Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mitulátijá hozza (már akinek) Indiegala-n ingyen Racer 8!

Jézuska hozta, Two Worlds Epic Edition ingyé' a DLH.NET-en.
Scooter
Nem mondod, hogy kinyomtattad? :-P
Huh, nagyon szépen köszönöm a Shadow Warriort <#worship> Kellemes ünnepeket kívánok Neked és a topikban mindenkinek

"Everything that happens, happens for a reason"

tugyiti
Nagyon szépen köszönöm 😊 tényleg elfért a fa alatt <#taps>
genndy
Megvannak a nyertesek:
Shadow Warrior: kdavid91
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition: tugyiti
Gratula mindenkinek! Ajándékokat emailben elküldtem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ezzel a problémával lehet itt kellene érdeklődnöd inkább.

Sziasztok!
Egy különleges kérdéssel fordulnék hozzátok, interneten SEHOL nem találok rá megoldást. Friss gépre telepítettem a Steam-et, letöltöttem a most ingyenes Dizzel-t, de indításkor ezt írja ki: "Működés leállt: nProtect Game Monitor Rev 2090"
Ez mitől lehet, illetve hogy tudnám orvosolni? Please help!
J i GS a W
csak nálam halott?

Affene, 1$ hiányzik a felajánlásaimhoz, és akkor beszállhatnék én is... <#rinya>
MoRT2195
Akik az alábbi felajánlásra jelentkeztek, azok még kicsi izgulhatnak, mert aki megnyerte, az nem tett eleget az egyetlen (roppant egyszerű) szabálynak, és ki lett dobva a csoportból, szóval hamarosan újrasorsolás. 😊

afterfall ha kell valakinek

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

"Miért, mire számítottál?"

Kicsit több "fantáziára"! 😄
"Gyakorlatilag, az elmúlt 2 év akcióit rakták újra, pár eltéréssel."

fix'd
Steam sale már csak ilyen.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.23. 11:15:27
IMYke2.0.0.0
Még szép hogy lehet.

"Gyakorlatilag, a "Fekete Péntek" akcióit rakták újra, pár eltéréssel."

Miért, mire számítottál?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv! Az ünnepek alatt lehet még számítani leárazásokra a szavazásos engedményeken kívül? Gyakorlatilag, a "Fekete Péntek" akcióit rakták újra, pár eltéréssel.
RiCSi1234
Annyi pénz maradt a kártyámon, amennyi a kell a számla fenntartásához.. 😛 Mikorra kéne.. Pedig megfogadtam hogy amíg ilyen rossz a forint nem vásárolok. De nem is tudok. 😊

GTA V (*.*)

Nem olyan drága azért a fullos GTA pakk, hogy ne tudnád meglepni magad vele <#wink>

RiCSi1234
Valaki meglephetne egy GTA 4-el.. 😛

GTA V (*.*)

Laza
SteamGiften fenn van 100 db Van Helsing 2, developer felajánlás.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mulli1986
Ja bocsi, most látom hogy megmaradt az adás vétel gomb is.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

bardocz
Sale elejére gondoltam. A topikról nem tudtam, de legközelebb ott kérdezek akkor ilyeneket. Köszi!
genndy
Tévedés, én rövid határozott válaszokat szoktam adni <#bee1> A válasz: "igen".

@bardocz: nem biztos hogy jól jársz vele. Én eladom ahogy esik. Mostanra például le is csúszott az áruk, esetleg a sale előtti pár napon jártál volna jól, de a hátterek meg emoticonok jobb áron mentek (több gemet lehetett belőlük kitörni olcsóbban).
ha akarod folytatni, akkor inkább legyen a kártyás topik, mert jön MerlinW és dádá.

