Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adnék érte ezekbõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Space Pirates and Zombies
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Crusader Kings: Complete
- Dear Esther
- Defense Grid: The Awakening
- Uplink
- The Ship (ez gift)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
bon : ne ajánlgassad má'! Ilyen kevés emberbõl még van is esélyem megnyerni! <#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.greenmangaming.com/s/hu/en/pc/games/action/max-payne-complete-bundle/
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ha egy hangulatjelet elcserélek az a csetablakból is eltûnik használhatatlan lesz?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
25% OFF Dungeon Hearts
33% OFF System Shock 2
50% OFF Strike Suit Infinity
50% OFF Sanctum
66% OFF Sins of a Solar Empire: Trinity
66% OFF Sins of a Solar Empire: Rebellion
66% OFF Awesomenauts
75% OFF Faerie Solitaire
75% OFF Krater
75% OFF Frozen Synapse
Illetve van 1-2 nagyon gagyi hangulatjelem és háttérképem is ami nem ér semmit azokat valami értelmesre cserélném. Vegyetek fel ha kell valami: uscghostplay
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
- 75% OFF Serious Sam 2 ((Valid until Mon Aug 05 2013 09:57:06)
- 50% OFF LIMBO ((Valid until Fri Aug 09 2013 11:48:38)
- 50% OFF Sanctum ((Valid until Tue Aug 13 2013 21:46:53)
66% OFF Sins of a Solar Empire: Trinity
50% OFF Euro Truck Simulator 2
Aug 09-ig ervenyesek
50% OFF Duke Nukem 3D: Megaton Edition
2014 Jan 01-ig ervenyes
10% OFF Toki Tori 2+
2014 Jul 11-ig ervenyes
75% OFF Forge
2018 Jan 01-ig ervenyes
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Játékidõt offline módban nem számolja (akkor achikat se).
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyéb kapcsolat nincs, egy gfwl-es játék nem regisztrálható be steamen, fordítva emg csak akkor, ha kell a steames játékhoz a gfwl is.
Visszafelé ez nem mûködik. Tehát: Live-on nem vehetsz STEAM-es játékot.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A különbség:
Az ingyenes 4 karakterprofilt tartalmaz, amit nem lehet egyedibbé szabni, tartalmazza még a Conquest és Team Deathmatch játékmódokat.
A Kingmakerben meg minden benne van korlátozások nélkül.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ezeket alapból az elsõ indításnál megkérdezi, hogy telepítse-e, ha igent nyomunk akkor is van olyan játék ahol minden indítást elsõnek vesz és állandóan telepíteni akarja ezeket.
Telepítés után ezek meg feleslegessé válnak, de a steam mégse törli õket, max talán helyi fájlok törlésével együtt.
Válasz 'Ryder62' üzenetére (#19116)
Igen, Steamapps\common mappában vannak, és a törölt játékok mappáit meg kell nézni mennyit foglalnak.
Mondjuk meghagyta a HL2 mappáját is benne 50 megával.
Azért vicces hogy a steam után kell takaríttatni mert nem szedi le rendesen a dolgokat.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Egy külön programmal lehet ezeket törölni, ha nem szeretnénk egyenként bogarászni a mappákban.
TikiOne Steam Cleaner