Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Most mondjam hogy mázlis vagyok
tegnapelőtt kunyiztam volna tőletek egy Insurgency ma megnyertem giften a Tomb rider megnyerése után pár napra rá😊
NEEm Nem vagyok mázlista.. <#awink>
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.14. 16:44:32

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Van 2db "80%-KAL OLCSÓBB Runaway A Twist of Fate" kuponom, ha kell valakinek.

[merlinw.org]

Létrehoztam egy könyvtárat (Steam > Beállítások > Letöltések > Tartalomkönyvtárak > STEAM KÖNYVTÁR-MAPPÁK > MAPPA HOZZÁADÁSA), de nem látszik a könytár a listában. Így nem tudok oda telepíteni. Már van a listában 7, de a 8.-ik nem látható. Van erre megoldás?
Nem kell se levenni a grafikát, sem ablak módba tenni. Elég ha tálcán fut. Feltéve ha tényleg nem egy gyenge géped van. Bár én általában akkor szoktam idle-be tenni, ha dolgozok vagy este nézek valami filmet. 2 óra aaltt lazán dob 1-2 itemet, annál többet meg nem is érdemes egy nap futtatni.

dartonite
Hat nem tudom szerinted mi nez ki jol, van par kategoria.
Nekem meg sosem dobott mast csak alapot.Igaz abbol mar relative sokat(10-12db), szoval ha gyujtogetni akarsz arra pont megfelel.Dobozokat pl mindig el tudod adni amibol vehetsz magadnak olyan skint amit csak akarsz.Vagy pl a http://csgolounge.com/ -on elcserelgetni amire akarod.
Igazából csakis a skinek miatt kellene.. Szeretek ilyeneket gyűjtögetni, mert jól néznek ki. Vagy elég tré minőségűeket dobálnak? 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

dartonite
Hogy ne egyen semmi eroforrast ha mast csinalsz, filmezel, massal jatszol stb.
Es igen, ez AFK cucc szerzes.

Kiegeszites:
Ha befizeted a Vanguardot (uj kieg 6 dollarert) akkor dobhat olyan ladat ami 0.6-ert ment el tegnap.
Maala
Hogy tudj közben mással is játszani.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez ilyen AFK cucc szerzés? Magyarán.. Továbbá miért kell levenni a grafikát? Továbbá ez most a "sima fapados" CS:GO-ról beszélünk? Hogy lehet ilyen szerverekre felmenni? Vagyis Hol?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.11.13. 14:32:58

dartonite
Ahha.
Leveszel minden grafikai beallitast minimumra, window-modban elinditod, felrakod valami idle szerverre es elvileg orakon belul dobni fog ladat es/vagy fegyver skint.
Neha ranezel hogy ne dobjon le a szerver, ha megis akkor valasztasz egy masikat.
Hetente 2-3 lada es skin johet.Amiknek egyre kevesebb az erteke de megis csak valami.
Ladak most olyan 0.15-0.2 euro kozott mozognak, a skinekbol pedig meg sosem dobott jobbat mint 0.04 ertekut.
Igaz en csak par honapja csinalom, de kb 3 ev mulva vissza fogja hozni a jatek arat 😊
Hogy van ez a CS:GO tárgydobálós izé? Játszol vele, aztán a Steam inventory-ba ad mindenféle dolgokat, amiket cserélhetsz-eladhatsz? És mik azok a ládák és kulcsok? Valaki légyszi világosítson fel...
lalakov
Én még sosem láttam ilyen értékű fegyvert.
RoboKutya78
bakker a múltkor dobott egymás után a go egy 2.5 eus pisztoly skint az a pénzes bevonantút azt hiszem a bankársorozatból? Azóta nem kaptam hasonlót se😊 De azt a kettőt egy két hét alatt adta😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Vagy egy Karambitért akár <#vigyor>

RoboKutya78
😊

Dj Tommy
Ha valamelyik piros kést dob, akkor még a Going East dlc-t is adom az ETS 2 mellé. <#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Dj Tommy, 2014.11.12. 19:38:51

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

RoboKutya78
juj most lestem a béka segge alatt vannak ezek a dobozok 😞
azt hittem vagy 50 centet érnek így együtt.
Nem baj a tegnapi Tomb Raideres Gift nyereményem után nem hiszem hogy kiforgatok a héten bármit is😊

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.12. 19:30:00

Az már ajánlat. Sokan fognak ugrani rá, készülj fel.
Troger911
Velvet Assasinod nincs véletlenül? <#banplz>
Tehasut
RoboKutya78
srácok nincs valakinek egy euro truck simulator 2 je feleslegben véletlenül van egy operation fonix csgo ládám meg kér esport ládám cserébe érte?😊

Köszönöm szépen... 😊

www.smart-bus.hu

genndy
Ha Steamen veszed nem lesz magyar, de a dobozosban ott a magyar nyelv. Ez egy ilyen külön verzió.
link

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Üdv Urak!

