Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
ha pont most veted lehet nálad is inaktív volt a steam várj vele egy kicsit az is lehet hogy ahol veted a játékot túlterhelt a szerver semmiképp ne vedd meg ujra ha kaptad a visszaigazolást hogy megtörtént a vásárlás.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tototto
Olyankor mi van ha akartam venni valamit paypal visszaadta steamnek az irányítást, ki is írja hogy köszönik a vásárlást meg van visszaigazoló kód, de ezt írják még mellé: "A vásárlásod függőben van, és hamarosan ellenőrzik. Értesítést fogsz kapni, amint ez megtörtént"
Se steamen, se paypalon semmi nyoma a vásárlásnak. A supportnak kéne írni, vagy vegyem meg még egyszer mert nem történt vásárlás (bár akkor a visszaigazolási kódot nem tudom miért kaptam). A support-ra meg képtelen vagyok ticketet írni úgy be van rohadva az egész mindig timeout. Viszont jó lenne nem kétszer kifizetni a játék árát mert nem a legolcsóbb...
Szóval nem tudom mi tévő legyek.

RoboKutya78
juppi megvan a 16 kész kitűző sorozatom amit decemberi buli alatt be aktiválhatok 😊 remélem idén télen is lesz winter kártya buli legalább 0.50 es kártyaértékekkel 😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
elmezavar volt pillanatnyi megy újra😊

Néha csinál ilyet. A Steam se tökéletes!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MoRT2195
Engem is alig akart felengedni, vagy 10x indítottam el mire betudtam jelentkezni, de most már jó minden.
RoboKutya78
vagy egy 20 perce offline a fiókom épp játszani akartam mikor anyázni kezdett a felhőkre😊
akkor lehet hogy az én szerverpark részem mondta csak fel a szolgálatot😞

IMYke2.0.0.0
Nálam például minden rendben van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Skacok mi a fakk van a steamklienssel mért nem tudok csatlakozni rá??
másnak is gond?

MerlinW
Ez vagy változni fog az új feltételekben, vagy értelemszerűen nem kell tőkét felmutatni magánszemélyeknek. Ki lesz ez találva, hogy senkinek se legyen jó, ne aggódj😊

[merlinw.org]

RatBaG
mikor mindenki azért csípte az első gridet, mert talán egy hajszálnyival kevésbé volt arcade, mint a konkurencia, és a folytatástól is reálisabb fizikát vártak, akkor kiadják ennek a totál ellentétét... zéró logika.

Per Aspera Ad Inferi.

MoRT2195
A mostani autós játékok mellett a GRID 2 nagyon rossz. Pár éve elment volna, de amikor ezt kiadták, már akkor lejárt lemez volt.
Ryder62
Greenlight FAQ:

"Szükséges céget alapítanom, vagy magánszemélyként is beküldhetek?
Nem szükséges céget alapítanod,..."

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MerlinW
Nem kell belemászni, a minden cégnek vállalkozónak publikus a vagyona, cégjegyzékből (publikus mindenki számára), indokolt esetben cégbíróságtól lekérhető minden financiális adat. Akinek meg nincs cége, vállalkozói igazolványa, nem árulhat semmit.

[merlinw.org]

Ryder62
Szvsz is csak egy reakció a most megjelent "felmérésre"

IMYke2.0.0.0
Valve csak levédi magát.
Szerintem, az ég világon semmi sem fog változni. Továbbra is az Őrlí Ekszesz játékok negyede lesz kész produktum.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ryder62
Változott az Early Access szabályzata, miszerint most már tőkét is fel kell mutatni. Ezt valahogy nem tudom elképzelni. Belemásznak a pénztárcákba vagy mi?

IMYke2.0.0.0
Nem tudok és akarok belekötni - mondjuk, nekem a 2. epizóddal szemben sem voltak eget rengető fenntartásaim. "Elment" 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.21. 16:02:42

MerlinW
Hát, ha árkád autózás, akkor GRID 1 vagy NFS, de semmiképpen sem a GRID 2 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ilyen rossznak érzed ezt a játékot?
10000 Ft-ot mondjuk valóban nem ér, de azért nem is trágya. Szerintem.

grebber
Autosport nem volt?<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Humble Bundle-ös GRID 2. Köszönhetően annak, hogy megjelenéskor megvettem 10.000ft-ért ezt a trágyát, most van egy feles darabom belőle...
MerlinW
Ha követed manapság a politikai híreket, akkor látod, lassan nálunk is orosz árak lesznek 😊

[merlinw.org]

És még csodálkoznak a külföldiek hogy az emberek miért menekülnek Magyarországról. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

tototto
Sőt mi duplán szopunk, mert mi még az átváltásnál is szívunk, kellene egy harmadik régió is mert az egy dolog hogy német olasz nem ugyanannyit keres, de van egy totál csóró réteg ahol még euro sincs kéne neki egy külön régió, csak steam szarik ránk, kis piac...

Dzsini
Kellene, és elvileg van is két EU régió, de sajnos nem szegmentálják ennyire az árakat - nem igazán tehetik meg, mert az EU-n belül csúnyán néznek az online dolgoknál a megkülönböztetésre.

Amiből mi jövünk ki rosszul 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tototto
Van is két régió euban de sokszor semmi különbség, ha meg van elhanyagolható

Na igen, csak kb. fél Európában "hasonlóan" alacsony a fizetés, ennyi erővel lehetne, nyugat illetve kelet eu-ra bontani, na de ez van :\

Csak bátran!

