Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ti hogy vagytok vele?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szeretnék: Thief 2014 (Steam)
Hátha van valakinek felesleges Thief kódja és akkor mindenki jól jár :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
P.ü.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Game of Thrones The RPG GIFT
The Ship gift
Two Brothers
Velvet Assassin
Dust: An Elysian Tale
Alpha Prime
Giana Sisters: Twisted Dreams
I have no Mouth, and I must Scream
Guns of Icarus Collectors Edition
Sid Meier's Ace Patrol
Sid Meier's Pacific Skies
Dogfight 1942
1953 KGB Unleashed
Sideway New York
Interstellar Marines
Archon Classic
Hacker Evolution Duality
Joe Danger 2 The Movie
BIT.TRIP Runner2 Future Legend of Rhythm Alien
Hoard
Overlord + Raising Hell kieg.
Overlord II
To The Moon
Papo & Yo
Hydrophobia
Shadows Price for Our Sins Bonus Ed.
Alien Shooter 2 Reloaded
Leviathan Warships
Mount & Blade + Fire & Sword kieg
War of The Roses Kingmaker
Ravensword Shadowlands
Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage
Zeno Clash
Dead Space
Burnout Paradise Ultimate Box
Medal of Honor
Mirror's Edge
Command & Conquer Red Alert 3 Uprising
Trine 2 Complete
Death to Spies GOLD
Greed Corp
Ignite
Red Orchestra Ostfront 41-45
Men of War Red Tide
Reign Conflict of Nations
The Showdown Effect
King's Bounty Legend
PID
Men of War Condemned Heroes
Numen Contest of Heroes
Sword of the Stars II Ench. Ed.
Edna & Harvey Harvey's New Eyes
Crusader Kings Complete
Galactic Civilizations I Ultimate Ed.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy meg: ne lépj ki a játékból...😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
pár helyen olvastam hogy korrekt,de azért megkérdezem.
elõre is köszi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Még hétvégén ingyen lehetõséggel élve kipróbáltam, és rögtön meg is vettem, most játék indításnál olyat írt, hogy kér majd kulcsot, és akkor mit másoljak be, de nem kérte.
Köszi
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
1. Bejelentkezel Gmailbe vagy Google+-ba <összetartoznak, ha nem külön-külön fiókokat használsz>összetartoznak, ha nem külön-külön fiókokat használsz>
2. Gmail - klikk a nevedre
3. Átugrik a Google+ -ra.
4. "Google+-beállítások" "Beállítások szerkesztése"
5. Legurulsz az oldal aljára: "A Google+ letiltása A teljes Google-profilodat itt törölheted."
A többit megoldod.
Úgy eldugták ezt a funkciót hogy véletlenül se találd meg😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Holnap tudok adni, ha még aktuális lesz. Elvileg 24 óránként ad egy új meghívót.
van arra lehetõség,h a steames barátoknak 1szerre küldjek üzenetet?
A felfüggesztést mondjuk nem értem (illetve igen, nyilván ez a szokásos bünti ha ingyenes játékot raksz, és nem kezdik el firtatni a részleteket).
A lehetõségért azért köszi! (szerintem én voltam az egyetlen jelentkezõ rá a törlés elõtt, mondjuk nem kaptam büntit)
"Suspended by thejadefalcon 18 hours ago for Exploited Key Giveaways.
Length of Suspension: 3 days
Notes: 3 copies of Borderlands 2:Headhunter 4: Wedding Day Massacre, currently free."
Hát õszintén, pofám leszakad. Akkor miért nem vették ki a listából? Még én olvasgassak utána, hogy van-e lehetõségem esetleg valakinek örömöt szerezni, aki lemaradt a kulcsról?