Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
#19252 Igazad van.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"A Google szöveges üzenetben is el tudja küldeni az ellenõrzõ kódokat telefonjára. A szolgáltató díjat számíthat fel az üzenetekért."
Feltörnek egy fórumot vagy egyéb más oldalt ahova email címelle regisztrálsz be, után az emailt és a jelszót bepróbálhatják.
Sok esetben a felhasználük email címének jelszava megegyezik egy másik oldalon regisztrált fiókjának a jelszavával.
Régi emailekbõl meg kiderül, hogy azzal az email címmel még hova regisztrált.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
#19243: ilyen szempontból nem nagyon, nagyobb oldalakon X próbálkozás után tiltás/kacsa van. (de ártati sose árt, én Steamhez generáltam egy random mondatot aztán azt megjegyeztem 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval mit kap aki megveszi ?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ezek a játékkártya izék mire jók ?
Van nekem négy is eladnám én,de aki megveszi mit csinálhat vele ?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"Timeo Danaos et dona ferentes."
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De amúgy igen a Gmail eléggé megbízható. (pl ha más országból lépsz be akkor nem is enged tovább, nekem volt olyan, hogy véletlen német proxyról léptem be és kérdezett extra kérdést, meg volt olyan is, hogy beléptem és kiírta, hogy Kínából valaki be akart lépni, valszeg nem te voltál, szal jó lenne jelszót változtatni 😄).
Illetve még az is nagyon hasznos, ha a community id-d nem ugyanaz, mint a felhasználó neved (igen tudom ez alap, de nekem pl 2 évig ugyanaz volt)
portál volt az elsõ és az pl tisztelet példány
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De azért remélem sose kell meg van steam guards is biztos ami biztos.
F
[merlinw.org]
Nem kell minden játékot visszaigazolnom rajta?
Minél több vagy drágább játékaid vannak az accodon kiteszed magad a kíváncsi szemek figyelésének 😞
[merlinw.org]
Ma reggel próbáltam belépni a steam accountomra, amit minden nap használok, és kiírta, hogy új gép, verification e-amilt küld. Ilyen régebben is volt, mondom oké. De nem jött meg az email hiába vártam. Küldtem újra, mikor észrevettem, hogy az írja hogy az e-mail elküldte a yahoo.com-os email címemre... Az a gond hogy nekem sose volt yahoo.com-os címem, és a steam is egy citromaileset használt, amit sose változtattam meg. Szóval most nem tudok belépni, pedig csomó vásárolt játék van rajta. Írtam steam supportnak, kiváncsi vagyok milyen hamar foglalkoznak vele, vagy fognak -e. Valakinek volt már hasonló? Ez õ felõlük valami hiba, vagy valami más dolog?
[merlinw.org]