bardocz
Akkor adom el, köszi. Legközelebb nem fogom év közben eladni, hanem megvárom vele az ilyen akciókat. Tényleg, badge-ket gyártani van értelme?
Scooter
<#eljen> Akinek megvan az alap Sykrim az beléphet? Gondolom azt fogod mondani, hogy "ahogy érzed, a te döntésed"
vegicsek
A valve csinált egy új valutát, ami kiváltja a tf2 kulcs és társait. (Jött is egy update, most már a tf2 itemeket 1 hétig nem lehet tradelni, akárhonnan szerezted) A gemeket emote-ok, kártyák, hátterek bezúzásával lehet elkészíteni. Egy pre-karácsonyi event keretében ezekkel licitálni is lehetett játékokra. Jelenleg booster packokat is lehet kraftolni belőle, egy packot jellemzően 600-1000 gemért.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

genndy
Eladhatod ugyanúgy pénzért ahogy eddig, vagy összetörheted és akkor drágakő (gem) lesz belőle, abból booster pakkot lehet gyártani. Sale előtt pár nappal játékokra lehetett licitálni ezekkel de annak vége. Ha csak pár darab kártyád vagy háttered van, akkor nem érdemes, valami 700 gem a legolcsóbb booster is.
Ja, meg lehet 1000 darabonként bezsákolni, és akkor az is piacon eladható.

@bardocz: rögtön eladod 1 centtel az aktuális ára alatt.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.21. 22:33:48

genndy
Előkari. Hajrá.

Steam gift, SG.hu tagoknak. Szerda este 8-ig (befér a fa alá). Sok szerencsét!

Steam gift, SG.hu tagoknak. Szerda este 8-ig (befér a fa alá). Sok szerencsét!

bardocz
Van egy darab empire total war kártyám. Ez az első, még eshet kettő(?). Hogyan tudnám a legtöbb pénzt csinálni vele így az ünnepeken, gyémánt és hasonló dolgokból?<#idiota>
mulli1986
Pár hónap kimaradt nekem a steam-ből. Valaki meg tudja röviden mondani vagy adni egy HSZ-számot ahol már leírtátok, hogy mi a tököm ez a gyémánt? Már nem pénzért lehet a kártyákat eladni??

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

MoRT2195
Még holnap 17-18 óráig lehet jelentkezni! 😊

Annyi fejlemény azért történt, hogy magától elkezdte tölteni a játékot a net -ről, órák kérdése és játszható is lesz😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszönöm gyors választ, win 8.1 em van, megcsináltam amit írtál értelemszerűen, de nem akar működni.
C re van telepítve a steam és E A dvd meghajtó. passz

19:00-től másnap 19:00-ig. De alul írja is a számláló. Vagy ha dátumra értetted, akkor a Winter Sale végéig minden nap 1.

IMYke2.0.0.0
Windows 7 esetében:

Start - Futtatásba beírod:
"<meghajtód_neve>:\<STEAM_pontos_útvonala>\Steam.exe" -install <BD/DVD_olvasód_betűjele>:"

Értelemszerűen: idézőjelek nélkül...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.21. 09:22:06

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok miért nem tudok játékot telepíteni lemezről, berakom a lemezt, elindítom, kiírja, hogy "telepítés lemezről" de hosszú percek óta meg se nyikkan. Nem kezdi el.

Köszönöm a türelmes válaszokat.

RoboKutya78
Skacok azt lehet tudni meddig van szavazás a főoldalon?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

AnuluWork
Végre jó.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

az tuti,hogy a akciózás párszor le fogja akasztani este 7 körül 😊
AnuluWork
Eláraztak pár játékot? 😊

Deluxe22
Valami komoly gond van náluk 😊
IMYke2.0.0.0
STEAM elfüstölt:

AnuluWork
Remélem nem Észak-Korea nyomul már megint ... 😄

AnuluWork
Ok. Már megijedtem ...

se kliens se honlap
AnuluWork
Ti be tudtok jelentkezni a steambe?

RelakS

Let the BLOODbath begin!

Gondoltam, itt is keltem a feszültséget 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jó,hogy figyelmeztettél,totál felszínesen néztem,pedig megszokhattam volna,hogy az egyéb részeket is odarakják a lapra ,kösz 😊
Az Originsből nincs GOTY. A második az Arkham City GOTY, a harmadik meg az Arkham Asylum GOTY.
srácok,tudnátok nekem értelmezni a batman arkham origins lapját?
az,hogy van egy olyan,hogy goty edition...meg külön egy goty + all dlc..tehát végre benne lesz a 2.5d játék is meg minden?

http://store.steampowered.com/app/209000/