Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan a Warriors of the North is? 😊
tototto
Itt is köszönöm szépen a Crossworld-öt bon, így teljes lett a sorozat végre 😊

Tinman
Tárgytalan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

okköszcsá
Tinman
Fortix I. játéka valakinek?

Adnék érte ezekbõl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Space Pirates and Zombies
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Dear Esther
- Defense Grid: The Awakening
- Uplink
- The Ship (ez gift)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bon
Nyertesnek elküldve a nyeremény, tessék a postafiókat figyelni!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
Nyílton sikerült megnyernem 280 emberbõl, úgyhogy erre már nem jelentkezek 😊 Persze <#worship>!

bon : ne ajánlgassad má'! Ilyen kevés emberbõl még van is esélyem megnyerni! <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Még 3 óra, tessék jelentkezni rá, mert az 6 fõ nem tõl sok:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Itt is nagy köszönet érte. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Hátha valakit érdekelne:

http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/action/max-payne-complete-bundle/
Dj Tommy
Küldtem barátkérést.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wesker24
Aha ha eladod ott se lesz már többet
RoboKutya78
egy kérdés
ha egy hangulatjelet elcserélek az a csetablakból is eltûnik használhatatlan lesz?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lusta vagyok pü-zni <#zavart1> ramymamy vagyok ott is
Nekem is van pár darab, még 2 napig használható az összes

25% OFF Dungeon Hearts
33% OFF System Shock 2
50% OFF Strike Suit Infinity
50% OFF Sanctum
66% OFF Sins of a Solar Empire: Trinity
66% OFF Sins of a Solar Empire: Rebellion
66% OFF Awesomenauts
75% OFF Faerie Solitaire
75% OFF Krater
75% OFF Frozen Synapse

Illetve van 1-2 nagyon gagyi hangulatjelem és háttérképem is ami nem ér semmit azokat valami értelmesre cserélném. Vegyetek fel ha kell valami: uscghostplay

Dj Tommy
Persze, írd le pü-ben a Nicked és felveszlek.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

serious sam 2-eset elkérhetem? <#bohoc>
Dj Tommy
Nekem is van 1-2 kupon, akinek kell szóljon.:
- 75% OFF Serious Sam 2 ((Valid until Mon Aug 05 2013 09:57:06)
- 50% OFF LIMBO ((Valid until Fri Aug 09 2013 11:48:38)
- 50% OFF Sanctum ((Valid until Tue Aug 13 2013 21:46:53)

Maak
Viheto,priviben kernem a jelentkezest.Vagy steamen.

66% OFF Sins of a Solar Empire: Trinity
50% OFF Euro Truck Simulator 2
Aug 09-ig ervenyesek

50% OFF Duke Nukem 3D: Megaton Edition
2014 Jan 01-ig ervenyes

10% OFF Toki Tori 2+
2014 Jul 11-ig ervenyes

75% OFF Forge
2018 Jan 01-ig ervenyes

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Neked is kösz 😄

Kösz a gyors választ 😊

Mardel
Minden elõrendelõ megkapja a jutalmakat, az hogy épp mennyit az az elõrendelésektõl függ.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

wesker24
Értelem szerûen az összeset megkapod !
Errõl a elõvásárlási jutalmakról tud valaki valamit? Például ha elérem a harmadik jutalmat akkor megkapom a elsõ és második jutalmat is, vagy csak a harmadikat?

MerlinW
Steam Achievement Manager. (nem legit, megb***hatnak érte)

[merlinw.org]

Alien Shooter: Reloaded és Alien Shooter: Conscription steam kulcsot cserélnék hasonló értékû játékokra.
genndy
Nullázni is lehet vele.

Játékidõt offline módban nem számolja (akkor achikat se).

grebber
Majd ha utoléri a benzin árát akkor lesz jó addig mehet nyugodtan.

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Csak gondolom, mert olyan van, amivel mindent ki lehet váltani, szóval azzal nullázni is kéne tudni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Hová a francba emelkedik már megin' az euró???