Adott EZ a játék... ha jól értem steam-n kell aktiválni. Na most a leírás szerint magyar feliratos, viszont a STEAM szerint a magyar nyelv nem támogatott...

Ilyenkor mizu? 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.11. 14:36:46

www.smart-bus.hu

Laza
Nem arra gondoltam, h kiveszik, max elbasszák 😊 ma már bármi megtörténhet 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A PC-s célzást csak nem veszik ki. Annyira nem hülyék ők.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Korábban ajánlottam az Aimp3-at. Próbáld ki tetszeni fog.

[merlinw.org]

Laza
Nem éppen mindegy, ha arra érted, hogy melyik verzió fut. Mert lehet konzolon alap az automata célzás használata, de PC-n nagyon nem, és itt ha elcseszik az egeres célzást akkor nagy baj van. Az X360-as mobil porttal is az a baj, hogy ha free aim van, akkor nem lehet vele rendesen célozni, holtjátéka van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Köszönöm, egy ilyesmi tutorialt szerettem volna hozzá! 😊

IMYke2.0.0.0
Foobar2000 OFF:

Ha csak beállítani akarod az EQ-t, de állandóan matatni nem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha állandóan látni akarod, és matatni - akkor: "View" - "Layout" - "Enable layout editing mode" beikszel, és tetszés szerint kicserélheted bármelyik alapértelmezett modult a lejátszóban az EQ-val.
Kép a listáról, amiről kiválaszthatók a modulok:

De új fület is adhatsz hozzá, abba szúrhatod azt, amit akarsz:

Olyanra szabhatod a foobar2000-et, amilyenre akarod .
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.09. 17:02:19

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Foobar off: Kipróbálás után írom le a tapasztalatokat.. Skin ugyan másodlagos dolog, de én mégse nagyon igazodtam ki rajta... sajnos még az equalizer-t se találtam meg, persze biztos azért mert minden új volt. De ha azt írjátok, hogy jó, akkor megint rápillantok és át tanulmányozom.. Amúgy is már tavaly óta vége van a winampnak. Most már tényleg off vége.
BTW: Nem fikázásnak szántam.

Csak azért hoztam fel, mert mint ha azt olvastam volna, hogy a PC-s verzió is arra fog mostantól épülni, steam achievementekkel együtt. Úgy látszik mégsem lépték meg, vagy csak nem bizonyultak igaznak a hírek. Édes mindegy amúgy.

A Winamp egy vicc. Réges-régen én is azt használtam, de a foobar tényleg egy jó lejátszó. Próbáld ki nyugodtan, ég és föld.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Troger911
+1 Én flacokat hallgatok, és minőségre magasan ver minden más progit! Mondjuk nem mindegy persze, hogy milyen füles + hangkari van mellette, alaplapin nem nagyon hallasz különbséget...
IMYke2.0.0.0
Bele kellene nézni ugye a programba és rájönnél, hogy meggondolatlanul fikázod...

Saját kép, saját ízlésre beállítva - mindenféle külsős skin és beépülő nélkül (rengeteg létezik hozzá):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A Foobar2000 minden zenei fájlformátumot megzabál és könnyedén kezel. Emellett kicsi erőforrásigénye van, tonnányi bővítmény van hozzá, teljesen ingyenes és a zenei lejátszó programok között a legjobb hangprocesszorral rendelkezik. Még a CUE fájlokat is tudja kezelni.
Egy zenei lejátszónál számomra nem a külcsín a lényeg, hanem a program "tudása".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.09. 14:59:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

GTA-t azon sorozat egyike számomra,amit csak dobozosan..mert szép 😊
az SA különösen az volt,egy kemény fedelű elég vastag könyv a tokban,a hátulján pöckön a lemez...
Off: Miért olyan jó ez a foobar? Szerintem nagyon rondán néz ki... Esetleg többet tud mint a winamp?

