Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Nekem pedig csak a Dust kéne. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Nekem meg kéne az összes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Néztem a mostani bundlit. Hát nekem csak a Giana sisters kellene többi elég gatya, Dust meg már megvan. Talán a bõvítettben lesz valami.

Ti hogy vagytok vele?
lalakov
Az erõs forintnak több ember örül, sokkal több.
Dzsini
Ez már csak így mûködik, amikor meg az euro gyengélkedett és a Forint volt erõsebb az akkor megszokottnál, akkor meg mindenki ment át a határon vásárolni, az exportra dolgozó cégek meg átkozódtak. Most az importosok átkozódnak, az exportosok meg örülnek - egyszerre nem lehet mindenkinek a kedvére tenni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Van: Rome Total War II (Steam key)

Szeretnék: Thief 2014 (Steam)

Hátha van valakinek felesleges Thief kódja és akkor mindenki jól jár :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Az a kemény, annyira gyenge a forint, hogy a szlovákok hozzánk járnak vásárolni 😊

[merlinw.org]

Dzsini
Most speciel a tegnapi újabb hazai (a vártnál nagyobb) kamatcsökkentés a legfõbb ok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én fõleg azt utálom/nem értem, h. valaki a világ másik oldalán elköhögi magát és rögtön emelkedni kezd az árfolyam.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Bizony - hogy a fene enné meg 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Mikor anno 400HUF-os benyaárakat vízionáltam, akkor kollegáim meg akartak lincselni, hogy az lehetetlen és ez még viccnek is rossz stb. Most meg mindenki fapofával beletankolja a gépébe a kúton és pókerarccal fizet. Így múlik el a világ dicsõsége.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
ez még csak a jéghegy csúcsa

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Wazzer 313 Ft az euro?!?!

DarkSector
nem ad kártyákat! <#falbav>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Cserebere? :-)

P.ü.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Game of Thrones The RPG GIFT
The Ship gift
Two Brothers
Velvet Assassin
Dust: An Elysian Tale
Alpha Prime
Giana Sisters: Twisted Dreams
I have no Mouth, and I must Scream
Guns of Icarus Collectors Edition
Sid Meier's Ace Patrol
Sid Meier's Pacific Skies
Dogfight 1942
1953 KGB Unleashed
Sideway New York
Interstellar Marines
Archon Classic
Hacker Evolution Duality
Joe Danger 2 The Movie
BIT.TRIP Runner2 Future Legend of Rhythm Alien
Hoard
Overlord + Raising Hell kieg.
Overlord II
To The Moon
Papo & Yo
Hydrophobia
Shadows Price for Our Sins Bonus Ed.
Alien Shooter 2 Reloaded
Leviathan Warships
Mount & Blade + Fire & Sword kieg
War of The Roses Kingmaker
Ravensword Shadowlands
Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage
Zeno Clash
Dead Space
Burnout Paradise Ultimate Box
Medal of Honor
Mirror's Edge
Command & Conquer Red Alert 3 Uprising
Trine 2 Complete
Death to Spies GOLD
Greed Corp
Ignite
Red Orchestra Ostfront 41-45
Men of War Red Tide
Reign Conflict of Nations
The Showdown Effect
King's Bounty Legend
PID
Men of War Condemned Heroes
Numen Contest of Heroes
Sword of the Stars II Ench. Ed.
Edna & Harvey Harvey's New Eyes
Crusader Kings Complete
Galactic Civilizations I Ultimate Ed.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Ha elmegy a net akkor úgyis automatán átvált ha jól tudom.
Amúgy meg: ne lépj ki a játékból...😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tutituti
köszönöm a gyors választ.Sajna épp out of stock van.Dayz-t akartam megvenni .

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Pár dolgom van onnan, nekem nem volt velük gondom - paypallal fizettem, pár percen belül jött a kulcs.

tutituti
A g2a.com mennyire megbízható oldal?
pár helyen olvastam hogy korrekt,de azért megkérdezem.
elõre is köszi

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

bardocz
Köszi, legközelebb ha elmegy a net kipróbálom.
Még hétvégén ingyen lehetõséggel élve kipróbáltam, és rögtön meg is vettem, most játék indításnál olyat írt, hogy kér majd kulcsot, és akkor mit másoljak be, de nem kérte.
genndy
"Offline mód", ezt keresd, valahol a menü elején asszem.

bardocz
Mit kell állítani ahhoz, hogy net nélkül is tudjak játszani? Wticher2-t vettem meg, amihez nem kell, de ha épp elmegy a net, nem indul..
RoboKutya78
ezt egy párszor még meg fogom kérdezni 😊 tényleg eldugták ezt a funkciót😊
Köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
RoboKutya78

1. Bejelentkezel Gmailbe vagy Google+-ba <összetartoznak, ha nem külön-külön fiókokat használsz>
2. Gmail - klikk a nevedre - "Fiók" (Account)
3. Átugrik a Google+ -ra.
4. "Google+-beállítások" "Beállítások szerkesztése"
5. Legurulsz az oldal aljára: "A Google+ letiltása A teljes Google-profilodat itt törölheted."

