Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az meg a másik. Ahogy Amazon-ra is 2 perc regisztrálni, ott is sima kártyás fizetés van.

[merlinw.org]

Mardel
Paypalon keresztûl is lehet bankkártyával fizetni, paypal fiókot regisztrálni meg kb 5 perc.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

értem köszi,akkor úgy fogom csinálni
MerlinW
Google accountod van? Ott a google checkout. Megadod a bankkártya adataidat és annyi.

[merlinw.org]

köszi,de nincsen paypalom,én bankkártyával fizetek,amivel humblebundle-n nem lehet,ha jól tudom
MerlinW
Igen, de itt sokkal olcsóbb ($5,12) és kapsz hozzá még 7 jó játékot is.

[merlinw.org]

tehát ha most veszek egy saints row full package-t,akkor kapok egy kulcsot a steamhez?
IMYke2.0.0.0
CD-kódot kapsz (helyben letöltéssel (DRM Free és más védelmek), vagy beregisztrálással más rendszerekre: STEAM, Origin, Uplay).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hello,a gamersgate-n cd kulcsot lehet venni,vagy dobozos játékot postáznak?
penge96
Rendben, köszönöm a választ. Eddig mindig megköszöntem a felajánlásokat, remélem továbbra sem fogom elfelejteni. 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

MerlinW
Aki már tag, azt csak akkor rakom ki, ha megszegi a kemény 2-3 alapszabálynak egyikét (egy account/ember, megköszönjük az felajánlást és... asszem ennyi... kulturáltan viselkedünk, nem lopunk, csalunk, embertölünk, blabla).

A kirúgás Steam-en végleges, utána nem lehet abba a csoportba meghívni megint az adott felhasználót (account)-ot. Ezért is vagyok "szigorúbb" felvételkor, mint kirúgáskor.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem Steam topik csoport ez, hanem SG.hu. Tehát felõlem jöhetnek pucércsajosképes topikokból is. Lényeg, hogy az SG közösség aktív tagja legyen.

[merlinw.org]

MerlinW
Eddig sem küldtem meghívót annak, aki nem írt a fórumba 1-2-3 éve vagy soha. Csak unalmas a vita, amit egyesek priviben rendeznek. Oda persze tudnak írni😊

A privát üzenet fejlécébõl látom az író profilját, ezzel a részével sosem volt gond😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Minden felajánlást szívesen vesz a csoport. És biztos vagyok benne, hogy az általad felajánlásra szánt Trine 1 + 2 játékokra is lennének jelentkezõk!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Még 2 db. Sanctum 2 eladó!

900 Ft/db.

P.ü., ha érdekel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem csak Trine 1. kellene a 2 megvan már 😊
penge96
Értem. Hát már tag vagyok, SG-n pedig 6 éve fórumozgatok, remélem továbbra is a csoport tagja maradhatok. 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

genndy
Ha már tag vagy a Steames csoportban, akkor nem fog kirúgni.
Ha meg még nem vagy tag, és jelentkezni akarsz, akkor Merlin eldönti. Nyilván a döntésben szerepen van az itteni (vagy globálisan SG.hu fórumbeli) aktivitásnak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Nem tudom. Nem tudtam kipróbálni, csak elméletben játszottam le. Ezért kérdeztem jól gondolom-e. De akkor jó, ez egyszerû. Köszönöm. 😊
penge96
Én nagyon ritkán szoktam kommentelni, mivel Steam-en keresztül nem tudok vásárolni, így a témák jelentõs részébõl ki kell, hogy maradjak. Ennek ellenére napi szinte látogatom a fórumot, ez így még korrekt? Egyébként itt lenne vevõ valaki Trine 1-2-re? Mert terveztem, hogy csinálok egy group giveaway-t, de ha már kb. mindenkinek megvan akkor nem veszem meg potyára. 😄

