Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
meglehet nézni valahol hogy milyen új játékom lett mostanában ? 😄
köszi a kódot <#worship>#worship>
"Nulla tenaci invia est via"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FTL: Faster Than Light Steam Key
QYZRI-30NER-47D4R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Timeo Danaos et dona ferentes."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tegnap nekem is egyszer ha sokat vártam bejött, de ez egy vicc így.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
úgy tesz mintha folyamat frissiteni akarna.
Azt hittem csak nekem szár. D:
Szer: De aztán ha feladatkezelõben bezárom és újraindítom akkor mûködik <#fejvakaras>#fejvakaras>
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Csak fut a háttérben...<#fejvakaras>#fejvakaras>
A barátaim közül 7 online vannak például.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Knytt Underground Desura kódom aki elõször küldi a pm-et hogykéri annak adom
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tárgytalan
A link bányászata közben megtaláltam a gift feliratot az alatt meg a csomagtartalmat😊))
A meglevõ fiókomhoz hogyan tudom csatolni a csomagot elvileg a fiók meg a vásárolt csomag egyazon mailre lett csinálva.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Régen elõfordulhat hogy feldobtam pár külföldi screamer-t, de hónapokkal ezelõtt volt basszus.
Akkor a ht a darksector végén lehet, hogy nem véletlen 😊
Amúgy is ezzel a névvel, hogy DarkSector, elég hosszú a lista, lehet, hogy összekevertek 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Dear darksectorht,
Thank you for reporting content that violates the Steam Terms of Service or breaks the rules of the area in which it was submitted.
Because of your efforts, we've removed xxxxxxxxxx more items from the Steam Community."
Én semmit nem jelentettem....😄