A többit megoldod.

RoboKutya78
srácok segítsetek már hol a korságban tudok gmailes fiókot törölni?
Úgy eldugták ezt a funkciót hogy véletlenül se találd meg😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tototto
összeraktam új gépet, akartam cserélni kulcsokért witcher 2-t és azt mondja nem lehet mert új géprõl jelentkeztem be, mekkora fos ez már, most ezért csúszok le az akcióról mert várnom kell egy hetet ugyanis a steam szerint "ezzel védik a fiókomat a lopástól"...

Köszönet meglessük
Panzeradler
Tessék

f3894dc23b2ea09819aea5d35edc8353
wantonly
Hasonló mint a steamgifts, csak orosz. 😊

Holnap tudok adni, ha még aktuális lesz. Elvileg 24 óránként ad egy új meghívót.
ez mien oldal ? kaphatok én is egy kódot valakitõl?
genndy
Igen. Válasz ki az elsõt akinek küldeni akarsz, aztán a chat ablak jobb oldalán van egy nagy nyíl, ott van lehetõség több embert is bevonni, és akkor mindenki lát minden üzenetet.

wantonly
Tessék:

bced200c9a1c23eb5165832633e4a589
Scareface
Erre a Gameminer-re tud valaki dobni Invite-t? Megköszönném 😊

Na jó, de már nem ingyenes. Ha ott van a listában, akkor felteszem. Bizonyítsák be, hogy nem most vettem valahol.
hi.
van arra lehetõség,h a steames barátoknak 1szerre küldjek üzenetet?
IMYke2.0.0.0
STEAM címkerendszer (tag): Változások a Steam címkerendszerében

Scooter
Ezt én se értem, hogy miért kaptad! Amikor ingyen volt az Enclave (nem is olyan régen) én is tettem fel 1-et és nem kaptam semmit (steamgifts-en Hofi néven vagyok. A steam-es profilom meg imperium2). Szóval ha megnézed ott van a feltett játékok között. Gameminer-en meg 5 db PID-et tettem fel. Ismerõsök, meg facebook fiókokról szereztem. Igaz ezen az oldalon sose tiltják az ingyenes cuccokat. Mégse döglik meg az oldal, mint minden este a steamgifts. Gyenge a gépparkjuk. Általában akkor hal meg amikor beindul egy új bundli és orrba-szájba nyomatják.
genndy
Szerintem ne tedd föl, mert megint csak törlik és kapod a büntit, mert valószínûleg ez ugyanúgy van mint a bundlis játékoknál: egyszer volt olcsón/ingyen, tehát mindenkinek megvan 1000 példányban. Nem véletlenül nem törlik a bundlis játékok csillagait sem soha ha már egyszer megkapta.

Van egy ismerõsöm, akinek csak törölték a felajánlásait, úgyhogy onnan gondoltam, hogy valaki jelentett. Ha nagyon ráértem volna, akkor biztos írok nekik egy szívhez szóló levelet, hogy az õ hülyeségük miatt miért én bûnhõdök? Ha lejár a felfüggesztésem, újra felrakom (ha még lehet), mivel már nem ingyenes.
genndy
Nem kell ahhoz feljelentés, adminok takarítanak maguktól is, legalább látszik hogy figyelik az oldalt. Lekapták az összes ilyet ahogy néztem.
A felfüggesztést mondjuk nem értem (illetve igen, nyilván ez a szokásos bünti ha ingyenes játékot raksz, és nem kezdik el firtatni a részleteket).
A lehetõségért azért köszi! (szerintem én voltam az egyetlen jelentkezõ rá a törlés elõtt, mondjuk nem kaptam büntit)

Elnézést mindenkitõl, úgy látszik valaki valamilyen indokkal feljelentett steamgiftsen, vagy valamelyik hatalmaskodó pöcs magától kirakott, úgyhogy a felajánlás ilyenkor gondolom sztornó.

"Suspended by thejadefalcon 18 hours ago for Exploited Key Giveaways.
Length of Suspension: 3 days
Notes: 3 copies of Borderlands 2:Headhunter 4: Wedding Day Massacre, currently free."

Hát õszintén, pofám leszakad. Akkor miért nem vették ki a listából? Még én olvasgassak utána, hogy van-e lehetõségem esetleg valakinek örömöt szerezni, aki lemaradt a kulcsról?
LocalPatriot
Na egy reboot után már nekem is jó. Már azt hittem valaki feltörte😞
IMYke2.0.0.0
Már van kapcsolat a STEAM-nél. Most jött vissza 20 mp-e.

Nálam betölti.
LocalPatriot
Nekem is... ilyen még sose volt nekem. De akkor várok.
IMYke2.0.0.0
Azt írja: NO CONNECTION

BoneDragon
Valami gebasz van, mert nem tölt be semmit.

LocalPatriot
Ti be tudtok jelentkezni a steam-be?
kedd reggel 10ig akciós..addig próbálkozz még..