Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Everything that happens, happens for a reason"
Shadow Warrior: kdavid91
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition: tugyiti
Gratula mindenkinek! Ajándékokat emailben elküldtem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egy különleges kérdéssel fordulnék hozzátok, interneten SEHOL nem találok rá megoldást. Friss gépre telepítettem a Steam-et, letöltöttem a most ingyenes Dizzel-t, de indításkor ezt írja ki: "Működés leállt: nProtect Game Monitor Rev 2090"
Ez mitől lehet, illetve hogy tudnám orvosolni? Please help!
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Kicsit több "fantáziára"! 😄
fix'd
Steam sale már csak ilyen.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.23. 11:15:27
"Gyakorlatilag, a "Fekete Péntek" akcióit rakták újra, pár eltéréssel."
Miért, mire számítottál?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GTA V (*.*)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
@bardocz: nem biztos hogy jól jársz vele. Én eladom ahogy esik. Mostanra például le is csúszott az áruk, esetleg a sale előtti pár napon jártál volna jól, de a hátterek meg emoticonok jobb áron mentek (több gemet lehetett belőlük kitörni olcsóbban).
ha akarod folytatni, akkor inkább legyen a kártyás topik, mert jön MerlinW és dádá.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ja, meg lehet 1000 darabonként bezsákolni, és akkor az is piacon eladható.
@bardocz: rögtön eladod 1 centtel az aktuális ára alatt.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.12.21. 22:33:48
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
C re van telepítve a steam és E A dvd meghajtó. passz
Start - Futtatásba beírod:
"<meghajtód_neve>:\<STEAM_pontos_útvonala>\Steam.exe" -install <BD/DVD_olvasód_betűjele>:"
Értelemszerűen: idézőjelek nélkül...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.21. 09:22:06
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönöm a türelmes válaszokat.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

az,hogy van egy olyan,hogy goty edition...meg külön egy goty + all dlc..tehát végre benne lesz a 2.5d játék is meg minden?
http://store.steampowered.com/app/209000/