Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Se steamen, se paypalon semmi nyoma a vásárlásnak. A supportnak kéne írni, vagy vegyem meg még egyszer mert nem történt vásárlás (bár akkor a visszaigazolási kódot nem tudom miért kaptam). A support-ra meg képtelen vagyok ticketet írni úgy be van rohadva az egész mindig timeout. Viszont jó lenne nem kétszer kifizetni a játék árát mert nem a legolcsóbb...
Szóval nem tudom mi tévő legyek.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
akkor lehet hogy az én szerverpark részem mondta csak fel a szolgálatot😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
másnak is gond?
[merlinw.org]
Per Aspera Ad Inferi.
"Szükséges céget alapítanom, vagy magánszemélyként is beküldhetek?
Nem szükséges céget alapítanod,..."
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[merlinw.org]
Szerintem, az ég világon semmi sem fog változni. Továbbra is az Őrlí Ekszesz játékok negyede lesz kész produktum.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.21. 16:02:42
10000 Ft-ot mondjuk valóban nem ér, de azért nem is trágya. Szerintem.
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amiből mi jövünk ki rosszul 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak bátran!
Az a mi problémánk, hogy az árak szempontjából az EU régióba tartozunk, fizetések ügyében pedig közelebb vagyunk az orosz átlaghoz (ahogy a lengyelek, a románok, és a többi kelet-európai ország is).
Dobozos játékban amúgy sokszor van kelet-európai régiózár, pl. a SimCity megjelenéskor volt HU-RU-PL nyelvű zárt változat, kb. az Origines ár feléért. Nem véletlenül maradt belőle ki az angol nyelv, hiszen akkor a fél világ tőlünk vette volna.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Olcsóbb a játék. Kevesebb a warezos. Több a bevétel.
Drága a játék. Nem veszi meg senki. Nincs bevétel.
De ez nekik jó. Olyan meg nincs hogy csak, közép-kelet-nyugat európai záras. Mire fel olcsóbbak azok?
Csak bátran!
Belépsz és fent a Profile/keys-nél.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Te kicsit rosszabbul jártál mint én mivel nálam egy kevésbé fájdalmas veszteség ért. 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nyomd csak a 'Not received'-et, mert ha SGifts esetleg rádellenőriz még te kapsz bant (nincs ott az accodon a játék, pedig megnyerted, biztos továbbadtad -> két hét bünti, asszem).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sorry"
majd pár perce: "pls put that you have receibed the gift" Ha jól értem szeretné ha leigazolnám, hogy megkaptam.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Én simán bejelentettem a gyereket amikor sikeresen kisorsolt 5 darab orkcsot vagy hogy írjákot és abból csak egyet adott ki, viszont a mások esetemben mivel magyar kolléga adott egy általa jónak hitt kódot és mivel megegyeztünk más játékra így azt a játékot lecsekkoltam neki hogy ne rontsam a statját vele, így nekem is van egy olyan játékom a listában amit nem kaptam meg de elvileg ha felkerül a megosztások közé újra csekkolhatok rá
abba volt ez a metró amiben egymás után volt 5 last felajánlás ba az ilyen egymásutáni feldobásokat kerülni kell
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.14. 20:58:10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/