Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most ne keverjtek azzal hogy most adjuramisten mi olcsóbb hol, persze most olcsóbb, de ez nem ugyanaz mint ha azt mondod hogy steam-en jó akciók vannak, lofaszt. 😛
Érzitek a jelentésben a különbséget? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt pl tartalmaz egy új küldetést Nico szemszögébõl.
Válasz 'bosco05' üzenetére (#18990)
Nem adnak vissza pénzt, csak ha az elõvétel volt és akkor is csak akkor ha az a játék még nem jelent meg. Refund Policy
Steam elõfizetõi szerzõdés 3-as pontjában van.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De megszivattak a Broken Sword-el is. Azt elfelejtették odaírni, hogy a directors CUT verziót árulják, így besétáltam a csapdába. Szerencsére nem volt nagy összeg, így megvettem GOG-on is, ahol adták mellé az eredeti verziót is.
BioShock Infinite: Steam-en 50EUR (kb. 14.000ft), CdGalaxisban jelenelg 6.990!
Civilization 5 Steam: 30EUR (8.500Ft), dobozos: 3.990Ft
Xcom:EU Steam: 40EUR (11.500ft), dobozos (CdGal): 7.990ft
Durvább:
Hearts of iron GOLD+The Kings' Crusade+Resident Evil Operation Racoon City
Egy csomagban 990Ft CD Galaxisban!
Ezzel szemben Steam-en:
Hearts of iron GOLD: 15Eur(4.200Ft)
The Kings' Crusade: 10Eur (2.800Ft)
Resident Evil: 28EUR (8.000Ft)
Összesen lenne a 3 game 15.000Ft Steam-en, ami 990Ft-ért megvehetõ dobozosan. Sose fogom megérteni, hogyan lehet ennyivel drágább egy termék, amihez sem gyártási, sem szállítási, sem csomagolási költség nem adódik hozzá...
- Megbízható, ez igaz. Ugyanakkor idegtépõ, amikor nem tudok játszani, pl. az alábbi üzenet miatt "Telepítés folyamatban...1% aztán percekig semmi, majd átvált erre: A Steam szerverek jelenleg túlterheltek a(z) XXX kérésed kezeléséhez.." Legutóbb tegnap voltam képtelen Portal2-t nyomni, emiatt. Ilyenkor már OFF-line módban sem indul el a játék. Éppen ezért, már ki is kapcsoltam az automatikus frissítést.
- Felhõ nekem nem szempont, én messzirõl kerülöm, de értem, hogy mások igénylik. Ezzel nincs gond.
- Big Picture Ok.
- Patch-elés: Nos, ez nekem csk a bajt okozta állandóan. Nem egyszer volt, hogy patch címszó alatt elkezdte ismét letölteni az egész játékot. Nem volt kellemes, amikor játék helyett több órás várakozás lett a szórakozásból. Jelenleg 38 játékom van steam-en, mielõtt kikapcsoltam ezt az eszement auto patch funciót, volt olyan, hogy 12db game kezdett el egyszerre frissülni, nagyjából 28óra lett volna kivárni mire mindet letölti. De a magyarítások esetén is csak bekavar, ha azonnal minden frissül. Pár játékomat ez is hazavágta és ami a leggázabb, hogy ilyenkor nincs downgrade lehetõség. Vagyis az addig tökéletesen futó, magyarított játékot soha többé nem tudtam mûködésre bírni, vagy csak eredeti nyelvezettel. Szerencsére, a frissítés kikapcsolható, de még így is vigyázni kell, mert ha egyszer véletlenül aktiválom, akkor lõttek a magyarított játéknak (hacsak a fordító nem adott ki közben frissítést).
- Multi biztos jó, én nem multizok
- Ajéndékozás ok.
- Achievment (kisgyerekeknek, esetleg)
- Multi platform: Nos, ez talán az egyetlen olyan szolgáltatás, amit rendkívül hasznosnak tartok!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Meg nem egy embertol olvastam mar, hogy meg sem veszi mert nincs achi a jatekhoz...
Szamomra az achik olyanok, hogy tudod vegigjatszas utan mar elo nem venbed de megrogzott achi vadasz vagy es csak ezert beleolsz meg X orat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többire lenne érdeklõdõ? Valami hasonló kis áru game érdekel cserélni.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Es ne azert legyen 30 ora a jatekido mert alapbol 6 oranyi elmenyt nyujt a single resze, a maradek meg achi vadaszat.
A "The Walking Dead" ilyen szempontból csalódás (lett volna, ha megvettem volna).
- Kényelmes a vásárlás
- komplett közösségi rendszer, guide-ok, rendszeres akciók
- achievementek (valaki szerint hülyeség, valaki szerint nem)
- automatikus frissítés
- ha megrohad a CD, nem veszik el a játékod
- ha valami gond van egy játékkal nem kell újratelepítened, ahogy OS újratelepítés után sem
- mentések, elõrehaladások online tárolódnak.
- közösségi piac
- közös platform (Win, Mac, Linux, PS3)
Drágább. Miért drágább? Lásd a fenti listát és gondolkodj el rajta. Ha nincs a fentiekre szükséged, irány a bolt.
[merlinw.org]
A kártyának az az értelme hogy pénzhez jutsz.
Vagyis nem feltétlen kézpénzre. De kisebb ügyességgel megoldható.
Sorolom, hogy nekem miért is jó a steam:
- kényelmes vásárlás (ezt írtad te is)
- megbízható
- a legtöbb általam játszott játék felhõ támogatott
- nagy képernyõ módban tud indulni (amikor tv-re van kötve)
- nem kell patchelgetni a játékokat, naprakészen tart mindent
- a barátaimat nagyon könnyen elérem és bármikor behívhatom õket játszani, vagy akár rájuk is csatlakozhatok
- a steamen belüli csoportok igen hasznosak és közösségépítõ jellegûek (már amelyik)
- remek ajándékozási rendszere van
Egyelõre ennyi jut eszembe, de nem is gondoltam végig igazán. Amit te írtál az egy általánosítás, ha azt az energiádat amivel ezt a hsz-t megírtad a googlebe fektetted volna olvashatóak lennének a betûid...