Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Profilodnál van valami history féle, ahol ott kéne lenni az aktivált játékaidnak is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szintén de nekem a fez és a Brütal is igy van pedig sikeres volt az aktiválás...
Szabi
elméletileg én aktiváltam be, de az FTL nem került be a játéklistámba, de más játék igen o.0

meglehet nézni valahol hogy milyen új játékom lett mostanában ? 😄

köszi a kódot <#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Szívesen annak aki elvitte 😄

DarkSector
Köszönöm annak a nevében aki elvitte. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aki kapja marja 😄

FTL: Faster Than Light Steam Key
QYZRI-30NER-47D4R

most nem tudtam rendesen értelmezni, de akkor ha valaki játszik a könyvtáramból akármelyik játékkal, akkor én nem tudok játszani egyáltalán? vagy csak azzal az adott játékkal nem, amit más használ épp?
SzirmosSzisza
Érdekes, sokan vártak már erre régóta 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mardel

"Timeo Danaos et dona ferentes."

DarkSector
jah 1-2 perc nekemis, remélem ez a hiba lassan megjavul.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nincsen valakinek egy felesleges afterfall insanity kulcsa a mostani indie gala csomagból?
Elõször nekem se töltött be, csak a háttérben futott, másodjára update-elt és utána +1-2 perc várakozás után el is indult. Úgy néz ki ez valami misztikus hiba. Reméljük hamar orvosolják.
DarkSector
"Kicsit többet kellett várni, hogy betöltsön, de mûködik."

Tegnap nekem is egyszer ha sokat vártam bejött, de ez egy vicc így.

wesker24
Üdv a klubban ! Nálam is ezt csinálja állandon a nálam csak komplett restart segit mindig akkor beszökött engedni !
Kicsit többet kellett várni, hogy betöltsön, de mûködik.
DarkSector
Én már mindent kipróbáltam semmi sem jó...:S

Stabil de közbe mégse...
Ryder62
Nekem egy komplett restart kellett hogy elinduljon a kliens.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Nekem utána sem...tegnap müködött utána, de nem, most ujrafrissitettem és még akor sem.

úgy tesz mintha folyamat frissiteni akarna.

LaliK
Igen :o
Azt hittem csak nekem szár. D:

Szer: De aztán ha feladatkezelõben bezárom és újraindítom akkor mûködik <#fejvakaras>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

DarkSector
Nektek is van olyan hogy beirjátok a steam-be felhasznló+jelszót és utána baszik bejönni a steam?
Csak fut a háttérben...<#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
És még többiknek meg mûködik.
A barátaim közül 7 online vannak például.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Érdekes akkor nem tudom nálam miért nem müködik ahogy sokan másoknak se müxik !
IMYke2.0.0.0
Most fejeztem be a Jake kampány Sherry részét - online vagyok, a kliens mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Holnap lesz 10 éves a steam csak lesz valami !

Mert akkor most miért nem jó a steam ?
Prince23
Mégis micsoda?

wesker24
Ha már most gondok vannak akkor itt valami készül holnapra !
Prince23
Nekem sem :/

wesker24
Nálam se indul el a steam hiába indítom el a feladat kezelöben ott van de nem tud belépni !
Maak
Olyanom is van, masodszorra indul el ha kilovom feladatkezelobol.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

azjó! remélem találnak valamit odaát....
Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mulder es Scully már nyomoz ezügyben.

Nálam minden ok de még mindig nem tudom mért van az Awsomenauts a könyvtáramban...
Ryder62
Az úgy finom. Nekem valamelyik nap nem akart belépni. Kilõttem utána el sem indult hiába kattintgattam az ikonra.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nálam az van, h. belépek a kliensbe, aztán nem történik semmi, feladatkezelõben látszik, h. fut, de ennyi.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Mardel
Vettél egy fényerõt? :]

Maak
De, reggel vettem egy gamat, penzt levonta es meg mindig nem kaptam meg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

a.carkey
Nálatok nem szarkszik a steam?

A medve nem játék.

RoboKutya78
Van egy
Knytt Underground Desura kódom aki elõször küldi a pm-et hogykéri annak adom

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

RoboKutya78

RoboKutya78

RoboKutya78
Mikor kell kiabálni az indi supportnak hogy nem kaptam kódokat a csomaghoz amit megvettem? Tegnap csekkoltam az aktuális csomagot ami fent van mailcímes vásárlással. Vásárlás után kaptam egy banki fizetésrõl a mailt meg egy indi gala purchase mailt amiben van egy profile link ...............

Tárgytalan

A link bányászata közben megtaláltam a gift feliratot az alatt meg a csomagtartalmat😊))

A meglevõ fiókomhoz hogyan tudom csatolni a csomagot elvileg a fiók meg a vásárolt csomag egyazon mailre lett csinálva.

RoboKutya78
Skacok mennyi idõ míg az indigala kiküldi a kulcsokat tartalmazó levelet?

DarkSector
scammer, bocs elírtam.

wesker24
Scammer az te nem Screamer ! xD
DarkSector
Tuti nekem jött, e-mail-re, nem hiszem hogy kavarás.
Régen elõfordulhat hogy feldobtam pár külföldi screamer-t, de hónapokkal ezelõtt volt basszus.

RelakS
copypaste volt?

Akkor a ht a darksector végén lehet, hogy nem véletlen 😊

Amúgy is ezzel a névvel, hogy DarkSector, elég hosszú a lista, lehet, hogy összekevertek 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
Érdekes kaptam egy üzenetet:

"Dear darksectorht,

Thank you for reporting content that violates the Steam Terms of Service or breaks the rules of the area in which it was submitted.

Because of your efforts, we've removed xxxxxxxxxx more items from the Steam Community."

Én semmit nem jelentettem....😄