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Annyi, hogy mind a kettõ online letölthetõ játékokat kínál és néhány steames játékhoz a games for windows live is kell meg egy account is hozzá, hogy játszhassunka játékkal.

Egyéb kapcsolat nincs, egy gfwl-es játék nem regisztrálható be steamen, fordítva emg csak akkor, ha kell a steames játékhoz a gfwl is.

IMYke2.0.0.0
Nincs - csak annyi, hogy a STEAM-en vásárolhatsz olyan játékot, ami az elindításához Live fiókot követel, és elindítását követõen kötelezõen be is lép oda. .
Visszafelé ez nem mûködik. Tehát: Live-on nem vehetsz STEAM-es játékot.

Hogyan? o.O
hello,a games for windows live,és a steam között van valami kapcsolat?
Mardel
Offline módban nem számol semmit, úgy tudom. <#fejvakaras>

SzirmosSzisza
Acsikat lehet nullázni, játékidõrõl nem tudok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt meg lehet oldani valahogy hogy egy játéknak ne számolja el a játékidejét és a teljesítményeket?

Mardel
Mióta a demo is az volt (mindig lvl1-rõl kezdted de bármennyit játszhattál vele, stb.)

A különbség:

Az ingyenes 4 karakterprofilt tartalmaz, amit nem lehet egyedibbé szabni, tartalmazza még a Conquest és Team Deathmatch játékmódokat.

A Kingmakerben meg minden benne van korlátozások nélkül.

Maak
A War of the Roses miota f2p? Es mi a kulonbseg a f2p es a kingmaker kozott.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
HL2 mappában vannak a mentések, azt azért hagyta meg (ha jól emlékszem).

SzirmosSzisza
Nekem a D meghajtó gyökerébe ki szokta dobálni a Steam a directx-es és társai dolgokat <3

Mardel
Eléggé, még a játékmentéseket sem szokta törölni (hátha késõbb feltesszük és szeretnénk folytatni) és vagy 6 különbözõ helyen tárolódnak azok is, játéktól függ épp melyik könyvtárba menti.

Mardel
Hm, mondjuk ez csak a redist csomagokat törli (directx, VC Redist, Rapture3D, NVidia PhysX Redist, stb.) amik a játék futtatásához kellenek.

Ezeket alapból az elsõ indításnál megkérdezi, hogy telepítse-e, ha igent nyomunk akkor is van olyan játék ahol minden indítást elsõnek vesz és állandóan telepíteni akarja ezeket.

Telepítés után ezek meg feleslegessé válnak, de a steam mégse törli õket, max talán helyi fájlok törlésével együtt.

Válasz 'Ryder62' üzenetére (#19116)

Igen, Steamapps\common mappában vannak, és a törölt játékok mappáit meg kell nézni mennyit foglalnak.

Ryder62
Nekem ez a steamapps könyvtárban van úgyhogy nem nehéz megtalálni. GCF fájlok nagyrésze nyelvi fájl pl koreai ami 700 mega (wat?)

Mondjuk meghagyta a HL2 mappáját is benne 50 megával.

Azért vicces hogy a steam után kell takaríttatni mert nem szedi le rendesen a dolgokat.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mardel
Nem, hátrahagy junk fileokat törlés után, pl Red Orchestra Ostfront 41-45 403 MB-ot hagyott hátra törlés után.

Egy külön programmal lehet ezeket törölni, ha nem szeretnénk egyenként bogarászni a mappákban.

TikiOne Steam Cleaner

MerlinW
Valszeg a Source motoros játékok használhatják õket, ezért nem törölte.

[merlinw.org]

genndy
Mindkettõtöknek köszi! <#worship>

bon
King's Bounty játékok, naponta 1 aktiválódik és 2 napig tartanak, remélem lesz érdeklõdõ rájuk.

RelakS
Hajrá!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE