Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Vársz és majd eltűnik az a megoldás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nagyon jó .... Van egy pending trade offerem ami canceleződött és most bebugolt... folyamatosan ott van steamen a jobb felső sarokban az a zöld levél ikon és nem tudok vele mit csinálni, nem akar eltűnni!
Ötlet? Neten sok mindenkinek ez a problémája és semmi megoldás nincs.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Troger911
Én mindig sale alatt vettem játékot a bejáratott ruszki traderemtől 😊 Kinéztem az akciós árat, megnéztem náluk mennyi, és kb azt kellett fizetni érte. Így egy akcióban 10€-s játék kb. 5€-volt átlagban. Ő kb. eu2 alatt kapta 50-60%-al...
vegicsek
A rubel mélyrepülése miatt rakták még a régiózárat. Egyébként nem csak olcsóbb régiókból van a traderek haszna, szimplán nagy tételben szereznek be játékokat nagyobb sale vagy jobb bundle idején, aztán később szórják/értékesebbre cserélik, marketet is botokkal figyelik, stb, ki van ez találva, és azért van benne munka

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RelakS
Ezt olvastam először:
(...) library if they are in America, Azerbaijan, Belarus, Georgia, (...)

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tehát a cdkey oldalakról vásárolt dolgok sem működnek?
Troger911
Igen, itt gyakorlatilag az orosz és ukrán tradereket csinálták ki elsősorban 😞
mi nagyon nem az olcsóbb régióban vagyunk, ha te vetted közvetlen steam áruházból, akkor de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
Én kódot át tudtam adni.

Értsd: kóddal megy a steamgifts-ezés.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.28. 12:10:24

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
Szóval ha a Steamgifts-en felajánlok egy játékot, nem biztos, hogy át tudom küldeni a nyertesnek?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Troger911
Olcsóbb régióból már nem lehet ajándékozni drágább felé. A karácsonyi sale előtt jött be, hogy minden újonnan vásárolt cuccon van régiózár.
Mert mi történt?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Troger911
Sajnos már nem lehet, így mi se juthatunk tradertől jó áron gamehez... 😞
A traderek jó része olcsón vásárol olyan régióban ahol jóval kevesebb az ára a játékoknak.Ebből van pénz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kigyi
Üdv a csoportban 😊 Jó is ez, de én most nem jelentkeznék még az első részre sem vettem rá magam, hogy újra toljam így kár lenne a hörcsögömbe 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

DasIsFuck
Pedig azt hittem a sok tradernek ez az egyik fő fegyverténye😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Dzsini
Nem, egy accounton egy játékból csak egyszer dobál ki kártyákat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DasIsFuck
Ha giftbe többször megveszek egy játékot akkor azokért is ad kidobható kártya lapokat az adott játékra?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

RoboKutya78
minden kirakott kitüzőhöz ját egy kép egy emot és dec 2 áig egy holiday kártya illetve szavazz az oldalon minden nap és szintén kapsz egy holiday kártyát

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

wantonly
Háttérkép, emoticon + nekem pottyant egy foil kártya.
MoRT2195
Ha kirakok egy Holiday Sale 2014 kártyaszettet, akkor azért mit kapok? Van valami extra benne?
Scooter
...hát nekem ingyen se kéne <#whatever>
Szinte ingyen beszerezhető most Steam-en. Ezért nem olyan nagy valami.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

RiCSi1234
Hát nem szende kis játék az tuti. 😄

GTA V (*.*)

wesker24
Még hogy nem nagy felajánlás az egyik legjobb legbetegebb legszadistább játék ever ! XD
Oh, vaksi vagyok, de nagyon!

Tessék!
Tudom, nem nagy felajánlás, de ez az első ilyenem. Legközelebb valami értékesebb lesz. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Hogyan tudom olyan szépen belinkelni a Steamgifts-es felajánlásomat?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.27. 18:06:11

IMYke2.0.0.0
Szavazásért és 10 dolláronként is jár kártya.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bardocz
Nekem a szavazásnál azt írja adott valami kártyát, de sehol semmi.
Scareface
Vásárlásér jár kártya? Nekem érdekes módon nem adott...

Prince23
Ticketet megnéztem, és engemet ez érint
Nem írta a bankot hogy azzal lenne gond.

Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be. Fordulj a Steam Támogatáshoz.
Ez a hiba akkor fordulhat elő, mikor a rendszerünk problémába ütközött az általad megkísérelt tranzakció során.
Próbálkozz még egyszer-kétszer, meggyőződve arról, hogy helyes számlázási információkat adsz meg. Sikertelen vásárlási kísérleteket ne ismételgess néhánynál többször.
Ha továbbra is ebbe a hibába ütközöl, vedd fel a kapcsolatot a Steam Számlázással és Támogatással, megadva Steam fiókod bejelentkezési nevét, és további segítséget fogunk adni.

genndy
Bankodnál érdeklődj, ott a bibi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
Már azt is néztem, perpill kártyáról sem enged.

IMYke2.0.0.0
Akkor a vásárláskor nézd meg, hogy mi van beállítva, miről vegye le a pénzt...

Prince23
Nem hinném. Ez velem tegnap úgy trtént, hogy az eladott kártyákból sorba vettem meg fele az 1 euró alatti értékű játékokat, és egyszer csak a Nation Red-nél beadta a törölközőt. És innentől kezdve nem tudok semmit sem venni.

IMYke2.0.0.0
Távol álljon tőlem farkast kiáltani, de nem lehet, hogy "benyeltél" valami kórokozót, már ami a PC-det illeti?

Prince23
Nálam van a hiba tuti, ilyenkor hogy kell nekik írni?
Greenmagon is próbáltam, és nem sikerül ott sem, ott is ezt a szöveget dobja fel. Mintha a Valve-é lenne a gmg is.

Originen, G2a-n működik rendesen a fizetés.

IMYke2.0.0.0
Fél perce fejeztem be egy sikeres vásárlást.

Szerk.: Íme, az érte járó STEAM Winter Holiday 2014 kártyám:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.27. 14:19:45

Prince23
Nekem most sem működik.

Váratlan hiba lépett fel. A vásárlás nem fejeződött be.
Fordulj a Steam Támogatáshoz.

IMYke2.0.0.0
Szerver-túlterhelés.
Ilyenkor kicsit várj, és ismételd meg újra a vásárlás véglegesítését!

Prince23

Fizetésnél ez fogad a Steamnél:

Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.

Mi lehet a gond?

wantonly
Mindkét gépen be kell jelentkezni mind a két fiókkal és engedélyezni kell a számítógépet és a másik fiókot is (miután bejelentkeztél a másik fiókba meg fog jelenni és lehet engedélyezni). Ki kell legyen pipálva a négyzet.

Ha minden engedélyezve van és mégsem működik, akkor újra el kell venni és meg kell adni a jogokat. Nálam így működött.
Steam family sharingbe hogy kell mással megosztani a fiókot?
Beállítások családnál engedélyeztem a számítógépet de alatta a négyzetbe semmi sincs és hol kell megadni annak a nevét akinek oda akarom adni a profilom?
Vagy meg kell adnom a jelszavamat és a felhasználómat annak a személynek?

Utoljára szerkesztette: experto11, 2014.12.26. 18:58:33
grebber
Itsy és Sage karácsonyi kártyákat cserélnék mindenre ami nem Itsy, Sage,Clementine,Monte,Sparkles.

Next PC upgrade: 2022

Scareface
Itt is köszönöm szépen! <#worship>

Jim Morrison
Nagyon szépen köszönöm<#worship>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mulli1986
Grat Jimmorisonnak, csigusznak meg a vágott arcúnak az ajándékokhoz! E-mailban elmentek a kódok 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Gyenge túlterhelés lehet mindenki ráér 😛
mulli1986
Nekem hol logol, hol nem 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Másnak is halott a steam vagy csak nekem nem logol be?