Sir Quno Jedi
Amúgy még ez sem kell, ha pl. chat-elsz vele és õ futtatja a programot és meghív bele, akkor csak rá kell kattintani a felkínált join-ra és máris tölti neked is be a programot és haller.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
merthogy még mit kéne tenni??? 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lalakov
Coopban hogyan kell játszani Steamen baráttal? Elindítjuk mindketten az adott játékot, elõhívja az egyik fél a Steamet játékon belül, barátlista, barát, csatlakozás játékhoz? Ennyi?
lalakov
Értem. 😊

Nem akarok vitát generálni, csak érdeklõdtem. 😊
SzirmosSzisza
max 30 ember, csoportban, ha jól emlékszem több, mint 100-an vannak 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jó csak azért írtam hogy modikat sem muszáj bevonni a dologba,nickrõl meg lehet állapítani úgyis ki szokott ide irkálni 😊
genndy
MerlinW pont ez írta, hogy megnézi, felesleges is trükközni. meg ezért is takarított nem olyan rég.

Ezért kellene csak olyan tagnak adni meghívót aki linkeli az itteni profilját is és megnézni hogy aktív-e 😊
genndy
Szerintem ezt csak az új meghívót kéregetõknek szánta (akik nyilván csak a giftekre pályáznak), pucolás az volt kb. egy éve. Akkor elég sok ember ki lett szórva (külföldiek vagy inaktívak).

lalakov
Ez most azt jelenti, hogy meg is tisztítod a csoportot vagy az elkövetkezõ belépõkre vonatkozik? 😊
lalakov
Nincsenek külön kulcsok az egyes játékokhoz, csoportba vannak szedve.
DarkSector
Veszteséggel igen.
2 euro-t ha átad, az neki kb 2.3-2.4 euroba fáj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jah,értem
lostprophet
Trükközni kell. Az eladó felrak valami kupont vagy valamit marketba, amit én megveszek és így lehet csak átadni (meg ugye egy része a Valve-é).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

steam walletból lehet pénzt adni másoknak?
lostprophet
Ha valakinek van felesleges Sacred Citadel és SR3 Full Package játéka a bundle-bõl, Steam walletembõl tudnék cserébe adni.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Ryder62
Adott a Fallout New Vegas aminél kicsiny országunk a keleti régióba van sorolva (orosz, ukrán és még kitudja kik) Nah most ha bemegyek mondjuk screenshottokat nézni szinte csak oroszt látok. Nem lehet átállítani hogy más régiók shotjait is lássam? És ha feltöltök egy képernyõmentést akkor csak a kelet európaiak látják? Vagy hogy van ez?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Panzeradler
Failed to contact key server hibára nem tudjátok mi a megoldás?

Humble Bundles Risen(1)-nél jött elõ, lehet a sok beregisztrálás miatt le van terhelve a steam?
Humbli Bundlihoz megjöttek az új játékok.

Metro 2033
Risen
Sacred Citadel

Aki korábban megvette az 1 dolláros pakkot, az ezeket is megkapta.
MerlinW
Azoknak akik sosem írtak még ebbe a topikba (sem):

Kezd unalmas lenni, hogy egy csomó olyan emberke kér meghívót a csoportba, aki 1-2-3 éve vagy még soha sem írt be a fórumba, sõt látogatni is alig látogatja...

Nem véletlenül hívják közösségnek a dolgot. Trükközni is felesleges, mert mindent meg tudok kérdezni a moderátoroktól.

[merlinw.org]

genndy
<#worship><#worship>
Mindkettõre jelentkezek is!

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo

GL
SzirmosSzisza
Napszemcsi nem is cserélhetõ, ha jól tudom 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tototto
gyerekek napi sztímattyalál
kép
még neki nincs ideje, jót röhögtem 😄

DarkSector
Ez egy szép példa hogy mit lehet csinálni a steam kuponokkal.
Segget törölni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Egy csomószor osztogatták már ingyen.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

66% OFF Faerie Solitaire
Akit érdekel szóljon.