Laza
Azért az X360-as változattal inkább ne példálózzunk, mert az a mobil verzió portja ... ami kap hideget-meleget, de leginkább szarozzák, többek között pont a célzást.

Remélem nem cserélték le Steamen is a mobilosra, és meghagyták az alap régit.

Ahogy elnéztem, nem sok minden változott a régi kiadás óta. Mármint a kocsik sem tükröződnek úgy, mint pl az Xbox 360-as változatban, nem találtam 1280x1024-es felbontást, trükköztek valamit a 16:9-es képaránnyal, meg speciel nekem az egér nem működik játék közben. Több időt nem is voltam hajlandó rápazarolni...

VC-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Én Januárban játszottam vele utoljára, akkoriban nem vettem észre semmi furcsaságot.

Az meg lopás. Akkor szintén téged basznak le hogy mit képzelsz magadról. Jól megvan ez csinálva, a vásárlónak csak a szopáshoz van teljes joga.

Ryder62
Egyébként van mp3 rádió, oda belehet pakolni ezeket a számokat csak le kell kapni valahonnan őket, pl YT.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

totyak
Elnézést, hogy belekotnyeleskedek a GTA témába, de mi történt a San Andreassal? Kivettek egy csomó muzsikát, azt értem, de amúgy mi változott (látom az angol leírást, csak nem értem)? Megkaptuk a "feljavított" mobilos (konzolos) újrakiadást, vagy ez valami totál más? Mellesleg ebben az új konzol kiadásban is kioperálták a zenéket? És azt mondjátok azoknak is megváltozik, akinek már alapból is megvolt Steam-en? Mert akkor nem aggódom, hogy még nem szereztem be, úgy is megvan dobozosban. Én is emlékszem anno a Vice City-t is megvágták, ott emlékeim szerint csak pár zene került ki, de ott tényleg volt olyan opció, hogy a korai vásárlóknak teljes marad. Egyébként meg lehet azt valahol nézni, hogy az én VC példányom még a teljes, vagy a vágott?

Bocs a sok kérdésért, csak nagyon csípem a sorozatot és most úgy érzem lemaradtam valamiről 😄
Utoljára szerkesztette: totyak, 2014.11.09. 12:07:38

IMYke2.0.0.0
Őszintén remélem én is, hogy ez nem lesz trend sem náluk, sem más kiadóknál...

Nem, mint ha egy kis ügyeskedéssel nem lehetne visszapakolni az eredeti rádió fájlokat, elismerem. Csak maga a tény fáj, hogy ezt meglépték. De sok mindent nem tudunk ellene tenni. Maximum beszerzem majd dobozosan, ha úgy alakul. Csak remélem ebből nem lesz trend <#rinya>

IMYke2.0.0.0
Maximálisan a te oldaladon állok, viszont azt merem állítani, hogy ezen zenék nélkül is nagyszerű GTA-ról beszélünk.
Ha 50-60 órán át szólnak ugyanazok a zenék , egy idő után amúgy is kikapcsolnád a rádiót, és lehet, hogy foobar2000 (ez itt a reklám helye) segítségével metált, rockot, popot, vagy trance-t nyomatnál, 10-12 órás lejátszási listával... hogy ne und halálra magad...

Szóval, pár zeneszám miatt nem áll meg a hangulat, vagy az élet. El kell fogadni, hogy pár pénzéhes kiadó/producer/előadó/rokon pénzt akart kisajtolni a cégből, és ők inkább a törlés mellett tettek voksot.

Lehet, de én nem azért fizettem, hogy utólag contenteket vegyenek ki belőle. Érdekes, a Vice Citynél miért lehetett ezt úgy megoldani, hogy csak az új vásárlók kapták meg a megvágott verziót, de aki már régebben beszerezte, az ugyan úgy használhatja a teljest? Nem csend lesz helyettük, ezt aláírom. Az Xbox 360 verzióval játszom, nagyon szépen oda vissza ugrál a rádió a számok között. Igen hangulatos ám, legszívesebben ki is nyomnám a készüléket...

IMYke2.0.0.0
Nem nagy dolog.
Bármelyiket külön meghallgathatja bárki.
A játékban bizonyosan nem lesz csend helyettük.

genndy
Ki fogja. Az új rendszerben legkésőbb az indításnál frissít. Offline mód esetleg.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
Akinek fel van telepítve, és tiltva van az auto frissítés, annak is kiszedi? Mert gondolom jött egy update ami módosított dolgokat.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018