).

IMYke2.0.0.0
S mit akarsz bizonyítani azzal, hogy a múltban hol volt olcsóbb?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
BL2 tudtommal GG-en volt a legolcsóbb.

DarkSector
Mindennel olcsóbban jössz ki, mert amazon pl több % engedmény + dollárban fizetsz.
Gamersgate és GMG több % engedmény + kupon.

Szóval 2 egymást követõ akcióban ha összenézed steam tuti nem olcsóbb, steam azért olcsó mert akkor rukkol elõ a bevett áraival mikor más éppen pihen.

Most vajon miért lehet az hogy nekem minden játékom szinte külsõstõl van?
Nem azért van ez mert egyszerûbb amazonon venni mint steam-en hanem mert olcsóbb.

Darksiders-t pl az elsõ második részt meg a dlc-ket amazonon 5 dollár volt asszem kuponnal, az sac 3.75 euro...nézd meg steam-en, és azóta kb 1 év eltelt.

genndy
Nuuvem biztos hogy veri árban. Csak ott meg a régiózár kavarhat be, meg a nyelv (tehát lehet hogy csak a portugál nyelv lesz benne).
Pl. amit én vettem: Skyrim-Dragonborn. Steamen -50% akcióban volt ~3000 Ft, nuuvemen ~2000 (és ugyanaz, mint a Steames, nincs nyelvprobléma sem). Befért mellé még egy BG-EE 800-ért.

bosco05
Egyértelmû, csak azt nem értem, hogy a 75% oFF az mitõl nem számít jó akciónak?
bosco05
Tél végén vettem BL2-t akcióban 75% off. Akkor 50 eurós gémet megkaptam 12,50-ért, szerintem ez akció.
genndy
De most nincs is rá akció, se Steamen, se Amazonon. persze hogy drága lenne.

bosco05
Igen, idõben verve van a Steam ez tény, de árban? Rengeteget nézelõdök de nem láttam még ilyet.
DarkSector
Azt mondom hogy ha egy adott pillanatban nézed akkor a steam jó, de ha már tapasztalt vagy és nem ugrasz elsõre egy játékra, és 2-3 heted van, nem kell éveket várnod, kurvaélet hogy steam-en kívül máshonnan SOKKAL olcsóbban megkapod.

Steam árak, sale-nál nem akciók, akció a többi külsõs oldalon van, steam-en max akkor van ha néha megszalad a tinta és rányomnak valamire 90%-offot.

bosco05
Jó de ez nem általánosságban van így, hanem csak egy-egy cuccal nem? Ha pl a BL2-t most meg akarnám venni SP-vel akkor 60 dolcsi, aminél én lényegesen olcsóbban vettem pl.
genndy
BL2-nél az alapjáték meg az SP volt máshol hamarabb akcióban, mint a Steamen. De jobban leárazva máshol sem volt, mint a Steamen, csak elõbb.
Tehát kb. egy hónapja máshonnan már meglehetett a B2+SP annyiért, mint amennyiért a Sale alatt megvehetted Steamen.
(A többi DLC-t speciel nem tudom, de szerintem azok is voltak már máshol ELÕBB akcióban. Nem olcsóbban, csak korábban.)

DarkSector
Na figy.

Van egy x játék steam-en tegyükfel Darksiders 2, steam-en akcióba -75%, pl legyen 7.5 euro, ha amazonon megveszed adnak 80-90% offot, megveszed 5 dollárba, és nyersz 2200 vs 1100.

bosco05
Én nem akarom hogy igazam legyen, csak nem értem amit mondasz 😄
bosco05
Igen de a pass csak egy részét tartalmazza a DLC-knek, a többi nem is elérhetõ pl Amazonon. Steamen is volt ennyiért, 10 euró volt a Season Pass, ami 3000 ft ugyebár.
DarkSector
Akkor jobban jársz ha 5 év múlva egy hibás 90%-os steam leárazást hasonlítasz egy fullos amazon-hoz...és még inkább igazad elsz. 😊

DarkSector
Én meg 100 euro-t 10 dollárért.
Mert egyréészt akcióban az euro az dollár, és nem állnak meg 75%-ban, hanem elmennek 90+ -ba akár.

De ha most éppen nézed és nem akarsz várni naná hogy ott vedd ahol olcsóbb, Borderlands 2 most Amazonon 30 dollár, és Pass is 30 dollár. = 60 dollár....de ez most van.

Ha nem tudsz várni.

bosco05
Én értem, de ebben nincs több ezer forintos eltérés még nagyobb mennyiségnél sem, vagy akkor én nem ismerem a devizapiacot...