Dzsini
Sok a warez, és sokkal kisebb az átlagos fizetés, ezért arra a régióra külön árazást vezetett be pl. a Steam is kb. 2 éve - ez átlagban 40%-al alacsonyabb, mint pl. a nyugati EU ár.

Az a mi problémánk, hogy az árak szempontjából az EU régióba tartozunk, fizetések ügyében pedig közelebb vagyunk az orosz átlaghoz (ahogy a lengyelek, a románok, és a többi kelet-európai ország is).

Dobozos játékban amúgy sokszor van kelet-európai régiózár, pl. a SimCity megjelenéskor volt HU-RU-PL nyelvű zárt változat, kb. az Origines ár feléért. Nem véletlenül maradt belőle ki az angol nyelv, hiszen akkor a fél világ tőlünk vette volna.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sok az orosz. Sok a warezos.

Olcsóbb a játék. Kevesebb a warezos. Több a bevétel.

Drága a játék. Nem veszi meg senki. Nincs bevétel.
Valaki abban világosítson fel, hogy miért van hogy azok a gamek amik Orosz régiózárasak, sokkal olcsóbbak (nyilván csak ott lehet aktiválni)
De ez nekik jó. Olyan meg nincs hogy csak, közép-kelet-nyugat európai záras. Mire fel olcsóbbak azok?

Csak bátran!

Scooter
Ingyen van a Commander - Conquest Of The Americas
Belépsz és fent a Profile/keys-nél.
Laza
Örülünk neki, hogy a leechelés ilyen hosszú távon kifizetődő 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SweeneyTodd
Igazán nincs mit 😊

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

mulli1986
Nagyon szépen köszönöm itt is az ajándékot! 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SweeneyTodd
Küldtem privátot, csak gondoltam szólok az új felületen néha rohadtul elfelejtem ,hogy szokott olyan is jönni 😄

mulli1986
Huhh, azt megköszönném. Sajnos szeptember vége óta nem nagyon van időm Topikkal foglalkozni, sokszor csak átfutom a HSZ-eket, de a felületesség ára, hogy lemaradok erről-arról. Az a baj hogy EJ topikba kb minden bekerül, amit a neten ingyen osztanak, de telenyomják napi 150-hsz-el a topikot és lehetetlen még átfutni is...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

valamit nagyon félreértelmeztél
RoboKutya78
Na ez legalább becsületes emberke volt hogy vette a fáradságot hogy elnézést kért tőled én hiába írtam a játék szavazó csetjébe hogy mi a fene van nem törődött vele mivel a stem fiókjára se tudtam írni így a drasztikusabb lépést választottam.
Te kicsit rosszabbul jártál mint én mivel nálam egy kevésbé fájdalmas veszteség ért. 😊

bon
Not received-et fog kapni miután aktív lesz a lehetőség.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
Frászt. Toll a fülibe. Minek ajánl fel olyat amiről nem is tudja hogy micsoda <#wow3>
Nyomd csak a 'Not received'-et, mert ha SGifts esetleg rádellenőriz még te kapsz bant (nincs ott az accodon a játék, pedig megnyerted, biztos továbbadtad -> két hét bünti, asszem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Két levelt küldött eddig a gift-en kívül: "Sorry the gift has give me a friend and has staffed me... So I ask to humble bundle to give me a key... If you want you can give it to a friend
Sorry"

majd pár perce: "pls put that you have receibed the gift" Ha jól értem szeretné ha leigazolnám, hogy megkaptam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nem fogja megkapni a Recived gift visszajelzést. Aimt küldött meg kénytelen voltam megnézni, mert egy humblebundle gift volt , így utánna derült ki, hogy csak sima metro.

SweeneyTodd
Humblin, ezek szerint lemaradtál róla 😊 , haza érek dobok majd egy privátot, ha jól emlékszem van egy darabom.

mulli1986
Ingyenes? Hol Mármint ingyenes volt valamikor, nem?

RoboKutya78
És akkor mért nem jelenteted fel az emberkét ?Ha nem csekolod le hogy okés a dolog akkor tovább voksolhatnál rá most adtál a kollégának egy újabb esélyt hogy valakit ismét átverhessen.
Én simán bejelentettem a gyereket amikor sikeresen kisorsolt 5 darab orkcsot vagy hogy írjákot és abból csak egyet adott ki, viszont a mások esetemben mivel magyar kolléga adott egy általa jónak hitt kódot és mivel megegyeztünk más játékra így azt a játékot lecsekkoltam neki hogy ne rontsam a statját vele, így nekem is van egy olyan játékom a listában amit nem kaptam meg de elvileg ha felkerül a megosztások közé újra csekkolhatok rá
abba volt ez a metró amiben egymás után volt 5 last felajánlás ba az ilyen egymásutáni feldobásokat kerülni kell

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.14. 20:58:10

genndy
Abból van egy pár, én jelentettem mindet, szinte biztos voltam benne hogy csak sima Metroból tárazott be a srác (csak azt ugye nem lehet felajánlani hiszen ingyenes).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Úgy néz ki megvan az első olyan nyerésem a stesmgift-en ami,nem fog teljesülni. Pontosabban Metro Las light Redux-ot nyertem, de sima Metro 2033-ot kaptam.

Jim Morrison
én még nem 😞 mondjuk kommented után gyorsan felnéztem steamgiftsre, és azt hittem megnyertem, de 5 hónap csend után most nyertem meg a payday 2 christmas soundtracket 😄 nem játék de valamiért régóta próbálkoztam a megnyerésével.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Nem is vagy az.
Ugyanis, ha nem volt és lesz 1000 Insurgency felajánlás eddig a Steamgiftsen, akkor egy sem...